Kirjoittaja Aihe: Niinistö: Suomi on jo velkaisempi kuin 1990-luvulla  (Luettu 2535 kertaa)

Varastolainen

  • Vieras
Niinistö: Suomi on jo velkaisempi kuin 1990-luvulla
« : Syyskuu 29, 2008, 11:56:13 ip »
Suomessa on Sauli Niinistön mukaan lisätty julkisia menoja muutaman vuoden ajan samaan tapaan kuin 1990-luvun laman alla, mutta julkinen talous on velkaantuneempi kuin tuolloin.

Niinistön ennusteen mukaan pahimmista lähiajoista selvitään, mutta taantuman aikana Suomessakin ajaudutaan velkavetoiseen julkiseen talouteen. Hän kirjoittaa asiasta blogissaan. oe Se paikataan parin kolmen vuoden päästä tuntuvilla menoleikkauksilla. Niiden poliitikkojen, jotka toivovat tai unelmoivat olevansa silloin hallitusvastuussa kannattaisi jo nyt miettiä, vieläkö ennättäisi tehdä jotain tulevan taakan keventämiseksi, Niinistö kirjoittaa.Tässä muutamia uutiseen liittyvää keskustelua taloussanomissa jota on käyty

Lainaus
No, aika isolle osalle nuoremmista lähitulevaisuus tulee olemaan järkytys.Elämä ei ollutkaan pelkkää velalla vedätystä, jatkuvaa matkustelua, homojen ihastelua ja BigBrotheria.Todellisuus on piakkoin monelle fattan luukku, elinikäinen ulosottovelka ja alkoholismi.Tulee pian näet aika, jolloin siivousduunejakaan ei ole tarjolla.

Lainaus
Ja tätä miestä kyllä kannattaisi kuunnella. Hän mm. ennusti asuntojen hintaromahduksen jo pari vuotta sitten. Varoitusta ei kuitenkaan haluttu kuunnella, sillä Sakke oli silloin pelkkä ilonpilaaja kulutusjuhlien raikuessa parhaimmillaan.Hyvät matkustajat, lamalento Hölmlandiaan alkaa olla lopuillaan. Ulkona sataa räntää ja vasemmassa siivessä on polttoainevuoto. Stumpatkaa bostoninne ja vetäkää remmit kaulaanne, sillä nyt koetetaan laskeutua ilman toista siipeä ja automaattiohjauksella. Kuuluttelen tätä nimittäin lallattimella laskuvarjon valjaista ja sytyttelen omaa sikaariani.

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2008/09/29/niinisto-suomi-on-jo-velkaisempi-kuin-1990-luvulla/200825386/12

Niinistön Blogi:
http://www.niinisto.net/