Kirjoittaja Aihe: Suomen ”maineen pilannut lestadiolainen” vauhdissa jälleen  (Luettu 2086 kertaa)

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Suomen ”maineen pilannut lestadiolainen” vauhdissa jälleen

”Sipilän mukaan "pääjumppa" käydään työllisyyttä edistävistä toimista. Hallitus aikoo muun muassa viedä eteenpäin niin sanottua aktiivimallia, jossa tuki pienenee jos työttömän aktiivisuutta ei katsota riittäväksi. Osana pakettia on tarkoitus päättää myös niin sanottujen nollatuntisopimusten sääntelystä. Nollatuntisopimuksella työnantaja ei ole sitoutunut tarjoamaan työntekijälle lainkaan töitä, vaan työntekijä kutsutaan töihin tarvittaessa”

Lähde: http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sipil%C3%A4-puoliv%C3%A4liriihest%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4jumppa-ty%C3%B6llisyystoimista-joitakin-p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6ksi%C3%A4-kerrotaan-jo-kello-17/ar-BBAenVC?li=AA520v&ocid=spartandhp
***
”Sipilän mukaan hallituksella on käsittelyssä pitkä lista mahdollisia työllisyystoimia, joita on valmisteltu jo pitkään. Hän ei avannut tarkemmin, mitä toimia nyt harkitaan toteutettavaksi.
– Nyt kun nähdään nämä talouden raamit, niin sen mukaan sitten priorisoidaan nämä työllisyystoimet, Sipilä sanoi.
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) korosti tarvetta pitää tiukasti kiinni hallituksen talouspoliittisesta linjasta.
– On saatu käänne parempaan tapahtumaan, niin olisi aivan älytöntä nyt jollain tapaa löysätä, vaan pidetään tiukemmin kiinni siitä mitä on sovittu, Orpo sanoi.
– Nyt pitää jatkaa sitä kehitystä ja käännettä, mikä on tapahtunut, tuki ulkoministeri Timo Soini (ps.).”

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/hallitukselta-tiukka-viesti-ty%c3%b6llisyystoimista-%e2%80%9dolisi-aivan-%c3%a4lyt%c3%b6nt%c3%a4-l%c3%b6ys%c3%a4t%c3%a4-nyt%e2%80%9d/ar-BBAehWJ?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

Että näin.

Jos maailman suuria rahavirtoja ohjailee juutalaiset, niin Suomen raha hanoja säätelee vanhoillislestadiolaiset.

 “Seksi oli Jumalan luomistekojen ylistystä. Korpelalaisuuden outoihin seremonioihin kuului ”pensselöinti”, mikä tarkoitti peräaukon ympäristön sivelyä veteen kastetulla pullasudilla. Hurjimmillaan kerrotaan, että korpelalaiset olisivat suunnitelleet myös ihmisuhria Jumalalle.”
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005166688.html

Sipilän hallitus on kaatunut Suomen kansan päälle enemmän paskaa kuin edelliset hallitukset viimeisenä 50. v yhteensä. Nyt tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä että työllisyys asioita on mietitty vanhaan malliin, eli pullasuti perseessä. Tosin jos ennen tuli pullasuti talon puolesta, niin nyt senkin voi ostaa itse.