Kirjoittaja Aihe: Marskin myytti "Hurrien" yksi irvokkain myytti suomalaisille  (Luettu 9016 kertaa)

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3717
Marskin myytti "Hurrien" yksi irvokkain myytti suomalaisille
« : Joulukuu 02, 2009, 07:02:56 ip »
Marskin myytti

Suomen historia ilmeisesti kiinnostaa ulkomaalaisia. Aihetta "Marskin myytti" "Hurrien" yksi irvokkain myytti suomalaisille" on käyty lukemassa mm. Sweden, Thailand, United Kingdom, Norway, Belgium, Switzerland, Estonia, Spain, United States.


SUOMEN SANOMAT 1914 N:o 5Motto:
"kansakunta vaatii myyttejä ja luo niitä tarpeen mukaan. Aikoinaan se loi myytin Jaakko Ilkasta" nykyisin olisimme taipuvaisia tekemään myytin kohteeksi Klaus Flemingin.

  Yrjö Kivimies Suomalainen Suomi 4/52

17.5.1952

"Eräs myöhemmän sodanjälkeisen kauden erikoislaatuisempia ilmiöitä maamme valtiollisessa elämässä on ollut ent. ylipäällikön, valtionhoitajan ja presidentin, marsalkka, vapaaherra Mannerheimin ns. elämäntyön ympärillä suoritettu myytinmuodostus.

Muistetaan hyvin, miten oikeisto kansalaissodan aikana ja sen jälkivuosina pyrki luomaan Mannerheimista eräänlaisen "kruunaamattoman kuninkaan" ja miten se tässä pyrkimyksessään 30-luvulla ja sotavuosina joissakin määrin onnistuikin. Muistetaan toisaalta oikeiston sodanjälkeinen "suuren miehen" pula, johon myös Mannerheimin vähemmän uljaalla presidenttikaudella (välirauha, sotasyyllisyysjuttu, Portugalin matka) oli osuutensa; vasta hänen vuoden 1951 alussa tapahtunut kuolemansa näytti avaavan mahdollisuudet uudelle myytinmuodostukselle.

Mannerheimin hautajaisista tehtiin jättiläismäinen mielenosoitus, jota sittemmin on eri muodoin sitkeästi ja määrätietoisesti jatkettu: siihen kuuluvat muistopatsashankkeet, vainajan syntymä- ja kuolinpäivän muodostaminen virallisiksi ja puolivirallisiksi juhlapäiviksi, muistelmien julkaiseminen; osa tästä myytinmuodostuksesta on myös Suomalaisen Suomen viime numerossa Mannerheimin suurmiesominaisuuksista käyty "tieteellinen" keskustelu, josta kirjoituksemme motto on lainattu. Paljastava motto: jos edistyksellistä aikakautta kansallisesta noususta itsenäistymiseen todellakin hallitsi kapinallisen, perisuomalaisen talonpoikaispäällikön Jaakko Ilkka hahmo, on itsenäisyysajan ja myös tämän päivän idoliksi pyritty kohottamaan Klaus Flemingin, vierasrotuisen ylimyssoturin, kapinankukistajan, satelliittipoliitikon, viitanperijä!

Tähän taantumukselliseen, kansallista omanarvontuntoa syvästi nöyryyttävään myyttiin on kansallisdemokraattisessa lehdistössä suunnattu paljastava arvostelu, mutta armottomin on loppujenlopuksi se itsepaljastus, minkä Mannerheimin omat muistelmat muodostavat. Näissä muistelmissa  oe joita lehdessämme selostettiin viime sunnuntaina ja tiistaina  oe pelkistyy Mannerheimin elämäntyön peruslinja, entisen tsaariupseerin koko elämän täyttänyt kostonhalu Venäjän suurta vallankumousta ja Neuvostoliittoa kohtaan, revanssivalmistelu, johon hän pyrki yhdistämään lännen eripuraiset imperialistimaat. Viime kädessä tämä teos, kuolleen sotaherran haudantakainen testamentti, on määrätietoinen mielenosoitus sodanjälkeistä rauhan- ja ystävyydensuuntausta vastaan, vetoomus Neuvostoliiton vastaisiin voimiin niin kotimaassa kuin lännessäkin, kehoitus jatkuvaan venäläisvihaan, uusiin sotavalmisteluihin; Neuvostoliittoon suunnattuine syytöksineen ja vihanpurkauksineen se kuuluu siihen kirjallisuuteen, joka sodan jälkeen määrättiin poistettavaksi kirjastoista! Kirjoittajan puolelta tämä teos on  "viimeinen ulaaninkuje", kosto presidenttikauden myönnytyksistä ja vaikenemisesta; kustantajan velvollisuutena olisi ollut estää sen muodostuminen uudeksi kansalliseksi rasitukseksi.

Lehdessämme on jo aikaisemmin lausuttu tuomio pyrkimyksestä muodostaa Mannerheimin syntymä- ja kuolinpäivistä virallisia juhlapäiviä; kuten hänen kuolinpäivänsä liittyy kansalaissodan alkamiseen, niin liittyy hänen syntymäpäivänsä Neuvostoliiton vastaisiin sotiin ja Natsi-Saksan aseveljeyteen, Hitlerin Suomessakäyntiin 1942. Juuri tuohon vierailuun kytkeytyi Rangellin sotahallituksen päätös muodostaa kesäkuun 4. päivä, Mannerheimin syntymäpäivä, armeijan lippupäiväksi, ja kun tähän käytäntöön nyt aiotaan palata, on se uusi mielenosoitus edelleenkin virallisesti tunnustettua sodanjälkeistä suuntausta vastaan. Varoitamme tästä mielenosoituksesta, joka arvattavasti tuo mieleen eduskunnassa perjantaina toistetun tri Kuusen uhkaväitteen "ettei eteläkorealaisesti suuntautuneella maanpuolustushengellä ole sen enempää häpeää tarjottavansa kuin aikoinaan hitleriläisesti suuntautuneella", Ehkei enempää häpeää, mutta kyllä perusteellisempi katastrofi."


Vapaa sana 17.05.1952
Signeeraamaton pääkirjoitus.

Julkaistu myöhemmin kirjassa: Raoul Palmgren TEKSTEJÖ,, Vapaan Sanan vuosikymmeniltä


* KUKA ISTUU SATULASSA?*Uskomatonta, se sama mukavuutta rakastava heppu, joka ei selvinnyt edes
ylioppilaaksi kuin yksityisoppilaana, venäläisin menetelmin.

Joka erotettiin Haminan kadettikoulusta, sopeutumattomana.

Halusi suoraan herrojen joukkoon esikuntakouluun, mutta kummitätikään ei
voinut auttaa.

Oli siis pakko mennä tavallisten hevosmiesten sekaan kaakeilla
ratsastelemaan.

Sota syttyi, ja hän sai ensimmäisen urhoollisuusmitalinsa siitä, että
näki vihollisen kylän toisella puolella, ja määräsi joukkonsa perääntymään.

Pahemmissa paikoissa hän yleensä putosi hevosen selästä, loukkasi
jalkansa ja jäi sairaslomalle.

Lopulta hänestäkin tuli vuorollaan kenraali, sodan ansiosta.

"Ja piripintaan pojat", venäläiseen tapaan.

Sitten vaihtui hallitus, joka halusi puhdistaa armeijan epäluotetuista,
kenraali siirrettiin reserviin.

Sota jatkui ja muut saivat jäädä kaatumaan.

Hän lähti kotiin auttamaan heimoveljiään, Vienas ja muual.

Muija häipyi tyttöjen kanssa Pariisiin, hyvästejä sanomatta.

Kaksi vaimon maatilaa hävitetty, keksittävä nopeesti jostain uusii tyhmii.

Syttyi uusi sota ja hurri-kaverit huusivat hänet taas kenraaliksi,
ulkomaalaiset on tapettava.


Varmistettuaan kolme kertaa ystävien tulosta apuun, uskaltautui
hyökkäämään Tampereelle.

Onneksi ystävät tulivat auttamaan, vieraat ainekset murhattiin.

Rauhaa juhlittiin, Vapaudenkaduiksi Nikolainkadut muutettiin.

Yllättäen kaverit sanoivat, ett ystävät haluuvat johtaa armeijaa ja
hänen pitää "liueta".

Jo kolmas kerta lemput, ja "huvan murhatuan" jälkeen.

Vallantavoittelijat pelkäävät viekkaita kavereitaan, voisi tappaa
heidätkin.

Tuli taas uusi sota ja samat kaverit huusivat hänet taas kenraalikseen.

Tällä kertaa oltiinkin väärällä puolella, tuli turpiin ja syyllisiä
etsittiin.

Sankaristamme huudettiin presidentti, joka vahvistaa lain voiman.

Tehtiin laki sotaan syyllistyneistä, ja laki piti vahvistaa.

Setä lähti sairaslomalle ja pääministerin piti tehdä se.

Muutama ukko syytettyjen penkille ja meidän miehemme lähti varmuudeksi
ulkomaille terveyttään hoitamaan.

Sitten äijä jätettiin eläkkeelle ja se lähti muualle kuolemaan.

Sen kaverit keksivät: "Annetaan näille hölmöille kuva siit palvottavaks.
Nostetaan se korkealle jalustalle ja istutetaan satulaan
."

"Sellasist ansioist sais patsaan kuka tahansa", hykertelivät hurri-kaverit.

"Hän oll perustuslain ja puhtaan valkoisen rahavallan pelastaja, enkeli,
ilman siipii."


Arvatkaas kenest puhutaan? Paketti verilettui ensinnä arvanneelle!

"Pin Latenin" teoksesta: "Ilkeämielisimmät juorut, wanhasta amerikkalaisesta historiankirjasta"

Ylläolevat lainaukset "KUKA ISTUU SATULASSA?" kirjasta : tt Mannerheimin muukalaisvuodet J.E.O Screen

Kansikuva J.E.O Screenin kirjasta


***

Suomen historiasta puhuttaessa menee lähestulkoon aina kastikkeet sekaisin, pieni muistin virkistys on siis paikallaan. Suomalaiset ovat suomalaisia, ruotsalaiset ovat ruotsalaisia ja venäläiset ovat venäläisiä. Esimerkiksi ruotsalainen ei tule tappamalla ja tapattamalla sodissaan suomalaisia oikeaksi suomalaiseksi.

Suomalaiset ihmettelevät miksei Suomen historiasta vieläkään puhuta, edellä mainittuun on hyvin yksinkertaiset syyt. Nimittäin ruotsalaisten valloitettua Suomi, he myös valloittivat kaikki tärkeät virat. Ajan saatossa "Hurrit" alkoivat kutsua itseään´"Suomen kansaksi". He valvoivat kaikkea kaikkialla. He myös kirjoittivat historian, missä ei ole tapahtunut milloinkaan mitään. Ruotsin valloittavasta herrakansasta muodostui ajan mittaan Suomen valkoinen eliitti, raha-eliitti että poliittinen eliitti.


Asetelma oli suunnilleen kuin alhaalla kuvassa. Ylhäällä "herras" eliitti, ja alhaalla tavallinen suomalainen.


(Kuva 1908 Loviisa, VD yksityiskokoelma. Kuvassa olevat ihmiset eivät liity juttuun)

Suomalaisten alistamisessa käytettiin kaikenlaisia "laillisia" konsteja. Monetkin asiat Suomen historiassa ovat pelkkää satua "herrakansan tarinaa". Useat "ns.arat" asiat käännettiin täysin päälaelleen ja osa oli jopa todellisuuden irvikuvia.

Eräs niistä oli...


"Hurrien" yksi irvokkain myytti suomalaisille on "Hurri- murhamieli" "Murha-Kustaa"Niinhän siinä sitten kävi, että "interventio- kenraalia" alettiin palvoa "kuin suomalaisena jumalana, vaikka oli mukavuutta rakastava venäläis- hurri". Vaikka venäläis- hurri Mannerheim oli (1918) " murhaaja kaartin ylijohtaja", eli "murhaajien keisari", alettiin Mannerheimia muistamaan hienona miehenä, "suomalaisten pelastajana."

Todellisuudessa hän "pelasti" hurri- kagaalin valkoisen rahavallan perustuslain Suomessa, joka oikeuttaa heidät riistämään ja ryöstämään 1/6-diktatuurina suomalaisia iänkaikkisesta iänkaikkiseen.

"Suomessa Kagaali tarkoitti alkujaan Venäjän juutalaisten seurakuntien keskuselintä" Lähde: Wikipedia

KASAARIELIITIN KANSAINVÖ,,LINEN VALTA!

1. Täydellinen valta kansainvälisessä pankkitoiminnassa:

"Perustuu USA:n keskuspankin täydelliseen hallintaan ja osittain sitä kautta täydelliseen hegemoniaan kansainvälisessä pankkitoiminnassa. Kansainvälisten pankkien perustajana voidaan pitää kasaarikeinottelija Mayer Amschel Rotshildiä. Hän loi 1700-luvun loppupuoliskolla Rotshildien koronkiskontaan perustuvan kansainvälisen pankkitoiminnan, joka on vääristänyt maailman rahatalouden ja tehnyt lähes kaikki kansat näiden ylikansallisten rahamafioiden orjiksi. Kasaarijuutalaisia pankkiirisukuja Rotshildien pankkiiridynastian lisäksi on useita esim. Warburgit, jotka onnistuivat huijaamaan USA:n keskuspankin (Federal Reserve) sitä koskevan lain avulla. Laki USA:n keskuspankista oli Paul Warburgin kehitelmä, joka hyväksyttiin joulukiireiden aikaan v. 1913 jouluaattona. Tämän petollisen lain ansiosta USA:n valtiosta tuli velallinen ja nykyisin tuo velka käsittää tähtitieteellisiä summia kasaaripankeille, jotka eivät tee muuta kuin painattavat ja lainaavat rahaa USA:lle ja muille valtioille. Mikäli USA:n valtio painaisi itse rahansa, eikä olisi antanut tätä tehtävää yksityisille kasaaripankeille, olisi USA:n valtio säästänyt valtavat summat rahaa ja veronmaksajien tuloveroja. Tällöin USA ja myös muu maailma olisi vapaampi kasaarisionistien kansainvälisestä orjuudesta. Tämä kasaarien rahanpaino-oikeus USA:n keskuspankille tekee kasaaripankeista todellisia USA:n keskuspankin omistajia. Lähde: Dr Karl Steinhauser: EU huomispäivän super-Neuvostoliitto (Karprint Ky 1994 Huhmari)."

"Kansainvälinen valuuttarahasto IMF on myös kasaarijuutalaisten kansainvälistä pankkitoimintaa, jota kasaarit hallitsevat vapaamuurarien avulla. Kansainvälisen pankkitoiminnan ansiosta kasaarit ovat onnistuneet mittavassa kansainvälisessä lahjonnassa ja kiristyksessä."  Lähde: http://lampuri.fi/khazaria.htm

"Juutalainen raha - Suomen tuho"

http://vilaurio.blogspot.com/2009/07/juutalainen-raha-suomen-tuho.html

Kagaalin perustaminen

"Kagaalin perustamiskokous pidettiin 15 päivä syyskuuta vuonna 1901 varatuomari Arne Cederholm asianajajatoimistossa, joka sijaitsi Helsingissä Pohjois-Espelandin ja Unioninkadun kulmauksessa. Kokouksessa olivat läsnä Arne Cederholm, Ernst Estlander, Th. Homen, Adolf von Bonsdorff, Carl Mannerheim, F. von Wright ja lyhyen hetken Eugen Wolff.Å"

Keskeiset toimijat
"Kagaalin keskushahmona on pidetty professori Leo Mecheliniä, sitoutumatonta liberaalia, mutta merkittäviä johtohahmoja olivat myös Carl Mannerheim (marsalkan vanhempi veli), Adolf von Bonsdorff, Ernst Estlander, J. N. Reuter, Adolf Törngren ja Wilhelm Zilliacus ruotsalaisesta puolueesta sekä nuorsuomalaiset Eero Erkko, Th. HomÖ©n, Heikki Renvall ja P. E. Svinhufvud. Sekä myös Kustavi Grotenfelt, Edvard PÖµlon, Harald Neovius, Edvin CastrÖªn ja Th. Schwindt. Naiskagaalissa vaikuttivat muun muassa Dagmar Neovius, Tekla Hultin, Katri Bergholm, Maissi Erkko, Helmi Setälä ja Cely Mechelin.Å" Lähde: Taistelujen tie 1960

 

(Lokit nähtävästi tietävät, "mikä mies oli miehiään") "Hurri-murhamieli lasten murhaaja."Tunnetaan "Murha-Kustaana" Tampereella

Toimittaja Henrik Arnstad kävelee tuulisessa Helsingissä ja ihmettelee Mannerheimin patsasta. Missä muussa eurooppalaisessa valtiossa voi törmätä Hitlerin kanssa liitossa olleen sotapäällikön patsaaseen keskellä maan pääkaupunkia? Ei missään! Totta, missään muualla mailmassa ei Hitlerin ystävien patsaita liiemmin ole.

"Hurri- murhamieli", "Murha- Kustaa"   työllisti kynttilä teollisuutta, nimittäin murhattujen omaiset polttivat kynttilöitä rekka-autolasteittain vuodesta toiseen.


Tämän "murhaaja kaartin ylijohtajasta" voi hyvälläkin syyllä sanoa, sillä tapetuista ja murhatuista (1918) suomalaisista suurin osa oli alaikäisiä lapsia ja samoin taisi olla myös Leningradin 1,5 miljoonasta murhatusta (WWII) siviilistäkin suurin osa lapsia.

"Kuva Tampereen verkatehtaan luona katukivetykselle tuupertuneesta lapsesta 1918".


(Kuva kirjasta.Suomen Rintamamiehet 1939-1945 kuva 20)

Lapset muodostivat suuren osan väestöstä
Vuonna 1917 lasten (0-14-v.) osuus väestöstä oli vielä melkein 35 prosenttia.

Suomalaiset tekivät pitkään Ruotsalaisen pääoman alaista orjantyötä minimipalkalla. Joka johti luokka-sotaan jne..jne¦

mutta...

Osalle "hurreista" teki pahaa nähdä suomalaisten työntekijöiden massiivisia joukko teurastuksia (etenkin lasten), joten jonkinlaisia perusteluja "pikku etnisille" puhdistuksille oli oltava ruotsalaisille että suomalais-ruotsalaisille (huom.! edellä mainittuja kutsutaan nykyisissä historian kirjoissa valkoisiksi "Suomen kansa".


Tämä alla oleva kirjoitus kuvaa hyvin sen, millaisina hirviöinä työtätekevien lapset haluttiin nähdä "siis ne jotka ryysyissä vaelsi ilman leipää".

1918...

"Lukemattomat ovat ne kodit Suomessa. johon ei koskaan kodin oikea ruhtinas Jeesus ole saanut astua sisään. Poissa silloin on tietysti myös kodin oikea onni ja rakkaus. Monessa tällaisessa kodissa lietsotaan lapsiin vihaa ja katkeruutta. Surukseni siitä niin monesti näin viimetalvena.  oe Ja luulen, Jumala paratkoon, että nyt näinä aikoina tuo työ on täydessä käynnissä.  oe Kuka tietää seuraukset?  oe Monet kodit ovat johtaneet lapsensa harhaan. Uskomattoman pitkälle on pahuudessa paaduttu. Ei ole leikin asia tämä, tilanne on mitä vakavin. Nähdä rakas kansamme, suomalaiset, suuren veljesvihan uhreina. Vuosisadat eivät kykene poistamaan niitäarpia, joita viime talvena iskettiin.

Vaan nyt, kun me Jumalan armosta olemme saaneet jälleen vapauden, on meidän katsottava mihin vapaus meitä velvoittaa. Ennen kaikkea isänmaan vapaus velvoittaa meitä tekemään kasvatustyön paremmin. Syventyä siihen perinpohjin ja käytännössä toteuttaa kaikkia sopivia ja oikeita mahdollisuuksia. Tulevaisuushan riippuu nousevasta polvesta. Tämän kai osaltaan jokainen oivallammekin."
Lehdestä: KOTI kotikasvatusyhdistyksen äänenkannattaja 1918 N:o 8-9

Eli..

"Porvari" lehtien mukaan "työtätekevien kodeissa lietsotiin lapsiin vihaa ja katkeruutta". Mitähän noilla sanoilla voi ymmärtää? Kuin ehkä sen - että vanhemmat olivat kertoneet lapsilleen -  ettei meidän ehkä tarvitse asua enää maakuopassa kylminä pakkasöinä -- ja ettei vanhempien tarvitse tehdä työtä orjapalkalla kuuttatoista tuntia vuorokaudessa ruotsalaispääomalle. Näinhän se todellisuudessa oli noina aikoina (ja nykyäänkin mennään samaan suuntaan, ainakin palkan osalta. Esim. pätkätyö tulee lisääntymään kuin itsestään (työtä ilman minkäänlaisia etuja ja vain silloin kuin edellisen päivän työpanos on työnantajan mielestä riittävä) "ja kaikki tapahtuu tietenkin laillisesti").

"Kuvassa osa 600 Tampereen hautausmaalle päätyneestä puolustajasta 11.04-1918"


(Kuva kirjasta.Suomen Rintamamiehet 1939-1945 kuva 13)

Tapetut työntekijät eivät kelvanneet edes kirkon maihin (1918), vaan heidät survottiin monttuihin läjissä "joukkohautaan".

Suomen ryöstäminen ja alistaminen on ollut Ruotsin etupiireille vuosisatainen perinne, sekä mukava lisätulon lähde. Ruotsin vallan aikana ruotsalaiset miehittivät kaikki valtiolliset virat.

Ja "hurrit" myös kirjoittivat historian, jossa he eivät olisikaan kusettaneet suomalaisia (miehittäjät muuttuivat kuin itsestään suomalaisiksi).

Kaikki piti saada näyttämään siltä, että punainen puoli oli hyökkäävä osapuoli ja valkoinen puoli "laillinen järjestysvalta" ja "vieraita voimia" vastustava ja "hirmuvaltaa" kukistava osapuoli.

Punaiset olivat kylläkin omassa maassaan taistelevia työläisiä ja torppareita ja hurri-kagaali oli se "vieras voima" vieraassa maassa, joka piti kukistaa.


"Murha- Kustaan" uljaan valkoisen armeijan pakko-otoissa kelpasivat  tällaiset 14-vuotiaat koulupojatkin luovuttamaan henkensä hurri- kapitaalin ahnaan rahavallan alttarille.


(Tampereen taisteluissa haavoittunut ja myöhemmin kuollut 14-vuotias koulupoika Onni Kokko Helsingistä.)


Asiasta ei tietenkään haluta puhua. Sillä olisihan se perin kiusallista, jos joku huomaisi että entinen "joukko- murhaaja" tököttää melko lähellä Suomen"kusetustaloa"(tien toisella puolella) ja on kaiken kusetuksen keskellä vielä häpeämättä "Mannerheimin lastensuojelu-liiton" ylin suojelus-enkeli.

Hurrit, niin Ruotsissa kuin Suomessakin, muuten nauraa asiasta suomaisille. Tämä ei vielä tässä vaiheessa ole hetkauttanut Suomen hurri- päättäjiä puoleen eikä toiseen. Luultavasti myytistä halutaan pitää vielä kiinni, kun se toimii.

Myyttiä päivitetään aika ajoin.

"Marskin" merkki on jälleen myynnissä" ainakin näin Tv:ssä mainostettiin."Kemin veri-torstain "tappajakin" on unohdettu, nimittäin sapeli- Simonen. SDP.n lahja työntekijöille. Hän on ehkä jäänyt sosiali- fasistina tunnetun sotarötös-herra Tannerin varjoon.

Sapeli-Simosen työnjälkiä täältä: http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php/topic,1612.0.html

Simosellekin pitäisi saada oma merkki. Marskilla on M, niin kuin murhaaja ja sapeli-Simosella voisi olla vaikka SS, niin kuin sapeli-Simonen.


Niin kauan kuin maailma pysyy tolpillaan, kuppaa suomen hurri-kapitaali suomalaisia.

"Sama hurri- ryöstökopla pitää Venäjän uhkakuvaa yllä, jotta saavat itse pölliä kaikki Suomen rahat. Piakkoin suomalaiset juoksentelevat munasillaan pitkin maita ja mantuja, mutta se vain naurattaa hurri pääomaa. Täysin älyttömän propagandan tarkoitus on suunnata kansan katseet toisaalle, ettei vain vahingossakaan kukaan huomaisi oikeita asioita."

***

Fakta on:

Ruotsalaiset ovat kusettaneet ja ryöstäneet suomalaisia 850 vuotta. Aikaisemmin ruotsalaiset veivät suomalaisilta tervat ja viljat, nyttemmin kaikki rahat. Pankit ym. muut yritykset ovat tukevasti "hurri" omistuksessa.

Ja totinen totuus on, että suomalaiset ovat saaneet kaatua kautta vuosisatojen "hurrien" sodissa ympäri Eurooppaa.

Täsmennys mistä johtuu vertauskuva "Suomen"kusetustalo".

Eduskuntatalossa istuvista puolueista ei yksikään aja tavallisten kansalaisten oikeita asioita.

  1.Mikä puolueista on puolustanut tämän maan itsenäisyyttä ja suvereniteettia? Jos kaikki, niin miksi olemme nyt menettäneet täysin itsemääräämis-oikeutemme EU:n pikku peräkylänä?


  2. Mikä puolueista on tuonut vastustavan kantansa selvästi esille NATO:oon liittymis kysymyksessä ja vastustaa maan miehittämistä vierain joukoin, vai toistuuko jälleen vanhat asiat? Mikä puolue on ilmoittanut vastustavansa Suomen sotkemista syvemmälle Afganistanin sotaan, omalla vastuu-alueella ja lisäjoukoilla?


  3. Ilmoittautukoon se puolue, joka on oikeasti esittänyt vastalauseensa  ja myös toiminut ja vastustanut työelämän siirtymistä, kasvavassa  mitassa, vuokratyön käyttöön ja näin mahdollistanut myös jatkuvasti  lisääntyvän pätkätyön. Mikä puolue on vastustanut ulkomaisen, halvan työvoiman tuontia, vaikka  Suomen työttömistä löytyy kyllä tarvittavaa työvoimaa?


  4. Mikä puolue on toiminut ja miten köyhyyden lisääntymisen pysähdyttämiseksi maassamme? Nyt on jo pian miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää köyhää maassamme ja meno jatkuu. Kapitalistit tarjoilevat maksimissaan 0,5 %:n palkankorotuksia ja  pistävät taskuihinsa työn tuottavuudesta ja hiostuksesta kertyneet  lisätulot. Porvarit valehtelevat, että palkankorotukset lisäävät työttömyyttä,  jonka olen osoittanut jo täällä kestämättömäksi väitteeksi, mutta mikä  puolue on selkeästi tullut samalle kannalle ja vaatii asiallisia palkkojen korotuksia ja samalla asiallista veroleikkuria ylisuuriin  voittoihin?

  5. Miksi yksikään puolue ei Räsäsen tavoin kysy, mihin on hävitetty jo otetut "elvytyksen" velkamiljardit? Hallitus ja Katainen erikseen eivät ole tehneet sanallakaan selkoa  miljardien kohtalosta. Missä ne ovat ja millä perusteella ja millaisin takaisinmaksun ehdoin  annettuna? Mikä puolue on tivannut tähän tietoja hallitukselta? Ei ensimmäinenkään.

Yksikään puolueista ei ole ollut tietääkseenkään  näistä viiden kohdan asioista. Ei se riitä, että tehdään propagandamielessä jokin naurettava  välikysymys, kun tulos on jo ennakkoon selvä. Missä ovat vasemmiston yhdessä organisoimat suurmielenosoitukset,  asioiden muuttamiseksi? Tämä järjestetty "lama" on poistettavissa vain kaikkien kuluttajien ostovoimaa kohottamalla. Missä ovat vaatimusliikkeet, ei näy.

On suorastaan pakko yhtyä varastoduunarissa olleeseen kirjoitukseen,  että puolueet laidasta laitaan toimettomina odottaen ajavat suur-pääoman asiaa. Ne ovat kaikki samaa liittoumaa kansaa vastaan. Niiden sijoittaminen fasistipuolueitten- ja äärioikeiston puolueitten  ryhmiin ei ollut siis mitenkään väärin tehty.

Vanhasen lautakasat ja muut naurettavan pienet asiat ovat nyt sekä  puolueille että porvarimediolle tärkeämpiä kuin oikeista asioista  asiallisesti puhuminen. Kaikilla on nyt suuri hätä siitä, miten kansalaisten huomio saadaan  käännetyksi jonninjoutaviin asioihin, jotta porvarit voisivat nukkua yönsä rauhassa.

Räsänen on edelleenkin sitä mieltä, että suunnitelmatalouteen  siirtyminen on vääjäämättä edessä ja lusikka kannattaisi ottaa ajoissa kauniiseen käteen.
 
 
            Räsäsen seinälehti

Listaa voisi jatkaa muutamalla metrillä lisää, mutta se olisi turhaa, sillä yhtäkään puoluetta ei todellisuudessa kiinnosta mikään oikeat asiat.
Pieni lisäys:

Tämän päivän suomalaisissa puolueissa on puolueesta riippumatta rehellisiä suomalaisedustajia, mutta eivät yksinään saa mitään aikaiseksi. Yleensä puolueen perinteinen mätälinja murskaa heidän yksilö näkemyksensä. "suomalaiset laulaa..kolmatta linjaa takaisin laa laa laa ja ruotsalaiset laulaa ..hurri-linjalla suomalaiset ryöstetään..laa laa laa".

Eikä meininki muuttunut miksikään. Miksi ei ? Koska edelleen kaikki on ruotsalaisten hallinnassa. (ja lopuksi kaiken imaisee suurempi rahakone, sen löydät täältä: http://lampuri.fi/maailmanpankki.htm )

Tätäkään ei kannata unohtaa, nimittän "The Illuminati"
Katso elokuva täältä: http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750#docid=5711848891999225224

Muusikot, taiteilijat sekä elokuvan tekijät ovat hyvin useasti lähellä totuutta. Yleensä yleisö pitää esitettävää huumorina, vaikka se on valitettavan usein täysin totta. Myös suomalaisella propagandalla on hyvin vahvat juuret "täytyyhän jonkun syöttää pajunköysi kansalaisille". Tähän aiheeseen palaamme jossain vaiheessa.

"Suomessa sensuurin kohteeksi joutuneita kaunokirjallisia teoksia"
Täältä:
http://www.pohjois-karjala.fi/dman/Document.phx?documentId=zb34407105307908&cmd=download


Unohtamatta Veltto Virtasen rehellistä lausumaa: "Joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti


Lue myös:


Suomen historiaväärennös puhuttaa!
http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php/topic,1942.0.html


Sekä katso video, joka kertoo nykypäivän "oikeuslaitoksemme"
http://www.youtube.com/watch?v=k3ERGscLQ2c


Nykypäivän vianomaisrikollisuudesta löydät kattavan uutisarkiston täältä: http://www.polisi.fi
(klikkaa itsesi vasemmalta kohtaan "siirry keskustelemaan", ja eikun valitsemaan)


"Who Controls The World? Illuminati, Jesuits, Bilderberg, Church, Skull, Religion"
Täältä: http://video.google.com/videoplay?docid=-1490071466950648473&ei=lPSUS7bQNoeL-Abet7zpAg&q=Illuminati+#docid=3891535120990840079

"Ja valitettavasti, kaikki edellä mainittu taitaa olla totta."

 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 07, 2018, 09:16:07 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3717
Lauri Maijalan uusi Mannerheim-näytelmä
« Vastaus #1 : Maaliskuu 07, 2010, 10:34:36 ap »
Lauri Maijalan uusi Mannerheim-näytelmä"Lauri Maijalan (s. 1986) historiapoliittinen Mannerheim-näytelmä (http://www.teatterirujo.com/) osoittaa suomalaisen historiankirjoituksen irvokkuuden. Kyse ei enää ole pelkästään "valkoisesta" valheesta, vaan jostakin paljon syvemmästä. Sellaisesta, joka saastuttaa vielä omaakin aikaamme (tästä kertoo Maijalan näytelmän toinen puolisko). Oman kertomansa mukaan Maijala haluaisi tutkia jatkossakin nykyajan fasismia peilaamalla sitä Hitlerin valtaannousuun. Tietysti Maijalan näytelmä on karkeaa pilkkaa, mutta samalla rehellistä ja kauan kaivattua de-natsifikaatiota, siis ensimmäistä laatuaan. Suomalaista historiaa ei ole aikaisemmin käsitelty yhtä rehellisesti. Niin sanottu "jatkosota" Karjalan palautuksineen ovat perversioita (mieleen tulee kirkkoherra Juha Molarin oivaltava arvio Karjalan palautusta ajavan ProKarelian "sadistista perverssistä tendenssistä"). Juuri siitä on Maijalankin antifasistisessa näytelmässä kysymys. Suomalaista historiankirjoitusta ei oikeastaan ole olemassakaan, on vain houreita ja perversioita. Vasta neljäs sukupolvi sen uskaltaa sanoa. Mannerheim, Ryti ja Svinhufvud saattavat olla tosielämässä Maijalan esitystäkin sairaampia olentoja. On otettava huomioon, että he eivät olleet vain Hitlerin liittolaisia, vaan ehkä sitäkin pahempia. Sairaus oli huipussaan jo vuonna 1918. Tämä teatteri ei ole ilveilyä, se on totta. Mannerheim oli itse lavalla, koska tunsin hänen läsnäolonsa. Maijalan näytelmä opettaa, että virallinen suomalainen historiankirjoitus on yhtä ylevä kokemus kuin huorissakäynti Tallinnassa. Tässä on ainesta elokuvaksikin, ehkäpä juuri siksi Mannerheim-elokuvaksi. Eniten tulee mieleen Pasolinin "Sodoman 120 päivää", joka koitui ohjaajan kuolemaksi, mutta Maijala sen kun pörrää tyytyväisenä. Jopa Pohjanmaalta on kuulemma tullut myönteistä palautetta, ja vain yksi mummo käveli Mikkelissä salista ulos. Risto Rytistä Maijala unohti kristallipallot, okkultismin ja muuta perversiot. Esitän Maijalaa poliittisen historian professoriksi. Näytelmä pyörii vielä teatterikorkeakoulun kellarissa ja myös Q-teatterin pienellä näyttämöllä."


"Teatteri Rujo virkistää nuorilla mutta monipuolisilla näytelijöillä. Raivohullua, mutta toisinaan myös pateettista Mannerheimiä esittää Jussi Sorjanen aito vihaa uhkuva hullunkiilto silmissään. Suoraan helvetistä näyttämölle saapunutta Risto Rytiä näyttelee Miika Laakso, jonka taakkana on oman itsen lisäksi myös punaisia lahtaava Kekkonen. Julian Remes tekee tyylikkään työn Hitlerinä, suomenruotsalaisella hienostuneella aksentilla (ilmeisesti ei tarkoituksella, mutta hyvin se sopii), sekä espoolaisena Jukka-setänä, eräänlaisena votkaturistin arkkityyppinä. Tässä joukossa kenties monipuolisimman Linda Wallgrenin osalle on langennut haastavia, ei-niin-stereotyyppisiä rooleja: sekä Mannerheimin metsästämä naarastiikeri kiinnostavine dialogeineen, ynnä Viru-hotellin prostituoitu sekä "vihainen työläinen", joka tulee tapetuksi vuoden 1918 joukkoteurastuksessa. Muut naiset, Riikka Oksanen ja Anni Rainio, jäävät valitettavasti vähän taustalle tässä miespainotteisessa näytelmässä. Lauri Maijala osoittaa lahjakkuutensa myös säveltäjänä, sillä loppuhuipennuksessa alkuosan juoppohullu houre-Mannerheim on jo muuntunut rekolundanilaiseksi 2010-luvun piinaavaksi laulunäytelmäksi."


"Ihmeen vähän tämä marski-esitys on herättänyt kritiikkiä shokeeraavista kohtauksistaan huolimatta. Ehkä se sittenkin kokonaisuudessaan istuu hyvin suomalaiseen mielenmaisemaan."
Kirjoittanut:
Johan Bäckman


VD
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 07, 2010, 10:37:24 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3717
Vs: Marskin myytti "Hurrien" yksi irvokkain myytti suomalaisille
« Vastaus #2 : Kesäkuu 03, 2011, 06:07:37 ip »

Kuva leikkeet

SAFKA
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 03, 2011, 06:10:02 ip kirjoittanut VD.com »