Kirjoittaja Aihe: Puolueista asiaa  (Luettu 1585 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Puolueista asiaa
« : Huhtikuu 21, 2017, 10:32:49 ap »
Puolueista asiaa

Tämä kirjoitus oli vuosia takaperin esillä ,mutta yllätten samat värssyt käy vuodesta toiseen. Samalla huomaatte että sumutus jatkuu vuodesta toiseen, mutta samalla enemmissä määrin.

Kaikki ovat varmasti huomanneet SAK:n ja SDP:n täydellisen tekemättömyyden. Nämä kaksi hyväkästä ovat uskotelleet olevansa mm. heikompiosaisten edustajia. Kotikentällä tarvitaan aina propagandaa, muuten ei olisi mitään mahdollisuuksia saada kaikkia heikennyksiä läpi. Riistävien työnantajien runnomat palkanalennukset tuskin olisivat menneet läpi, ilman SDP vetoisia liittoja, esim. PAM. Nykypäivän SDP ja SAK ovat siitä hauskoja veijareita, että he ratsastavat toisten tekemällä töillä. Nykypäivänä PAM.:in, SDP:n ja SAK:n täytyy maksaa imagostaan esim. uutisoimalla mitättömyyksiä, muuten heitä ei tunnettaisi työntekijöiden edunvalvojiksi. Vielä tähän mennessä sumutus on toiminut ja työntekijät / kansalaiset ovat uskoneet valheisiin,(kusettajat luultavasti hykertelelevät seuraavasti -> ”onneksi Suomen kansalaiset ovat niin vieraantuneet politiikasta, etteivät välttämättä eroita Aku Ankan tilauskuponkia vaalilipukkeesta”.)
Lähtee tästä:

Ruotsalainen kansanpuolue.
Kristillisdemokraatit.
Kokoomus.
Perussuomalaiset.
SDP.
Keskusta.
Vihreät.
Vasemmistoliitto.
STP.
SKP.
KTP.
1. Mikä mainituista puolueista on puolustanut tämän maan itsenäisyyttä ja suvereniteettia? Jos kaikki, niin miksi olemme nyt menettäneet täysin itsemääräämis-oikeutemme EU:n pikku peräkylänä?2. Mikä mainituista puolueista on tuonut vastustavan kantansa selvästi esille NATO:oon liittymis kysymyksessä ja vastustaa maan miehittämistä vierain joukoin, vai toistuuko jälleen vanhat asiat? Mikä puolue on ilmoittanut vastustavansa Suomen sotkemista syvemmälle Afganistanin sotaan, omalla vastuu-alueella ja lisäjoukoilla?3. Ilmoittautukoon se puolue, joka on oikeasti esittänyt vastalauseensa ja myös toiminut ja vastustanut työelämän siirtymistä, kasvavassa mitassa, vuokratyön käyttöön ja näin mahdollistanut myös jatkuvasti lisääntyvän pätkätyön. Mikä puolue on vastustanut ulkomaisen, halvan työvoiman tuontia, vaikka Suomen työttömistä löytyy kyllä tarvittavaa työvoimaa?4. Mikä puolue on toiminut ja miten köyhyyden lisääntymisen pysähdyttämiseksi maassamme? Nyt on jo pian miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää köyhää maassamme ja meno jatkuu. Kapitalistit tarjoilevat maksimissaan 0,5 %:n palkankorotuksia ja pistävät taskuihinsa työn tuottavuudesta ja hiostuksesta kertyneet lisätulot. Porvarit valehtelevat, että palkankorotukset lisäävät työttömyyttä, jonka olen osoittanut jo täällä kestämättömäksi väitteeksi, mutta mikä puolue on selkeästi tullut samalle kannalle ja vaatii asiallisia palkkojen korotuksia ja samalla asiallista veroleikkuria ylisuuriin voittoihin?
5. Miksi yksikään puolue ei Räsäsen tavoin kysy, mihin on hävitetty jo otetut "elvytyksen" velkamiljardit? Hallitus ja Katainen erikseen eivät ole tehneet sanallakaan selkoa miljardien kohtalosta. Missä ne ovat ja millä perusteella ja millaisin takaisinmaksun ehdoin annettuna? Mikä puolue on tivannut tähän tietoja hallitukselta? Ei ensimmäinenkään.
Yksikään edellä mainituista puolueista ei ole ollut tietääkseenkään näistä viiden kohdan asioista. Ei se riitä, että tehdään propagandamielessä jokin naurettava välikysymys, kun tulos on jo ennakkoon selvä. Missä ovat vasemmiston yhdessä organisoimat suurmielenosoitukset, asioiden muuttamiseksi? Tämä järjestetty "lama" on poistettavissa vain kaikkien kuluttajien ostovoimaa kohottamalla. Missä ovat vaatimusliikkeet, ei näy.On suorastaan pakko yhtyä varastoduunarissa olleeseen kirjoitukseen, että puolueet laidasta laitaan toimettomina odottaen ajavat suur-pääoman asiaa. Ne ovat kaikki samaa liittoumaa kansaa vastaan. Niiden sijoittaminen fasistipuolueitten- ja äärioikeiston puolueitten ryhmiin ei ollut siis mitenkään väärin tehty.Vanhasen lautakasat ja muut naurettavan pienet asiat ovat nyt sekä puolueille että porvarimediolle tärkeämpiä kuin oikeista asioista asiallisesti puhuminen. Kaikilla on nyt suuri hätä siitä, miten kansalaisten huomio saadaan käännetyksi jonninjoutaviin asioihin, jotta porvarit voisivat nukkua yönsä rauhassa.Räsänen on edelleenkin sitä mieltä, että suunnitelmatalouteen siirtyminen on vääjäämättä edessä ja lusikka kannattaisi ottaa ajoissa kauniiseen käteen.
Vaikka "demokratian" välttämätön yksimielisyys valmistetaan keskeytymättömällä propagandalla ja mielipiteenmuokkauksella, niin itsenäinen ajatteleminen kuuluu inhimilliseen todellisuuteen.Kaikki Suomen puolueet tekevät omien sanojensa mukaan Suomen kansalaisille jotain hyvää, niin nyt tulee hauska kysymys?  Mikseivät valtaapitävät puolueet ole puuttuneet edellä mainittuihin asioihin? Kuka painelee eduskunnassa nappeja äänestystilanteessa, esim. silloin kuin jostain leikkauksista äänestetään? Kuka?


Suomi on vannoutunut joulupukkimaa kaikkine tarinoineen, mutta kansalaisten vahingoksi, Suomen sisä- ja ulkopolitiikkakin on joulupukkitarinaa kaikkine myytteineen, jota kaiken lisäksi pidetään totena lähes kaikissa medioissa.


Varastoduunarit.com /Räsäsen seinälehti

TJ


***

Veltto Virtanen sanoi aikoinaan että joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti, toisaalta hänellä on siihen oikeuskin, sillä onhan hän nähnyt livenä päätöksentekoa ja kolutuskin on riittävä tunnistamaan kyseisen taudin oireet.

20 merkkiä, että olet tekemisissä psykopaatin kanssa

Psykopaatti on henkisesti sairas ja epävakaa persoona. Merriam-Websterin mukaan sellaisia piirteitä on erityisesti antisosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivällä henkilöllä. Tässä 20 esimerkkiä psykopaateille ominaisesta käytöksestä.

He hyödyntävät charmiaan

Onko uusi työkaverisi viekoitellut koko toimistoa mahtavan charminsa sekä sulavan puheensa avulla? Karismaattisen käytöksensä takana työkaverisi saattaa piilotella psykopaattista puoltaan. Tästä kertoo Paul Babiakin ja Robert Haren kirja ”Snakes in Suits - Käärmeet puvuissaan”.

He ovat pomojasi

Elokuvissa olemme nähneet tunnettuja psykopaatteja, kuten Hannibal Lecterin Uhrilampaissa, Annie Wilkesin Piinassa tai Alexin Kellopeliappelsiinissa, mutta pomosikin voi olla psykopaatti. Australialaisen Bondin yliopiston tutkimuksen mukaan suuri osa yksilöistä, joihin liittyy psykopaattisia piirteitä, voi löytyä yritysjohtajien keskuudesta.

Empatian puute

”Kuten narsisteilla, puuttuu psykopaateiltakin kyky empatiaan”, kertoo pitkän uran psykopatian tutkijana tehnyt kanadalaispsykologi Robert Hare. Vaikka psykopaatti voi biologisesti kokea tunnetiloja, eivät ne vaikuta heihin. Empatian puute tekee heille helpoksi aiheuttaa psykologista tai fyysistä vahinkoa toisille.

Eivät kadu tekojaan

Tehty mikä tehty, kuuluu sanonta. Jos teet pahan virheen, tunnet myöhemmin todennäköisesti syyllisyyttä toisin kuin psykopaatti, joka ei kadu tekojaan. Katumuksen puute on luonteenpiirre, joka on ”tekemisissä merkittävän kyvyn kanssa sivuuttaa vastuu olankohautuksella toimistaan, jotka aiheuttavat perheelle, ystäville tai muille shokkeja ja pettymyksiä”, kertoo Robert Hare Psychology Todayn artikkelissaan.


He eivät myönnä syyllisyyttään

Onko työkaverisi tehnyt merkittävän virheen ja yrittänyt laittaa sen niskoillesi? Tai vieläkin vakavampaa: Onko hän yrittänyt manipuloida sinut uskomaan, että vika oli tosiasiassa sinun? Työkaverisi yrittää päästä ulos tilanteesta, tai hän saattaa olla psykopaatti! Robert Hare on listannut syyllisyyden tunteen puutteen psykopaattisen luonteen ominaispiirteeksi.

He ovat itsekeskeisiä

Itsekeskeisyys on Robert Haren mukaan psykopaattisuuden avainoireita. Psykopaatit tekevät kaikkensa omien tarpeidensa eteen. He ovat universumin keskellä. Heillä on paisunut käsitys omasta tärkeydestään, eikä heille tuota ongelmia rikkoa lakeja tai elää omien sääntöjensä ehdoilla.


He valehtelevat

Vilkasta mielikuvitustaan hyödyntäen psykopaatit valehtelevat saavuttaakseen tavoitteensa. Jos he jäävät valheesta kiinni, muuttavat he tarinaansa selvitäkseen tilanteesta. Testaa se kunnolla! Ota psykopaatti valheestaan kiinni ja sinulle tarjotaan täysin päinvastaisia tarinoita. ”Psykopaatit näyttävät olevan ylpeitä valehtelutaidoistaan”, kertoo Robert Hare.

He ovat impulsiivisia

Psykologi Robert Haren mukaan psykopaatit eivät mieti asioiden hyviä ja huonoja puolia ennen toimintaa. Luonnollisen impulsiivisuutensa myötä heidän tavoitteenaan on ”saavuttaa välitön tyydytys, mielihyvä tai helpotus”, Hare kertoo.

He etsivät jännitystä

Psykopaatit hakevat aina jännitystä. Adrenaliini virtaa heidän veressään, tuli se sitten laillisista tai laittomista toiminnoista. ”Kääntöpuoli tässä kolikossa on kyvyttömyys sietää rutiineja tai monotonisuutta”, sanoo Robert Hare.

Heillä on matala tunnetaso

”Psykopaatit näyttäisivät kärsivän tunneköyhyydestä, joka rajoittaa heitä kokemasta syviä tunteita”, kertoo psykologi Robert Hare. Usein he vaikuttavat tunteettomilta, vaikka heiltä joskus tulee lyhyitä tunteenpurskahduksia.

He ovat vihaisia

Psykopaatit ovat nopeita reagoimaan voimakkaasti asioihin, jotka kokevat lievinäkin loukkauksina. ”Pieninkin provokaatio, on riittävä peruste hyökätä (sisäisen kontrollin pettäminen)”, kertoo Robert Hare. Mutta, jos heidän tunteenpurkauksensa ovat äkkinäisiä, ja he uhkaavat sinua tai loukkaavat sinua, voivat he saada myös malttinsa takaisin silmänräpäyksessä.

He näyttävät itsensä hyvässä valossa

Voi olla vaikeaa saada selville psykopaattisia luonteenpirteitä töissä, koska suurimmaksi osaksi ajasta psykopaatit ovat hauskoja ja helposti lähestyttäviä. He haluavat näyttää itsestään parhaat puolensa. He voivat olla viihdyttäviä ja hauskoine tarinoineen. ”Psykopaatit ovat useasti puheliaita ja verbaalisesti kyvykkäitä”, kirjoittaa Robert Hare.

He eivät kunnioita sitoumuksiaan

Useasti psykopaatit tekevät työnsä huolimattomasti. ”Heidän työsuorituksensa ovat arvaamattomia, he ovat usein poissa, he käyttävät yrityksen resursseja väärin, rikkovat yrityksen toimintaperiaatteita ja ovat yleisesti epäluotettavia”, kertoo Robert Hare.

Heillä oli lapsena käytösongelmia

Psykopaatiksi ei muutu yhdessä yössä. Se tila puhkeaa tavallisesti varhaislapsuudessa. ”Lasten käytöshäiriöt voivat sisältää jatkuvaa valehtelua, huijaamista, varastamista, tuhopolttoja, koulusta lintsaamista, päihteiden käyttöä, ilkivaltaa tai varhaiskypsää seksuaalisuutta”, kertoo psykologi Robert Hare.

Omasta mielestään heillä ei ole ongelmia

Mikä on psykologi Robert Haren mielestä ongelman ydin? ”Psykopaatit eivät tunne psykologisia tai emotionaalisia ongelmia, he eivät näe syytä muuttaa käytöstään seuratakseen sosiaalisia standardeja, joihin eivät halua sopeutua”.

He eivät kykene suunnittelemaan


Impulsiivisuus tekee psykopaatit kyvyttömäksi tekemään suunnitelmia. Yhdysvaltalainen psykiatri Hervey Cleckley sanoi, että psykopaatit osoittavat ”epäonnistuvansa elämänsuunnittelussaan”.

He voivat huijata ketä tahansa

”Jokainen, jopa alansa asiantuntija, voi tulla huijatuksi ja hämmennetyksi psykopaattien toimesta. Hyvä psykopaatti voi soittaa konserton kenen tahansa sydämen kielillä”, selittää Robert Hare.

He esittävät uhria

”Psykopaatit usein antavat vaikutelman, että he kärsivät, ja syyllistävät uhriaan kärsimyksistään”, kertoo Robert Hare. Älä epäile, sinun ja psykopaattisen työtoverisi välillä, sinä olet aina uhri ilman epäilystä!

He ovat yliluottavaisia

Kun sinulta saattaa puuttua itseluottamusta, on psykopaattisilla työntekijöillä sitä runsaasti ”valtavan omanarvontuntonsa kera”, kerrotaan Robert Haren ”Psychopathy Checklist” -kirjassa.

He eivät koskaan muutu

Pidätkö psykopaattisista työkavereistasi heidän puutteistaan huolimatta, ja haluaisitko tehdä heidät tietoisiksi ongelmastaan, jotta he voisivat parantaa persoonallisuuttaan? Siinä tuskin onnistut. ”On hyvin epätodennäköistä, että voisit tehdä yhtään mitään, jotta voisi tapahtua perusteellisia muutoksia heidän tavassaan nähdä itsensä ja muut, kertoo Robert Hare.


Lähde: MSN uutiset

No niin, kun katsomme ylinnä olevaa listaa, joka on lähes kokonaisuudessaan ”unohtunut” kaikilta puolueilta ja mietimme psykopaatin oireita, niin saattaa hyvin helposti tulla mieleen että meidän asioista päättää psykopaatti armeija, joka nyt valitettavasti on "sitä itseään aina". Mutta kansa saa mitä tilaa ja "pulinat pois kansa on puhunut".


« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 21, 2017, 11:35:30 ap kirjoittanut VD.com »