Äänestys

Vastaa vain jos toimit puhekerÖÄysen parissa, luotatko siihen ettei sinua kuunnella

KyllÄ
En
En osaa sanoa
Kaikki samanlaisia kettuja

Kirjoittaja Aihe: Olisiko mahdollista että sinua kuunnellaan?(lisätty äänestys, kirjautuneelle)  (Luettu 5966 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3767
Puhekeräily järjestelmä antaa muitakin mahdollisuuksia kuin puhekeräilyn, nimittäin mikrofonin ympärillä tapahtuva puhe on mahdollista kuunnella suoraan reaaliajassa ns, opastuskuulokkeilla. Kysymyksiä herättää mikrofonin läheisyydessä puhuttujen yksityispuheluiden tallennus mahdollisuuksista, tallentaako järjestelmä automaattisesti kaiken puheen puhedialogiin? Työnantajien mielestä on selvää ettei kuuntelua tapahdu missään tapauksessa, mutta siitä vain työnantajien yksipuoleinen sana. Jos yksipuoleisuuteen luotetaan on asia luottamuksen pohjalla, ei faktan. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan usko kuulo puheisiin, onhan käsittämätöntä uskoa sellaiseen mitä ei ole toteennäytetty.
"onhan se suuri kiusaus, jos kerran mahdollisuus on".

Miten sinun työnantajasi on selittänyt asian? Meneekö näin -  ei mikrofoni reagoi kuin sanoihin, jotka on luotu puheprofiilissa, muihin sanoihin mikrofoni ei reagoi. Vai menisikö se oikeasti näin, se ei toimi kuin puheprofiilissa annetuilla ääninäytteillä, muuten kyllä mikrofoni toimii. Siis toimii silloinhan ääni kulkeutuu datan muodossa jonnekin, missä siihen vastataan tai ei vastata. Puhekeräys, äänikomennot, konekommunikaatio ,on liikkeellä olevaa dataa. Pakatussa muodossa muutamia kilotavuja ihmistä kohden, verkkokuormana olematon. Puhekeräykseen tarkoitetut sisäverkot ovat yleensä satoja megatavuja, joten ongelmaa ei muutamien ylimääräisten sanojen liikuttelusta tulisi. Olisi vaikea uskoa, että vain valikoidut sanat kulkisivat sisäverkoissa. Vai menisikö se niin, että kaikki data liikkuu mutta vai osaan reagoidaan. Monessa paikassa on Talkman T2x-puhepäätelaitteita tai seuraava malli. Itse laiteeseen on syötetty puheprofiili, ja vain valikoituihin sanoihin mikrofoni reagoi. Mutta miten laite päästää opetuskuulokkeisiin kaiken äänen, jos se reagoi vain ääninäytteessä annettuihin "valikoituihin" sanoihin? "jos opetus kuulokkeisiin niin miksei muuallekin"  
Kukaan ei ole vielä kyllin tarkasti asiaa tutkinut, olisiko sinulla tarkempia tietoja valikoivasta mikrofonista?
          
Meneekö migrofonin ympärillä puhuttu puhe muuallekkin kuin puhedailokiin?

-Oli se Sonera sentään hyvä tyänantaja.
-Miten niin?
-No kun siellä esimiehet kuuntelivat alaisiaan.

Nimimerkki Eero Tiedonantajassa
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 12, 2011, 09:35:49 ip kirjoittanut VD.com »

Varastolainen

  • Vieras
Vs: Kyllä on mahdollista...
« Vastaus #1 : Syyskuu 11, 2007, 02:16:01 ap »
Kyllä se on mahdollista monella tavalla, kuunnella toisen puhetta reaaliajassa, jopa tietokoneen kautta samalla tavalla kuten opastuksessakin, pitää vain tietää laitteen taajuus ja se on siinä. Jokaisesta henkilöstä on oma profiilinsa johon on tallennettu ääni komennot jne..

Tässä on laite jota käytetään opastuksessa:http://www.sennheiser.com/nordic/icm_fi.nsf/root/09803#

(Kuva:http://www.sennheiser.com) Tiedot ovat poistettu sennheiser sivuilta.

Toisen ihmisen reaaliaikaista puhetta voidaan myös kuunnella siihen tarkoitetulla ohjelmistolla, joka on tässä: http://www.sennheiser.com/nordic/icm_fi.nsf/root/products_wireless-systems_sifm_software

(Kuva:http://www.sennheiser.com)

Kyllä joskus pistää ihmetyttämään kun käy työjohdon juttusilla, niin yks sun toisella on ollut kuulokkeet päässä työhuoneessa ja jotka ovat suoraan koneessa kiinni. Kun tulet huoneeseen niin alkaa lievä hallittu panikointi "saada ne pois päästä".

Muistan sellaisen asiankin kun tuo Ö,,Ö,,NI PASKA tuli taloon, niin työntekijät kun alkoivat opettaa sanoja ja luoda profiiliaan alkoivat he nimeämään TALKMAN:in nimen sijaan esim.: KYRPÖ,,/LUTKA/HUORA jne..jo alkoivat esimiehet kutsumaan luokseen, että tietyt sanat tai nimet ovat heti vaihdettava varoituksen uhalla.

Herää kysymys, että mistäs ne esimiehet tietävät sen?

Onko näissä varastoissa tiedonkeruu lupaa joissa äänikeräys on käytössä, tässä on mielestäni yksityissuoja vaarassa, siitä voi jokainen kysyä esim.: Tietosuoja valtuutetulta
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 12, 2011, 09:36:32 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3767
Miksi rakentaa mahdollisuus jos sitä ei käytetä?
« Vastaus #2 : Tammikuu 07, 2008, 09:58:33 ap »
Ihmisten kuuntelu ja varsinkin salakuuntelu on hyvin todennäköistä jos siihen tekniset mahdollisuudet on olemassa "miksi rakentaa mahdollisuus jos sitä ei käytetä". USA on yksi suurin tiedonkerääjä, laitteistot valmistetaan jo siten että etäseuraaminen on mahdollista, ei siis ihme jos puhekeräilyssäkin näitä ominaisuuksia on.Tuskin varastojen hallitsijatkaan osaavat arvailla etäseuraamisen kaikkia mahdollisuuksia, eli altistivatko he itsensä tietämättään suoraan yritysvakoilun laajaan maailmaan "jos työntekijää niin miksei työnantajaakin".

Patriot Act -terrorismilaki on muuttanut Yhdysvaltojen hallituksen toimintatapoja. Patriot Act sallii potilas- ja pankkitietojen -tietokone- ja puhelinliikenteen ja jopa kirjaston käytön valvonnan.

John Nonyers sanoin "kongressiedustaja", kaikki olettivat 9/11 tapahtumien jälkeen että oikeuksista on luovuttava heti.

Yhdysvaltojen kongressi hyväksyi Patriot Actin lukematta sitä, Yhdysvaltojen kongressi ei yleensäkään lue lakiesityksiä läpi "aikaa kuluu sekä hidastaa lainsäädäntöä".

Tammy Baldwin kertoi että "kongressiedustaja" Patriot Act on huolestuttava .'Terroristin'' määritelmä on niin lavea että se voi tarkoittaa ketä tahansa. Kukaan ei lukenut sitä, laki valmisteltiin keskellä yötä ja hyväksyttiin seuraavana aamuna. (Moore)

Se että työpaikalla seurataan työntekijää teknisin apuvälinein, niin luultavammin työnantajaakin seurataan.(Tieteen kuvalehti)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 12, 2011, 09:37:18 ip kirjoittanut VD.com »