Kirjoittaja Aihe: Mihin suohon Suomen kansalaiset on vedetty ?  (Luettu 645 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Mihin suohon Suomen kansalaiset on vedetty ?
« : Tammikuu 29, 2020, 01:18:32 ap »
Mihin suohon Suomen kansalaiset on vedetty ?


Nyt varmaankin monen hiuskarvat nousee pystyyn, mutta katsotaan nyt hieman miten Mannerheim/talvisota henki hoksaa "että hei, tämähän koskee meitä, juuri nyt", OLISIKO MEITÄ SITTENKIN VEDÄTETTY JA VEDÄTETÄÄN EDELLEEN

***

"Suomen median propaganda on hiipien muuttunut sensuuriksi"

"Suomen media julistaa itse olevansa sanavapauden mallimaa. Ulkopuolinen tarkkailija havaitsee median sanoman muuttuneen hiljalleen kesän aikana propagandasta sensuuriksi.

Propaganda ja sensuuri ovat Suomen valtiojohdon suojeluksessa – olleet jo sadan vuoden ajan. 1930-luvulla kommunisteiksi epäillyt toisinajattelijat pidätettiin ja vangittiin. Toisen maailmansodan jälkeen monipuolinen lehdistö ja militarismin suitseminen rajoittivat propagandaa joskin taloudellinen valta jatkoi vaikutustaan harvainvaltaa tukien.

Samat henkilöt, jotka yhdessä Mannerheimin kanssa riisuivat aseista venäläisiä varuskuntia Pohjanmaalla, johtivat valkoisten rikoksia sisällissodan jälkeen ja pystyttivät patsasta Mannerheimintien varteen toisen maailmansodan jälkeen. Samat tahot pitävät edelleen tiedotuksen valtaa Suomessa.

Mikään ei ole muuttunut. Valtiojohto on päättänyt, että 100 suomalaista koulutetaan Yhdysvalloissa propagandan saloihin.


Lähde:
https://vastavalkea.fi/2016/08/12/suomen-median-propaganda-hiipien-muuttunut-sensuuriksi/

PROPAGANDA

Ykkösaamu: Propaganda perustuu aina yksinkertaisiin tarinoihin

"Vaikka propaganda ei tehoa aina, se vaikuttaa meihin kaikkiin, vakuuttaa Ulkopolitiika-lehden toimituspäällikkö, tietokirjailija Joonas Pörsti, joka on kirjoittanut kirjan Propagandan lumo. Propagandassa ihmisten mieliä hallitaan menetelmillä, joissa pääpaino on valheilla, vääristelyillä ja lavastuksilla. Voiko propagandan voimaa heikentää?"
https://areena.yle.fi/1-4113553

***
Suomessa on manipuloituja totuuksia vino pino. Suomen propaganda koneisto kirjoittaa vain siitä mitä sen annetaan kirjoittaa (STT pahimpia sensuroijia). Jos ajatellaan esim.MOT OHJEMAN tekijät ja tuottajat 1918-1919 OLISIVAT OLLET MULLAN ALLA JO PITKÄN AIKAA SITTEN, SAMOIN POSTIN TYÖNTEKIJÄT. Ay-liikkeen nykyinen toiminta mm. työntekijöiden "hyväksi" (lukuun ottamatta paperi / metalli / AKT liittoa joissain määrin), talvihengessä mennään vaikka sitten minimipalkalla ja pätkäduunissa.

***
"Kansalaiset seuraavat nykyajan demokratian toteutumista turtuneina, hämmentyneinä, tyrmistyneinä tai välinpitämättöminä. Demokratian viralliset toimijat ovat enemmän tai vähemmän kanveesissa.”

Myöskään kansanedustajat eivät välttämättä voi hyvin, eikä päätöksentekokoneisto pelaa kuin rasvattu


Lähde:
https://www.talouselama.fi/uutiset/miten-pelastetaan-demokratia-suomessa-pitkan-linjan-poliitikoilta-lukuisia-ehdotuksia/cc6ab474-6adf-3134-abb6-a2cc7eb99ab6

***

Suomi varustautuu viralliseen totuuteen pakottamiseen –


 ”suvaitse tai kärsi"

¨"Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaihtoehtoisten näkökulmien esiintuojat pyritään hiljentämään verkossa, vaikka asia verhotaankin kansalaisten suojelemiseen ”väärältä tiedolta”.
Ei ole sattumaa, että samana päivänä Yle julkistaa, että Suomi kouluttaa satakunta valtionhallinnon virkamiestä ”informaatiovaikuttamisen tunnistus- ja torjuntatoimiin”.[/i]

Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaihtoehtoisten näkökulmien esiintuojat pyritään hiljentämään verkossa, vaikka asia verhotaankin kansalaisten suojelemiseen ”väärältä tiedolta”.

https://mvlehti.net/2015/10/15/suomi-varustautuu-viralliseen-totuuteen-pakottamiseen-suvaitse-tai-karsi/

KUITENKIN VÄHÄOSAISIN KÄRSII

Suurin osa vähävaraisista suomalaisista ei käytä äänioikeuttaan oikeastaan lainkaan, mutta hyvin / kohtuullisesti tienaavat osaavat ääntään käyttää. Toimeentulevat toivovat että heidän tottuma tulotaso säilyy äänestämällä ja köyhemmältä osalta likistetään lisää ja lisää.

Mutta kaikki kohtuutuloiset eivät tiedä, että samalla kuin heidän minimaaliset osakurssit nousee niin perus kansalaisten tukiverkkoja yksityistetään, kuten terveydenhoito, vanhustenhohto, koululaiset, köyhät, työttömät ym. (sieltä ne voitot tulee).
Ainahan se niin menee, että jonkin kansanosan on uhrauduttava, jotta pieni joukko voi juhlia ylellisesti eli laskea mäkeä varattomien viimeisellä oljenkorrella.

KAIKILLE SUOMEN KANSALAISILLE NEUVOKSI, ÄÄNESTÄKÄÄ TAI KUOLKAA HILJAA

Älkää äänestäkö yhtäkään puoluetta joka on hallituspuolueena tai ylipäätään vanhoja puoluekonkareita (HEILLÄ ON OLLUT JO SANANSA SANOTTAVANA), hakekaa aina UUTTA ("vaikka kuun katselijat"). Miksi ?

Kaikki istuvat politikot / puolueet ovat voideltuja, joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti (sanoi Veltto Virtanen koulutettu psykologi) , ne / he ovat korruptoituneet tavalla tahi toisella, joko yksilönä tai puolueena. Kukaan täysijärkinen ei ostaisi aseita sadalla miljoonalla jos maan vanhuksilla on paskat housuissa kenenkään välittämättä siitä, SIITÄ VOI MIETTIÄ PALJONKO NYT EDUSKUNNASSA ON JÄRKEÄ.

SUOMENKANSA UUDISTUKAA,PELASTAKAA ITSENNE

PERUSTAKAA järkeviä PUOLUEITA/JÄRJESTÖJÄ jotka peilaavat peruselämisen tarpeita, kuten VUOKRA,SÄHKÖ,RUOKA,VEROT,TERVEYDENHUOLTO,LAINAKORKOA. Nyt puolueiden ihannointina on SOTA ja yksityistäminen (mistä tietenkään ei puhuta julkisesti). Suomi ei tarvitse SOTAA, vaikka niin voisi ymmärtää ulkopolitiikkasuunnista ym.PATRIAN asevienneistä mm.Israiliin. Onko järkevää työntää satoja miljoonia sotakalustoon kuin niillä ei tee mitään? Kuten SUOMI on budjetoinut 100 MILJOONAA

***

Helsingissä 700 mielenosoittajaa - poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta
25.04.2014 klo 17:53 ltalehti
Mielenosoituksessa nähtiin useita eri sloganein varustettuja lakanoita ja kylttejä.
"Lapsilisät on pyhä asia", "Fasismi murskaksi", "Irti EU:sta" ja "Enemmän kuntoutusta vähemmän lääkkeitä" ovat olleet mielenosoituksessa esille tulleita lausahduksia."

***
Eli kuin muutama asiaansa esille tuova henkilö ilmaisi mm. LAPSILISÄT ON PYHÄ ASIA ..niin SUOMEN POLIISI  JOUTUI KÄYTTÄMÄÄN PIPPURISUMUTETTA. Eläköön Suomen poliisi.

EI OLE TOIMITTAJIEN EIKÄ HISTORIJOITSIJOIDEN SYY, ETTEI ASIOISTA OLE KERROTTU SUOMALAISILLE

Suomen itsenäisyydestä 1917 ei vieläkään voi puhua eikä 1918–25 ajoista, vaikka kohtuullinen osa aineistosta on kaikkien saatavilla. Erittäin suuri osa kirjoitetusta Suomen historiasta on pelkkää puppua, MITÄ PUMPATAAN JOKA TUUTISTA, mutta oikeaa historiaa ei kukaan kirjoita mahdollisen lopputilin pelossa, vaikka se olisi helppoa. Samoin yliopistot vaativat selonteon mihin aineistoihin gradu liittyy, arkistoihin ei ole vapaata pääsyä, niin kuin ennen. Tappouhkauksia sataa jos kirjoitat 1918 teurastuksista, koulu keskeytyy, arvonimeä ei tule. Keskustelin vuosia takaperin HEIKKI YLIKANKAAN kanssa kirjasta TIE TAMPEREELLE jonka hän kirjoitti, hän kertoi että oli saanut kolme tappouhkausta kirjan tekemisen aikana.

Suomen hiljaiseksi maksetut toimittajat toitottavat aina NATO,sta(ja tietysti raha ratkaisee mitä kirjoitetaan, eikö historiankirjoittajia hävetä edes  lapsiensa puolesta pupun suoltaminen), mutta mitä NATOLLA on jäsenenään ? Pelkkiä pliisuja maita joilla on sotavoiminaan Naton joukot. Kuten hyvin kertoo pikku Jr Bussin liittoutuman voimasta. Bush (yhdysvaltojen ex. presidentti), USA hyökkäys Saddamin öljyihin (USA pumppaa ne tankkereihin) tarkoitti että USA:n uljaaseen liittoumaan antoi Madagaskar 2000 apinaa miinojen purkamiseen, muuta ei siis ollut uljaassa USA liittoutumassa. Tämän keikauksen ansiosta miljoona ihmistä kuoli ja on edelleen ilman vettä , viemäröintiä, ruokaa, ehjiä asuntoja. TÄMÄ SIIS ON LÄNTINEN PUOLUSTUS LIITTO NATO.
SAUKKI NIINISTO SANOI ETTÄ EMME OLE PUOLUEETTOMIA (TARKOITTI antavaa pyllistystä USA:n suuntaan)

Jos Madagaskarilla oli lähettää 2000 apinaa Naton tueksi niin mitä  Suomella? Onko Suomella lähettää esim.2000 poroa, vai onko turvauduttava hallituksen kaikkiin idiootteihin.

ENTÄ MITÄ ON MUUALLA? MISTÄ EI SUOMESSA UUTISOIDA

ITÄINEN KAUPPALIITTO CSTO, mihin on lisätty puolustus sopimus jo VUOSIA SITTEN, jossa suurimpia valtioita on Venäjä, Kiina ja Intia plus muut maat ks,wikipedia, noin 2.3 miljardia ihmistä ja likimain Suomen rajan takana , ei rapakon. On siis aivan sama mitä aseita Suomella on, tai ei ole, niin Suomen aseet ovat kun kusi lumessa. YKSIKÄÄN TOIMITTAJA EI VOI KERTOA ED. ASIOISTA, KUN SE TIETÄÄ KENKÄÄ.

RAHAA PIHALLE OVISTA JA IKKUNOISTA

EU päättää suurista asioista Suomessa, mitkä maksaa Suomelle tietysti maltaita.  Suomen hännänheiluttajat mukana (niin kuin ennenkin) pienellä "koiran palkalla" Suomea myymässä mm. EU.n YDINJÄTEKAATOPAIKAKSI.

"UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ"UUSI "TUMMA" TYÖVOMA SUOMESSA

Nyt tietysti "suuressa työvoima hädässä" otetaan maahan EU tuilla "pakolaisia", eli samalla pannaan koko "raiskaus" tilasto uusiksi (katsomatta mitä tulijoiden rituaaleihin kuuluu kussakin kansallisuudessa) ja kunnat saa tietyn aikaa tukea, kuntien kuitenkaan välittämättä asuinalueiden viihtyvyydestä tai ongelmista varsinkin tukien loppuessa.

Kuten edesmennyt pääministeri Sipilä (lestadiolainen) toitotti  tervetulleiksi Suomeen uudet tulokkaat, KUITENKAAN EI KOSKAAN LASKENNALLISESTI MIETITTY / MÄÄRITELTY SUOMEN TYÖTTÖMIEN TYÖLLISTYMISTÄ alueellisesti, ennen uusien tuloa (OLIKO YLEENSÄ TARVETTA, VAI OLIKO HALPATYÖVOIMA LOPPU). Helsingin alueella monessa ravintolassa on siivooja korvattu "tummalla" työntekijällä, mistä luonnollisesti suomalainen potkittiin mäkeen "uuden tilalle". 2016 kävi tämän kirjoittaja useassa Helsinkiläisessä ravintolassa ja yllätys suomalaiset siivoojat oli liki kaikki kadonneet.

Uudet tulokkaat, eli halpatyövoima ei tule koskaan tai harvoin etenemään yrityksessä. Heitä ei oteta työnjohtajiksi, toimitusjohtajiksi ym. Tummasta imetään mehut loppuun ja pihalle yrityksestä.

"TUMMILLE tulijoille ON TARJOLLA PELKKÄÄ B TAI ORJAN DUUNIA"

 Kuinka kukaan täysijärkinen voi uskoa että 4 kaveria heittää neljä MERIkonttia, eli 90 tonnia kahvia päivässä saamatta selkäänsä välilevynpulistumaa. No mutta kuitenkin näin on, kukaan suomalainen ei heitä kahvia 10e tunti, varman selkävamman vuoksi, työsuojelupiiriä asia tuskin kiinnostaa pätkääkään, näin Suomessa kuitenkin on, kuten suurimmat Suomen kahvin maahantuojat säkkitavaran lemppaustaan teettävät. Tämän tyyppisten asioiden esille tulo poikii yleensä uutisen, vaikkapa ”super cellin”  keni on päässyt osaston johtajaksi ja tätä peilataan kaikkiin muihinkin, vaikka 200 000 tuhatta muuta olisi orjan työssä.

HÄVYTTÖMINTÄ KURAA, OIKEASTAAN AY-OKSENNUSTA työntekijöille

AY liikkeet ovat hiljaa, kuin koiran torttu puunjuuressa. Ennen aikaan ei olisi menty näin pitkälle, se olisi ollut yleislakko jo aikaa sitten mm. PÄTKÄTYÖNTEKIJÖIDEN ym. muiden KIKY pelleilyiden vuoksi, tokikin tässä tilanteessa vanhalla työväenliikkeellä olisi ollut sisällissota jo aikaa sitten päällä, NYKYISET AY- PELLET LASKEE ASUNTOJEN YM. SÄHKÖ-JA TUULI VOIMALOIDEN TUOTTOJA, HÄVETKÄÄ AY- SIAT, PETTURIT, MÄTISÄKIT.

ONKO NYT KIVA RATSASTAA TYÖNTEKIJÖIDEN SELKÄNAHALLA? VARMASTIKKIN KIVAA NIIN PITKÄÄN KUIN ON

Todellisuudessa se köyhin osa ei kohta piittaa mistään mitään:) ,KUN EI OLE RUOKAA, mennään kauppaan ja syödään, kun poliisi tulee "niin mitä sitten" HUOMENNA UUDESTAAN. Kurtjistumisen myötä lieveilmiöitä-> voi olla pienoinen ongelma viedä ruokakassia autoon, kun se lähtee uusiin käsiin ennen takakonttiin laittoa, kuten USA:ssa" ja mitä sitten".

SEURAAVATKO SUOMEN KURA PÄÄTÖKSET RUOTSIA?

Ruotsissa maahanmuuttajat menevät suurissa ryhmissä kauppaan ja ottavat mitä haluavat, kassat eivät voi mitään eskaloituneelle tilanteelle. Suomen poliisikin olisi niin vähälukuinen, että illalla kaksi eri tapahtumaa sekoittaisi muutamien poliisipartioiden suuntavaiston, joka olisi ohi 20 -30 sekunnissa. Kameroita voi katsella ja" mitä sitten", EI YHTÄÄN MITÄÄN, KUIN UUDESTAAN. Entä kuin Suomessa on 200 pommi-iskua kuten Ruotsissa 2019, MITES SITTEN KUIN SUOMI YLITTÄÄ RUOTSIN POMMI ISKUT VUODESSA MINKÄ LUVUT OLIVAT SUUREMMAT KUIN AFGANISTANISSA 2019.

SUOMEEN "BREXIT" ja pika vauhdilla. ENSIMMÄISEKSI MIETTIMÄÄN -> TARVITSEMMEKO LISÄÄ ONGELMIA KUIN NIITÄ ON JO OMASTA TAKAA

***

julkaistu 30.01.2020 00:03

Britannia jättää EU:n perjantaina ja Brexit-puolueen johtajan mukaan lopullisesti. EU-parlamentin jäähyväispuheessa Nigel Farage jauhotti anti-demokraattisen EU:n ja Britannian edustajat heiluttivat parlamentissa kiellettyjä valtion lippuja poistuessaan hurraten.


Lähde:

https://mvlehti.net/2020/01/30/brexit-vahvistettiin-meppi-nigel-farage-jauhotti-eu-parlamentin-jaahyvaispuheessa-video-teksti/
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 30, 2020, 01:06:08 ip kirjoittanut VD.com »