Kirjoittaja Aihe: ”Joille perustuslakimme ei ole pyhä, häipykää tästä talosta” – Ano Turtiainen  (Luettu 804 kertaa)

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3768
”Joille perustuslakimme ei ole pyhä, häipykää tästä talosta” – Ano Turtiainen

Julkaistu 28.10.2021"Suomen tasavalta pitää palauttaa kunniaan ja siihen asemaan, johon se on perustettu. Te, joille perustuslakimme ei ole pyhä, häipykää tästä talosta", kansanedustaja Ano Turtiainen (VKK) sanoi eduskunassa antaessaan puheenvuoron Valtioneuvoston selonteosta koskien EU-politiikkaa.

Kuvakaappaus – Alla Turtiaisen puhe eduskunnassa kokonaisuudessaan.
”Mihin tästä salista on kadonnut Snellmanin henki? Missä on talonpoika, senaattori ja renki? Missä vaiheessa tässä salissa on tullut hyväksyttyä hylätä kansamme, itsenäisyytemme ja kansallishenkemme?

Mietinnössä toistetaan hallituksen esityksen toteamus, että ”EU-jäsenyys on ankkuroinut Suomen eurooppalaiseen arvoyhteisöön ja lujittanut maamme paikkaa osana globaalisti vaikuttavaa EU:ta” — siis ankkuroinut Suomen eurooppalaiseen arvoyhteisöön.

Suomi on perustuslakimme mukaan edelleen tasavalta, meitä ei ole ankkuroitu mihinkään laillisesti. Koko EU-jäsenyys on yksi iso valtiopetos, joka alkaa presidentti Koiviston ajalta. Suomi vietiin EU:hun perustuslain vastaisesti. Kaikki tämä, mitä tänään todistamme, on tuon yhden jatkuvan massiivisen maanpetoksen jatkumoa.

Hyvät kollegat, mitä luulette: haluaako Suomen kansa nostaa nuo EU-ankkurit ylös, jos siltä kysytään? Suomi voi nostaa nuo ankkurit ja jättää koko EU:n pelkällä ilmoituksella, ja VKK tulee sen tekemään heti, kun se saa kansalta mandaatin.

Perustuslain 94 §:ssä sanotaan, ettei mikään kansainvälinen velvoite saa vaarantaa valtiosäännön kansanvaltaisia perusteita. No, miksi meille on luotu suuri valiokunta, jonka olemassaolo loukkaa törkeästi perustuslakiamme, kansanvaltaisuutta ja koko eduskuntalaitosta?

Eli suuri valiokunta ei valmistele EU-asioita eduskunnan päätettäväksi, vaan se päättää niistä eduskunnan puolesta. Eikö tämä ole muka enemmän kuin järkyttävää?”


”Lisäksi olen monta kertaa vihjannut, että tätä maata johdetaan sen ulkopuolelta, ja viimeksi viime viikolla pääministeri riemuitsi EU-lainsäädännön olevan omien lakiemme yläpuolella.

Mietinnön vastalauseissa kritisoidaan voimakkaasti selonteon sisältöä, ja ihan syystä. Vastalauseissa vaaditaan, että selonteko pitää kirjoittaa uudelleen ja ihan alusta saakka. Siihen on helppo yhtyä, mutta se ei todellakaan riitä, vaan koko valtajärjestelmään tarvitaan iso remontti.

Suuri valiokunta pitää lakkauttaa kokonaan, sillä se on yksi työkalu, jolla tätä maata johdetaan ulkoa. Eikä noiden muidenkaan valiokuntien toimintaa voi juurikaan kehua — ei niissä ehditä tekemään suomalaisten hyväksi juuri mitään, kun lähes kaikki toiminta on lakiemme viilausta EU:lle sopiviksi.

Valitettavasti EU on tehnyt Suomen lainsäätäjistä tahdottomia ja voimattomia marionetteja. On se kumma, jos tästä salista ei löydy sen vertaa kansanedustajia, jotka ovat niin suomalaisia, että saamme valtakunnanoikeuden pystyyn. Tämän maan tuhoaminen on lopetettava välittömästi.

Ymmärrättekö te, hyvät kollegat, te, joiden kautta saadaan valtakunnanoikeus aikaiseksi — kansa piirtää teistä muotokuvia ja tekee teistä patsaita pitkin historiaa. Tähän maahan on muodostettava parlamentaarinen hallintomalli, jossa valta jaetaan kannatuksen mukaan, ja koko hallitus—oppositio-asetelma joutaa kuopata.

Arvoisa puhemies! Hyvät kollegat! Suomen tasavalta pitää palauttaa kunniaan ja siihen asemaan, johon se on perustettu. Te, joille perustuslakimme ei ole pyhä, häipykää tästä talosta. Menkää puliveivaamaan sinne, mistä olette ohjeet saaneet.

Arvoisa puhemies (Antti Rinne)! Te voisitte ensimmäisenä pakata kassinne ja lähteä”, Turtiainen sanoi.


UMV-Lehti, 28.10.2021

Lähde: Valta Kuuluu Kansalle
”Joille perustuslakimme ei ole pyhä, häipykää tästä talosta”Ano Turtiainen
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 28, 2021, 08:16:40 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3768
Kansanedustaja Ano Turtiainen kieltäytyi kutsusta valtiojohdon Maanpuolustuskurssille – ”On keskityttävä Suomen ja sen kansan puolustamiseen”Valta Kuuluu Kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen on ilmoittanut tänään Puolustusvoimien komentajalle, että hän ei voi osallistua 8. marraskuuta alkavalle valtiojohdon Maanpuolustuskurssille. Syynä kutsusta kieltäytymiselle on historian kovimmat uhat Suomea ja sen kansaa vastaan.

Samaan aikaan USA/NATO:n ohjushävittäjä USS Arleigh Burken päivystäessä Hernesaaressa, Suomen perustuslaillista asemaa ja itsenäisyyden palauttamista vaativa kansanedustaja Ano Turtiainen varoittaa historiallisesta uhasta ja kieltäytyy yli kolmen viikon mittaisesta Maanpuolustuskurssista, joka luetaan PV:n kertausharjoitukseksi.

Johtavassa asemassa oleville siviili- ja sotilashenkilöille järjestetään Puolustusvoimien toimesta ja Puolustusvoimien komentajan henkilökohtaisesta kutsusta valtiollisen kokonaisturvallisuuden käsittäviä Maanpuolustuskursseja. Kansanedustaja Ano Turtiainen (VKK) oli kutsuttu 8.11.2021 alkavalle ja joulukuun 1. päivään saakka kestävälle sekä järjestyksessään 238. Maanpuolustuskurssille.

VKK-puolue tiedottaa tänään perjantaina 5.11.2021, että Turtiainen on ilmoittanut Puolustusvoimien komentajalle, Timo Kiviselle, että hän ei ei voi osallistua kyseiselle kurssille. Syyksi kutsusta kieltäytymiselle Turtiainen kertoo Suomen kansaan kohdistuvan historiallisen kovan uhan.

”Kiitän kutsusta, mutta valitettavasti en voi osallistua kyseiselle kurssille”, Turtiainen sanoi. ”Maailma on tällä hetkellä kolmannessa maailmansodassa ja Suomea selvästi johdetaan sen ulkopuolelta.”

Hän kiinnittää huomion kansan hajautukseen ja sotilaallisiin uhkiin.

”Suomen kansa on jaettu kahtia ja se on saatu lietsottua toisiaan vastaan. Maaperällämme tapahtuu merkittävää sotilaallista liikehdintää ja Suomen kansaan kohdistuu sen historian kovimpia uhkia”, Turtiainen sanoi.

Turtiainen tekee perusteluissaan Puolustusvoimien komentajalle selväksi, että kriittisessä uhkatilanteessa paras mahdollinen Suomen ja suomalaisten puolustaminen ei toteudu Valtioneuvoston viitoittamalla ja PV:n tehtäväksi antamalle Maanpuolustuskurssille osallistumalla vaan keskittymällä eduskunnassa oppositiopuolueen johtamiseen.

”Suomen ja sen kansan puolustaminen on minulle niin tärkeä asia, että eduskunta- ja oppositiopuolueen johtajana huomioni on edellä mainittuihin asioihin sataprosenttinen ja täten katson perustelluksi tällaisena aikana olla osallistumatta kyseiselle kurssille”, Turtiainen ilmoitti.

UMV-Lehti, 5.11.2021

Lähde: Valta Kuuluu Kansalle, lehdistötiedote

VD

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3768
Mainosmedia on manipuloinut suomalaiset tarvitsemaan EUn upeita päätöksiä, maksamaan kaikessa hiljaisuudessa 4,5 miljardia EU pohjattomaan kassaan ja tietysti Suomen kansan hyväksymään hiljaisesti hallitsemattoman maahanmuutoton, siis maahanmuutoton ei turvapaikan hakua. Lisäksi Suomi maksaa 1,2 miljardia ulkomaan apua, kuin Suomessa on ilman tilastokikkailua noin 600 000 työtöntä. Osalla suomalaisista on asiat todella huonosti. Noin 2 miljoonan ihmisen vuosiansiot jäävät alle 19 999, näistäkin suurin osa alle 9999 ja samalla Suomalaiset ovat onnellista kansaa.

Katso onnellisten ihmisten tulotiedot

https://www.tilastokeskus.fi/tup/suoluk/suoluk_tulot.html

Kuin Suomalaiset haluaa lisää EU ta, täysin perusteettomia EU maksuja, holtitonta massa maahanmuuttoa äänestäkää seuraavia puolueita niin saatte lisää samaa paskaa kuin ennenkin, ei tule loppumaa kesken.

Vihreät: Ovat tehneet ilmastomuutoksesta bisneksen, pysäyttää turpeen, kivihiilen, ydinvoiman ja pureksii metsäteollisuuden pala palalta nurin, järjestää suomeen satojatuhansia työttömiä lähivuosina. Maahanmuuton suuri tukija.

SDP: Työntekijöiden pahin vihollinen. Pitää palkat naurettavan alhaalla, leikkii jotain jumalaa joka auttaa köyhiä. Maahanmuuton suuri tukija.

Vasemmistoliitto: Toimii kuten SDP, kitisee jostain pienestä mutta myöntyy lopuksi kaikkeen hulluuteen. Maahanmuuton suuri tukija.

Kokoomus ja keskusta : Käytännössä ajaa samoja linjoja, puolustaa pääomaa kynsin ja hampain, pääkallopaikka eteläranta. Molemmat ovat tunnettuja fasistisuudestaan ja Saksan lipomisesta. Sotien aikana tuki natseja ja ylläpiti lehtiä jotka ylistivät natseja. Juuri näillä natsipuolueilla on keskeinen tekijä Suomen liitoksesta EU:hun ja Saksaan. Maahanmuuton suuri tukija.

Perussuomalaiset: Tästä ei ota kukaan selvää, muutama huutelija vastustaa sitä sun tätä, eli pitää puolueen mainetta yllä, mutta puolueen poliittinen päälinja myötäilee keskustaa ja kokoomusta. Puolue ei pistä hanttiin mihinkään ns. hulluuteen. Osittainen maahanmuuton tukija

Kristilliset puolueet: Nämä konservatiiviset puolueet puolustavat vanhaa Ruotsalaista pääomaa Suomessa, jalansija on peruskalliossa, rahalla saa ja hevosella pääsee.

Liike NYT: Jalliksella on hyvät jutut ja juttuihin se jääkin. Ei ole mielenilmaisuja, ei epäluottamuslauseita, äänestystäystilanteessa myötäilee pääomaa ja hallituspuolueita.

Nämä edellämainitut pääpuolueet ovat tehtailleet suomeen kaiken paskan, josta nyt nautimme.

Kuin puolueet ovat unohtaneet että kasanosana on lapsia, koululaisia, eläkeläisiä, sairaita ja työntekijöitä joilla ei ole 10 vuoden alkukoulutusta niin heidänkin puolia pitäisi pitää. Mutta juuri nämä ed. on liki unohdettu. Eläkkeitä ei ole indeksisidottu, eläkkeet nousee joka toinen vuosi ehkä 0,5 prosenttia ja inflaatio on kahdenluokkaa niin jokainen tietää miten siinä käy. https://findikaattori.fi/fi/table/1


Muistakaa äänestää ja miettikää mitä haluatte tulevaisuudeltanne. Miettikää onko 2030 kantasuomalaisten anoa asuinkelpoinen asuinpaikka LappiÄänestämättömyys on merkki siitä että hyväksyy päivän politiikan, eikä halua siihen muutosta äänellään. Ilmeisesti liki 35 % suomalaisista on täysin onnellisia kuin eivät ääntään käytä. Onnellinen kansa haluaa olla EU.ssa maksajan roolissa, onnellinen kansa haluaa maahanmuuttajia lisää ja lisää, onnellinen kansa haluaa suomalaiset firmat nurin, tätähän suomen politiikka on nykyisellään.

Mitä Suomen nepotistinen pellehallitus on saanyt aikaan, niin oikean helmen : "Pääministeri Sanna Marin: EU:n laki korkeampi kuin Suomen Tasavallan perustuslaki"

Mikäli koronasta on mielipide niin näikin voi käydä
https://rapsodia.fi/saksalainen-tiedemies-murhattiin-2/
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 02, 2021, 12:30:08 ip kirjoittanut VD.com »