Kirjoittaja Aihe: "Maahanmuuttopolitiikkaa työikäisten määrän lisäämiseksi"  (Luettu 1297 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
“Maahanmuuttoa ja lapsilisiä – tässä tutkijoiden keinot vähentää väestökatoa”

“Tutkijat penäävät vapaampaa maahanmuuttopolitiikkaa työikäisten määrän lisäämiseksi. 2010-luvulla työikäisen väestön määrä on vähentynyt joka ainoa vuosi – tässä Suomi poikkeaa kilpailijamaistaan. Palkansaajien tutkimuslaitoksesta esitetään lisäksi reipasta lapsilisien korotusta.

– 2010-luvulla Suomessa työikäisen väestön määrä on vähentynyt joka ainoa vuosi ja siinä suhteessa me poikkeamme täysin meidän muista Pohjoismaista ja muista Euroopan maista. Se on yllättänyt kuinka nopeasti olemme tämän asian edessä.

Jotain on kuitenkin tehtävissä – jo käytössä olevan eläkeiän nostamisen lisäksi.”


Lähde: MTV UUTISET - MTV - torstai 29. maaliskuuta 2018

Että tällä tavalla :) . Monet vanhemmat istuu kotona työttömänä ja koululaiset / työharjoittelijat tekee halvalla työt. Mm: siivous alalla, jossa oli ennen järkijään suomalaiset työntekijät, nyttemmin vapaan “maahanmuuttopolitiikan tekijät”minimi palkalla. Ei suomesta ole työntekijät ns.finiitto, kuin alueittain korkeasti koulutetuilta aloilta. Mutta imaistyöntekijät alkaa olla loppu ja niitä hamutaan ulkomailta lisää. Hassuinta on, että edes liitoissa viitsitä tykittää otsikoihin sekoilua. Yksikään puolue tai liitto ei puhu mitä pitäisi tehdä ? Kaikki kaivaa nenää kuten aina tai kun kansanedustajien sopeuttamiseläkkeestä äänestetettiin-> niin tuli monelle "menoa". Tällaista kuraa tämä on, laillistettua kansan ryöstämistä / kusettamista, lait säädetään siten että rikkaiden tottuma tulotaso tulee säilymään ikuisesti.


Kyllä työnantajat osaa hommansa

“Nyt löytyy ihmisille töitä – Suomen suurin työttömyyskassa havaitsi muutoksen”

“Suomen suurimman työttömyyskassan työttömyysturva-asiantuntija varoittaa tekemästä vielä johtopäätöksiä aktiivimallin vaikutuksista. Petja Eklund Yleisestä työttömyyskassasta (YTK) huomauttaa, että tarkastelujakso on kaikilla työttömillä työnhakijoilla vielä kesken. Sen sijaan yleisellä tasolla hän kertoo, että YTK:ssa näkyy nyt ihmisten työllistyminen ja hakemusten vähentyminen.”


Lähde: Uusi Suomi - perjantai 30. maaliskuuta 2018

Lue myös :
http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php/topic,1297.0.html

***

“Harkimo: ”Miten kukaan kehtaa puhua demokratiasta Suomessa?””

“Kokoomuksen kansanedustaja, liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo ihmettelee suomalaisten päättäjien piirien pienuutta blogissaan Savon Sanomissa.

–Miten kukaan oikein edes kehtaa puhua demokratiasta Suomessa? Sitä olen alkanut miettiä yhä enemmän näinä vuosina, kun olen itse ollut mukana politiikassa. Olen oivaltanut, että järjestelmämme on kaukana demokratiasta – ainakin jos mittapuuna pidetään sitä kuinka suuri osuus kansalaisista on mukana päätöksenteossa. On nimittäin niin, että Suomen päätöksentekijät mahtuvat tilataksiin, hän kirjoittaa.

Harkimon mukaan Suomen poliittista järjestelmää pyörittää todellisuudessa noin prosentti ihmisistä ja 99 prosenttia istuu katsomossa. “


Lähde: Uusi Suomi - lauantai 31. maaliskuuta 2018

***
“Kokoomus haluaa uudistaa sosiaaliturvajärjestelmän - Juhana Vartiainen: ”Patistusta ja aktiivisuusvelvollisuuksia tulee olemaan”

“Tuki- ja vapaaehtoistöitä pitkäaikaistyöttömille”

“Vartiaisen mukaan kokoomuksen mallissa on myös porkkanoita. Työn tekeminen olisi työkykyiselle työttömälle "jonkin verran taloudellisesti houkuttelevampaa kuin mitä se tällä hetkellä on" ja työnteosta työttömälle jäävä tulo olisi paremmin ennustettavissa kuin nykyisin.

- Tällä hetkellä on epäselvää, mikä on taloudellinen hyöty, jos ottaa lyhytaikaisen työn vastaan. Ison-Britannian mallissa on päästy siihen, että jokainen työ, on se tunnin, kymmenen tai sadan tunnin työ, niin siitä vähintään joka kolmas punta jää itselle, kokoomuksen sosiaaliturvatyöryhmää vetävä Arto Satonen (kok) sanoi.”


http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804062200859782_pi.shtml« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 06, 2018, 03:39:27 ip kirjoittanut VD.com »