Kirjoittaja Aihe: Perinteisen keräilytyön korvaamista koneella, harjoitellaan jo.  (Luettu 5947 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3742
Fyysisesti tehtävä keräilytyö siirtyy tulevaisuudessa väistämättä historiaan.

Varastot tulevat toimimaan automaation avulla, perinteiset varastotyöt muuttuvat prosessinvalvontatyöksi kuten paperitehtaissa.

Valvontatyötkin voidaan hoitaa Kiinasta käsin, joten varastokehittelijätkin ulkoistavat itse itsensä tietämättään.

"Automaattinen keräily jakaantuu Cimcorpilla kolmen tuotealueeseen. MultiPick keskittyy teollisten leipomoiden ja meijereiden sekä muun elintarvike- ja juomateollisuuden tilauspohjaisiin keräilyjärjestelmiin palautettaville muovi-laatikoille. Toinen keskittymisalue, RoboPick, on suoraan lavalta tapahtuva erilaisten pahvipakkausten keräily kaupan jakeluvarastoissa. Lisäksi Cimcorp etsii rajoitetusti MultiPick-teknologian soveltamismahdollisuuksia raskaiden kappaleiden varastoinnissa ja keräilyssä työnimellä HeavyPick.

- Nämä kolme tuotealuetta kattavat merkittävän osan keräilyjärjestelmien myyntipotentiaalista ja ovat kuitenkin teknologisesti niin lähellä toisiaan, että merkittävän yhtenäisen kilpailu- ja osaamisedun rakentaminen on mahdollista. Lähtökohtana pidetään sitä, että automaattiset keräilyjärjestelmät vaativat spesialisoituneita toimittajia, joilla on ydinteknologia omissa käsissään, korostaa liiketoimintayksikön johtaja Markku Vesa."
http://www.cimcorp.fi/Artikkeli/Automaattinen_keraily_polttopisteessa


"Rocla on tuonut markkinoille uuden sarjavalmisteisen automaattisen varastotrukin. Se kootaan lähes täysin yhtiön muissa tuotteissa jo käytettävistä komponenteista."
http://www.metallitekniikka.fi/doc.te?f_id=1280281&s=r
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 30, 2011, 09:00:03 ip kirjoittanut VD.com »

Co-Worker

  • Vieras
Vs: Perinteisen keräilytyön korvaamista koneella, harjoitellaan jo.
« Vastaus #1 : Toukokuu 09, 2010, 10:46:53 ip »
Kyllähän tuohon koneellisesti tapahtuvaan automaattikeräykseen mennään jossain vaiheessa väistämättä elintarviketukuissakin. Tuontyyppistä keräystyötä toteutetaankin jo kovaa vauhtia monessa paikassa. On vain ajan kysymys milloin se breikkaa elintarvikekeräysmaailmassa. Ei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Onpahan ainakin yksi epäkiitollinen p*skaduuni vähemmän tulevaisuudessa  ;D