Kirjoittaja Aihe: R.I.P Suomi  (Luettu 665 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3768
R.I.P Suomi
« : Heinäkuu 03, 2021, 08:39:52 ip »
Mitä suomalaiset oikeasti tahtoo?

1.Pysäyttää hallitsematon elintasopakolaisten vyöry Suomeen.
Lasku tällä hetkellä 1,4 miljardia v.2020

2.Selvittää paikallisesti miten halpatyövoiman tulo vaikuttaa Suomen työttömiin, myös alueellisesti.
Lukemisen arvoinen kirja : TYÖVOIMAN KÄYTÖN JA UUSINTAMISEN MUODOT   Heikki Lehtonen

3.Saada oma raha takaisin.

3.Päättää oman maan asioista ja luoda omat lait maan tarpeen mukaan.

4.Olla työntämättä sota teollisuuteen leijonan osaa kirstun sisällöstä.

5.Miettiä onko järkeä työntää ulkomaille 1,2 miljardia kuin oma maa elää velalla, ja oman maan eläkeläiset ym. vähävaraiset ovat huutavan avun tarpeessa, mm noin 700 000 tuhannen ihmisen sairaala laskut on ulosotossa, kuin maksut ovat jo nyt liian korkeita.
Kannataa lukea kirja : TERVEYS KAUPAN   Meri Koivusalo & Outi Hakkarainen

6.Erota Eu.sta pika vauhdilla

7. Saada toimiva ammattiyhdistysliike joka toimii työntekijöiden edun mukaan, eikä nuole työnantajan vakoa jatkuvasti. Nykyisellään pätkätyöntekijän,osa aikaisten sekä muilla epämääräisellä työsopimuksella olevat työntekijät eivät liioin tule saaman eläkettä, kuin palkkakertymä on niin pieni. Pienen puraisun saa ammattiyhdistys toiminnasta kirjasta : Puoli vuosisataa TYÖVÄEN JÄRJESTÖTOIMINTAA NUMMENMÄELLÄ.  Ammattiyhdistysliikkeiden siat eli nepotistiset venkulat, tunnettiin ennen nimellä sosiaalifasistit, antavat kaikki työntekijän etuudet pois. Koko SAK.n toiminta haisee oksennukselta. Suomessa olisi pitänyt olla jo kymmeniä yleislakkoja ja mitään ei kuulu eikä näy.

Vaikka 95% suomalaisista yhtyy edellä mainittuun suurelta osin, on haluaminen vielä passiivista tahtomista, asioiden eteen ei tehdä yhtään mitään muuta kuin puhutaan asioista. Sitten kuin suomalaiset osaa kokoontua samalla tarmokkuudella kuin esim. lätkäjoukkue otettiin vastaan kauppatorilla, niin alkaa politiikan suunta vaihtua, sitä ennen mennään perämäkeä ja kovaa, kyyti on huimaa ja julmaa ”Sipilää tulee”. Alle 20 000 tienaavat on unohdettu Suomessa jo aikaa sitten, nyt alkaa keskituloisten kuppaaminen.

Muistakaa että Manulle illallisten aika on ohi, menyy muuttuu maksulliseksi. Suomen kansalaiset eivät ole koskaan saaneet mitään ilmaiseksi, jokainen pienikin kansaa / työntekijää parantava asia on tullut jäätävän väännön kautta mm työtaistelut ovat toistaiseksi purreet hallitukseen ja työnantajien perseilyyn. Kannattaa lukea: TYÖTAISTELU OPAS Kalevi Hölttä

”Joukkotahto syntyy siten, että yksilön joukossa saamat vaikutelmat ovat niin voimakkaat, että yksilön tahto auttamattomasti sulautuu joukkotahtoon, jolloin yksilö ”ymmärtää” toisten tahdon olevan hänelle edullista, tai ovat yksilön joukossa saamat vaikutelmat vain siihen määrin voimakkaita, että ne kykenevät vain hetkeksi lannistaman yksilön tahdon, ”osoittamaan” hänelle, että hänen vastauksensa ei auta, jossa tapauksessa yksilö ”ymmärtää” toistaiseksi mukautua joukkotahtoon – tahtomalla joskus toiste nousta joukkotahtoa vastaan. Vähemmistön tahto on aina tällaista passiivista tahtomista.”

BLM on hyvä esimerkki miten massalla tahdotaan, näin pitää toimia jos jotain aikoo saada.

Suomalaiset ovat vielä lintukodoissaan miettimässä miksi meille tehdään näin, ”eiväthän ne nyt noin voi tehdä, kuin on tuo lakikin”.

Suomen lain määrää EU
Suomessa ei ole omaa rahaa
Suomeen on kartoitettu EU:ssa 63 miljoonaa uutta tulijaa, eli moniosaajaa.

Käytännössä Suomea ei enää ole, siten kuin se muistetaan vielä 1995, Suomi on liittovaltion osa. Suomen tilanne on huomattavasti pahempi kuin Venäjän vallan alla.

R.I.P  Suomi

”Sosiaalipolitiikka käsittää pyrkimykset ja toimenpiteet, joiden tarkoituksena on kohtuulliseksi katsotun elintason, sosiaalisen turvallisuuden ja viihtyvyyden takaaminen eri yhteiskuntaryhmille, perheille ja yksilöille”

Niin just, mutta entä Suomessa....

1. Turvallisuus tietyillä alueilla on heikko, Suomessa ei ole enää naisten turvallista liikkua, eikä liioin miestenkään alle 10 hengen porukkassa.
2. Viihtyvyys / asuinviihtyvyys ei ole kuten ennen, slummi alueet ovat aina otsikoissa. Slummi alueilla tai sen läheisyydessä olevien asuntojen hinnat laskee, myyntiajat ovat pitkät tai loputtomat.
3. Osa suomalaisista elää täysin tukien varassa ja samalla pumpataan ulkomaan apuun 1200 miljoonaa (2021) joka on kaiken kukkuraksi lainarahaa.
4. Suomen eläkeläiset ovat yksityisfirmojen taputeltavana, hoito on mitä on, ja homma jatkuu jatkumistaan.
5. Suurinmalla osalla lapsia ei ole tulevaisuutta työelämässä. Yli puolet nuorista saa kilpailla halpatyövoiman kanssa matalapalkkaisesta työpaikasta.

Kysymys kuuluu ...onko tämä maa ajettava kehittyneeksi kehitysmaaksi väenvänkää.

***
Kirja vinkkejä

Esko Seppänen
Maailman onnellisin kansa

Esko Seppänen
Mistä Suomi vaikenee

Esko Seppänen
Suomen Rikkaat

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 08, 2021, 08:22:47 ap kirjoittanut VD.com »