Kirjoittaja Aihe: Pakkotyöntekijöitä tullaan tehtailemaan puuropalkalla  (Luettu 1348 kertaa)

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Pakkotyöntekijöitä tullaan tehtailemaan puuropalkalla
« : Huhtikuu 29, 2017, 10:42:30 ap »
Pakkotyöntekijöitä tullaan tehtailemaan puuropalkalla

Isokenkäisten ja lessujen omistamille ”skeida” reppufirmoille tullaan buukkaamaan pakkotyöntekijöitä kuin liukuhihnalta, päivärahojen menettämisen uhkaamisella. Tämähän tarkoittaa suoraan sitä, että on pakko tehdä esim. 18h palkalla kuin palkalla. Kuka tästä laki paskasta hyötyy? No tietenkin vuokrafirmat, nythän ovat ns. ilmaistyöntekijät loppu ja näin niitä saa lisää. 


”Satoja tuhansia pakkoraportteja työttömiltä – TE: Kuka ne lukisi?”


”Valtava muutos ravistelee ensi ja seuraavana vuonna työttömyysturvaa, jos Juha Sipilän (kesk.) hallituksen monivaiheinen raippakuuro iskee työttömyysturvaan siten kuin on suunniteltu.

Selvintä hallituksen puoliväliriihen päätöksissä on sosiaali- ja terveysministeriössä valmisteltu työttömyysturvalain muutosesitys. Sen mukaan työttömyyspäivärahan määrä alenee ensi vuodesta lähtien kolmen kuukauden – tai virallisesti 65 työttömyyspäivärahapäivän – jälkeen 4,65 prosentilla, jos työtön ei ole ollut näiden kolmen kuukauden aikana riittävästi työssä tai työllistymistä edistävässä palvelussa.

Riittäväksi työmääräksi hallitus määrittelee esimerkiksi 18 tuntia yhden viikon aikana tai neljän viikon aikana vastaavan määrän tehtyä työtä.”

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/satoja-tuhansia-pakkoraportteja-ty%C3%B6tt%C3%B6milt%C3%A4-%E2%80%93-te-kuka-ne-lukisi/ar-BBAvxYx?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp


Mutta mitä tekevät liitot? Todennäköisesti kaivavat nenäänsä niin kuin ennenkin, sillä hekin ovat pääomanomistajia, eivätkä halua rajoittaa "pätkä"- sikailua millään tavalla, osa liitoista jopa käyttää pätkätyöntekijöitä itsellään ja puhuvat samalla pätkätyöntekijöiden oikeuksista :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2017, 10:44:26 ap kirjoittanut VD.com »