Kirjoittaja Aihe: Lakkautettujen vasemmisto-työväenjärjestöjen arkistot vääriin käsiin  (Luettu 3168 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3745
"Miksi ikävistä kupruista pitäisi paperit säilyttää? kuin ne voi "laillisesti" takavarikoida tai jopa hävittää ihmisten näkyviltä oikeulaitoksien ja laillisen poliisin avustuksella"

"ei ole katsottu asianmukaiseksi jakaa aineistoa"


Tuohon nyt voisi sanoa, että ei varmaan, sillä saattaisi paljastua vaikka mitä "mukavaa järjestettyä kikkaretta" työntekijöille."Täysamerikkalainen Eljas Erkko" (Made in USA) "Vapaa Sana Lauantaina 19.5.1951 "


"lavastamalla entistä repäisevämmiksi läntisen uutistoimistojen propagandauutiset, mutta mitätöimällä alkuperäiset idästä tulevat uutiset" "Vapaa Sana Lauantaina 19.5.1951"
(jos kuva näkyy osittain, niin siirrä sivun alla olevaa palkkia)
Niin... ja taitaahan se olla ettei kaikkea "mukavaa" kannata kansalle kertoa, kuten "vanhusten hoidosta".Leikkeet lehdestä: Vapaa Sana Lauantaina 19.5.1951


Helsingin Sanomien suhteen on turha miettiä, etteikö Erkon impperiumi sopeutunut natsien propagandaan hyvin mallikkaasti ja toiminut suorastaan  sen suurimpana sanan saattajana sodan aikana. Tässä leike Hesarista vuodelta 1939, jolloin ihmisiä hakattiin ja "kyyditettiin","natsi" IKL sai hesarilta tunnustuksen "hyvästä käyttäytymisestä".

Nimityksiä

"Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi. Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeen jäänyt." Lähde :WikibediaLeike Helsingin Sanomat Keskiviikkona marraskuun 29 p:nä 1939


VD

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 09, 2014, 05:30:16 ip kirjoittanut VD.com »