Kirjoittaja Aihe: Reni Eddo-Lodge kirjoittaa kirjassaan "rasismi on valkoinen ongelma"  (Luettu 800 kertaa)

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
 
Niinpä niin taas


”Avoimen rasistinen käytös on vain rasismijäävuoren huippu, ja koko piiloon jäävä möhkäle pitäisi saada näkyviin. ”
Näin kirjoittaa Reni Eddo-Lodge kirjassaan ja huomauttaa, että rasismi ei ole pahojen ihmisten harjoittamaa vihapuhetta vaan valkoisuuden tuottama järjestelmä. Siksi rasismi on valkoinen ongelma, jonka ratkaisemisen pitäisi olla valkoisten vastuulla.


***

Valkoihoiset ovat maailman vähemmistöä. Noin 500 miljoonaa ihmistä on valkoihoista, eli suhteellisen uhanalainen muuhun maailman väestöön verrattuna.

Ammoisilla ajoilla valkoisten teknologia kehittyi nopeammin kuin mustaihoisten, johtuen yksinkertaisesti suuremmasta nokkeluudesta.  Älykkyys antoi avaimet kapitalismiin, syntyi heikomman osapuolen hyväksikäyttö jota käytetään nykyään täysin surutta.

Ihmisten kaikenlainen kohtelu on kiinni yhteiskunnallisesta asemasta, raha ratkaisee. Lapsityövoimaa on vähiten orjuutettuna juuri valkoisten hallitsemissa maissa, siltikin valkoiset ovat maailman pahimpia "rasisteja".

***
Reni Eddo-Lodge kirjoittaa kirjassaan : ”Avoimen rasistinen käytös on vain rasismijäävuoren huippu, ja koko piiloon jäävä möhkäle pitäisi saada näkyviin.

***

Mutta kaikki on jo "piilossa" näkyvillä, kuin vaan katsoo. Mitä oikeastaan tarkoitetaan sillä että ”valkoiset” ovat rasisteja? Miksi asialle ei tehdä mitään? Yksinkertaisesti siksi, että rasisteja ovat ”mustat” yhtälailla, aina silloin kuin yhteiskunnallinen asema antaa myöden. 

Käyttämällä sanoja natsismi, kommunismi, rasismi -> ovat sanoja joilla vesitetään jokin toinen asia. Suomessa ”Lapsilisien puolesta” mieltään osoittaneet ihmiset uutisoitiin natseiksi, itse lapsilisistä uutiset eivät kertoneet sanaakaan, natsit tietysti kaasutettiin poliisin toimesta, olihan mieltään osoittaneet perheen isät ja äidit hirveitä natseja.

Jos olisi ”All lives matter”, niin ehkä puhuttaisiin myös orjista, joita myydään maailmassa yli miljoona joka vuosi (eli enemmän kuin merirosvojen aikana), pääasiassa Eupooppalaisia ja Aasialaisia naisia, mutta myös lapsia ja poikia. Samoin ihmisiä myydään varaosiksi. Sodat ovat runnelleet maita ja mantuja niin että kymmenet miljoonat ihmiset ovat vailla asuntoa, puhdasta vetää ym. Vielä ei ole selvinnyt että koskeeko ”Blac lives matter” Afrikkalaisia, vai onko kyseessä pelkkää kaksinasmoraalia. "BLM-agendaan vihkiytyneet lännen valtamedia ja poliitikot ovat vaienneet käynnissä olevan kansanmurhan, joka kohdistuu valkoisiin maanviljelijöihin Etelä-Afrikassa."lähde :MV

Mutta…..

Rikkaat valtiot harrastavat riistämistä / rasismia täysin julkisesti. Aseita myydään toisiin ja kolmansiin maihin vaikka YK olisi asettanut maat aseiden vientikieltoon, myös Suomen valtion omistamaa Patriaa on moitittu kyseisestä toiminnasta. Yhdysvalloissa ex. pressa Obama oli ”Black”, eikä tehnyt Yhdysvaltojen osalta mitään edistyksellistä sotien lopettamiseksi.

Toisissa ja kolmansissa maissa pidetään täydellinen sekasorto käynnissä vuodesta toiseen. Rikkaat valtiot ryöstävät toisista ja kolmansista maista kaikki luonnonvarat, seurauksella että kuiviksi imettävällä maalla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa infrastruktuuria, vaan elää ainiaan ryöstettävänä. Sekasortoa on hämmentämässä lukuisia mustaihoisia ihmisiä, ei tunnu kovin ” Black Lives Matteriltä”. Ja homma jatkuu jatkumistaan, luulisi että ”Black Lives Matterilla” olisi huutavaa tarvetta Afrikassa, jossa kuolee tuhansia ja tuhansia ihmisiä nälkään joka ikinen päivä. Black lives Matter voisi kerätä rahaa sotien lopettamiseksi ja näin parantaa maailmaa, ostoskeskusten polttamisen sijaan.

Humanitäärisellä avulla viedään riisiä ja vesipulloja hädänalaisille ihmisille, länsi media luo kuvaa firmojen kirjoittaman käsikirjoituksen mukaan (Soros, Rockefeller, von Leer), video ja valokuvaamisella saadaan kukkaronnyörejä auki avustusjärjestöille (tokikin avustusjärjestöt nielaisevat avustuksista leijonan osan). Avustusjärjestöissä työskentelee lukuisa määrä tummaihoisia ihmisiä.

Avustusjärjestöt ovat tietenkin lähimaiden hallinnassa. Sota ja uskonto ovat tappaneet ihmisiä eniten hyttysten jälkeen koko ihmiskunnan elon kaaressa.

Jäävuoren huippu on sota, sota hallitsee rasismin päälakea. Huumepäissään olevat sotilaat ovat sotateollisuuden marionettejä. Whall martin edestä noukittut vähävaraiset "värilliset" nuoret ovat värväreiden suosikkeja. Huumehourupäiset sotilaat laulelee toisinaan "burn baby burn"ja polttaa ihmisiä liekinheittimellä. Jos sodat ja sotakoneet poistettaisiin, niin koko maapallon ihmisten tarvitsi tehdä töitä vain kaksi tuntia, ja kaikki säilyisi ennallaan, niin paljon sodat maksavat. Sodilla nöyryytetään toista valtiota, rasismia läpi linjan.

Seuraavaksi tulevat suuryritykset jotka ”mainaavat” heikompia maita, suuryritykset kaataa pieniä maita kuin tarve vaatii ,eli osakekurssit. Mega- yritykset ovat rikkaiden maiden hallinnassa jotka ovat kapitalistisia kaikki. Halpatyövoimaa yrityksille. Työehtosopimuksettomat työntekijät vääntävät epäinhimillisissä olosuhteissa halpatuotteita, myös Suomen kauppojen hyllyihin. 

Kapitalistinen kuppaaminen ei lopu koskaan, aina jokin heikompi osapuoli saa siipeensä. Oli sitten kyseessä valtiot, yritykset, kulttuurit tai ihmiset. Raha määrittelee häikäilemättömän politiikan kanssa linjaukset, tähän kuin vielä yhdistää korruptoituneet oikeusasteet ja lahjotut poliisit niin mikä vaan maa on sekaisin.

Mutta osaa ”mainattavan” maan ”johtajakin” ”hommansa”. Nimittäin, avustuspaketilla saattaa paikallinen kenraali ostaa uuden suihkuhävittäjän, näin on käynyt Suomelle, asiasta kuin huomautettiin, niin Suomen suurlähettiläs karkotettiin.

Itse rasismin ytimeen ei kukaan halua puuttua, rasismi kirjoitetaan aina kansan syyksi tai ”valkoisten” syyksi.

Rasismi on oikeasti valtioiden, uskonnon, suuryritysten syy. Rasismia harrastaa huomattavasti enemmän värilliset kuin valkoiset, yksinkertaisesti siksi, että heitä on lukumääräisesti huomattavasti enemmän. ”Black” muuttuu ”valkoiseksi” rahalla, riittävällä rahasumalla ei ”veljiä” enää muistella. Raha muuttaa ihmistä, edes kaikki entiset orjien jälkeläiset ei muista juuriaan satojen miljoonien palatseissaan.

Aikaisemmin arvostettuja ammatteja Suomessa (kuten muuallakin maailmassa) oli siivooja, varastomies, bussikuski ym ym. Mutta nyt näitä töitä tekee ”Black” väestö, miksi ? Olisiko palkkaus syynä ? No sehän se, onko tämä rasismia ? Miksi tuontityöntekijät tekevät aina talon paskimmat hommat ? Miksi tuntityöläiset, töihinkutsuttavat, määräaikaiset ym. muu epämääräisellä työsopimuksella olevat ovat aina ensiksi tähtäimessä?

Miksi orjatyöllä rakennettiin Yhdysvallat, kuten monet muutkin maat?

Miksi Amerikan tapetusta intiaaneista ei puhuta lainkaan? Tai heiltä ryöstetystä maasta?   Nykyään Yhdysvallat "lyödettiin".
Näin pohjois-amerikka "löydettiin

"Pohjoisamerikkalaisten intiaanien kävi huonosti, kun eurooppalaiset uudisasukkaat saapuivat maahan. Heitä pidettiin jonkunlaisina eläiminä, tai loisolioina ja teurastettiin joukoittain uudenaikaisilla aseilla.  Voitetut heimot alistettiin eurooppalaisten valtaan ja heiltä ryöstettiin metsästysmaat. heille myytiin eurooppalaisia vaatteita, jotka herpaisivat heidän karaistuneen ruumiinsa, heille tyrkytettiin väkijuomia, joiden parissa intiaanit eivät tunne mitään rajaa. Heihin tartutettiin eurooppalaisia tauteja, kuten isorokkoa, tuberkuloosia ja veneerisiä tauteja, joihin intiaaneja sortui laumoittain."


Entä alkuperäiskansoita varastetuissa maissa nykyisellään ?

Kanadassa murhattu tuhansia naisia – poliisi vähätteli vuosikausia

Poliisi on yrittänyt jättää tutkimatta selviä rikoksia. Kanadassa surmataan BBC:n mukaan kymmeniä naisia joka vuosi. Poliisi vähättelee asiaa, koska naiset kuuluvat alkuperäiskansoihin.

Lähde:https://yle.fi/uutiset/3-8678496

Miksi Australian  Aboriginaalien varastetusta maasta ei puhuta?

Miksi Etelä-Sudan LRA tappamista ihmisistä ei puhuta .joita on jo 400 000.

25 vuotta sitten murhattiin 800 000 ihmistä ruandassa, koko joukkomurha jätettiin uutisoimatta.

Yksinkertaisesti, rahan vuoksi.

Kannattaa lukea myös kirja    White Trash: Luokan 400 vuoden kertomaton historia Amerikassa

https://www.bookdepository.com/White-Trash-Nancy-Isenberg/9780143129677?redirected=true&utm_medium=Google&utm_campaign=Base1&utm_source=FI&utm_content=White-Trash&selectCurrency=EUR&w=AFFFAU99Z0UF3CA8VRYL&gclid=EAIaIQobChMIgYr-x57H8QIV4kaRBR3XfAblEAQYAiABEgImGPD_BwE

Tajuntaa laajentava  kirja

No….

Heillä ei ole rahaa tuoda itseään julki suurille massoille. Heitä ei päästetä massa medioihin puhumaan heidän riistosta ja ryöstöstä. Ketään köyhää ei päästetä puhumaan virkakoneistojen suden kuopista, kaikki pitää olla ”kiva” puhetta. Muu kuin kiva puhe on mustamaalaamista, natsismia, kommunismia, rasismia, oikeista asioista ei liioin voi enää puhua (kaikki käännetään päälaelleen), niin ettei kukaan ota itseensä. Suuryritysten omistamat mediat pitävät huolen ettei ruohonjuuritason asiat päädy puheenaiheeksi. Rahan omistama media suoltaa suoltamistaan, näin Suomessa 1918 jälkeen.

On näissä jutuissa jotain sellaistakin mistä pitäisi ottaa onkeen, nimittäin jos massalla(mm.BLM)pyytää niin jokin poliittinen korjaus on mahdollinen. Suomalaiset ei osaa tehdä mitään massalla (muuta kuin katsoa lätkää), niin menettävät kaikki ->  ensiksi työehtosopimukset ja sen jälkeen sosiaalietuutensa. No mutta kuten haluatte, kun mitään ei tehdä asioiden hyväksi, niin sitten saa pelkät tähteet.


Lue myös ex poliisin pitämää blogia

https://poliisirikokset.wordpress.com/blog/
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 03, 2021, 06:45:17 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Vs: Reni Eddo-Lodge kirjoittaa kirjassaan "rasismi on valkoinen ongelma"
« Vastaus #1 : Toukokuu 05, 2021, 08:50:22 ap »
Tässä on rasismia parhaimmillaan, eikä kukaan puutu asiaan.

***

”Namibialaisen Andreas Mawanon perhe ei saa öisin nukutuksi maanviljelijän tontille saapuneen kanadalaisyhtiön metelöinnin takia. Kun muualla maailmassa energianlähteiksi etsitään uusiutuvia tuotteita, Afrikassa metsästetään yhä mustaa kultaa, öljyä.
– Tämä on minun kotini. Ja he käskivät meidän lähteä pois, Mawano ja hänen Samuel-poikansa kertovat CNN:n toimittajalle.

– Ei voi olla oikein, että joku tulee vain kaukaa ja ottaa maani minulta, vihainen Samuel Mawano jatkaa.

Kanadalainen öljy-yhtiö ReconAfrica kertoo hankkineensa oikeudet öljyn etsimiseen 34 000 neliökilometrin alueelta Namibiasta ja Botswanasta. Vertailun vuoksi, Suomen pinta-alasta alue kattaisi kymmenesosan. Yhtiö on pystyttänyt alueelle öljynporauskalustoa.”


Lähde:MTV3

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/onko-tassa-maailman-viimeinen-suuri-oljykeidas-andreasin-maiden-alta-voi-loytya-12-miljardia-tynnyria-mustaa-kultaa-cnn-vieraili-alueella/8133680#gs.01nbwp

***

Seksin myyminen vaihtui ompelemiseen – Madridissa ihmiskaupan uhrit tekevät kangasmaskeja muotigurun ohjauksessa
https://yle.fi/uutiset/3-11561035

Ihmiskauppavyyhti paljastui Espanjassa - köyhiä transihmisiä pakotettiin prostituutioon ja hakattiin rituaalimenoissa
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/64835489-3182-4b91-a279-cdd70dc05d3c

Paljoa ei vielä ole kuulunut EU maa Espanjan ohjaamisesta tälle vuosituhannelle ihmisten kohtelemisen suhteen. Ihme että Espanja on hyväksytty ylipäätään EU maaksi, koska kyseinen asia on varmasti ollut tiedossa. Jos ajatellaan täysin toisin toimivia / ajattelevia ihmisiä niin eihän simpansseja ja leijoniakaan panna samaan häkkiin, koska ne eivät tule toimeen keskenään.


« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 2021, 07:43:56 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3760
Vs: Reni Eddo-Lodge kirjoittaa kirjassaan "rasismi on valkoinen ongelma"
« Vastaus #2 : Kesäkuu 13, 2021, 07:59:42 ap »
Aiheesta "toimeen" keskenään…

Ruotsalaisten valloitettua Suomi ei suomalaisetkaan tullut toimeen ruotsalaisten kanssa. Niinpä jäljellä olevat suomalaiset oli tarkoitus siirtää lappiin joukkoteurastettavaksi, mutta hankkeesta luovuttiin, samanmoinen ajatus tuli myös myöhemmin mietintämyssyyn, mutta jäi suunnitteluasteelle. Joukkoteurastuksen sijaan ruotsalaiset tuhosivat suomalaisten vanhat asiakirjat ym. historian ja kirjoittivat oman historian jota luemme tänä päivänäkin.

Nyt tänä päivänä koulukäyvät nuoret ja lapset kuin tulevat ikään, jossa osa päättää maan asioista ja samaan aikaan päätään nostaa maahanmuuttajien massa, niin yhteentörmäys on väistämätön. Sisällissota syttyy tai jotain hyvin vakavaa tapahtuu, eikä peruutusnappia ole. Yksinkertaisesti siksi ettei suurimalla osalla maahanmuuttajista ole aikomustakaan integroitua suomalaiseen väestöön / arvoihin.

Suvi kaunis suloinen ja sittten totuus

"Maan tapa on korruptiota, jossa on suosittu tiettyjä tahoja ja luvattu vastapalveluksia.
Poliittiset virkanimitykset ovat yksi osa maan tapaa, samoin ystävien ja tuttavien suosiminen."
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 2021, 08:39:48 ap kirjoittanut VD.com »