Kirjoittaja Aihe: Pätkää tulee. "Suomessa yli 500 yritystä myy vuokratyövoimaa"  (Luettu 1510 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3705
Ammattiyhdistysliikkeiden olisi tehtävä asioille jotain, mutta tuskin tekee yhtään mitään muuta kuin syö viinerit. SAK. n hiljaiselo jatkuu (kuin ennenkin) ja työntekijät poltetaan loppuun.

"EU:n vuokratyödirektiivin mukaan vuokratyöntekijä on samassa asemassa kuin käyttäjäyrityksen omat työntekijät."

Edellä mainittu toimii ehkä sitten, kuin koko eduskunta, ammattiyhdistysliikkeiden sekä SAK.n johto on vaihdettu vähemmän Ā¯kieroihinĀ¯ yksilöihin.

Tätä ennen tulee "Thorsia".

Eli suomalaiset tulee kilpailemaan halpatyövoiman kanssa palkoista. Ensi vuonna putkahtaa jälleen monta iloista veikkoa katukuvaamme Ā¯tai ainakin määrärahat on varattuĀ¯. Suomalaisille työntekijöille on taas jälleen tarjolla kenkää ja pätkätyöntekoa, kuten tänäkin vuonna Ā¯mikään ei siis muutuĀ¯.

Suomea hallitsee edelleen suomen  oe ruotsalaiset. Hurri- pääoma haluaa että suomalaisilla riittää puhumista, tällä kertaa tarjolla on ulkomaalaisia puheenaiheeksi. Suomalaiset puhuu ulkomaalaisista ja sama pääoma ajaa Suomen peruspalvelut alas.

Ā¯ainainen ongelmahan on ollut, että jos suomalaisella ei ole riittävästi puuhaa, niin se piru rupeaa ajattelemaan, ja se voi tietää rahan menoaĀ¯

Tänään 14.12-09 saivat suomalaiset lukea Lucia neidosta, ja...

"Lucian päivää vietetään Pyhän Lucian muistoksi 13. joulukuuta. Muistopäivä kuuluu alun perin katoliseen pyhimyskalenteriin, mutta nykyisin sitä vietetään ennen kaikkea ruotsinkielisessä kulttuurissa." Lähde: Wikipedia

Lue myös:

Suomen Ā¯kähmintäĀ¯ Oy, kenelle avoin valtakirja?

Täältä:
http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php/topic,1800.0.html
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 14, 2009, 09:12:01 ip kirjoittanut VD.com »