Kirjoittaja Aihe: ”Pääministeri Boris Johnsonin mukaan tarkoituksena on saada hallintaan maan maah  (Luettu 857 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3772
”Britannia aikoo siirtää turvapaikanhakijoita Ruandaan”

”Pääministeri Boris Johnsonin mukaan tarkoituksena on saada hallintaan maan maahanmuuttopolitiikka brexitin eli EU-eron jälkeen.”

Suomikin säästäisi satoja miljoonia jos työtä tekemättömät pakolaiset passitettaisiin vaikkapa Ruandaan, syömään ja juomaan toisten rahoilla. Suomen ulkomaan apu jo yksinään on 1200 miljoonaa 2022, eikä kukaan tiedä varmuudella mihin rahat oikeasti menevät.

Suomessa olevien pakolaisten sosiaalikuluihin palaa noin 2000 miljoonaa 2022 ja nyt Ukrainalaisten 750 miljoonan lisärahoitus päälle. Kylläpä on Suomella rahaa, öööö ei, Suomi ottaa velkaa velan päälle, jolla pelle show voidaan rahoitetaa.

Miksi Suomen vähävaraisilta nipistetään jatkuvasti? Eläkeläisten tuista / kuntoutuksesta rahaa pois? Koululaisten ruuasta rahaa pois, suomalaisten ostovoima ja terveispalvelut kaventuu (SOTE), syystä -> että voidaan rahoittaa jokin ”parasiitti” armeija uutena menoeränä. Pienessä massa on tietty määrä rahaa, 100 % ei veny 125 % ilman ettei sillä ei olisi seurauksia.

Sitä saa mitä tilaa

Pelataan politiikkaa EU / NATO korteilla ja Suomikin ostaa muiden mukana uusia aseita miljardeilla, haistatetaan piupaut rauhalle ja kansan hyvinvoinnille / mielenrauhalle. Onhan se hienoa että voidaan hampaat kalisten odottaa röykkiöittäin suomalaisten ruumiita, joita yleensä saa täydellisellä sodan lietsonta politiikalla aikaan.

Aina kannattaa muistaa, etteivät sodan järjestäjät itse kuole. Ne samat jees-miehet ja naiset jotka järjestivät sodan, kaivautuu ulos  bunkkereistaan vasta sodan päätyttyä, mm. jakamaan kunnia merkkejä henkiinjääneille. Osa sodan järjestäneistä ”sankareista” saattaa palata hakemaan sotakunniaansa myöhässä, jos vaikkapa bileet ovat menneet pitkäksi Floridan huvilalla ”sodan” huumassa.

Vain kansan köyhin osa lähtee etulinjaan puolustamaan perselleen mennyttä politiikkaa, joka naamioidaan medioissa paksuin kirjaimin "isänmaan puolustamiseksi". 

Vain tavalliset kansalaiset kuolee ja kärsii sodissa, näin on ollut aina. Rikkaat lähtevät yksityiskoneillaan ulkomaille, vaikkapa ottamaan aurinkoa ja nauttimaan drinkeistä uima-altaan ääreen.  Jees jees miehet  ja naiset pakenee bunkkereihin ja osa pääsee sukulaisineen ja lapsineen ulkomaille , kuten EU komissaarit ym. suhteilla loistavat puppugeraattorit, lobbarit jne.


Suomen nykyistä politiikan suuntaa kuin katsoo, niin hautausmaiden laajennushankkeetkin ovat ajankohtaisia.

Suur-Suomi tulee, pois alta.

Mitä enemmän maalla on velkaa, niin sitä enemmän valtio on velkojan taskussa.
"Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat"

***

"Suomi lisää noin 2 miljardia euroa turvallisuusmenoja Ukrainan sodan seurauksena tänä ja ensi vuonna. Lisäksi hallitus päätti menolisäyksistä esimerkiksi tutkimukseen ja kehitykseen, Ukrainan pakolaisista huolehtimiseen ja siirtymään vihreään energiaan."


Kannattaa muistaa sitten kuin katselemme päänkappaleita pitkin poikin katuja, ettemme ole puhki ammuttuja siksi että puolustimme isämaatamme, vaan ärsyttämällä ärsyttämistään saimme naapurimaan hyökkäämään meihin. Teimme maastamme uhkan naapurimaan suurille kaupungeille tuomalla maahamme vieraita voimia, emme suojelemaan vaan uhkaamaan. Kuvio on aivan sama kuin natsi Saksan kanssa veljeily WW II aikaan. Suomi oli silloin osana natsi Saksaa, nyt Suomi haluaa olla osana Natoa.

***

Oletko juuri kerrannut? Saatat kuulua sodan ajan vahvuuteen" Lähde IL
Tätä uutista olisi voinut jatkaa.."kuulut perseelleen menneen ulkopolitiikan puolustajaksi, todennäköisesti tulet kuolemaan Suomen idioottimaisen politiikan vuoksi"

Hyvä kirjoitus jenkkien näkökulmasta, jos Suomi liittyy Natoon
https://www.unz.com/pbuchanan/should-we-commit-to-fight-russia-for-finland/

Tässä on sitä todellista elämää jenkeistä
https://www.youtube.com/watch?v=YB6gwOBClwE
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 27, 2022, 09:57:09 ip kirjoittanut VD.com »