Kirjoittaja Aihe: Tuleeko Suomeen sisällissota vai siirrytäänkö suoraan kehitysmaaksi  (Luettu 201 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Tuleeko Suomeen sisällissota vai siirrytäänkö suoraan kehitysmaaksi, se jää nähtäväksi.

Varmaa kuitenkin ovat seuraavat asiat:

1. Terveyspalvelut kallistuvat entuudestaan kantasuomalaisille. Terveyspalveluita yksityistetään eli jätetään lobbareiden ”hellään hoitoon”.
2. Koulujen ruuat huononevat (puuroa tulee lisää), koulumaksuja nostetaan, alemmista koulutusasteista aletaan periä lukukausimaksuja.
3. Korkeakoulujen terveyspalvelumaksut (80 euroa) leviävät muihinkin koulutusasteisiin.
4. Puolustusvoimat ilmoittavat että ”isänmaan nimessä ” on liityttävä NATO:n talutus nuoraan.
5. Halpaa työvoimaa hinataan Suomeen halvan työvoiman toivossa, mutta suurin osa jää suoraan elätiksi, kuten ennenkin (lasku vuodessa yli 1,3 miljardia euroa tällä hetkellä, joka maksetaan velkarahalla).
6.Suomi ottaa surutta velkaa jälkipolvien maksettavaksi, jotta voi antaa ulkomaan apuun miljardin (2021 summa on 1,2 miljaardia)
7. Velkaa ja velkaa otetaan kertomatta mihin eurot menevät, erittäin helppoa olisi osoittaa deepet ja kreedit. Mutta rahan jako ei valoa siedä.
***
Totuus on, että yksikään puolue ei aja kantasuomalaisten asioita, kantasuomalaiset saavat niellä kuraa ja olla hiljaa. Poliitikkojen / puolueiden ja mainosmedian ensisijainen tehtävä on suojella Ruotsalaista pääomaa suomessa ja senhän ne osaavat loistavalla propagandalla.

Monelle ed. voi olla tuntematon asia, koska siitä ei liioin huudella. Pakko halkoa historiaa kirveellä jotta ko. aukeaa.

***
Suomalaiset elelivät noin 1000 luvulle saakka rauhassa. Suomessa oli alkujaan kolme lääniä joilla ei ollut puolustussopimusta keskenään. Pääelinkeinona maatalous, metsästys ja kaupankäynti naapurimaiden kanssa.

Kunnes…

1157 Ruotsin kuningas Eerikki Pyhä ja Upsalan arkkipiispa Henrikki tekivät ensimmäisen retken Suomeen.

1249 Birger Jaarli teki toisen ristiretken Suomeen.

1293 Torakeli Kuutinpoika teki kolmannen ristiretken Suomeen. Viipurin linna rakennettiin.

Tätä rataa Suomella alettiin pyyhkimään persettä .

Suomeen saapui pikavauhtia ruotsalaista pääomaa rakentamaan teollisuutta. Metsäteollisuus miellytti Ruotsin pääomaa Suomessa, koska Suomessa oli hakkaamattomat ikimetsät (ikimetsät oli tuhottu noin 1830) ja hirvittävä määrä ihmisiä joita voitiin valjastaa ilmaistyövoimaksi. Samoin metalliteollisuus nousi ulkomaisen rahan voimin ympäri suomea.

Pankitkaan eivät jääneet toimettomaksi kun Suomea jaettiin. Hypoteekki pankki lainasi nälkävuosina ahdingossa oleville vanhoille talollisille viljaa ja rahaa, mutta tilaisuuden tullen lunasti ämpärillisestä kauraa vaikkapa lehmän. Viikonloppuna saattoi olla 500 vanhaa tilaa vasaran alla.

Vanhoja suomalaisia tiloja siirrettiin myös uusiin omistuksiin hakkaamalla. Uusi ruotsalainen maan omistaja -> vai maan valtaaja? Uudet kartanonherrat keräsi kartanopihalleen vanhoja talollisia. Talon pihalle oli ennakkoon tehty nippu pajuvitsoja.  Ensin suomalaiselta talon tai tilan omistajalta kysyttiin halukkuutta omaisuutensa myyntiin, jos halukkuutta ei syntynyt alkoi ”suostuttelu”. Isäntä sidottiin käsistään tuvan lattialla oleviin lenkkeihin ja pajuvitsoilla hakattiin selkään, kunnes nimi tuli paperiin.
Näin siis omistajuudet vaihtuivat ”hyvässä Ruotsalais hengessä”. Kidutus kysyy, kipu vastaa puumerkeillä”

Ruotsalaiset valloittajat olivat muuttuneet "suomalaiseksi" ja näin myös hallitsivat kaikkia elintärkeitä virkoja (kuten nykyäänkin mutta Suomen kielellä).

Tilanne johti siihen että ihmiset alkoivat järjestäytyä, syntyi työväenliikkeitä joilla pyrittiin parantamaan Suomalaisten järkyttävää tilannetta. Olla orjana omassa synnyinmaassaan ei miellyttänyt kaikkia. Alkoi syntyä ryhmittymiä jotka kapinoivat alituista riistoa ja lapsityövoiman käyttöä vastaan.

Suomi siirrettiin Venäjän lipun alle menettämättä yhtään henkeä. Vallan ”vaihdon” jälkeen, tilanne oli se, että Ruotsalainen pääoma toimii Suomessa kuten ennenkin ja venäläiset ”valvovat” että homma toimii. Venäläiset rakensivat suomeen teitä, rautateitä ja sisävesiverkon.

Kunnes tuli tilanne jossa venäjän oma palju läikähti. Suomelle annettiin itsenäisyys (venäjältä sanottiin ”ettei tule käyttää venäläisiä sotajoukkoja suomalaisten alistamiseen), Ruotsin-suomalaiset eivät halunneet ottaa vastaan suomen itsenäisyyttä, syykin oli selvä, venäläisten vetäytyminen merkitsi sitä, että Ruotsalainen pääoma jäisi suomalaisten työläisten kanssa yksin, ilman sotilaita.

Syntyi tilanne jossa toisella osapuolella oli rahat ja toisella osapuolella työn tekemisen taito, eikä kumpikaan pärjäisi ilman toista.

Unohtamatta

1. 1917 eduskunnassa päätettiin että 1918 astuu voimaan laki, joka estää elintarvikkeiden hinta keinottelun, mitä häikäilemättä harrastettiin (käytännössä köyhiltä vietiin tuhkatkin pesästä).
2. Ruotsalaiselle pääomalle olisi ehkä tullut jotain ”pientä” selitettävää, jos 1918 olisi tullut voimaan laki, jossa korruptoituneen tuomarin voisi asettaa syytteeseen. Korruptio oli noina aikoina erittäin yleistä, eikä se ole vieläkään täysin valon kestävää.
3. Ruotsin pääomalle erittäin kivulias kahdeksan tunnin työpäivä olisi astunut voimaan 1918 jonka venäläiset antoivat Suomelle.

Oli aloitettava luokkasota, kirjoitustaitoisten, lukutaitoisten ym. valveutuneiden suomalaisten tuhoaminen, ja niinhän siinä sitten kävi, että ruotsalaiset voittivat Suomessa saksalaisten avustuksella.

Joka ainoa 1917 suunniteltu laki kumottiin välittömästi.  Lähes kaikkia työntekijöitä joilla oli puoluekirja alettiin kutsua kommunisteiksi, jolloin vankileiri tai teloitus oli hyvin herkässä. Helsingissä oli 1000 punaisten puoluekirjaa, pidätyttyjen määrä oli kuitenkin 10 000. Sama lynkkaus meininki kaikissa Suomen teollisuus kaupungeissa. Työväentalot SDP varasti työväenliikkeiltä, sekä asiapaperit työläisten viruessa vankileireillä. Ruotsalaiset keksivät erittäin oivan strategian teurastusten peitoksi, aletaan syyttämään kaikkia työntekijöitä "punikeiksi" eli venäläismieliseksi, tällä tavoin Ruotsin pääoma saattoi omien tuomareidensa avustuksella teloittaa "hankalat" työntekijät ilman seuraamuksia. Totinen tosi 1918 vapaussodasta on että suomalaiset olivat omassa maassaan ja ruotsalaiset oli vieras hyökkääjä jota vastaa puolustauduttiin.

Kantasuomalaisia työntekijöitä teurastettiin läjissä, myös naisia ja lapsia. Ruotsalainen pääoma voitti ja kenen luulette omistavan tänä päivänä suurimman osan suomen omaisuudesta? Mm. pankit, suuret firmat, sijoitusrahastot,median ym.. Mitä luulette?
1918 ulkomaista omaisuutta ei siirtynyt lanttiakaan suomalaisten taskuun ns. "itsenäisyyden" myötä, olemme samalla tolalla, ellei pahemassakin tilanteessa kuin 100 vuotta sitten. Erona kuitenkin on se, että 100 v sitten oli vähemmän valtionvelkaa.

Suomessa on muutoikin käynnissä täysin käsittämätön väestön vahto, mihin yksikään puolue ei puutu, jokaisella puolueella olisi mahdollisuus järjestää mielenosoituksia, mutta ei näy eikä kuulu.

Amerikan initiaaneilta voisi kysyä miten alkuperäisintiaanien kävi kuin Kolumbus "löysi" Pohjois-amerikan. Esim. vaikutikko Enlantilaisten saapuminen Pohjois-amerikan alkuperäiskansojen tottumaan asumiseen tai elinkeinoon, miten tulokkaat sopeutuivat uuteen maahan ? Niin tulokkaita oli aluksi amerikassa kolme pientä laivallista, suomessa on 400 000 ulkomaalaista, mitä kuvittelette tapahtuvan seuravan 50-200 vuoden sisällä, kantasuomalaiset ei liioin lisäänny ,sen sijaan tulokaat lisääntyvät kuin sopulit.

Ennen vallan vaihtoa loppuu kouluissa joululaulut ja kinkut häviävät kaupoista ym

Pientä kulttuurimuutosta tulee moneen kaupunkiin, Helsingissä jo asia myönnetään.

"Helsingin keskustassa liikkuu nyt joukoissa yli sata mahdollisesti vaarallista nuorta – Asian¬tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan¬muuttoon liittyvä ilmiö

Osassa Helsinkiä ei pimeään aikaan enää ole turvallista kaikille nuorille. Se johtuu poliisin ja jalkautuvaa nuorisotyötä tekevien mukaan siitä, ettei osa kaduilla aikaansa viettävistä nuorista enää kaihda väkivaltaakaan saadakseen haluamaansa omaisuutta toiselta nuorelta".


Lähde :HS 10.11.2020***

Tämä kappale edustaa hyvin pitkälle Suomalaisten mielipidettä nyky hallituksesta

https://www.youtube.com/watch?v=YhzA3uEvRpw
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2021, 03:15:46 ip kirjoittanut VD.com »