Kirjoittaja Aihe: Tiedonantaja. Viikon pakina: Poliittisesti korrektia.  (Luettu 1969 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3703
Tiedonantaja. Viikon pakina: Poliittisesti korrektia.
« : Tammikuu 28, 2009, 05:45:55 ip »
Tiedonantaja. Viikon pakina: Poliittisesti korrektia.


Israelin Gaza-hyökkäyksen käsittely länsimediassa on taas muistuttanut säännöistä, joita kuuluu noudattaa.

Sääntö 1: Lähi-idässä ne ovat aina palestiinalaiset, jotka hyökkäävät ensin, ja aina Israel, joka puolustautuu. Sitä kutsutaan "kostoiskuksi".

Sääntö 2: Palestiinalaisilla ei ole oikeutta tappaa israelilaisia. Sitä kutsutaan "terrorismiksi".

Sääntö 3: Israelilla on oikeus tappaa palestiinalaisia siviilejä. Sitä kutsutaan "itsepuolustukseksi" tai "oheisvahingoksi".

Sääntö 4: Kun Israel tappaa liian monia palestiinalaisia siviilejä, länsimaailma vaatii Israelilta itsehillintää. Sitä kutsutaan "kansainvälisen yhteisön reaktioksi".

Sääntö 5: Palestiinalaisilla ei ole oikeutta siepata israelilaisia sotilaita, edes yhtä tai kahta.

Sääntö 6: Israelilla on oikeus siepata niin monta palestiinalaista kuin haluaa (tällä hetkellä noin 10 000 on vangittuina ilman oikeudenkäyntiä). Ei ole mitään rajaa. Tarvitaan vain maaginen sana "terrorismi".

Sääntö 7: Kun sanot "Hamas", muista aina lisätä "äärijärjestö" ja "Hizbollahin, Syyrian ja Iranin tukema".

Sääntö 8: Kun sanot "Israel", älä koskaan sano "USA:n, Euroopan maiden ja jopa joidenkin arabihallintojen tukema".

Sääntö 9: Puhuessasi Israelista älä mainitse sanoja "miehitetyt alueet", "YK:n päätöslauselma" tai "Geneven sopimukset".


Sääntö 10: Israelilaisten on annettava puhua niin paljon kuin mahdollista, jotta he voivat selittää säännöt 1?9. Sitä kutsutaan "puolueettomaksi journalismiksi".

* * *

Sitten USA:n presidentinvaihdosta koskevia murjaisuja:

Viime tiistaina amerikkalaiset saivat kuulla neljä sanaa, joita he ovat odottaneet: "entinen presidentti George Bush". Bush sanoi lähtevänsä Washingtonista pää pystyssä, koska se on paras tapa huomata kengät, jotka ovat tulossa kohti.

Tasan viikko sitten presidentti George W. Bush piti jäähyväispuheensa kansakunnalle.. Tai, kuten Valkoinen talo sitä kutsuu, erikoisjakson ohjelmasta "Fiksumpi kuin koululainen".

Viimeisessä lehdistötilaisuudessaan Bush myönsi, että pari asiaa ei mennyt suunnitelman mukaisesti. Hänen ensimmäinen kautensa ja toinen kautensa. Mutta Bush otti kunnian parista asiasta. Dick Cheney ei ollut ampunut ketään pariin vuoteen.

On tyhmää sanoa, että Bush oli kaikkien aikojen huonoin presidentti. Voidaan vain sanoa, että hän oli huonoin tähän mennessä.

Ennen vahdinvaihtoa Bush antoi seuraajalleen Barack Obamalle neuvoja. Bush sanoi, että Obaman suurin haaste tulee olemaan vihollisen hyökkäys. Erityisesti Bush neuvoi pitämään silmällä Hillary Clintonia.

Barack Obama on luvannut hankkia lapsilleen koiran perheen muutettua Valkoiseen taloon. Valkoisen talon koiran on oltava seurallinen, ystävällinen ja tavoille oppiva. Ne ovat samoja ominaisuuksia, joita Bill Clinton piti tärkeinä palkatessaan Monica Lewinskyn Valkoisen talon harjoittelijaksi

Amerikkalaiset ovat lopultakin päässeet eroon rasistisesta menneisyydestään. He ovat panneet mustan miehen siivoamaan sotkunsa.

EERO

Tiedonantaja nro 3 / 23.1.2009

Puolesta:VD
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 10, 2009, 07:42:56 ip kirjoittanut Ylläpito »