Kirjoittaja Aihe: Suomen itsenäinäisyys on todella vitsi  (Luettu 1035 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Suomen itsenäinäisyys on todella vitsi
« : Joulukuu 06, 2018, 01:47:42 ip »
Suomen itsenäinäisyys on todella vitsi, nykyinen Suomi on Eu.n reuna-alueena oleva "ydinjätekaatopakka".

1917 suomi sai itsenäisyyden Venäjältä, tokikaan Suomen porvarit eivät sitä halunnet, koska Ruotsin pääoma jäisi yksin Suomen työntekijöiden kanssa mikä haittaisi suomalaisten massa alistamista (halpatyöntekijät). Venäjä kuitenkin sanoi, ”että Venäjän sotilaita ei tule käyttää Suomen kansan alistamiseen” ja näin Venäjä antoi Suomelle itsenäisyyden porvareiden vastustelusta huolimatta.

Venäjä antoi myös suomen työntekijöille 8 tunnin työajan.

1917 esivalmisteltiin lakeja joiden piti tulla voimaan 1918 kuin suomi olisi itsenäinen. Esim. lailla olisi säädetty elintarvikkeiden kattohinnat, jolloin elintarvikkeilla ei olisi voinyt ns. ryöstää suomalaisia (tällöin SOK repesi kahtia). Myös 1917 tehtiin lakialoite jolla korptoituneet tuomarit saataisiin syytteeseen, samoin virkakausi olisi 4.v.

Suomen itsenäisyys tuotti suunnatonta huolta pääomamassa, oli aloitettava sisälläs sota eli Suomen työntekijöiden harventaminen. Saksalaisten avustuksella pääoma voitti Suomen työntekijät, samoin kumottiin 8 tunnin työaikalaki, joka jäljestä tuli käyttöön viimeisimmät sai -46 kahdeksan tunnin työajan. Tuomareiden syyttämättömyys suoja säilyi, ”esimerkin voimaa sisälsi sekin, että marraskuun 1917 suurlakon aikana tehdyt 34 surmatyötä jäivät rangaistusta vaille. Kun kovimmasta rikoksesta selviää tuomiotta, voimme ajatella, millaisen hällä väliä -signaalin se heittää yhteiskuntaan.” Tömmöinen oli suomen itsenäisyys.

Tämän jälkeen…

Suomen ”huippu” hännän heiluttajien piiri lyöttäytyi Saksalaisten kanssa kimppaan ja hööki Venäjälle. Suomessa natsiliput liehuivat komeasti ja rautasaappaat kolisivat senaatin torilla.

Suomi ainoa maa maailmassa jossa Hitlerin kumppanin patsas seisoo jalustalla ja melkein eduskuntatalon edessä, eli venäläinen-hurri ei edes suomalainen,sai mitalin pelkästään siitä että näki vihollisen tai putosi hevosen selästä, tästä herrasta on tehty Suomen ikoni, voi haloo ;/
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 06, 2018, 05:32:47 ip kirjoittanut VD.com »