Kirjoittaja Aihe: Halveksittava teko  (Luettu 2886 kertaa)

pääideologi

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 49
Halveksittava teko
« : Tammikuu 10, 2011, 01:43:09 ip »
Tuntuu erittäin oudolta että Veronmaksajien keskus liiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen on allekirjoittanut verotyöryhmän mietinnön jossa jätetään eläkeläiset ja muut tukien varassa elävät veronkevennysten ulkopuolelle. Keskipalkkaiselle palkansaajalle jää ehdotuksen mukaan n. 700 euroa euroa enemmän vuodessa rahaa käteen. Eläkeläisille ja muille pienituloisille jää taas puolestaan n. 200-700 EUROA VUODESSA VÖ,,HEMMÖ,,N RAHAA ELÖ,,MISEEN !! Ei Ihme että järjestön hallitus teki näin iljettävän päätöksen, kun siellä istuu mm. EK:n Eeva-Liisa Inkeroinen joka tunnetusti ei ole vähäosaisten eikä eläkeläisten ylin ystävä. Ehdotuksessahan halutaan myös keventää kaikkein suurituloisimpien verotusta tuntuvasti. Mielestäni nyt pitää koota laajat väestöryhmät suurmielenosoitukseen tai muuhun toimintaan jotta saadaan tämä pienituloisia ja eläkkeensaajia halventava teko.  estettyä. Olen itse valmis tulemaan mukaan organisoimaan tätä toimintaa, jos sellainen saadaan aikaan. Lähetin Teemu Lehtiselle viestin jossa haluaisin perusteita tähän päätökseen. Mutta vastausta ei ole tullut. Veronmaksajien keskusliiton ohjelmassa mainitaan mm. että se pyrkii toiminnallaan oikeudenmukaiseen verotukseen. Tämäkö on sitä? Todella halveksittavaa!!    

mie vaan

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 285
Vs: Halveksittava teko
« Vastaus #1 : Tammikuu 10, 2011, 07:18:30 ip »
Ylläpito kirjoitti osuvasti   "Huomio! Suomalaiset ,täällä vaaliasiaa."jutussa.

"Suomi on vannoutunut joulupukkimaa kaikkine tarinoineen. Mutta kansalaisten vahingoksi Suomen sisä- ja ulkopolitiikkakin on joulupukkitarinaa kaikkine myytteineen, jota kaiken lisäksi pidetään totena lähes kaikissa medioissa. Suomessa ei totuudella ole suurtakaan merkitystä päivän politiikkaan, sillä "totuuden" kertoo kansalle se, joka omistaa suurimmat tiedostus kanavat."

Näin se todellakin menee.

Mikä on se voima, joka kokoaa väärinkohdellut ihmiset eduskuntatalolle? Tiedossa on että tietyt puolueet jarruttavat ihmisten kokoontumisia. Ei ole ensimmäistäkään valtapuoluetta joka kertoisi oikeista ongelmista kansalle, vaikkapa eläkeläisten asioista, sekä muutamasta kymmenestä muusta asiasta.  
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 2011, 08:36:22 ap kirjoittanut VD.com »

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3711
Vs: Halveksittava teko
« Vastaus #2 : Tammikuu 10, 2011, 09:00:54 ip »

Kuva SAFKA


"Kaikkien on ankeina aikoina tingittävä eduistaan ja tasapuolisesti uhrauduttava", paitsi porvareiden ja heidän hännänheiluttajien. Ja muistettava on, "sitä saa mitä tilaa". Suomalaiset valitsevat aina uudestaan ja uudestaan ne samat henkilöt, joiden kontolla on jo roppakaupalla kaikkea "kivaa".Kuva SAFKA
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 2011, 08:36:40 ap kirjoittanut VD.com »