Kirjoittaja Aihe: Joukkovoimalla varaston epäkohdat kuntoon!  (Luettu 5037 kertaa)

pääideologi

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 49
Joukkovoimalla varaston epäkohdat kuntoon!
« : Helmikuu 07, 2013, 01:33:34 ip »
Ammattiosasto 036:n uusi johtokunta on aloittanut työnsä etujemme valvojana.

Nyt on otettava ykköstavoitteeksi epäkohtien korjaaminen vaikka kovillakin otteilla ellei työnantaja muuten suostu korjaamaan asioita (mm. suoritteet, vuokratyövoiman pelisäännöt ym).

Eli lopetetaan tyhjänjauhaminen ja keskitytään siihen toimintaan minkä takia ay- liike on yleensä olemassa

Kaikkien varastojen proletaarit liittykää yhteen!

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Vs: Joukkovoimalla varaston epäkohdat kuntoon!
« Vastaus #1 : Helmikuu 08, 2013, 12:13:28 ip »

Tottahan toki vain ja ainoastaan, työntekijän tuki ja turva on toinen työntekijä, silläpä: "varastojen proletaarit liittykää yhteen" on ainoa ja oikea ratkaisu, muuta ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan.

Kaikki työntekijöiden palkkaetuudet on aikoinaan taisteltu, ym. lomat ja työajat. Nyt edellä mainitut asiat ovat lähestulkoon kaikilta unohtuneet, pidetään itsestään selvyytenä.

Mutta sillä unohtamisellakin on seurauksensa.

Nyt rehottaa pätkätyöt ym. epämääräiset työsuhteet, puhumattakaan työvoima reservin moninaisesta kirjosta, jolla työvoiman yhdistyminen saadaan mahdollisimman vaikeaksi. Esim. ulkomaalaisia on helppo kusettaa ns. B duuneissa ( esim. "jos turpa ei miellytä tai työ vauhti ei riitä, niin uusi tilalle").

B duuneissa ei juuri etenemismahdollisuuksia ole, työntekijä on ns. "halpa ja kertakäyttöinen". Kertakäyttötyöntekijä kulutetaan ennätysajassa loppuun, virran loppuessa monoa anukseen.

Vielä -80 luvulla suomalaiset työntekijät pitivät yhtä, nyt sooloillaan yksinään. Tulos on nuoremmille sukupolville kaaosmainen.

Ennen vanhaan ihmiset hidastivat työtahtia, tai sitten pidettiin lakkoja erimielisyyksien selvittämiseksi, mitkä yleensä johtuivat epäinhimillisistä  työajoista sekä elinkustannuksiin nähden matalista palkoista.

Tässä taannoin eräs kirjoitti jutun " Ammattiyhdistysliikkeessä säpinää 50 vuotta sitten", pitää hyvin paikkaansa.

http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php/topic,3621.0.html

SDP pellet pitää SAK:n hallussa, eikä näin ollen ole yhtään mielenosoitusta näkynyt eikä kuulunut "eikä tule näkymäänkään".  Vaikka kouluja on lakkautettu tuhka tiheään, sairaaloita lopetettu tai vähennetty reippaasti aukioloaikoja, varuskuntia lakkautettu, yritykset myyty ulkomaille, työntekijät ulkoistettu, niin uutisoidaan että suomaiset ovat "onnellista" kansaa.

Todella, suomalaiset ovat todella "onnellista" kansaa kun ei ymmärrä omaa parastaan, eikä liioin paljoa muutakaan. Valitettavaa mutta myös totta on se, ettei yhteiskuntaoppista nuorison keskuudessa juuri välitetä.   

Toki pieniä välittäviä ryhmiä ympäri suomea on, mutta laajempi yhteinen kanta puuttuu. Yhdistävä tekijä saattaa tulla piakkoin esim. nälkä, turhauttava työttömyys, ainainen rahanpuute, kolmessa työpaikassa juokseminen,  jolla saa vain makaroni pussin ruuaksi.

Katsottavaksi jää, mikä puolue nostaa Suomen työntekijät ensiksi ns. "tulille", jos koskaan yksikään " kaikki on niin hyvin voideltu".

Ps. paskastakin saattaa nousta keskisormi, muistakaa tämä moraalittomat ja vittumaiset työnantajat.

kebabmaker

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
Vs: Joukkovoimalla varaston epäkohdat kuntoon!
« Vastaus #2 : Huhtikuu 15, 2013, 06:42:20 ip »
Mukana ollaan, mutta ottakaamme asialistalle myös alihankinta firmojen työntekijöden asema ja edut jne...

Alihankin = eri asia kuin vuokratyö.