Kirjoittaja Aihe: Suomi irti kansanmurha- ja huumesodasta  (Luettu 1448 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3745
Suomi irti kansanmurha- ja huumesodasta
« : Maaliskuu 12, 2009, 09:36:57 ap »
Suomi irti kansanmurha- ja huumesodasta


"Presidentti Barack Obaman hallinto on sitoutunut massiiviseen USA:n ja Nato-liittolaisten joukkojen sijoittamiseen Afganistaniin. USA:n Afganistanin-joukkojen komentaja, kenraali David McKiernan on vaatinut 30 000 lisäsotilaan lähettämistä. Toistaiseksi Obama on päättänyt 17 000 lisäsotilaan lähettämisestä, mutta määrä tuskin jää tähän. Samaan aikaan USA painostaa Kanadaa ja Euroopan Nato-maita lisäämään merkittävästi joukkojaan Afganistanissa.

Suomalaisia sotilaita osallistuu Afganistanin sotaan Nato-johtoisissa ISAF-joukoissa. Nyt puuhataan sadan lisäsotilaan lähettämistä Afganistaniin verukkeena maan presidentinvaalien turvaaminen. Vaalit oli tarkoitus pitää elokuussa, mutta nukkepresidentti Hamid Karzai pyysi viikko sitten Afganistanin vaalilautakuntaa määräämään vaalipäivän jo keväälle, todennäköisesti huhtikuuhun. Nyt Suomen johdossa pelätään, että suomalaisjoukkoja ei ehditä lähettää ajoissa. Naton joukot kohtaavat Afganistanissa raivoisaa vastarintaa. Talebanin arvioidaan kontrolloivan jo 70 prosenttia maan alueesta. USA ja Nato ovat vastanneet huonoon sotamenestykseensä lisäämällä terroripommituksia siviiliväestöä vastaan sekä Afganistanissa että Pakistanin puolella. Siviiliuhrien määrä on voimakkaasti kasvanut viime aikoina.

Johtava yhdysvaltalainen sotilasasiantuntija, eversti John Nagl arvioi, että Nato häviää sotansa Afganistanissa ensi kesän loppuun mennessä, ellei sen strategiassa tapahdu dramaattisia muutoksia.

USA:n Euroopan-joukkojen ja Naton yhtyneiden Euroopan-joukkojen komentaja John Craddock on esittänyt yhden reseptin strategian muuttamiseksi. Hän on ehdottanut, että joukoille annettaisiin valtuudet tappaa unikonviljelijöiksi epäiltyjä talonpoikia. Käytännössä tämä olisi käsky kymmenien tuhansien siviilien joukkoteloituksiin.

Jo viime joulukuussa USA:n sotilasoppia muotoiltiin sallimaan huumelaboratorioiden pommittaminen, jos enempää kuin kymmenen siviiliä ei tiedustelutietojen mukaan saisi surmaansa. Ö,,skettäin puolustusministeri Robert Gates sanoi: Jos meillä on todisteita, että huumelaboratoriot ja huumeparonit tukevat Talebania, silloin ne ovat luvallista riistaa.

Kun tiedetään, että huumeita valmistetaan Afganistanissa USA:n, sen tiedustelupalvelun CIA:n ja Naton suojeluksena, noissa lausunnoissa ei ole kyse huumetuotannon tukahduttamisesta, vaan aikeista siirtyä sen varjolla yhä enemmän kansanmurhasotaan. Kansanmurhasta on tulossa USA:n virallinen toimintaperiaate Afganistanissa. USA:n ja Naton läsnäoloon ja sotimiseen Afganistanissa onkin täsmälleen ottaen kaksi syytä. Ensiksikin se, että Afganistan on strateginen geopoliittinen solmukohta Keski-Aasiassa Kiinan ja entisen Neuvostoliiton rajoilla sekä strategisten öljy- ja kaasuputkilinjojen risteyspaikka. Ja toiseksi se, että Afganistan toimittaa yli 90 prosenttia maailman heroiinitarjonnasta. Maailmanlaajuinen afganistanilaisen heroiinin vähittäismyynti on suuruusluokaltaan 200 miljardia dollaria vuodessa. Tuskin tarvitsee mainitakaan, että nämä valtavat läntisiin pankkeihin talletetut rahasummat muodostavat kriisiaikana, kuten nyt läntisen pankkijärjestelmän rahoituksellisen turvaverkon.

Länsimedia väittää, että suurin osa laittomien huumeiden tuotannosta on Talebanin käsialaa tai että Taleban suojelee unikonviljelijöitä Todellisuudessa oopiumintuotanto laski Taleban-hallinnon valtaantulon myötä jyrkästi ja kasvoi vuosi vuodelta ennätystasolle Nato-joukkojen ollessa Afganistanissa. USA:lla on alusta lähtien ollut avainrooli laittoman huumeteollisuuden laajentamisessa Afganistanissa. Tunnettuja huumeparoneita on myös Karzain hallituksessa ja parlamentissa.

Toimiessaan Britannian suurlähettiläänä Uzbekistanissa vuosina 2002 oe2004 Craig Murray näki omin silmin, miten oopiuminviljely ja heroiinikauppa alkoi kukoistaa USA:n hyökkäyksen ja Naton paikalle tulon myötä. Hän näki, miten pitkät jeeppikaravaanit ajelivat tulliasemien valvontapisteiden ohi ja miten erilaiset säiliöalukset toivat maahan kemikaaleja heroiinin tuottamiseksi.

Pitämällä sotilaitaan Afganistanissa Suomi antaa sivustatukea kansanmurhasodalle ja jättimäiselle heroiinintuotannolle ja huumekaupalle. Se on liian kallis hinta joidenkuiden halusta osoittaa kuuliaisuutta USA:lle ja Natolle ja hinguta Nato-jäsenyyteen. Suomen tulisi ensi töikseen peruuttaa sadan lisäsotilaan lähettäminen Afganistaniin ja vetää pois maassa nyt olevat sotilaat.
"

  ERKKI SUSI

Tiedonantaja nro 9 /6.3.2009

« Viimeksi muokattu: Elokuu 02, 2009, 07:22:30 ip kirjoittanut Ylläpito »