Kirjoittaja Aihe: ”Valtio­varain­ministeri Saarikolla on suomalaisille vakava viesti: jokaisen on"  (Luettu 620 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3768
”Valtio­varain­ministeri Saarikolla on suomalaisille vakava viesti: jokaisen on varauduttava tinkimään elin­tasostaan”


”jokaisen on varauduttava tinkimään elin­tasostaan”,

Tarkoittaa vain suomen työssäkäyvää kansaa ja myös sitä köyhintä osaa joka toimeentulotuenvarassa elää, rikkaathan ei luovu tottumastaan elintasosta tippaakaan.

”Tämä aika on sellainen, että jostain totutusta voi joutua tinkimään.”

Saarikolla unohtui sanoa, että tämä ei koske hyvätuloisia eikä pääomaa. Verot ja leikkaukset tulevat vain suomen kansalaisille.
SOTE tulee ja leikkaa terveyspalveluista isolla kädellä, mm, mielenterveys, traumapotilaat ym. ym.…

”Tarvitsemme nopeita päätöksiä Venäjä-riippuvuuksien katkaisemiseksi.”

Miksi? Syy on se, että teemme kuten EU ja NATO sanoo. Ajamme suomalaiset firmat putkessa konkurssiin ja suurtyöttömyys tulee väistämättä. Suomi tulee liittymään ”yhteisen” edun nimeen EU:n yhteiseen budjettiin.

”Muutokseen liittyy syvä pettymys ja epäluottamus Venäjää kohtaan.”

Saamme EU marionettina ja NATO koirana iänkaikkisen varpaillaanolon. Kuin Suomi uhkaa vierain joukoin Muurmanskia, Moskovaa ja Pietaria alkavat väistämättä vastatoimet rajan takana, se on täysin luonnollista, aivan samoin kuin Suomi Natsi-Saksan liittolaisena uhkasi Neuvostoliittoa. Ollaanko jälleen rakentamassa Suur-Suomea?

Suomen ”viisaat” leikkii todella ”viisasta”. Sitten kuin rytisee, ”viisaat” päättäjät lähtevät yksityiskoneillaan Floridaan ottamaan aurinkoa uima-altaidensa ääreen. Suomalaisten köyhin osa jää kärsimään seurauksista, heidän verisiä naamoja esitellään medioissa pitkin maailmaa "hirveää" "hirveää". Spekulaatioita mahdollisuuksista konfliktin välttämiseen, eikä varsinkaan sovitteleviin raja menetelmiin esitetä, tai varsinkaan osoiteta sormella kenen syy sota oli->  ja minkä asian vuoksi kymmeniä tuhansia kuoli, näin myös Ukrainassa. Suomi uhraa kansansa EU:n palveluksessa, soittamalla setä Samulin säveliä samalla..

– asiantuntija: ”Venäjä haluaa, että alamme pelätä” lähde:IS
Venäjä haluaa ettei sen rajoille tuoda ohjuksia,näihän Puutin on sanonut.

Auttaisiko NATO Suomea? Ei varmasti auttaisi tosi tilanteessa. Syy on se että sota saattaisi siirtyä USA:n maaperälle, riskiä ei otettaisi että omakin maa tuhoutuisi yhden EU peräkylän vuoksi.Myös Suomen mainosmedia lietsoo ja nauttii suomalaisten pelottelusta. Otsikot myyvät, mutta harhaanjohtavat otsikot ja uutiset tekevät toiset ihmiset neuroottiseksi, epäluuloiseksi ja sydänsairaat ihmiset kärsivät mm. eteisvärinästä.

Vastareaktiot Venäjällä saattaa olla pelkästään Suomen median syytä. Esim. on kirjoitettu väärin vieraalla kielellä, kuten HS. kävi uutisoidessaan suomen liittymistä Natoon ja sössiminen päätyi totena suoraan koko Venäjän pääuutisiin.

Valtion pellenä oleva mainosmedia vaikuttaa liikaa ihmisten päätäntäkykyyn, luodaan uutisia omaan intressiin / politiikkaan sopivalla kokonaiskuvalla (harhakuva joka olevinaan näyttelee totuutta), kerrotaan vain negatiiviset asiat ja nekin paisuttelemalla, poimitaan lauseita joista tehdään vääristeleviä otsikoita.

Vääristelemällä luodaan joukko hypnoosi, jonka Suomi ”välttämättä” tarvitsee ja palvelee jokaista suomalaista isänmaan edun nimessä. Vääristellään tilastoja, rummutetaan joka tuutista ”tarvetta”, ”välttämättömyyttä”, ”emme voi muuta” ”olemme pohtineet asiantuntijoiden kanssa”, ”asiantuntijoiden mukaan” jne jne. tämän tyyppisiä uutisia kuin näkee, niin lantakasa on suuri joka lusikalla syötetään suomalaisille.

Tosin tämä teatterimainen politiikka ei ole kansalaisille kovinkaan kivaa nieltävää, mutta jollaintavalla uppoaa kansalle kun päämediat tarpeellisuutta rummuttaa riittävästi.

Suomen hallitus eikä oppositiopuolueista ei yksikään puolue aja suomalaisten asioita oikeasti, he ovat vieraiden maiden puhelinohjattuja apinoita, isänmaan pettureita, lobbareita, suuryritysten marionetteja, tuskin he itsekään tietävät miksi he kusevat omaan isänmaahansa , mutta näin vaan on.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2022, 11:08:18 ap kirjoittanut VD.com »