Kirjoittaja Aihe: YLE: "Elämme maailmanhistorian rauhallisinta ja väkivallattominta aikaa".  (Luettu 1283 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3772
YLE: "Elämme maailmanhistorian rauhallisinta ja väkivallattominta aikaa".Verkkomedia org:n toimittajan kommentti: Länsipropagandan keskuksen Associated Pressin (AP) uutinen järkyttää härskiydellään. Tämä onkin varmasti "kansanradiomme" uutinen, joka kannattaa muistaa vastuuttomuuden, välinpitämättömyyden ja myös hävyttömyyden huippuna.


Tätä "Harwardin tutkimusta", jolle tavan mukaan ei tarjota mitään kriittistä näkökulmaa tai esitellä sen tieteellistä arvoa, tuskin allekirjoittaa kukaan maailmantilanteeseen perehtynyt tai rauhantyötä tekevä tutkija. Yhdysvalloilla ja NATO:lla on käynnissä 8 sotaa ja toiset saman verran on käynnistymässä.


Suursota Lähi-idässä näyttää väistämättömältä ja lisäksi suurvallat ovat keskenään välirikossa sekä yhä kiihtyvässä kauppasodassa.


Lännen asevarustelu ja agressiot ovat voimakkaampia kuin koskaan, mutta Lännen valtamedia tarjoaa yhä "lintukodon" propagandaa täysin "sensuroimatta".


"Jatkakaa, kuluttakaa, ottakaa lainaa - älkääkä vaan pysähtykö todellisuuteen..."


Viimeistään tämän pitäisi herättää epäilemään yhä voimakkaammin valtamedian moraalia - siis sen moraalittomuutta ja tarkoituksenhakuisuutta. Mikä tuomittavinta, kansalaisten saattaminen valmistautumattomaksi tulevaan suurkriisiin onkin aiheuttava arvaamattomia shokkireaktioita, kun nämä illuusiot romahtavat realiteettien paineessa. Tästä on vastuussa maan hallitus ja median hallintoneuvostot.


Nyt kannattaakin lukea mitä kerrotaan naapurimaamme Venäjän virallisessa mediassa, aivan samaan aikaan (22.10.2011) - ja tee sitten omat johtopäätöksesi:


USA:n seuraavat interventiokohteet: Iran, Nigeria, Venezuela, Syyria ja Jemen


"Sota Libyassa tulee jatkumaan Gaddafin kuoleman jälkeenkin, arvioivat venäläisen Kommersant-lehden haastattelemat asiantuntijat ja toteavat, että Libyan jälkeen Lännen manipuloimissa sodissa ovat vuorossa sellaiset maat kuin Syyria, Iran, Jemen, Venezuela ja Nigeria."Janus Putkonen


KOMINFORM
http://www.kominform.eu

VD


« Viimeksi muokattu: Lokakuu 24, 2011, 08:56:24 ap kirjoittanut VD.com »