Kirjoittaja Aihe: Valtio yrittää varastaa polisi.fi kotisivut  (Luettu 799 kertaa)

vanhemmat.com

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 112
    • www.vanhemmat.com
Valtio yrittää varastaa polisi.fi kotisivut
« : Kesäkuu 26, 2022, 10:42:23 ap »
Valtio yrittää varastaa polisi.fi kotisivut


Espoon Poliisi yrittää varastaa minulta Ari Savolaiselta www-osoitteen polisi.fi esittämällä mielikuvitukseen perustuvia olettamuksia:

Koko vaade sanasta sanaan: https://www.polisi.fi/traficom.pdf

Lainaus
"Verkkotunnus on ollut espoolaisen henkilön käytössä jo vuosia. Verkkosivustolla oli aiemmin viranomaisten toimintaa vahvasti kritisoivaa tekstiä lasten huoltajuutta koskevassa asiassa. Nyt sivulla on vihreällä pohjalla iso valkoinen Z-kirjain. Sivustolla ei ole näkyvissä poliisin nimeä tai tunnuskuvaa eikä kyseessä ole virkavallan anastus. Asiasta on tullut vuosien saatossa poliisille useampia ilmoituksia. Tilanne voi muuttua nopeastikin ja sivuston ylläpitäjä voisi ottaa käyttöön poliisin nettisivuja muistuttavat sivut ja mahdollistaa esimerkiksi informaatiovaikuttamisen.

Verkkotunnuksen takana toimii mitä ilmeisimmin sähköpostipalvelin, jonne voi ohjautua poliisille tarkoitettuja luottamuksellisia sähköposteja jos osoitteen loppuun on kirjoitettu @polisi.fi sen sijaan, että siinä olisi @poliisi.fi. Poliisissa näemme tämän kohtuullisena turvallisuus- ja tietoturvariskinä."

polisi.fi verkkotunnuksella ei ole ainoatakaan sähköposti osoitetta. Eikä mitään muutakaan sellaista toimintaa mitä poliisi edellä kuvitteellisesti esittää. Lukuun ottamatta henkilökohtaista s-postia, joka liittyy sivuston hallintaan.

polisi.fi domain on ollut minulla 10- vuotta ja nyt se on turvallisuusriski, mutta ei aikaisempina vuosina.

Facebook https://www.facebook.com/ari.savolainen.37/

 

YT

Ari Savolainen


040 1484485

vanhemmat.com

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 112
    • www.vanhemmat.com
Vs: Valtio yrittää varastaa polisi.fi kotisivut
« Vastaus #1 : Kesäkuu 26, 2022, 10:45:47 ap »
Valtio yrittää varastaa polisi.fi kotisivut

Aiheesta keskustelua Facebookissa: https://www.facebook.com/ari.savolainen.37/posts/pfbid0XEtEdYW98o1Fb8GSrpwd1NwYN1sjC6rUWuSg3RsGPsafzTk67ySy16cL2qiuMHuRl
YT

Ari Savolainen
040 1484485