Kirjoittaja Aihe: ”Viro ja Suomi olisivat Natossa voittamattomia”  (Luettu 739 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3772
”Viro ja Suomi olisivat Natossa voittamattomia”
« : Maaliskuu 30, 2022, 08:29:55 ip »
”Viro ja Suomi olisivat Natossa voittamattomia”

"Delfin ja Eesti Päevalehtin mukaan Viro ja Suomi ovat yhdessä voittamattomia."

Niinpä niin taas, onko tämä todellista vai unta? Valitettavasti totta joilla tuhotaan viimeisetkin suhteet Venäjään, paitsi VR- ärrän ”eritys suhteita”.

Suomella on rajanaapurina Venäjä joka kanssa on rajaa noin 1300km. Venäjä kuuluu itäiseen kauppaliittoon joka suurimpia liittolaisia ovat Kiina ja Intia, sekä Venäjästä irtautuneita maita, yhteensä asukkaita 2,3 miljaardia ja kauppaliitossa on myös puolustussopimus jäsenmaiden kesken. Venäjä kuuluu myös itäiseen puolustusliittoon Collective Security Treaty Organization joihon kuuluu  Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Russia and Tajikistan. Miksei Suomen media puhu itäisistä kauppa ja puolustusliitoista  mitään ?

 Sitä on vaikea arvailla mutta seisokki on kova poliitikkojen lahkeessa, ”Viro ja Suomi olisivat Natossa voittamattomia” ,voi herran jumala mitä otsikoita, aivan kuin päiväkodin lapsilla.

https://www.files.ethz.ch/isn/92581/05_Mar.pdf

Muistettava on, että Venäjää, Kiinaa eikä Yhdysvaltoja voi kukaan voittaa, ilman ettei maapallo tuhoudu täysimittaisessa ydinsodassa tai maapallo saa niin pahoja muutoksia että ihmiskunta tuhoutuu lopullisesti.

Suomi tulee saamaan pakote leikissä suurtyöttömyyden. Jos Nato on Suomen esitavoite edelleen, ei Suomen ja Venäjän välisten kauppasuhteiden paraminen ala muutamaan vuosikymmeneen, jos silloinkaan.

Se että Nato olisi Suomen maaperällä, olisi se pahin mahdollinen vaihtoehto Suomen kansalaisille. Työttömyys olisi suunnaton, kansalaisten peruspalveluiden tukiverkko jouduttaisiin purkamaan terveys / sosiaalipalveluiden / koulutuksen osalta viimeistään siinä vaiheessa kuin Suomelle ei myönnettäisi lisää lainaa, Suomesta tulisi kehittynyt kehitysmaa. Väistämättä alkaisi anarkia, ryöstöt ja mellakat olisivat arkipäivää. Mutta palvelut olisivat edelleen käytössä rikkaille, niin juuri heille jotka järjestivät kurjat olot 99% kansasta. He voivat myös lentää Floridaan tai välimerelle ottamaan aurinkoa huvilalleen, silloin kuin maa polttaa jalkojen alla.

Rikkaista on nyt turha puhua, mutta vaikkapa poliitikot jotka järjestävät sotia epäonnistuneella politiikallaan ->  rikkaiden käskystä, niin lähettävätkö he lapsiaan rintamalle? Eivät varmasti lähetä, sodissa kärsii aina vain köyhät ja syyttömät, heidän ammutut naamat tulee uutisiin, "he kaatuivat isänmaan nimeen" vai idioottimaisen politiikan tähden.

Sota on aina epäonnistuneen politiikan tulos. Oliko sota sitten sen arvoista, jää historioitsijoiden kirjoitettavaksi. Voittaja sanelee asioiden kulun ja tekee sodan oikeutetuksi, näin on toimittu aina. Valeet menee läpi viimeistään 100 vuoden kuluttua, kaikesta voidaan tehdä "totta" ajan kanssa (pääoman mediat auttaa "totuuden" suoltamisessa). Suomessa on tehty jäljestä sankareita ja valeista totta ja näitä myyttejä riittää Elämme tätä päivää, joka koskettaa meitä kaikkia jotka elämme juuri nyt. Mutta kiinnostaako ihmisiä 500 vuoden päästä meidän kohtalo ? Tuskin sen enempää kuin meitäkään ihmisistä jotka elivät 500 vuotta sitten, että siitä vaan miettimään missä mennään, aika ei anna armoa. Jos haluaa että politiikka omana elinaikanaan muuttuu, kannattaa aktivoitua kannattamaan omaa ryhmäänsä. Puolueita jotka ajaa kansalaisten etuja, koulutusta,matalia veroja,kohtuullisia vuokria, ym. Nyt kylläkään Suomessa ei ole puolueita jotka ajaisi suomalaisten asioita, he ajavat EU ja NATON asioita, tulevaisuudessa tulee olemaan puolueita joilla on eri näkemykset Suomen kansan hyvinvointiin. Tuleeko Suomeen sitä ennen maahnamuuttaja invaasio, sisällissota, vai jotain muuta se jää nähtäväksi, kuitenkaan näin ei voi jatkua pitkään.

Hyvä kirjoitus jenkkien näkökulmasta, jos Suomi liittyy Natoon
https://www.unz.com/pbuchanan/should-we-commit-to-fight-russia-for-finland/

***

Faarao Ramses II edesottamuksista voidaan kertoa asioita hyvin laajasti ja yksityiskohtaisesti, eli yli 3300 vuotta sitten olevia tapahtumia voidaan tutkia nykypäivänä. Mutta kaikissa maissa näin ei ole.

Suomessa ei haluta avata Suomen historiaa

Suomen historiasta / menneestä ei puhuta rehellisesti edes yhtä kuukautta (Nato lehmän kaupat,EU suhmurat), puhumattakaan 1918 Suomen kansanmurhista jossa työväenpuolueiden valta siirtyi eliitille kaikilta osin. Aika 1918 sisälsi siviilien teloituksia, lasten ampumista ja naisten ja nuorten tyttöjen raiskauksia. 1918 - 1923 aikana suomeen rakennettiin "demokratia" hakkaamalla kansa hiljaiseksi viranomaisten ja tehtaiden palkka-armeijoiden avulla. Anoastaan pääomalla sai olla suuren kansan tavoittamaa mediaa, aivan niin kuin nytkin Suomessa. Suomen historian kirjat ajalta ->  ennen Ruotsalaisten invaasiota ovat poltettu, hävitetty tai siirretty Ruotsiin.
 
Yliopistojen arkistot ovat suljettu ”toisin ajattelijoilta”.

Puolueet jotka ryöstivät Suomen 1918, ovat edelleen vallassa, pitämässä omista eduistaan huolta. Suomen historiaa ei tulla tuntemaankaan niin kuin se on mennyt, ennen kuin puolueiden mafia on edes osittain purettu ja saatu toimimaan kansan edun mukaan, eikä puolueiden, pääoman, EU, NATOn, ja muiden jees tyyppien pillin mukaan.

Aina kannattaa muistaa, etteivät sodan järjestäjät itse kuole. Ne samat jees-miehet ja naiset jotka järjestävät sodan, kaivautuu ulos bunkkereistaan vasta sodan päätyttyä, mm. jakamaan kunnia merkkejä henkiinjääneille.

Vain kansan köyhin osa lähtee etulinjaan puolustamaan perselleen mennyttä politiikkaa, joka naamioidaan paksuin kirjaimin valta mediassa "isänmaan puolustamiseksi". 

Vain tavalliset kansalaiset kuolee ja kärsii sodissa, näin on ollut aina. Rikkaat lähtevät yksityiskoneillaan ulkomaille, vaikkapa ottamaan aurinkoa ja nauttimaan drinkeistä uima-altaan ääreen.  Jees jees miehet  ja naiset pakenee bunkkereihin ja osa pääsee sukulaisineen ja lapsineen ulkomaille , kuten EU komissaarit ym. suhteilla loistavat puppugeraattorit, lobbarit jne.

Kannattaa muistaa sitten kuin katselemme päänkappaleita pitkin poikin katuja, ettemme ole puhki ammuttuja siksi että puolustimme isämaatamme, vaan ärsyttämällä ärsyttämistään saimme naapurimaan hyökkäämään meihin. Teimme maastamme uhkan naapurimaan suurille kaupungeille tuomalla maahamme vieraita voimia, emme suojelemaan vaan uhkaamaan. Kuvio on aivan sama kuin natsi Saksan kanssa veljeily WW II aikaan. Suomi oli silloin osana natsi Saksaa, nyt Suomi haluaa olla osana Natoa.

Mitä enemmän maalla on velkaa, niin sitä enemmän valtio on velkojan taskussa.
"Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat"


Lukemisen arvoinen sivusto:
https://poliisirikokset.wordpress.com/2022/02/
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 26, 2022, 09:34:27 ap kirjoittanut VD.com »