Kirjoittaja Aihe: Yksi maailman suurin kusetus, nami nami  (Luettu 25409 kertaa)

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Mielenosoituksia Monsantoa vastaan samaan aikaan 36 maassa - myös Suomessa
« Vastaus #15 : Toukokuu 11, 2013, 06:20:01 ap »
Mielenosoituksia Monsantoa vastaan samaan aikaan 36 maassa - myös Suomessa
Kansainväliset mielenosoitukset myöhemin tässä kuussa bioteknologian korporaatiota Monsantoa vastaan tapahtuvat kuudella mantereella ja kymmenissä maissa ympäri maailman. Myös Suomessa osoitetaan mieltä - Helsingissä, Turussa ja Oulussa lauantaina 25.5.2013.

Pääasiallinen lähde: RT
Toimittaja: Janus Putkonen
10.5.2013, Verkkomedia.org


 
Mielenosoitukset Monsantoa vastaan tulossa 36 maahan - myös Suomeen
Kansalaisten lisääntynyt ja varsin hyvin perusteltu huoli biotekniikan alan jättiläisen, Monsanton, GMO-toimista ovat purkautumassa mielenosoituksina yhteensä 36 maassa. Voimakkaan jalansijan alallaan omaava Monsanto on vaikutamassa myös huolestuttavasti EU-lainsäädäntöön ns. Siemenlaissa, joka on johtamassa maatalouden suureen mullistukseen ja avaa ovia geenimanipuloidun viljan sekä agriteollisuuden patenttien perustumiselle. Perinnekasvit ja -viljely on ajautumassa lobbaajien käsissä todelliseen vaaraan.

Lue myös:

 EU:n uusi siemenlaki uhkaa perinneviljelyä ja suosii agriteollisuuden jättiläisiä

Ympäristöjärjestöt ovatkin ilmaisseet pelkojaan agrijättiläisen toimista. Kuluttajat ovat puolestaan huolissaan geenimanipuloidun ravinnon saapumisesta ilman mitään erityismerkintöjä ruokakauppojen hyllyille. Monet hupututkijat ovat varoittaneet tutkimuksiinsa vedoten manipuloitujen kasvien ja ympäristömyrkkyjen huomattavista terveys- ja ympäristöriskeistä.

 

Monsanto käyttää valtavia resurssejaan poliittiseen lobbaukseen niin Washingtonissa kuin Brysselissäkin kasvattaakseen määräysvaltaista johtoasemaansa agriteollisuudessa. Poliittinen suojelus onkin antanut mahdollisuuden manipuloida lainsäädäntöä ja tutkimuksia, joiden luotettavuudesta on esitetty runsaasti epäilyksiä.

Maaliskuussa Yhdysvaltain kongressissa hyväksyttiin niin sanottu "Monsanton suojelulaki" (Monsanto Protection Act), jonka valmistelussa oli keskeisenä toimijana itse lainsäädännön kohdeyhtiö. Laki sallii Monsanton ja muiden biotekniikan alojen käyttää ja myydä geenimuunneltuja tuotteitaan ilman liittovaltion lupamenettelyjä.

Lain puolesta äänestänyt senaattori Mikulski pyysi julkisesti ja kirjallisesti anteeksi Monsanto-lain hyväksymistä vain päiviä sen hyväksytyksi tulemisen jälkeen.

Käytännössä Monsanton suojelulaki antaa korporaatiolle syytesuojan liittovaltion oikeustuomioistuimissa mahdollisilta kanteilta koskien tuotteidensa aiheuttamia terveys- ja ympäristöriskejä ja niistä mahdollisesti aiheutuvia korvausvaatimuksia.

Useita julkisuuden henkilöitä on noussut mukaan kansainväliseen liikehdintään, jonka varsinainen voimapäivä on toukokuun 25. päivä lauantaina.

Suomessa:

 Maailmanlaajuinen marssi Monsantoa vastaan la 25.5. myös Helsingissä, Turussa ja Oulussa

Suuruusluokka odotettavissa olevilla liikehdinnällä on tavoittamassa ennätykset laajudessaan, kirjoittaa RT-uutiset.

 
"Yhdysvalloissa sinulla ei ole oikeutta tietää milloin syöt geneettisesti muokattua ruokaa", sanoo muusikko Dave Matthews videolla, jossa kerrotaan tulossa olevasta Anti-Monsanto liikehdinnästä. Mukana on mm. koomikko Bill Maher ja näyttelijä Danny DeVito, jotka kutsuvat ihmisiä mukaan kautta maailman geenimanipulointia harjoittavia yhtiöitä vastustaviin mielenosoituksiin.

Liikehdinnän kohteeksi joutunut Monsanto jatkaa parhaillaan ennätystuottojen tahkomista. Huhtikuussa ilmoitettiin 22% nousuista tuotoissa ja yhtiön mukaan on nähtävissä, että tulos jatkaa kasvamistaan. Erityisen tyytyväinen vuoden ensimmäisen neljännekseen oli yhtiön hallituksen puheenjohtaja Hugh Grant, joka sanoi odottavansa tuloksen jälleen kasvavan seuraavalla neljänneksellä.

 


Toimittajan kommentti:

Annammeko tuloksen kasvaa, vai onko aika painaa yhdessä jarrua kiistellyn korporaation epäilyttäville toimille? Painostamatta ainakaan mitään muutosta ei ole odotettavissa ja Suomessa varsinkin pakkausmerkinnät ovat täysin puutteellisia koskien geenimanipuloitujen tuotteiden käyttöä. Meillä taytyy olla mahdollisuus ja kyky suojautua halutessamme kaikilta teollisuuden käyttämiltä raaka-aineilta.

 


Pääasiallinen lähde:

 http://rt.com/usa/monsanto-march-protests-world-069/

 
Viitteet mm:

 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5106
 
 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=7384
 
 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5188

 


Mielenosoitukset Suomessa - facebookissa - liity:

Helsinki |  Oulu | Turku


 

Kuinka boikotoin Monsantoa - vältä näiden yhtiöiden tuotteita:
 
Katso täältä:

http://fracturedparadigm.com/2013/04/02/boycott-monsanto-a-simple-list-of-companies-to-avoid/


Psta:VD

Kuvat VD kuvituskuvaa
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 01, 2020, 06:48:28 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Yli 800 tiedemiestä vaatii 'vaarallisen GMO-kokeilun' lopettamista
« Vastaus #16 : Kesäkuu 16, 2013, 06:18:54 ap »
Yli 800 tiedemiestä vaatii 'vaarallisen GMO-kokeilun' lopettamista

Yhteensä yli 800 tiedemiestä on allekirjoittanut vaatimuksen geenimanipuloitujen viljatuotteiden ja elintarvikkeiden kieltämiseksi. Tiedemiehet vaativat valtioita pohtimaan maatalouden tulevaisuutta ja etsimään kestävää kehitystä korporaatioiden voittojen sijasta.Yhteinen kirjelmä, josta valtamedia on vaiennut täydellisesti, on ollut allekirjoittavana jo pian vuosikymmenen ajan ja allekirjoittaneiden asiantuntijoiden listaa on täydennetty jatkuvasti vuosien myötä. Tiedemiesten yksimielisyys GMO-vaaroista ei kuitenkaan ole kääntänyt poliitikkojen ja medioiden huomiota akuuttiin vaaraan.The Institute of Science in Society on voittoa tavoittelematon ryhmä tiedemiehiä, joka on keskittynyt tavoitteeseensa pysäyttää vaaralliseksi havaittu "GMO-kokeilu", kuten he asian ilmaisevat. Avoimessa kirjeessään he alleviivat syitä siihen miksi hallitusten tulisi lopettaa geenimanipulointi välittömästi ja ennen kuin odotettavissa olevat GMO:n jälkiseuraukset sekä ongelmat valtaavat maailman.Avoimessa kirjeessä maailman tiedemiehiltä kaikille hallituksille vaaditaan GMO-tuotteiden välitöntä kieltoa. Tiedemiesten kohtuullisena pitämä vaatimus on viiden vuoden täyskielto lisätutkimuksien tulosten saavuttamiseksi.Tiedemiehet tuomitsevat GMO-patentit, joihin mm. biojätti Monsanto on ryhtynyt. Ensimmäisessä vetoomuksessa oli 300 allekirjoittajaa. Nykyään allekirjoittaneita tiedemiehiä on jo 828 ja he ovat yhteensä 84 eri maasta.


Kirjelmää on toimitettu kaikkialle päätöksentekojärjestelmiin mm. YK:lle, WTO:lle ja eri maiden hallinnoille. Natural Society kuitenkin toteaa artikkelissaan, että vaikuttaa siltä, ettei kukaan kuuntelisi alan asiantuntijoita.
Toimittaja: Janus Putkonen
29.5.2013, Verkkomedia.org
Lähteet:


http://naturalsociety.com/800-scientists-global-gmo-experiment-stop/#ixzz2UF1jhDHyhttp://www.naturalnews.com/040447_GMO_biowar_food.htmlhttp://www.i-sis.org.uk/list.php


Psta:VD

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Kolme italialaisministeriötä ajaa eteenpäin GMO-maissin kieltävää lakia. Ministeriöt ovat saaneet tuekseen 80 % kannatuksen maansa kansalaisilta.

Lähde: Natural Society
Toimittaja: Janus Putkonen
22.7.2013, Verkkomedia.org


 


Italia kieltämässä geenimanipuloidun maissin - 80 % kansalaisista tukee Monsanto-kieltoa

Kieltolistalle Italiassa on päätymässä toinen Euroopassa hyväksytyistä ja kasvatetuista agrijätti Monsanton kehittelemistä geenimanipuloiduista lajikkeista. MON810-maissilajikkeen kiellolle on antanut virallisen mielipidetutkimuksen mukaan kannatuksensa 80 % kansalaisista.

Italian maatalousministeriö on raportoinut useita ongelmia joita on havaittu Monsanton GMO-lajikkeessa ja lausunnon mukaan kasveilla on negatiivinen vaikutus ympäristöön. Kieltoa puoltavat Italian terveys- ja ympäristöministeriöt.

Yhteisessä lausunnossaan ministeriöt julkaisivat kantansa, jonka mukaan taloudelliset syyt eivät puolla GMO-maissia koska Italian maatalous perustuu ympäristöystävälliseen laatuun.

 
Italian ministeriöt ovat ilmaisseet Monsanton maissia vastustavan kantansa EU-komissiolle ja muille unionin jäsenmaille sekä vaatineet tieteellisiä näyttöjä EU:n terveysviranomaisilta koskien Monsanton GMO-tuotteita.

Monsanton MON810-maissi on ainoa EU:ssa hyväksytty maissilajike ja jäsenmailla on oikeus asettaa kieltoja viljelyskasveille kansanterveydellisin syihin perustuen. Lajike on kielletty Ranskassa, jossa maan pääministeri vahvisti viime vuonna, että MON810-maissi myös pysyy kieltolistalla. Vain viidessä EU-maassa kasvatettiin EU:n sallimaa GMO-maissia viime vuonna.psta:VD

varastoduunarit@pp.inet.fi   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 09:01:33 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Luomuliitossa tyrmistyttiin MTK:n Marttilan GMO-innosta
« Vastaus #18 : Syyskuu 16, 2013, 11:51:17 ap »
Luomuliitossa tyrmistyttiin MTK:n Marttilan GMO-innosta

 

Luomuliiton puheenjohtaja Jukka Lassila on erittäin huolestunut geenimuuntelun vyöryttämisestä kotimaiseen ruokaketjuun.

Lähde: Tiedote, Luomuliitto
16.9.2013, Verkkomedia.org


 


Luomuliitossa tyrmistyttiin MTK:n Marttilan GMO-innosta

Keväällä suuret rehunvalmistajat ilmoittivat aloittavansa muuntogeenisten rehuraaka-aineiden tuonnin, tällä viikolla Evira kohautti aikomuksella kieltää gmo-vapaa merkinnät siipikarjanlihassa ja nyt MTK:n puheenjohtaja haluaa satsata gmo-viljelyn kehittämiseen.

Kun muualla Euroopassa on havahduttu geenimuuntelun mukanaan tuomiin haittoihin ja mietitään mahdollisuuksia gmo-viljelyn rajoittamiseen, esittää viljelijäjärjestö MTK:n puheenjohtaja sitä tuotantomme pelastukseksi.

Viljelijöiden oikeus puhtaaseen tuotantoon ja kuluttajien vaatimukset tietää ruoan alkuperä tuntuvat kaikuvan kuuroille korville.

 
Kotimaisen ruoantuotannon imago on perustunut puhtaudelle, jonka yhtenä strategisena painopisteenä luomutuotannon rooli on vahvistunut.

Geenimuunneltujen kasvien tulo pelloillemme aiheuttaisi väistämättä vaikeuksia luomulle ja tavanomaiselle gmo-vapaalle tuotannolle, sillä muuntogeenisen aineksen leviämistä ja sekoittumista ei pystytä millään keinolla välttämään.

"Kotimaisen tuotannon vahvuus pitää perustua jatkossakin puhtaudelle. Suomen tulee pitää tiukasti kiinni gmo-vapaudesta ja näin mahdollistaa puhdas tuotanto tulevaisuudessakin," toteaa Lassila.


 


Tämän tiedotteen linkki:

 http://www.luomuliitto.fi/luomuliitossa-tyrmistyttiin-marttilan-gmo-innosta/
Taustaa:

6.3.2013 Luomuliiton tiedote

 http://www.luomuliitto.fi/teollisuus-ujuttaa-gmo-tuotteet-ruokapoytiin/

Luomuliiton ympäristöstrategia

 http://www.luomuliitto.fi/ymparistostrategia/

Lähde:Verkkomedia.org

Psta:VD

Apua! "älkää muuttako minua voikukaksi"« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 09:01:12 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Vs: Yksi maailman suurin kusetus, nami nami
« Vastaus #19 : Lokakuu 16, 2013, 10:10:19 ap »
Kasvinsuojeluaineet syypää kansansairauksiin?

 

"Kaksi tutkijaa, Anthony Samsel ja Stephanie Seneff ovat julkaisseet vertaisarvioitujen julkaisujen MDPI-sivustolla artikkelin tavoista, joilla rikkaruohomyrkyissä vaikuttavana ainesosana käytetty glyfosaatti toimii ihmisen elimistössä aiheuttaen sairauksia".

Lähde: MDPI - Anthony Samsel, Stephanie Seneff
Toimittaja: Riikka Söyring
15.10.2013, Verkkomedia.org


 


 


Kasvinsuojeluaineet syypää kansansairauksiin?

"Tutkijat Anthony Samsel ja Stephanie Seneff epäilevät, että kasvinsuojeluainejäämät elintarvikkeissa saattaisivat olla syypää niin sanottuihin kansansairauksiin, vaikka teollisuus väittää rikkaruohomyrkkyjen olevan aspiriiniakin vaarattomampia ja vaikutuksen ihmisiin olevan minimaalinen.

Monsanton valmistaman, maailman eniten käytetyn rikkaruohomyrkyn RoundUpin vaikuttava ainesosa on glyfosaatti, ja jäänteitä siitä löytyy elintarvikkeista.

Länsimainen ruokavalio koostuu nykyään pääasiassa vehnästä, sokerista, soijasta ja maissista; kaikkien niiden teollisessa kasvatuksessa käytetään rikkaruohomyrkkyjä.

Viljelty vehnä, soija, maissi ja sokerijuurikas ovat usein geenimuunneltua (gmo) siemenkantaa, joita Monsanto tuottaa, ja joiden viljelyyn tarvitaan runsaasti myrkkyjä.

Glyfosaatin pidäkevaikutusta (inhibition) metabolismin toiminnalle tärkeään sytokromi P450 -entsyymiin ei ole huomioitu tarpeeksi tutkittaessa glyfosaatin vaikutusta nisäkkäisiin, tutkijat sanovat.

 
Sytokromi P450 (CYP, P450, CYP450) on nimitys ryhmälle hemiä sisältäviä proteiineja, jota on lähes kaikissa kudoksissa koko eliökunnassa. Sytokromi P450 toimii hapettavana katalyyttina monien lääkeaineiden myrkyttömäksi tekemiseen liittyvissä hapetusreaktioissa. P450-entsyymit ovat tärkeä osa vierasainemetabolijärjestelmää, jossa elimistölle vieraat aineet (lisäaineet, lääkkeet, nautintoaineet, ympäristömyrkyt jne) eli niin kutsutut ksenobiootit saatetaan erityskelpoiseen muotoon muuttamalla niiden rakennetta metabolian avulla.

Vierasainemetaboliasta lisää tästä.

Glyfosaatilla (N-fosfonometyyliglysiini) näyttää olevan pidäkevaikutus sytokromi P450 -järjestelmän toiminnalle.

Pidäkevaikutuksensa kautta se lisää muiden elintarvikkeiden ja ympäristömyrkkyjen haitallista vaikutusta elimistössä. Negatiiviset vaikutukset tulevat näkyviin vasta pitkän ajan kuluessa, ja se ilmenee vaurioituneen elimistön solujärjestelmän tulehdustilana, kirjoittavat Samsel ja Seneff.

Samsel ja Seneff osoittavat, miten CYP-entsyymit toimivat synenergisesti suolistobakteerien aromaattisten aminohappojen ja seerumin sulfaattien kemiallisen siirtymän (serum sulfate transport) kanssa. Seurauksia ovat suoliston toiminnan häiriöt, ylipaino, diabetes, sydäntaudit, masennus, autismi, hedelmättömyys, syöpä, maksavaivat, Parkinsonin tauti ja Alzheimerin tauti. Suoliston tulehduksilla näyttää olevan yhteys autismiin.

Samselin ja Seneffin mukaan vain noin 2 prosenttia ihmisen nielemistä glyfosaattijäänteistä metabolisoituu aminometyylifosfonihapoksi (AMPA), loppu päätyy verenkiertoon ja poistuu hitaasti virtsan mukana. Käytössä oleva tapa käyttää glyfosaattia viljan tuleennuttamiseen rikkaruohojen torjumisen lisäksi vamistaa sen, että glyfosaattia on elintarvikeraaka-aineissa jatkuvasti.

Glyfosaatti toimii kasveissa häiritsemällä niiden shikimaatti-polkua; shikimaatti-polku osallistuu aminohapposynteesiin. Tällä hetkellä hyväksytty dogmi on, että glyfosaatti on vaaraton, koska nisäkkäiltä puuttuu shikimaatti-polku, sanovat Samsel ja Seneff. Tosiasiassa kuitenkin shikimaatti-polku on olemassa suolistobakteerikannassa, Seneff ja Samsel kirjoittavat. Sen lisäksi, että suolistobakteerit hoitavat ruoansulatusta, ne syntetisoivat vitamiineja, muuntavat vierasaineita myrkyttömiksi, osallistuvat immuunijärjestelmän ylläpitoon, homeostaasiin (järjestelmän kuten elimistön tasapainon ylläpitäminen) ja sisäeritysjärjestelmän hoitamiseen. Ruokavalio taas muovaa suoliston bakteerikantaa.

Glyfosaatti ei ole ainoa syypää, mutta kenties suurin yksittäinen tekijä sen laajan ja vaarattomuus-väitteiden takia huolettoman käytön takia, tutkijat argumentoivat.

Tutkijakaksikko osoittaa laajaan aineistoon perustuen, että länsimaiseen ruokavalioon liittyvät terveysongelmat voidaan selittää glyfosaatin aiheuttamien biologisten toimintojen häiriötilojen kautta. Terveysongelmat voidaan kytkeä suoliston dysbioosin (hiivasienen liikakasvu), sulfaattisiirron (sulfate transport) häiriytymisen ja entsyymien sytokromi P450-perheen toiminnan yhdistelmän kautta glyfosaattiin. Myös ajallinen yhteys terveysongelmien lisääntymisen ja glyfosaatin kaytön yleistymisen välillä on olemassa."


 


Lähde:

MDPI - Anthony Samsel, Stephanie Seneff : Glyphosate´s suppression of Cytochrome P450 Enzymes and Amino Acid Biosynthesis by the Gut Microbiosome: Pathways to modern diseases

 http://www.mdpi.com/1099-4300/15/4/1416
 
Psta:VD

varastoduunarit@pp.inet.fi   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 09:00:28 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Komissio päätti puoltaa GMO-maissin hyväksyntää EU:ssa
« Vastaus #20 : Marraskuu 08, 2013, 02:58:55 ip »
Komissio päätti puoltaa GMO-maissin hyväksyntää EU:ssa

Euroopan komissio on päättänyt tänään keskiviikkona tukea Herculex-1507 GMO-maissin hyväksymistä EU:n alueelle. Kyseessä on ensimmäinen GMO-maissi, joka olisi EU:ssa hyväksytty 15 vuoteen. Komissio käynnisti käsittelyn myös kolmelle muulle tuotteelle, jotka sisältävät GMO-maissia.

Lähde: Greensa-efa.eu
Toimittaja: Janus Putkonen
6.11.2013, Verkkomedia.org

 


Komissio päätti puoltaa GMO-maissin hyväksyntää EU:ssa

Euroopan vihreät ovat nostaneet esille suuren huolen GMO-maissin hyväksynnästä, joka on geenimanipuloitu ja se tuottaa hyönteisiä vastaan suunnattuja myrkkyjä.

"Vihreiden europarlamenttiedustaja ja parlamentin maatalouskomitean varapuheenjohtaja Jose Boven mukaan on skandaali, että komissio ajaa lävitse GMO-maissin hyväksyntää huolimatta EU-kansalaisten, kuten myös jäsenvaltioiden jyrkästä vastustuksesta huolimatta.

Boven mukaan maissilajikkeen aiheuttamia riskejä ei ole tutkittu kunnolla ja sen turvallisuus ei ole selvillä. "Komissio ei välitä todellisista huolista GMO-maissin vaikutuksista mm. perhosille, jotka ovat merkittäviä hedelmöittäjiä." Hän pitää GMO-maissia uhkana kaikille perinteisille orgaanisille kasvustoille.

"Komission tulisi edustaa EU-kuluttajien, maanviljelijöiden ja yhteisöjen etua eikä puskea agressiivisesti biotekniikan korporaatioiden agendaa saada GMO-tuotteet EU-markkinoille ja istutettua niitä pelloillemme. EU:n ympäristöministerien tulisi luonnollisesti tyrmätä komission esitys kun he ottavat sen käsittelyyn", Jose Bove sanoo Euroopan vihreiden tiedotteessa.

Euroopan komission esitys GMO-maissin hyväksymiseksi menee seuraavaksi EU-maiden komitean käsittelyyn. Mikäli päätöstä ei saada siellä syntymään, nykyiset EU:n säännöt mahdollistavat komission ajaa eteenpäin maissin hyväksyntää.

Komissio käynnisti keskiviikkona käsittelyn myös kolmelle muulle tuotteelle, jotka sisältävät GMO-maissia."


 


Biojätti Dow Agron Herculex -GMO-maissilajike:
http://www.dowagro.com/herculex/


Psta:VD
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 08:59:38 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Vs: Yksi maailman suurin kusetus, nami nami
« Vastaus #21 : Maaliskuu 10, 2020, 08:14:16 ip »

”Euroopan unionin ja sen jäsenmaiden johtajat valmistelevat salaisesti kampanjaa geenimuunneltujen kasvien ja gm-ruoan levittämiseksi koko unionin alueella, ilmenee brittiläisen The Independent on Sunday -lehden haltuunsa saamista luottamuksellisista asiakirjoista (Europe's secret plan to boost GM crop production, 26.10.08).

Läntiset johtajat siis pahentavat ensin maailman ruokakriisiä muuntamalla ilmastonmuutoksen torjumisen varjolla ihmisravinnoksi tarkoitetut kasvit biopolttoaineiksi ja sitten tyrkyttämällä ihmisille gm-ruokaa, jonka syömisellä voi olla vakavat seuraukset heidän terveydelleen.

Huolena kansojen vastarinta.”

Entä 2013 ?

***

Yhteensä yli 800 tiedemiestä on allekirjoittanut vaatimuksen geenimanipuloitujen viljatuotteiden ja elintarvikkeiden kieltämiseksi. Tiedemiehet vaativat valtioita pohtimaan maatalouden tulevaisuutta ja etsimään kestävää kehitystä korporaatioiden voittojen sijasta.

Yhteinen kirjelmä, josta valtamedia on vaiennut täydellisesti, on ollut allekirjoittavana jo pian vuosikymmenen ajan ja allekirjoittaneiden asiantuntijoiden listaa on täydennetty jatkuvasti vuosien myötä. Tiedemiesten yksimielisyys GMO-vaaroista ei kuitenkaan ole kääntänyt poliitikkojen ja medioiden huomiota akuuttiin vaaraan.

The Institute of Science in Society on voittoa tavoittelematon ryhmä tiedemiehiä, joka on keskittynyt tavoitteeseensa pysäyttää vaaralliseksi havaittu "GMO-kokeilu", kuten he asian ilmaisevat. Avoimessa kirjeessään he alleviivat syitä siihen miksi hallitusten tulisi lopettaa geenimanipulointi välittömästi ja ennen kuin odotettavissa olevat GMO:n jälkiseuraukset sekä ongelmat valtaavat maailman. Lähde:Verkkomedia***

Monsanto joutuu maksamaan avioparille kaksi miljardia dollaria korvauksena Roundupin aiheuttamasta syövästä – tuhansia hakemuksia jonossa

Bayer-yhtiön osake romahtaa pörssissä.

”Oaklandissa Kaliforniassa toimiva oikeusistuin on määrännyt Monsanto-yhtiön maksamaan yli kaksi miljardia dollaria korvausta avioparille, jonka on todettu sairastuneen imusolmukesyöpään yhtiön tuotteiden takia.
Aviopari on käyttänyt Monsanton tuottamaa Roundup-kasvimyrkkyä, ja heille molemmille on kehittynyt sama sairaus.

Kyseessä oli jo kolmas tapaus, jossa Monsanto on määrätty maksamaan suuret korvaukset Yhdysvalloissa tapahtuneista sairastumisista. Elokussa San Franciscossa määrättiin samaiseen syöpään sairastuneelle 78 miljoonan dollarin korvaus ja maaliskuussa toiselle henkilölle 80 miljoonan korvaussumma.”


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10781831

***

Mosanton aikaisempia ”urotekoja”

Agent Orange oli muun muassa Monsanton ja Dow Chemicalin valmistama kasvimyrkky, jota Yhdysvaltain asevoimat käyttivät Vietnamin sodassa vuosina 1962–1970 paljastaakseen metsissä piileskelevät Vietkongin sissit. Myrkky oli seos kahta fenoksikasvimyrkkyä, 2,4-dikloorifenoksietikkahappoa (2,4-D) eli C8H6Cl2O3 ja 2,4,5-trikloorifenoksietikkahappoa (2,4,5-T) eli C8H5Cl3O3. Agent Orangen teki vaaralliseksi se, että valmistuksessa syntyi 2,4,5-T:n lisäksi sivutuotteena erittäin myrkyllistä ja karsinogeenista dioksiinia, joka saastutti Agent Orangen. Monet sotilaat, sissit ja siviilit altistuivat aineelle Vietnamin sodassa. Lähde :Wikipedia

***

Jos jollain meni ohi, niin suomessa popsitaan Mosanton (Bayer-yhtiön)G-herkkuja eri tuotteissa.

Eli näin:

”CRII-GEN on tutkinut geenimanipuloidun maissin kehittäneen Monsato-konsernin testituloksia yli vuoden ja löytänyt huolestuttavia tietoja. Geenimanipuloitua maissia syöneillä naarasrotilla paino nousi ja veren sokeri- ja rasva-arvot kohosivat huomattavasti. Lisäksi maksan paino nousi ja munuaisten toiminta huononi. Urosrotat laihtuivat, niiden munuaiset pienenivät ja virtsan koostumus muuttui. Nuorille tutkimusrotille tuli munuaissairauksia, joita tavataan yleensä vain vanhemmilla rotilla.”

"Suomalainen LSO Food ilmoitti heinäkuussa ,että se alkaa tuoda muuntogeenistä soijarouhetta sianlihankasvattajilleen. Käytännössä tämä tarkoittaa ,että ensi syksystä alkaen osa Suomalaisten pöytään päätyvistä sioista on kasvatettu muuntogeenisellä rehulla" (Iltalehti 13.08-07)


"Suurista ruokataloista HK Ruokatalo, Järvi- Suomen Portti ja Atria ovat ilmoittaneet siirtyvänsä taloudellisista syistä muuntogeeniseen eli gmo- rehuun." (Iltalehti 13.08-07)


***

"Ihminen on aina ollut 99,9% laumaeläin, joka liikkuu sinne, minne suurin massa liikkuu. Itsenäinen ajattelu on kovasti arvossaan, mutta sitä harrastetaan todella vähän. Kun jokin asia alkaa paisua, mielikuvat hukuttavat järjen. Kieltämättä tieteellinen ajattelu on ollut katoavaa kansanperinnettä jo vuosien ajan, ja kun se yhdistetään olemattomaan laskutaitoon ja puutteelliseen kykyyn hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja vertailla niitä, tuloksena on jatkuva maailmanloppujen kierre."
Lähde:JPKOSKINEN

Ja näin tämä homma pyörii (ks alla oleva video)ajanjaksosta toiseen ja suomalaiset katsoo silmät pyoreinä mitä tapahtuu.

Jyrki käteinen twistaa

https://www.youtube.com/watch?v=k8Pq-39XNZ0

Hillo keisari

https://www.youtube.com/watch?v=4KtDLzZqCA4

https://www.youtube.com/watch?v=PjrE5kJdVOI

Ja tietysti tällä EU -"herkulla"

https://vk.com/videos353410894?z=video353410894_456239301%2Fpl_353410894_-2https://eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/23827/


***

varastoduunarit@pp.inet.fi   

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 08:59:24 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Vs: Yksi maailman suurin kusetus, nami nami
« Vastaus #22 : Huhtikuu 28, 2020, 10:58:38 ap »
Suomessahan on vapaa kilpailutilanne , vai onko ?

”S-ryhmän edustajistoihin valittiin juuri vaaleilla väkeä. Kuntapoliitikot ja virkamiehet, joiden pitäisi tehdä yhteisen edun nimissä kaavapäätöksiä kunnissa, saavat samaan aikaan isoja palkkioita firmalta(S-ryhmä), jonka toimialalla yritykselle mieleiset yksityiskohdat kuntien kaavapäätöksissä”


https://www.youtube.com/watch?v=XYIK6NdD_3Q


Kuuntele juttu ja mieti oliko sittenkään kaikki kapankäynti "tasapuoleista"

Suomessa ei ole kansalaisille demokratiaa, ehdot latelee Suomen ja Ruotsin  eksklusiivinen herrainklubi -> joka jakaa Suomen lainarahat keskenään ja lopulla ostetaan "tarpeellisia" ohjuksia Suomeen, vielä kukaan ei tiedä ketä vastaan soditaan.

***

varastoduunarit@pp.inet.fi   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2020, 08:59:02 ap kirjoittanut VD.com »