Kirjoittaja Aihe: Ranskan "todiste” siitä, että Assad käytti sariinia Khan Sheikhounissa, osoittau  (Luettu 1617 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3745
Ranskan "todiste” siitä, että Assad käytti sariinia Khan Sheikhounissa, osoittautui kuplaksi


"Ranskan esittämä  ”todistelu” Khan Sheikhounin kaasuiskussa käytetystä myrkystä on kehäpäättelyä. Jos asiasta ylipäätään mitään on selvitetty, se kaikki viittaa juuri päinvastaiseen suuntaan.

Ranska on yli viikon ajan väittänyt, että sillä on ”kiistaton todiste” siitä, että Syyrian armeija käytti kaasua siviilejä vastaan aiemmin tässä kuussa ja sanoi esittävänsä tämän todisteen pian.

Niin ei kuitenkaan tapahtunut. Sen sijaan Ranska sanoo todenneensa, että Khan Sheikhounin hyökkäyksessä tänä vuonna käytetty sariini tuli samasta varastosta, jota käytettiin vuoden 2013 kaasuiskussa.

Siinä koko sensaatiomainen ”todisteaineisto” kaikessa laajuudessaan.

Koska Ranska ”tietää", että Syyrian armeija käytti sariinia vuonna 2013, minkä Syyria on kiistänyt ja jota ei koskaan näytetty toteen, Ranska "tietää" nyt, että Syyria käytti sariinia myös vuonna 2017.

Missä tahansa muualla tätä kutsuttaisiin kehäpäättelyksi.

Jos asialla ylipäätään on mitään merkitystä eli jos Khan Sheikhounista käytettyä sariinia käytettiin myös vuonna 2013, on sitäkin todennäköisempää, että se on peräisin terroristien varastosta. Kyseessä olisi siis sama myrkky, jota he käyttivät Itä-Ghoutan false flag -iskussa."


Russia Insider / KOMINFORM 

Psta.VD