Kirjoittaja Aihe: Ovatko suomalaiset idiootteja ?  (Luettu 615 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3768
Ovatko suomalaiset idiootteja ?
« : Maaliskuu 26, 2022, 12:03:33 ip »
"Kansanedustaja Pertti "Veltto" Virtasen mukaan kansalla on eduskunnasta väärä kuva. Toki joukossa on fiksuja ja asiansa osaavia poliitikkoja, mutta Virtanen tietää, etteivät kaikki ole sellaisia. Mukaan mahtuu psykopaatteja, jotka manipuloivat toisia ja ajavat häikäilemättä omaa etuaan. Virtasen mielestä joka neljäs poliitikko on psykopaatti.”

"Hyödylliseksi idiootiksi kutsutaan poliittisessa kielenkäytössä hyväuskoisena tai naiivina pidettyä henkilöä, joka tiedostamattaan edistää propagandaa, jonka tarkoitusperiä hän ei itsekään täysin ymmärrä"
Lähde:IL

Tämä kirjoitus oli vuosia takaperin esillä, mutta yllättäen samat värssyt käy vuodesta toiseen. Samalla huomaatte että sumutus jatkuu vuodesta toiseen, mutta samalla enemmissä määrissä.

Kaikki ovat varmasti huomanneet SAK:n ja SDP:n täydellisen tekemättömyyden. Nämä kaksi hyväkästä ovat uskotelleet olevansa mm. heikompiosaisten edustajia. Kotikentällä tarvitaan aina propagandaa, muuten ei olisi mitään mahdollisuuksia saada kaikkia heikennyksiä läpi. Riistävien työnantajien runnomat palkanalennukset tuskin olisivat menneet läpi, ilman SDP vetoisia liittoja, esim. PAM. Nykypäivän SDP ja SAK ovat siitä hauskoja veijareita, että he ratsastavat toisten tekemällä töillä. Nykypäivänä PAM.:in, SDP:n ja SAK:n täytyy maksaa imagostaan esim. uutisoimalla mitättömyyksiä, muuten heitä ei tunnettaisi työntekijöiden edunvalvojiksi. Vielä tähän mennessä sumutus on toiminut ja työntekijät / kansalaiset ovat uskoneet valheisiin,(kusettajat luultavasti hykertelelevät seuraavasti -> ”onneksi Suomen kansalaiset ovat niin vieraantuneet politiikasta, etteivät välttämättä erota Aku Ankan tilauskuponkia vaalilipukkeesta”.)

SAK.n tekemättömyydestä on työntekijöille koitunut kohtalokkaat seuraukset, nimittäin työmarkkinoille synnytettiin reppufirmoja kuin sieniä sateella, josta seurauksena -> määräaikaiset työsuhteet, tarvittaessa töihin kutsuttavat, nolla sopimukset ym. epämääräiset työsopimusmuodot, epämääräiset alihankinnat, ulkomaalaisten työntekijöiden alipalkkaukset ym ym.

Suomessa olisi pitänyt olla 1.1.1995 ensimmäinen suurlakko, joka olisi peruuttanut Suomen EU liittymisen. Suurlakkoja olisi pitänyt olla monia kymmeniä, mutta ei ole näkynyt eikä kuulunut. Onko vaikea arvata että työnantajaliitot ja AY-liikkeet nuolee samaa jäätelöä. Jos tällainen tilanne olisi tullut milloin tahansa 1918 altapuolen, olisi ollut saman tien sisällissota, yksinkertaisesti työntekijöiden alaarvoisesta kohtelusta ja kansan jatkuvasta kusettamisesta. Japanissa saisi turpaan jos tekisi näin idiootteja päätöksiä kuin Suomessa tehdään, sama käytäntö monessa mussakin maassa, Suomessa tyydytään sanomaan "saatanan tunarit" ja tunarointi jatkuu jatkumistaan.

”Uutissivusto "Alternetin" mukaan tietyissä ammateissa psykopatian esiintyminen on selvästi muita ammatteja yleisempää. Kriminaalipsykologi Robert Haren 70-luvulla kehittämän psykopatiatarkistuslistan mukaan brittiläinen psykologi Kevin Dutton teki listan ammateista, joissa erittäin usein esiintyy psykopaattisia käytöstapoja.”

1. Yritysjohtajat
2. Lakimiehet
3. TV-julkkikset
4. Myyntimiehet
5. Kirurgit
6. Toimittajat
7. Poliisit
8. Papit
9. Kokit
10. Virkamiehet

http://www.alternet.org/culture/10-careers-most-psychopaths

Suomi  tarvitsee täydelliseen sumutukseen näitä mainittuja ryhmiä ja valittuja ihmisiä joilla on psykopaatin ominaisuudet johtamaan kansaa harhaan, jolloin saadaan aikaan joukko hypnoosi ja hulluus voi jatkua ikuisuudesta ikuisuuteen.

2 miljoonaa suomalaista elää alle 19 999 euroa vuodessa, näistäkin lähes miljoona alle 9999 euroa vuodessa tienaavia ja olemme samalla onnellisia, "Suomalaiset ovat Euroopan onnellisinta kansaa"

"Miksi juuri Suomi on maailman onnellisin maa? Onnellisuusprofessori nostaa esille yhden erikoisuuden: "Luotamme toisiimme kenties enemmän kuin mikään muu kansa maailmassa"

Suomi on menettänyt itsenäisyytensä ja itsemääräämisoikeutensa ja silti olemme onnellisia.

"Pääministeri Sanna Marin: EU:n laki korkeampi kuin Suomen Tasavallan perustuslaki"

Suomen onnellisuus perustuu kusetukseen, päämedia uutisoi täyttä paskaa todellisuudesta, menkää katsomaan leipäjonojen pituuksia, tai kelan odotusaulaan niin todellisuus valkenee. Pelkästään näin poikkeusoloissa Suomen antama ulkomaanapu 1200 miljoonaa, edes puolitettuna 600 miljoonaa auttaisi suomen vähävaraisia ja tämä summa tulisi sentilleen Suomen kauppiaille eli kotimaan rahaliikenteeseen.

Nyt maksettavalla ulkomaan avulla ei pysty sanomaan mihin rahat menevät, ostaako paikallinen kenraali lentokoneen kuten kerran Suomelle kävi, vai mihin rahat menivät, yleensä leijonan osa rahoista haihtuu tuhkana tuuleen.

Psykopaatit kansanedustajat, toimittajat ja virkamiehet tekevät saumatonta yhteistyötä, näin homma toimii Suomessa. Jos jokin sumutuskerhoon kuulumaton tuo esiin totuutta, se mustamaalataan välittömästi, erotetaan töistä, haukutaan joka mainosmediassa kommariksi, natsiksi, foliohatuksi ym. mutta itse asian kumoamiseen ei löydy yhtään järkevää selitystä, vastineena riittää pöh. prööt, juupa juu. Manosmedian / valtion ja yritysten palkkaamat puppugeneraattorit pitävät huolta joka keskustelu palstoista ettei tule keskusteluinfektiota, pidetään paikat siistinä "demokraattisena", kiva puheena.

”Wahlroosin puheista kohu - "80 prosenttia ihmisistä idiootteja"

Tuskin suomalaiset ovat idiootteja jos heille annetaan punnittavaksi täydelliset tiedot, vajavaisilla tiedoilla kaikki ovat jollain sektorilla idiootti, eikä kaikkea voi osata, eikä tarvitsekaan osata.

Jotta Suomi pääsee tavoitteeseensa niin tarvitaan pakolaisia ja pakolaisia. Pakolaisilla saadaan romutettua työpaikkojen työhyvinvointi, mm romuttamalla palkat, säätämällä epäinhimilliset tavoitteet työpaikoille.

Ajetaan AY- liikkeiden vähäinenkin toiminta alas, olemme yhtenäistä Eurooppaa missä on vapaat kilpailumarkkinat työpaikkojen palkoista, "sovitaan palkka paikan päällä".

Jotta sosiaalipalvelut saadaan romutettua tarvitaan SOTE,  yksityistetään ja yksityistetään palveluita. Kuntien uutiset ”emme voi muuta kuin kilpailuttaa” tulee olemaa seuraavien vuosien otsikoita.

Kuljemme USA jalanjäljessä jossa ei pienituloisella tule olemaan elinkelpoista liikkumatilaa sosiaalisesti, kaikki tulee maksamaan liikaa. 80 % Suomen kansastalaisista ei ole varaa maksaa olemassa olevasta hinta / verotustasosta yhtään senttiä enenpää, olemme jo nyt kipurajalla. Seuraavaksi alkavat ryöstöt kadulla ja kaupoissa, lainsäädäntö antaa ed. toiminalle hyvät eväät, nimittäen rangaistukset ovat naurettavan pienet, eli tarvitsevalle on aivan sama jäätkö kiinni.


Lukemisen arvoisia kirjoja.

"Rasistinen Suomi on tutkimukseen perustuva ajankohtainen puheenvuoro keskustelussa maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuudesta. Siinä analysoidaan rasismin muotoja Suomessa ja esitellään rasismin tutkimuksen eri suuntauksia. Esille tulevat muun muassa venäläisvihan ilmenemismuodot Suomessa 1900-luvun alusta nykypäivään, saamelaisten syrjimisen eri muodot sekä Suomen oikeuslaitoksen suhtautuminen rasistisiin rikoksiin ja rasismin uhreihin."

https://kauppa.gaudeamus.fi/sivu/tuote/rasistinen-suomi/2493341

Ja liuta lisää jotta näkemys laajentuu

Michael Moore

Downsize This! (1996)
Adventures In A TV Nation (1998)
Tyhmät valkoiset miehet (2003) (Stupid White Men, 2001)
Mikä maa, mikä planeetta? (Dude, Where's My Country?, 2003)
Will They Ever Trust Us Again? – Letters from the War Zone (2004)
The Official 9/11 Reader

Katsomisen arvoisia elokuvia

https://en.wikipedia.org/wiki/Planet_of_the_Humans

Ja tietysti vähän lisää jenkki meininkiä

Roger & Me (Roger ja minä, 1989)
Pets or Meat: The Return to Flint (1992, TV)
The Big One (Tien päällä Michael Moore, 1997)
And Justice for All (1998)
Stolen nation/last party 2000 (2001)
Bowling for Columbine (2002)
Fahrenheit 9/11 (2004)
This Divided State
Sicko – aivan sairasta (2007)
Fahrenheit 9/11½ (2008)
Slacker Uprising (2008)
Capitalism: A Love Story (2009)
Where to Invade Next (2015)
Michael Moore in TrumpLand (2016)

Tämän kaltaisia dokkareita kuin saisi Suomesta, mutta niitä on turha odottaa ennen kuin medioiden omistajuudet vaihtuu. Yksikään toimittaja ei uskalla kirjoittaa juuri mitään, sillä se tietää työpaikan menoa ja "asuntolainakin painaa päälle" ,niin se siitä, mennään kukka ja kumisaapas mainoksilla kuten ennenkin. Suomeen tarvittaisiin bussilastillinen Hannu Karpoja.

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 08, 2022, 02:41:45 ip kirjoittanut VD.com »