Kirjoittaja Aihe: Wikileaksin voima.  (Luettu 1857 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3718
Wikileaksin voima.
« : Joulukuu 22, 2010, 06:34:40 ap »
Wikileaksin voima


Wikileaksin Julian Assange taistelee mielivaltaa vastaan, mutta nyt kohteina ovat yritysten lisäksi myös valtiot.

"Näennäinen hallitus on sellainen, jonka taustalla toimii tosiasiassa näkymätön hallitus. Näkymätön hallitus ei koe olevansa uskollinen eikä vastuullinen kansalle. Valtiotaidon tärkein tehtävä on tuhota näkymätön hallitus ja sitä ylläpitävä korruptoituneen bisneksen ja korruptoituneen politiikan kauhistuttava liitto", filosofoi 1900-luvun alkupuolella elänyt USA:n presidentti Theodore Roosevelt.

Roosevelt vastusti omana aikanaan mielivallan harjoittamista liike-elämässä ja puolusti työläisten palkankorotuksia. Hän myös korosti lakia sekä valtion auktoriteettia.
Myös Wikileaksin Julian Assange taistelee mielivaltaa vastaan, mutta nyt kohteina ovat yritysten lisäksi myös valtiot.

Tämän seurauksena liberaaleilta kuulostavat, sotapolitiikkaa kannattavat oikeistolaiset kautta maailman ovat saaneet takaisin oman äänensä.
He puolustavat valvontayhteiskuntaa.

Lue lisää täältä:
http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2010/numero-10/wikileaksin-voima
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 30, 2011, 03:04:18 ip kirjoittanut VD.com »

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Vs: Wikileaksin voima.
« Vastaus #1 : Tammikuu 11, 2011, 07:20:43 ap »
Saapa nähdä, kuinka pitkään Wikileaks toimii rehellisesti. Yleensä tämän kaltaiset yritykset ovat rahalla ostettu, ja jatkettu samaa toimintaa pelkällä pupulla, eli tarjottu lukijoille valheita totena.

Edellä mainittu ilmiö toteutui Suomessa julkaistavassa työväenkalentereissa, jota suomalaiset lukivat ahkerasti. Työväenkalenteri oli karvaa alle 300 sivuinen kirja, johon oli painettu tärkeimmät epäkohdat maailmalla ja kotimaassa. Suomen kansa tunsi kirjan omakseen, ja olihan se luonnollistakin, sillä kaikki asiat koskettivat vähävaraisia.

Kaikki kuitenkin muuttui kansalaissodan jälkeen. SDP omi kirjan, ja alkoi julkaista omaa työväenkalenteria, joka sisälsi "kaikki on hyvin juttua". Tosin siihen aikaan (1919) oli mädinkin SDP edustaja rehellisempi kuin yksikään nykypäivän "työntekijä edustaja".  

 
lisäys:

Kukaan ei ole voittanut sisältäpäin tullutta "uhkaa" rehellisesti. Todellisuudessa jokainen tuntee omakseen tarkat kuvaukset, joita kaiken lisäksi on mahdoton keksiä, koska kaikki tietää ja tuntee ne oikeaksi. Suurimmaksi osaksi jokainen tietää ja tuntee mistä kana pissii, toiset vain uskovat "raakaan valuuttaan", eikä näin välitä mistä kana pissii.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 30, 2011, 03:04:57 ip kirjoittanut VD.com »