Kirjoittaja Aihe: Ei tullut onnelaa. Pakina. Rauno Lintunen.  (Luettu 1788 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3772
Ei tullut onnelaa. Pakina. Rauno Lintunen.
« : Heinäkuu 07, 2011, 08:07:48 ip »
Ei tullut onnelaa. Pakina. Rauno Lintunen.
  Siitä on jo seitsemäntoista vuotta, kun Suomessa väännettiin kättä EU-jäsenyydestä. Oli lippusta, lappusta, ilmapalloa, tähtilipuin koristeltua unionibussia ja tarjoilua, sokerilla tai ilman. Oikeistohan sen väännön voitti, suurella rahalla ja propagandavyöryn turvin.

  Osa vasemmistoakin tarjosi eurooppalaiselle pääomalle auttavan kätensä. Sosialidemokraatit, vasemmistoliiton takinkääntäjät ja SAK kehottivat työväestöä antamaan äänensä EU:lle. Ja sinnehän se ääni menikin, pimeyden ytimeen, komissaarien ja rahapiirien vapaaseen käyttöön.

  Kyllä se vielä muistetaan, mitä kaikkea hyvää EU-jäsenyyttä markkinoineet lupailivat Suomen kansalle. Missä ovat nyt hintojen laskut, tänne tunkevat kymmenien miljardien ulkomaiset raharuiskeet ja sadat tuhannet uudet työpaikat? Vastaus on, ei missään.

  On siis käynyt aivan päinvastoin. Hintojen nousulle ei näytä olevan mitään rajaa, pääomia viedään maasta enemmän kuin tänne tuodaan, suurten suomalaisten yhtiöiden työpaikoista jo yli puolet on ulkomailla. Tämä kaikki on ollut massiivinen tulonsiirto työväestöltä pääomalle, omistamattomalta luokalta omistavalle luokalle.

  Eikä tässä vielä kaikki. Nyt Suomen kansaa pakotetaan eurooppalaisten monopolipankkien, sijoitusyhtiöiden ja keinottelijoiden pääomien pelastajaksi ja voittojen takaajaksi. Brysselin pimeyden ytimeen ja europankkien holveihin on siirretty jo monta miljardia kahisevaa. Ja lisää maksettavaa on vielä tulossa.

  EU:n velkamaiden kansojen asema on meitäkin vaikeampi. Pääomapiirien vaatimuksesta palkkoja, eläkkeitä ja sosiaalisia panostuksia on leikattu ennen näkemättömän ronskilla kädellä. Kun työläiset ovat lähteneet kaduille Kreikassa, Espanjassa, Portugalissa, Irlannissa ja Italiassa, vastassa on ollut porvarillisen valtion väkivaltakoneisto. Ja sehän tarkoittaa pamppua päähän ja kaasua silmille.

  EU-kokemuksesta viisastuneena on pakko todeta, ei tullut onnelaa, tuli suuri kaaos. Ja Suomi on nyt osa tuota kaaosta. Leikkauslistat ovat jo valmiina. Pamppuja ja kyynelkaasua on varastoissa. Näin se on, yhteisessä eurooppalaisessa kodissa. Suuri raha päättää vielä, kaikesta.

  Hyvää kesää kaikille puoluetovereille ja lehden lukijoille.


Rauno Lintunen

  Työkansan Sanomat 8/2011Kuva VD
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 07, 2011, 08:09:22 ip kirjoittanut VD.com »