Kirjoittaja Aihe: longplay.fi: Jahti  (Luettu 4060 kertaa)

vanhemmat.com

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 107
    • www.vanhemmat.com
longplay.fi: Jahti
« : Toukokuu 15, 2014, 07:37:15 ap »


LP 16
Jahti
Aurora Rämö


Äänekoskelainen perheenisä Mikko Parantainen käyttää vapaa-aikansa pedofiilien metsästämiseen. Parantainen jakaa vinkkejä poliisille ja lehdistölle ja julkaisee seksuaalirikollisten nimiä ja kuvia internetissä. Apureina hänellä on muita lastensa turvallisuudesta huolestuneita vanhempia. He kaikki ovat sitä mieltä, että lasten hyväksikäyttäjät saavat Suomessa aivan liian lepsuja rangaistuksia ja siksi julkinen häpäisy on oikein.

Netissä joukkoistettu etsivätyö on helppoa: ihmisestä kuin ihmisestä löytyy muutamalla napinpainalluksella kuva, kotiosoite ja tietoja harrastuksista. Mutta estääkö pedofiilien nimien julkaiseminen rikoksia? Näin ei ole käynyt ainakaan Yhdysvalloissa, jossa nimien julkaisuun velvoittaa jo laki. Venäjällä pedofiilien omaehtoinen metsästäminen ja rankaiseminen on viety pisimmälle. Siellä heitä kidutetaan.

Lue lisää http://longplay.fi/fi
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 07, 2014, 02:53:20 ip kirjoittanut VD.com »

vanhemmat.com

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 107
    • www.vanhemmat.com
Vs: longplay.fi: Jahti
« Vastaus #1 : Toukokuu 15, 2014, 07:38:28 ap »
Tässä maistiaisia, vain murto-osa yli 50 000 sanaa sisältävästä teoksesta

Jutussa kerrotaan tapaus jossa Espoon poliisi yllyttää tämän foorumin ylläpitäjää tekemään rikoksen, tuomaan julki  seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä  tuomitun papin jonka Käräjäoikeudessa saama väärä tuomio kumottiin myöhemmin Helsingin Hovioikeudessa. Jutussa kerrotaan, että papista ja tämän foorumin ylläpitäjästä tuli ystävät. Espoon Poliisi puhuu papista halventavaan sävyyn, jopa ivallisesti - käy ilmi litteroinnista joka on koostettu keskustelun taltiosta.

Toisessa jutussa kerrotaan Espoon käräjäoikeuden 7 päivää lehdelle jakamasta  Mediaraportti rikosasioiden vastaajat  - listasta, joinka 7 päivää lehden toimitus on vuotanut tavallisille ihmisille. Seiska kiistää väitteen, tällaista ei ole tapahtunut. - hätävale, sanon minä. Mutta miksi tästäkin pitää kertoa julkisesti, sen vuoksi että jokainen ihminen Suomessa tulee tietoiseksi siitä, että kaiken tällä(kin) keskustelufoorumilla julkaistun tiedon alkulähde on Käräjäoikeus  " he jakavat tietoa seksuaalirikollisista kaikille tämän maan tiedotusvälineille ja jos joku tätä tietoa myöhemmin eteenpäin levittää ja siitä hänet tuomitaan, tulee oikeuslaitoksen henkilökunta tuomita yhtäläisesti - ja lisäksi, rikokseen yllyttämisestä.