Kirjoittaja Aihe: 150 Euroa  (Luettu 3195 kertaa)

blackmetalli

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 5
150 Euroa
« : Huhtikuu 12, 2012, 12:50:03 ip »
Onko tuo summa viimeinen yleiskorotus joka olisi pitänyt tulla kaikille? Mä en oo saanut yhtään ylesikorotusta vaikka olen 07-lähtien ollut nykyisessä duunissa. Työnantaja perustelee asiaa aina sillä, että kun se ei kuulu työnantaja liittoon niin ei tartte maksaa. Nyt kun keskustelin korotuksesta niin kuulemma voidaan katsoa sitten jos tulee vähemän keräilyvirheitä niin ehkä nostetaan. on se vittu vaikeeta pomon ymmärtää, että ne oikeasti kuuluu kaikille eikä ole sidottu pärstäkertoimeen. Masentaa antaa työpaikalle joka kuukausi 150 euroa tai enemmänkin koska onhan niitä korotuksia ollut jo monta vuodesta 07. Osaako joku kertoa kuinka paljon mun palkkaa kuuluisi nostaa jos kaikki tasokorotukset laskee mukaan?  Mä en kuulu liittoon jtn se tekee asian vähän hankalammaksi mutta työsuojelun mukaan myös villien yrittäjien pitää maksaa yleisstitovat korotukset....Kiitos avusta etukäteen jos joku tietää enemmän..

mie vaan

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 285
Vs: 150 Euroa
« Vastaus #1 : Huhtikuu 12, 2012, 03:40:49 ip »
Palkankorotukset / kertakorvaukset kuuluvat ehdottomasti kaikille, eli myös liittoon kuulumattomille "jos työnantaja kuuluu työnantajaliittoon", eli työnantaja on sitoutunut noudattamaan jotain työehtosopimusta jota noudatetaan ehdoitta kaikkiin työntekijöihin.  Kannattaa säilyttää joka ikinen palkka kuitti jos asiaa joutuu viemään eteenpäin. Tässä tapauksessa oli luultavasti kyse PAMin neuvottelemasta 150â,¬ kertakorvauksesta.  -07 tullut taloon, niin 4 v ja 1 pv riittää viidennen vuoden taulukkoon joka on varastotyöntekijällä B2 Hki alueella 11,43â,¬/t 1829â,¬/kk.

Stephen Moore

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 27
Vs: 150 Euroa
« Vastaus #2 : Huhtikuu 12, 2012, 03:56:34 ip »
Oman kokemuksien mukaan ainakin puuttuvat tai virheelliset lisät korjautettavissa 5 vuodelta taanehtivasti, uskoisin sen myös koskevan yleistaso korotuksiankin kohdalla.

Kannattaa myös selvittää samalla onko erilaiset lisät maksettu oikein niiltävuosilta.

Liittoon kuulumattomana tietenkin on hiukan hankalaa selvitellä asiaa mutta ei mahdotonta, nimittäin tuo työsuojelupiirikin uskoakseni ottaa hoitaakseen asian joten soitto sinne ja kasaat palkkakuitit ja muut tartvittavat tiedot toimitettavaksi työsuojelupiirille.

http://www.tyosuojelu.fi/fi/etela/

Tuossa on tietoa palkka saatavista:
http://www.tyosuojelu.fi/fi/palkkasaatava
Stephen Moore
Phone: 045-2007646

blackmetalli

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 5
Vs: 150 Euroa
« Vastaus #3 : Huhtikuu 12, 2012, 10:32:39 ip »
Moi, kiitti tähän mennessä infosta! Täsmennän hieman eli yhteensä varastokemusta on n 11 vuotta ja siis 5 v nyk paikassa. Liksa on 2120 sis kännyliittymä datalla. No joo ,eli olen saanut yhden korotuksen, 100 euroa ja se oli joku motivaatiolisä emt, mut siis ei mtn tekemistä korotusten kanssa.  Tuo meidän firma suhtautuu erittäin negatiivisesti siihen, että joku älyää pyytää sille kuuluvaa asiaa, kuulemma jos marsii liiton edustajan kanssa oikaisemaan vääryyksiä niin pian saa huomata olevnsa pois potkittu vaikka siten että siitä on maksettu. No mähän en kuulu liittoon ja kieltämättä se helpottaisi mutta se maksaa paljon. Ja tuolla syttyisi täysi sota jos maintsenkin sanan työsuojelupiiri. On se .vvan jäännä kun pitää esittää tyhmää vässykkää eikä saa olla tilanteensa tiedostava ja oman arvon tunteva tyyppi,nehän on laissa määrättyjä juttuja mutta ne loukkaantuu verisesti jos niitä lähtee vaatimaan...

Duunari_Hki

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 9
Vs: 150 Euroa
« Vastaus #4 : Huhtikuu 18, 2012, 08:09:21 ip »
Yksi vaihtoehto on liittyä liittoon ja hoitaa rahat takautuvasti taskuun. Ei sun tarvitse maksaa kuin se eka maksu sinne, niin auttavat heti, mutta toisaalta niin myös työsuojelu. Mutta sitten alkaa luultavimmin pomolta sun savustaminen ulos (so what). Jos meinaa potkuja antaa niin tulee kalliiksi firmalle, ellei keksi jotain keinoa ja rupee valehtelemaan kuinka huonosti hoidat hommat yms.. Itse lähtisin kyllä nopeasti tommoisesta firmasta kävelemään, jos ei korotuksia makseta. Eihän tossa ole mitään järkeä. Mitä pidempään kykit siellä niin sitä pahemmaksi homma menee ja 5vuotta taitaa olla se aika kun saa hakea noita rahoja. Luin mitä haluat duunilta, en tiedä missä päin asut, mutta..
Pk-seudulla monessa haastattelussa käyneenä pienten varastojen liksat ovat aivan paskoja. Nykyään varmaan 1700-1800â,¬/kk tarjoavat perusjampalle muutaman vuoden kokemuksella. Toki sulla on pitkä kokemus, niin kyllä liksa pitäisi saada kohdilleen. Pari tonnia lienee kipurajoilla monella. Inexille Espooseen on haku päällä jatkuvasti. Saisit TESsin 8. vuoden taulukkopalkan, lisät, suoritepalkkauksen (nopeus/virheettömyys). Tarkkaan en osaa palkkaa sanoa, mutta ainakin pari sataa euroa parempi kuin nykyinen varmasti, ellei parempikin. Kaikista paras meininki nykyään on Keskolla Vantaalla, siellä suoritteetkin kohdillaan. Tuko Logistics kaiketi kehnoin. Mutta ongelmana on se vuoroviikoin tapahtuva 2-vuorotyö, joka ei tainnut sopia sulle. Yleisimmin 6-14, 14-22 ja vkloput vapaat (vai oliko joka viides lauantai töitä).. Mutta tunnen monta kaveria ketkä on pääseet taloon, niin ovat saaneet vaihtaa työaikaa mieleisemmäksi, jotkut ei tee iltaa ollenkaan. Ylityö mahdollisuudet löytyy vielä näistä isoista varastoista, jos on esim. nopea ja virhetön kaveri keräilemään niin ainakin Keskolla saa tehdä överiä ja liksa on sitten enemmänkin kuin kohdillaan. Yövuorossa tehdään toki kovimmat rahat.. Jos tulee raha probleemeja, niin överiä pikkaisen ja homma on ratkaistu. Puhelin/läppärietuja ei ole, mutta Keskon kortilla alennukset elektroniikasta yms. ;) Anyway, hoida palkka-asiat kuntoon vaikka potkujen uhalla. Rahat pois ja toiseen firmaan nopeasti! Tai sitten alan vaihto kokonaan. Ei se siitä muuten miksikään muutu, sua rupee stressaamaan toi asia vaan ja v*tuttaa kökkiä siellä huonolla palkalla sitten vanhempana. Ö,,lä missään nimessä luovuta. Kyllä sun kokemuksella pitäisi varastohommia löytyä. Nyt alat vaatimaan sen mitä sulle kuuluukin, takautuvasti!

Katsele täältä hommia http://www.mol.fi/paikat/   

Isot varastot:

http://www.inex.fi/rekrytointi/index.php

http://www.kesko.fi/fi/Tyopaikat/Avoimet-tyopaikat/Varastotehtavat/

http://www.tuko.fi/rekrytointi/eritehtavat_tukolla/fi_FI/logistiikka/