Kirjoittaja Aihe: Allekirjoita Kela-adressi  (Luettu 1259 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3738
Allekirjoita Kela-adressi
« : Huhtikuu 03, 2017, 12:40:55 ip »
Allekirjoita Kela-adressi

Käytyjen keskustelujen ja mielipiteiden vaihdon tuloksena päädyimme esittämään KELA:n toiminnan johdosta eduskunnan puhemiehelle ja KELA:n johdolle kansalaisadressin, jossa vaadimme KELA:n johtoa vastuuseen mm. toimeentulotuen käsittelyn lainvastaisesta viivästymisestä. Kirjelmässä todetaan mm.

”KELAN JOHTO VASTUUSEEN

"Eduskunnan apulaisoikeusasiamies on antanut huomautuksen Kelalle toimeentulotuen käsittelyn lainvastaisesta viivästymisestä: Kela ei ole noudattanut käsittelylle laissa säädettyä määräaikaa. Lisäksi apulaisoikeusasiamies vaatii Kelalta selvityksiä siitä, miksi joidenkin lääkkeiden osalta toimeentulotuki on rajattu tai jopa kielletty kokonaan ja miksi Kelan puhelinpalvelu on maksullista. Kaikkiaan oikeusasiamiehelle on Kelan toiminnasta toimeentulotukiasioissa tehty jo yli 300 kantelua. On selvää, että Kela rikkoo niin lakia kuin perustuslakiakin. Me emme tyydy näihin huomautuksiin ja moitteisiin. Me vaadimme Kelan hallituksen erottamista ja erotettujen jäsenten korvaamista asiantuntijoilla – ei esimerkiksi entisillä tai nykyisillä puoluesihteereillä. …”

Laitan teille ohessa liitteenä adressin kansi-osan (tekstin), allekirjoitusten keräyslistan sekä aiheeseen liittyvän asia-muistion.

Listat palautetaan 15.5.2017 mennessä Juha Kovaselle os. Tädyketie 6 D 52, 01300 Vantaa"


 Psta:VD