Kirjoittaja Aihe: Covidia kansoille  (Luettu 369 kertaa)

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Covidia kansoille
« : Joulukuu 22, 2020, 12:09:21 ip »
Massa rokotukset alkavat rytinällä, covidia olkapäähän.

Suunnilleen kaikissa maissa aloitetaan massa rokotukset samaan aikaan (27.12.2020 ). Lieneekö syynä se, että jos kakku palaa ns. pohjaan niin se käryää kaikilla.

Kaikki varmaankin muistaa H1N1 rokoitus sekoilun noin 10.v sitten.

Euroopassa julkaistiin neurologien kirje koskien H1N1 rokotetta, mutta sitä noteerattu suomessa, piikkiä pumpattiin nahkaan surutta.

Kirjeessä oli seuraavaa tietoa.

Kirjeen lainaus alkaa

”Korkeiden neurologien luottamuksellinen kirje on vuotanut julkisuisuuteen.

"Kirje oli kansanterveyttä valvoville virkamiehille (Health Portection Agency), kirje on vuotanut Mail on Sandaylle.

Mail on Sunday vaatii saada tietää miksei tietoja ole annettu julkisuuteen, ennen kuin aletaan rokottamaan miljoonia ihmisiä ja lapsia.

Kirjeessä joka lähetettiin noin kuudellesadalle neurologille, on merkki siitä että korkeammalla tasolla ollaan huolissaan, ja että rokoite itse voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita.

Neurologeja varoitetaan että rokote voi laukaista Guillain-BarrÖ©n oireyhtymän (GBS).

GBS tuhoaa limakalvon hermoja, aiheuttaa halvaantumista, kyvyttömyyttä hengittää. Edellä mainitut saattavat olla hengenvaarallisia tiloja ihmisille. 1976 Yhdysvalloissa rokotettiin kansaa sika influenssa rokotteella joka on saman tyyppinen, seurauksella ¦

1)   Ihmisiä kuoli enemmän rokotteeseen kuin sikainfluenssan.
2)   500 GBS tapausta havaittiin.
3)   Rokote saattaa lisätä sairastumisen riskiä kahdeksankertaiseksi Guillain-Barrén oireyhtymään.
4)   Kuin yhteys GBS.ään tuli selväksi, rokote peruutettiin kymmenen viikon jälkeen.
5)   Yhdysvaltain hallitus joutui maksamaan miljoonia dollareita asianosaisille.

Huolta rokotteesta on esitetty.

Esimerkiksi että rokotetta ei ole riittävästi tutkittu, ja että vaikutuksia, erityisesti lasten ei tunneta.”


Kirjeen lainaus päättyy

Näin siis varoitettiin, mutta oliko varoituksilla mitään vaikutusta ? Oli sellainen vaikutus että viranomaisille, lääkäreille, eduskunnan jäsenille, ym. virkaatekeville oli omat rokotteet, eli eri rokotteet kuin kansalle.

Huom.! Iltalehti julkaisi uutisen ”salaisesta” kirjeestä, mutta vuotta myöhemmin, ikään kuin kirje olisi ollut uusi asia.

Nyt ei kukaan kysy? onko jälleen jaossa kahta eri rokotetta, kansojen rokote kuten H1N1 roitteiden jaossa ja viranomaisten oma rokote hieman pienemmillä haittavaikutuksilla. Kansalle oli viimeksi tarjolla ”narkolepsiaa”, näin siis kävi. Asiasta ei voi vääntää salaliittoteoriaa kuin asia oli oikeasti niin, että eliitin rokote ja kansan roikoite oli eri.
 
Kannattaa katsoa muutama pätkä, ilman että ajattelisi salaliitto teorioita tai muuta, katsoo ja miettii sitten.

https://tokentube.net/view?v=1567743269

https://tokentube.net/view?v=3171272012

https://tokentube.net/view?v=3043645624***

Tohtori Pascal Sacre: Valheelliset PCR-testit keino johtaa ihmiskuntaa harhaan väärillä COVID-positiivisilla


Lähes kaikki PCR-testit eli nk. COVID-testit tuottavat vääriä positiivisia tuloksia, jopa 90 prosentin todennäköisyydellä. Näin sanoo alansa asiantuntija, tohtori Pascal Sacre.
Asiantuntijoiden lausuntojen perusteella ”koronavouhotuksessa” on epäiltävissä tuttu globalistien strateginen kaava: Luodaan ongelma (COVID), jotta aiheutetaan reaktio (terveyshätätila), jotta päästään esittelemään ratkaisu (sulkutilat, jotka johtavat maailmantalouden ”suureen nollaukseen” ja mRNA-rokotuksiin).

Lähde: https://mvlehti.net/2020/12/25/tohtori-pascal-sacre-valheelliset-pcr-testit-keino-johtaa-ihmiskuntaa-harhaan-vaarilla-covid-positiivisilla/

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 26, 2020, 01:46:15 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Covid-19 rokoite
« Vastaus #1 : Joulukuu 22, 2020, 02:45:32 ip »
William Henry ”Bill” Gates III kertoo covid-19 rokoite haastattelussa että: ”onhan ihmisiä ennenkin geenimanipuloitu, mm ruuan muodossa, miksi ei nyt covid lääkkeen muodossa ?”

Vaikkakin Bilin mainostamat geeniruiskut ( Windows 10) ovat saaneet ”raikuvat” aploodit maksetulta medialta, niin tiedemiehet sanovat jotain muuta ”ennenkin geenimanipuloidusta herkuista” :

"EU:ssa hiljattain elintarvikkeeksi hyväksytty muuntogeeninen maissituote MON 863 tulisi kieltää, esittää arvostettu ranskalainen CRII-GEN -tutkimuskomitea. "Löytömme todistavat varsin vakuuttavasti, että MON 863 tulisi heti kieltää ihmisravintona", sanoo CRII-GENin tutkimuskomitean puheenjohtaja, Gilles-Éric Séralini Svenska Dagbladetin haastattelussa.

CRII-GEN on tutkinut geenimanipuloidun maissin kehittäneen Monsato-konsernin testituloksia yli vuoden ja löytänyt huolestuttavia tietoja. Geenimanipuloitua maissia syöneillä naarasrotilla paino nousi ja veren sokeri- ja rasva-arvot kohosivat huomattavasti. Lisäksi maksan paino nousi ja munuaisten toiminta huononi. Urosrotat laihtuivat, niiden munuaiset pienenivät ja virtsan koostumus muuttui. Nuorille tutkimusrotille tuli munuaissairauksia, joita tavataan yleensä vain vanhemmilla rotilla.

CRII-GENin tutkimustulokset julkaistaan tiistaina tiedotustilaisuudessa Berliinissä. Se on ainoana riippumattomana tahona saanut käyttöönsä Monsato-konsernin tutkimustulokset. Tähän mennessä yhtiö on itse analysoinut tuloksia ja julkistanut niitä." HS Julkaistu: 13.3.2007 08:13


Tosin Suomi ei paljoa kenttäkokeista piittaa, nimittäin..

"Suomessa geenimuunnelluilla lajikkeilla on tehty kenttäkokeita 1990-luvun puolivälistä lähtien. Tutkimuksia ovat tehneet esimerkiksi Helsingin ja Oulun yliopistot, Maatalouden tutkimuslaitos, Metsäntutkimuslaitos, Kemira Agro ja Valio. Testatuissa lajikkeissa on ollut rapsia, rypsiä, ohraa, sokerijuurikasta ja yllättäen muun muassa tupakkaa. Metla on tutkinut ainakin koivua."

Suomalainen LSO Food ilmoitti heinäkuussa ,että se alkaa tuoda muuntogeenistä soijarouhetta sianlihankasvattajilleen. Käytännössä tämä tarkoittaa ,että ensi syksystä alkaen osa Suomalaisten pöytään päätyvistä sioista on kasvatettu muuntogeenisellä rehulla" (Iltalehti 13.08-07)

"Suurista ruokataloista HK Ruokatalo, Järvi- Suomen Portti ja Atria ovat ilmoittaneet siirtyvänsä taloudellisista syistä muuntogeeniseen eli gmo- rehuun." (Iltalehti 13.08-07)


No nyt sitten tulee geenimanipuloituja rokoiteita, saa nähdä mikä tahot ylityöllistyy, aika näyttää katsotaan mitä tuleman pitää. Saattaa olla että Windows 10 rokoite luo Star Wars hahmoja katukuvaamme, kuitenkin sitä ennen luemme lukuisista kuolemista ja vakavista sivuoireita.

Yksiäkään manipuloimattomia tuloksia koronasta ei ole, kaikki mitä julkistetaan koronasta on lääkke valmistajien omasta totuuden torvesta.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2021, 02:49:55 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #2 : Joulukuu 23, 2020, 11:16:30 ap »
Roikoitetta lääkärin luvalla, vaikka yhtiöllä ei ole riittävästi dataa antaa pistettävästä lääkkeestä

Lainaus alkaa

Saako raskaana oleva Pfizerin koronavirusrokotteen? Näin Suomessa ohjeistetaan

23.12.2020  klo 10:42

Britanniassa raskaana olevat tai imettävät eivät saa Pfizerin/Biontech-rokotetta, Yhdysvalloissa sitä ei ole kielletty. Suomen ohjeistus pohjautuu Euroopan lääkeviraston ohjeeseen.

Pfizer on kertonut noudattavansa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) ohjeita jättämällä raskaana olevat ja imettävät pois kliinisistä tutkimuksistaan. MOSTPHOTOS
Euroopan lääkevirasto EMA suosittelee, että raskaana olevat konsultoivat lääkäriään ennen Pfizer-Biontechin koronavirusrokotteen ottamista. Tämä ohjeistus on myös Suomessa.

Raskaana olevia ei ollut mukana riittävästi Pfizer-Biontechin koronavirusrokotteen (myyntinimeltään Cominarty) testiryhmässä, joten yhtiöllä ei ole riittävästi dataa tähän ryhmään liittyvistä mahdollisista riskeistä, kertoo Fimean yksikönpäällikkö Marjo-Riitta Helle.


Lähde ILTALEHTI

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/dca63d92-af0a-43a3-a9db-0995410b95f4

Lainaus päättyy.

Linkistä koko juttu

***

"Presidentti Niinistö kannustaa kaikkia ottamaan koronarokotteen: ”Onnistuminen on myös jatkossa meistä jokaisesta kiinni”

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui uudenvuodenpuheessaan muun muassa koronatilanteesta ja ilmastonmuutoksesta."


Lähde IL 1.1.2021
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2021, 01:10:16 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #3 : Tammikuu 05, 2021, 11:17:33 ap »
Tutkimus RNA-rokotehakijoiden turvallisuuden, siedettävyyden, immunogeenisuuden ja tehokkuuden kuvaamiseksi COVID-19: tä vastaan terveillä henkilöillä

SARS-CoV-2-infektioCOVID-19
Biologinen: BNT162b1Biologinen: BNT162b2
Muu: Lumelääke

Arvioitu ensisijainen valmistumispäivä :   30. heinäkuuta 2021
Arvioitu tutkimuksen valmistumispäivä :   27. tammikuuta 2023

Lähde:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #4 : Tammikuu 06, 2021, 07:28:24 ip »
Korona ja muut tulevat virukset eivät ole mikään ihme.

Teuraaksi tarkoitettuja eläimiä on pumpattu steroideilla ja antibioteoilla iät ja ajat, edelliseen kuin lisää eläimille syötettävän geenimanipuloidun rehut / ruuat, niin eiköhän jotain tapahdu ja jos ei tapahdu, niin se on ihme. Kyllä luonto korjaa itsensä aikanaan, ihminen voi tarvittaessa kuolla vaikka sukupuuttoon, niin kuin sen on meinannut aikaisemminkin käydä. Maapallo ei tarvitse ihmistä, mutta ihminen tarvitsee vielä maapalloa.

Lehmillekin on oma koronaroikoite.

Ikiroudan sulaessa pääsee vapaaksi tuhansia vuosia vanhoja viiruksia, tätä tapahtuu joka päivä.  Nykyisillä kansakunnilla ei ole vastustustuskykyä vanhoihin viiruksiin eikä bakteereihin, niitä odotellessa voimme katsella vaikka taivasta, mitään ei voi tehdä.

Unohtamatta totuutta maailmalla:

Steroidirasvatetut lehmät aiheuttavat terveyden pelkoja Bangladeshissa Eidissä


https://sg.news.yahoo.com/steroid-fattened-cows-spark-health-fears-bangladesh-eid-113417797.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKxfv-OVXdI506Qi0nPyKd1aDzaQ5XsKKoP4zJkpcnorCN16sZDpO7P6mIMRUfi24S5_KH3Ku8o_VoN555cqep6ZK-QjxPLrvi4L9GUVTJ7YB1phN94Sknj778MDGQgItusN0KETOi3bPe_b7W-LfRwJJLtEL0E77hlZy0fGzK0L

Tässä ihmeteltävää
https://www.youtube.com/watch?v=el8dCNNQyXw&list=PL6HkcDeZsRfO0BjaqpZV02XLHvX6JTHdM&index=214
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2021, 01:57:37 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #5 : Tammikuu 07, 2021, 12:08:16 ip »
SARS
Jo pitkään tunnetut ja Suomessakin yleiset ihmisten koronavirukset ovat yleensä lievien nuhakuumeiden eli flunssien aiheuttajia (ks. «Flunssan eli nuhakuumeen itsehoito»1). SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) oli uutena ilmaantunut ja henkeä uhkaava tauti, joka aiheutti epidemian vuosina 2002–2003. Sen aiheutti aiemmin tuntematon eläinkunnan koronavirus. Kyseessä on siis zoonoosi eli eläimestä ihmiseen tarttuva tauti.

MERS
MERS (Middle East Respiratory Syndrome) on tautina samankaltainen kuin SARS ja henkeä uhkaava influenssa (esimerkiksi lintuinfluenssa (ks. «Lintuinfluenssa»2). Näitä ei voi erottaa toisistaan ilman laboratoriotutkimusta. Hengitystieinfektion oireet alkavat keskimäärin 5 päivää (3–14 päivää) tartunnasta. Kuolemaan johtava kehitys kulkee keuhkopöhön ja hengitysvaikeuksien ja joskus maksan ja munuaisten pettämisen kautta.

Lähde : https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00603

Lähtöisin lepakoista ja lähellä sarsia: Tällainen on Kiinassa leviävä koronavirus
Kiinassa leviävän koronaviruksen koko perimä on jo selvitetty. Se on lähtöisin lepakosta ja muistuttaa hyvin paljon sars-virusta


21.1.2020 2:00 | Päivitetty 21.1.2020 11:19

KORONAVIRUS ei näytä elektronimikroskoopin alla mahdottoman vaaralliselta.

Se on pieni pyörylä, vain millimetrin kymmenestuhannesosan kokoinen. Eloton proteiinipallero, jonka sisällä on pätkä rna:ta eli perimäainesta.
Viruksen pinnalla on proteiinipiikkejä, jotka saavat sen muistuttamaan hieman kruunua tai Auringon koronaa – siitä nimi.

Lähde :
https://www.hs.fi/tiede/art-2000006378963.htmlErittäin huomionarvoista on ! että KORONA on MERS viirusta vaarattomampi ja levinnyt ennätys vauhtia ->  että muuntunut ”ikään kuin laboratoriossa”, Media repii koronasta kaiken irti, mainosmedialle maksetaan hysteerian lietsomisesta ja kukas muukaan kuin lääkefirmat maksaa mainosmedialle hysterian lietsonnan.

Anoastaan lääkefirmojen maksamat asiantuntijat antavat lausuntoja koronasta / rokoitteista pääoman omistaman median kautta, mitään muuta "totuutta" ei tule. Aivan kuten MOSANTO aikoinaan (nykyinen BAYER) muuntogeenisten siemenien myynnistä viljelijoille, vaikka sen käyttö olisi pitänyt kieltää ihmisravintona, niin kaikki hiljennettiin systemaattisesti ja homma jatkuu edelleen.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2021, 12:15:13 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #6 : Tammikuu 09, 2021, 02:35:27 ip »
Muutamia poimintoja jotka antaa erittäin paljon ajattelemisen aihetta.

Kolajuoma antoi positiviisen COVID-tuloksen: Kansanedustaja osoitti Itävallan parlamentissa pikatestien humpuukin

Julkaistu 13.12.2020

FPÖ-puolueen kansanedustaja Michael Schedlitz nousi varsin "psykoottisesti pleksein koronasuojatun" parlamentin puhujakorokkeelle ja suoritti valtion tukeman COVID-pikatestin - lasilliseen kolajuomaa. Testitulos antoi positiivisen tartunnan.

 Lähde: https://mvlehti.net/2020/12/13/kolajuoma-antoi-positiviisen-covid-tuloksen-kansanedustaja-osoitti-itavallan-parlamentissa-pikatestien-humpuukin-video/

COVID-1984: Ansioitunut lääketieteen professori lukittiin mielisairaalaan Ranskassa

Julkaistu 15.12.2020
Kokenut ja arvostettu Jean-Bernard Fourtillan, yliopistoprofessori, joka on kyseenalaistanut virallisen COVID-narratiivin, on joutunut Ranskassa poliittiseksi vangiksi. Elämme Covid-1984 aikaa eikä "virallista totuutta" saisi asettaa kyseenalaiseksi.

Lähde: https://mvlehti.net/2020/12/15/covid-1984-ansioitunut-laaketieteen-professori-lukittiin-mielisairaalaan-ranskassa/

Kansainvälinen tutkijaryhmä: COVID-testit täysin hyödyttömiä – PCR-testaus lopetettava

Julkaistu 02.12.2020

Kansainvälinen tutkijaryhmä on löytänyt 10 kriittistä vikaa pääasiallisesti käytetystä COVID-testistä ja vaatii PCR-testausten välitöntä keskeyttämistä.

Lähde: https://mvlehti.net/2020/12/02/kansainvalinen-tutkijaryhma-covid-testit-taysin-hyodyttomia-pcr-testaus-lopetettava/

Jälleen: Muutoin terve lääkäri kuoli Miamissa saatuaan Pfizerin mRNA-koronarokotteen

Julkaistu 08.01.2021

Lääkäri on kuollut Yhdysvalloissa hieman yli kaksi viikkoa saamansa rokotuksen jälkeen Pfizer-rokotteella, Daily Mail raportoi. Hänen vaimonsa mukaan yhteys rokotteella ja aviomiehen kuolemalla on selvästi havaittu.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/08/jalleen-muutoin-terve-laakari-kuoli-miamissa-saatuaan-pfizerin-mrna-koronarokotteen/


Enemmistö amerikkalaisista lääkäreistä kieltäytyy ottamasta COVID-rokotetta

Julkaistu 06.01.2021
Forbesin mukaan "pelottavan suuri prosenttiosuus" amerikkalaisista lääkäreistä ja terveydenhuollon ammattilaisista ei uskalla ottaa uusia mRNA-koronarokotteita. Tutkimuksen mukaan lähes kaksi kolmasossaa kieltäytyy rokotteen ottamisesta.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/06/enemmisto-amerikkalaisista-laakareista-kieltaytyy-ottamasta-covid-rokotetta/

Meksikolainen nuori naislääkäri halvaantui saatuaan Pfizerin COVID-rokotteen

Julkaistu 06.01.2021
Meksikon kansanterveysviranomaiset ovat aloittaneet tutkimukset sen jälkeen, kun nuori naislääkäri, Karla Cecilia Perez, halvaantui vain muutaman minuutin kuluttua Pfizerin Covid-rokotteen ottamisesta. Hänen perheensä vaatii lisätutkimuksia.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/06/meksikolainen-nuori-naislaakari-halvaantui-saatuaan-pfizerin-covid-rokotteen/

Kaksi hoitokodin asukasta kuoli saatuaan Pfizerin koronarokotteet Norjassa

Julkaistu 06.01.2021

Norjan lääkevirasto on ilmoittanut, että kaksi hoivakodin asukasta kuoli saatuaan Pfizer-BioNTech COVID-rokotteen. Viranomaisten mukaan kuolemantapauksia koskeva tutkinta on aloitettu.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/06/kaksi-hoitokodin-asukasta-kuoli-saatuaan-pfizerin-koronarokotteet-norjassa/

Tanska valmistaa rokotepasseja – Vaaditaan matkustamiseen

Julkaistu 08.01.2021
Ruotsin radion mukaan Tanska kehittää rokotepassia, joka todistaa, että henkilö on rokotettu COVID-koronavirusta vastaan. Maan viranomaiset odottavat, että rokotepasseja tullaan vaatimaan matkustettaessa muihin maihin.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/08/tanska-valmistaa-rokotepasseja-vaaditaan-matkustamiseen/

”Kummasti influenssa katosi Suomesta – Koska Korona”
Julkaistu 05.01.2021

"Kummasti influenssa katoaa. Viime vuonna tapauksia 2 351, ja tänä vuonna vaivaiset 17. Koska korona", todetaan Twitterissä, jossa julkaistiin varsin hämmentävä tilasto A ja B influenssan täydellisestä ja mystisestä katoamisesta Suomessa.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/05/paivan-twiitti-kummasti-influenssa-katoaa-koska-korona-tilasto/

****

"Presidentti Niinistö kannustaa kaikkia ottamaan koronarokotteen: ”Onnistuminen on myös jatkossa meistä jokaisesta kiinni”
Lähde IL 1.1.2021

***

Orwellin ”1984” luokitellaan nyt ajankohtaiseksi realismiksi
Julkaistu 16.01.2021 13:35, 10 lukukertaa

Sensuurin kiristyminen ja suoranaisten vainojen käynnistyminen on saanut aikaan mielenkiintoiseen muutoksen: George Orwellin kuuluisa romaani "1984" luokitellaan nyt USA:ssa "ajankohtaisiksi tapahtumiksi" eikä enää "fiktioksi".

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/16/orwellin-1984-luokitellaan-nyt-ajankohtaiseksi-realismiksi/
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2021, 01:39:52 ip kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #7 : Tammikuu 16, 2021, 10:17:00 ap »
”Suomessa 32 haittavaikutusilmoitusta koronarokotteesta – Norjassa rokote liitetty hauraiden vanhusten kuolemiin”

”Fimeaan on tähän päivään (15. tammikuuta) mennessä tullut 32 haittavaikutusilmoitusta ensimmäisenä käyttöön otetusta Comirnaty -rokotteesta. Kyseessä on Pfizerin ja Biontechin koronarokote.
Ilmoituksissa on raportoitu muun muassa allergisia reaktioita, rokotuskohdan reaktioita ja rokotusraajan särkyä, lihaskipua, suurentuneita imusolmukkeita sekä pahoinvointia tai huonovointisuutta, nokkosrokkoa, väsymystä tai voimattomuutta, päänsärkyä ja vilunväristyksiä.”[/i]

Lähe: IL  15.01.2021

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/b469ee00-51b5-4026-8fc7-aabacf8218e9

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #8 : Tammikuu 21, 2021, 11:09:24 ap »
Tietovuoto: EU-johto painosti EMA:n terveysviranomaiset hyväksymään COVID-rokotteet nopeutetusti

Julkisuuteen on levinnyt hakkeroitu EU-komission ja Euroopan lääkevirasto EMA:n välinen sähköpostien vaihto, joka osoittaa, että terveysviranomaiset olivat ahdistuneita Pfizerin ja Modernan COVID-mRNA-rokotteiden nopean hyväksynnän vaatimuksista.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/19/tietovuoto-eu-johto-painosti-eman-terveysviranomaiset-hyvaksymaan-covid-rokotteet-nopeutetusti/Ruotsin lääkintäviranomainen: COVID-rokotetut voivat tulla sairaiksi ja tartuttaa muita

Julkaistu 19.01.2021

Hämmennys uusien mRNA-rokotteiden ympärillä lisääntyy. Rokotteiden kuvitellaan antavan suojan ja estävän tartuntoja, mutta mRNA-COVID-rokotteet eivät sitä tee. Tämän vahvisti Skånen tartuntaseurannan lääkäri ja rokotekoordinaattori Per Hagstam.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/19/ruotsin-laakintaviranomainen-covid-rokotetut-voivat-tulla-sairaiksi-ja-tartuttaa-muita/


Lääkärit: COVID-mRNA ei ole ”rokote” – Kyseessä on uuden DNA-käyttöjärjestelmän asentaminen kehoosi

Julkaistu 18.01.2021

Mikä on uusi ja laajasti testaamaton läntisten lääkejättien tuottama mRNA-koronarokote? Lääkärien vastaus on hätkäyttävä, kun koitamme ymmärtää, että mistä COVID-vouhotuksessa ja sen tuomassa massiivisessa rokotekampanjassa on kysymys.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/18/laakarit-covid-mrna-ei-ole-rokote-kyseessa-on-uuden-dna-kayttojarjestelman-asentaminen-kehoosi/


Microsoft ja Oracle kehittävät COVID-passien järjestelmää

Julkaistu 18.01.2021

Yhdysvaltain johtavat teknologia- ja terveysvaikuttajat ovat yhdistyneet ottaakseen käyttöön COVID-19-rokotuspassin. Globalistieliitin hankkeet herättävät vakavia kysymyksiä yksityisyyssuojan tulevaisuudesta ja matkustamisen rajoittamisesta.

Lähde: https://mvlehti.net/2021/01/18/microsoft-ja-oracle-kehittavat-covid-passien-jarjestelmaa/


VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3738
Vs: Covidia kansoille
« Vastaus #9 : Tammikuu 22, 2021, 10:32:28 ap »
”VTT:n tutkimusprofessori Aki Harlin pitää teollisesti valmistettujen maskien käyttöä hyvänä ideana.”

”FFP2-tasoiset hengityssuojaimet päästävät Harlinin mukaan läpi vain 2-5 prosenttia hiukkasista. Tutkimusprofessorin mukaan olisi jo valtava etu, jos ihmiset siirtyisivät niihin”
Lähde :IL  22.01.2021

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/de50a3ae-3352-41e0-8eb5-ae46c88e0f8c


Missään kuitenkaan ei kerrota (sepitetä) että tartuttaako  2-5 % maskin läpi tullesta koronan nanohiukkasista samalla tavalla ? vai ei.  Erittäin todennäköisesti mitkä tahansa maskin läpitulleista hiukkasista riittää altistamaan, vaikkapa 0,000001 % altistuminen riittää että altistuu, onko sitten tauti oireeton vai oireellinen riippuu ihmisestä.

***

Saksalaislehtien mukaan AstraZenecan koronarokote ei ole tarpeeksi tehokas yli 65-vuotiaille.


Saksan viranomaiset arvioivat saksalaisille Bildille sekä Handelsblattille, ettei rokote tule saamaan Euroopan lääkeviraston hyväksyntää yli 65-vuotiaille. Rokote on lähteiden mukaan toiminut vain kahdeksalle prosentille yli 65-vuotiaista.

Lähde: IL  26.01.2021
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 26, 2021, 09:52:24 ap kirjoittanut VD.com »