Kirjoittaja Aihe: ”Kansanedustaja lähetti tyrmistyneen tiedotteen: ”Hallitus laillistaa orjatyön””  (Luettu 1750 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
”Kansanedustaja lähetti tyrmistyneen tiedotteen: ”Hallitus laillistaa orjatyön””

”Oppositiopuolue SDP:n kansanedustaja Maria Tolppanen ei tarvinnut torstaina monta sanaa kuvaamaan tyrmistystään hallituksen uudesta työllisyyshankkeesta.

Tolppasen medialle lähettämä tiedote oli kokonaisuudessaan viiden virkkeen mittainen.

– Hallitus esittää pitkäaikaistyöttömyyden hoidoksi kaikkien rimojen alitusta. Hallitus esittää, että pitkäaikaistyöttömät laitetaan kuntiin ja yrityksiin tekemään työtä työmarkkinatuella. Tämä on hallituksen mukaan työkokeilua. Ei se ole. Se on laillistettua orjatyötä, Tolppanen toteaa tiedotteessaan.”


http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/kansanedustaja-l%C3%A4hetti-tyrmistyneen-tiedotteen-%E2%80%9Dhallitus-laillistaa-orjaty%C3%B6n%E2%80%9D/ar-BBBh6Jq?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Jari Lindström vastaa ryöpytykseen ”orjatyöstä”
« Vastaus #1 : Toukokuu 23, 2017, 09:31:59 ip »
"Jari Lindström vastaa ryöpytykseen ”orjatyöstä”: ”Kokeilulla ei saa korvata palkkatyötä”"

Uusi Suomi - tiistai 23. toukokuuta 2017

“Työministeri Jari Lindström (ps.) torjuu kovan kritiikin, jota on esitetty hallituksen kaavailemasta työelämäkokeilusta. Kokeilua on syytetty muun muassa orjatyön laillistamisesta. Lindström sanoo Uudelle Suomelle, ettei näe syytökselle mitään perusteita.

Määräaikaisessa työelämäkokeilussa pitkäaikaistyöttömät työskentelisivät työttömyystuen turvin kunnissa tai yrityksissä 4–8 tuntia päivässä korkeintaan viitenä päivänä viikossa 0,5–1 vuoden ajan. Työtön saisi työmarkkinatuen päälle yhdeksän euron päivittäisen kulukorvauksen. Kokeilu on määrä toteuttaa Porissa, Raumalla, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Tuusniemellä.

Esitys on saanut osakseen kovaa kritiikkiä. Ainakin yrittäjä Jari Sarasvuo ja kansanedustaja Maria Tolppanen (sd.) ovat puhuneet orjatyöstä. Lindström ei niele kritiikkiä alkuunkaan.”


Näin siis ex.”luottamusmies” virkkoo, tulevaisuus tulee kyllä näyttämään oliko sanoissa perää vai ei, jos historiaa yhtään katsoo, niin nyt on jälleen tulossa aimo annos sitä itseään.