Kirjoittaja Aihe: Hallituksen perskeon megapersut lohkaisee jälleen.  (Luettu 2596 kertaa)

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Hallituksen perskeon megapersut lohkaisee jälleen.
« : Marraskuu 28, 2015, 01:06:55 ip »
Hallituksen perskeon megapersut lohkaisee jälleen.

”Lindström Lännen Medialle: Turvapaikanhakijoille pikaisesti työlupa”


”Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) haluaa, että turvapaikanhakijoille annetaan Suomessa työlupa pikaisesti maahantulon jälkeen. Ministeri arvioi asiaa Lännen Medialle.
Lindströmin mukaan lainmuutos ehkäisisi rikollisuutta. Hän perustelee työnteon nopeaa sallimista sillä, että etenkin miesten kuukausia jatkuva toimettomuus vaarantaa yhteiskuntarauhan.
Ministerin mielestä esimerkiksi kuukaudessa pitäisi pystyä tarkistamaan, onko tulijalla kaikki turvallisuuden näkökulmasta kunnossa.
Nyt turvapaikanhakija saa tehdä ansiotyötä Suomessa ilman oleskelulupaa, kun turvapaikkahakemuksesta on kulunut kolme kuukautta. Ilman papereita saapuvat voivat mennä töihin puoli vuotta turvapaikan hakemisen jälkeen.”


http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/lindstr%c3%b6m-l%c3%a4nnen-medialle-turvapaikanhakijoille-pikaisesti-ty%c3%b6lupa/ar-AAfJNox?ocid=spartandhp

***

Eli suomalaiset potkitaan pihalle ja ”turvapaikanhakijat ”tilalle 1€ tunti niin kuin Saksassa :) hyvin menee. Ja varmaankin olisi hyvä palauttaa mieliin että juuri persut ratsasti eduskuntaan maahanmuuttovastaisuudella ja nyt he ovat työllistämässä ”maahanmuuttajia” kun muutenkin ollaan kusessa.