Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
71
Pakinoita ja kolumneja / "Vasemmiston uudistumisesta" (Heikki Patomäki)
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Marraskuu 24, 2015, 01:16:20 ip »
Vasemmiston uudistumisesta
12. lokakuuta 2015

"Mikä voisi olla parempi symboli sellaiselle uudelle globaalille vasemmistolle, joka on valmis ammentamaan uusista ja odottamattomista ideoiden lähteistä? Lue eteenpäin…

Ihmiset äänestivät kevään eduskuntavaaleissa puolueita, jotka kannattavat leikkauksia, mutta eivät voi sietää leikkauksia, varsinkaan jos ne osuvat omalle kohdalle. Tämä paradoksi näkyy ehkä selkeimmin perussuomalaisten kannattajien keskuudessa. Monet heistä ovat syvästi hämmentyneitä.

Kuukausia odotettu perussuomalaisten kannatuksen romahdus on nyt alkanut. Suurin hyötyjä on SDP, joka on aiemmin menettänyt kannatustaan paljolti juuri perussuomalaisille (tämäkin käänne on paradoksaalinen sikäli, että myös SDP on valtiovarainministeriön linjoilla ja kannattaa lisäleikkauksia). Vihreät ovat YLE:n uusimmassa gallupissa jo maan neljänneksi suurin puolue. Myös vasemmiston kannatus näyttää hivenen paremmalta kuin vähään aikaan (8,3%). SSS-hallituksen hajoaminen alkaa vaikuttaa yhä todennäköisemmältä; puhutaan jopa ennenaikaisten vaalien mahdollisuudesta.

Tämä odotettu käänne ei kuitenkaan kumoa vasemmiston kriisiä. Kriisi on paljon, paljon syvempi kuin pienet heilahtelut kuukausittaisissa gallup-luvuissa. Siksi olen iloinen siitä, että puolueen uudistaminen on nyt laajalti hyväksytty lähtökohdaksi kesäkuun 2016 puoluekokoukseen valmistauduttaessa. Kuitenkin näkemykset siitä, kuinka perustavia muutoksia tarvitaan, eroavat merkittävästi."


Lisää täältä : http://patomaki.fi/2015/10/vasemmiston-uudistumisesta/
72
Kotimaa / Sipilälle raju ryöppy perussuomalaiselta: ”Maan tuhoaja”?
« Uusin viesti kirjoittanut mie vaan Marraskuu 24, 2015, 11:52:22 ap »
   Sipilälle raju ryöppy perussuomalaiselta: ”Maan tuhoaja”?

Perussuomalaisten varakansanedustaja Mari Rantanen arvostelee jyrkin sanoin pääministeri Juha Sipilää (kesk.) turvapaikanhakijakysymyksen hoitamisesta. Hallituskumppanipuolueen edustaja ehdottaa Sipilälle siirtymistä takaisin yrityselämän palvelukseen.

- Kertokaa minulle miten on mahdollista, että samalla kun te haette hallituskaudella 4 miljardin säästöjä leikkaamalla koulutuksesta, sosiaaliturvasta, terveydenhuollosta ja sotkeutumalla palkansaajien työehtoihin, te suuntaatte miljarditolkulla rahaa maahanmuuttoon? Rantanen kirjoittaa avoimessa kirjeessään Sipilälle.

Kirjoitus on julkaistu Puheenvuorossa . Rantanen naljailee Sipilälle muun muassa siitä, että yritysmaailma hyötyy turvapaikanhakijoista.   

- Toistan vielä kerran, te ette pääministeri Sipilä ole saanut mandaattia tämän maan tuhoamiseen. Lähinnä teidän toimintanne tuntuu olevan kovin yritysmyönteinen, joten ehdotankin, että siirrytte yritysmaailman palvelukseen. Niin pian kuin mahdollista, Rantanen kirjoittaa.

Kiihkeä kirjoitus on levinnyt vauhdikkaasti sosiaalisessa mediassa. Se on herättänyt paljon keskustelua myös itse blogissa.

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sipil%c3%a4lle-raju-ry%c3%b6ppy-perussuomalaiselta-%e2%80%9dmaan-tuhoaja%e2%80%9d/ar-BBnnd1o?ocid=spartandhp

***
”Avoin kirje pääministeri Juha Sipilälle”

”Te, Juha Sipilä kuten muutkin ministerit, olette vannoneet ministerin valan, jossa sanotaan näin:

”Minä xxx lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.”

Haluaisin muistuttaa teitä, että teidän tulee toimia suomalaisten ja Suomen parhaaksi kaikissa toimissanne, vaikka sitä ei erikseen tuossa valassa mainitakaan. Oletteko mahdollisesti ymmärtäneet valan väärin? Että sillä tarkoitetaan vaikkapa Irakin tai Saksan kansalaisia tai maata? Olette olleet pääministeri viime huhtikuusta lähtien ja täytyy sanoa, että olette lyhyessä ajassa onnistuneet syöksemään Suomea kohti pohjakosketusta. Suomi kuntoon- sloganinne on vaihtunut Suomi sakkaa -sloganiksi.

Kertokaa minulle miten on mahdollista, että samalla kun te haette hallituskaudella 4 miljardin säästöjä leikkaamalla koulutuksesta, sosiaaliturvasta, terveydenhuollosta ja sotkeutumalla palkansaajien työehtoihin, te suuntaatte miljarditolkulla rahaa maahanmuuttoon? Eli siis käytännössä otatte pois väestöltä, joka on maksanut veroja, maksaa veroja ja tulee maksamaan veroja. Kuinka te kuvittelette, että kansalaisten veronmaksuhalukkuus säilyy? Ja kuinka te kuvittelette, että veronkantokyky säilyy? Kuten olette itse sanoneet, Suomella ei ole varaa velkaantua enempää. Tämä yhtälö ei toimi.

En myöskään voi ymmärtää miten te kehtaatte (ja kyllähän te kehtaatte) käyttää yhteisiä varojamme turvapaikanhakijoina tulleiden nuorten miesten parempaan palvelutasoon, jota ette pysty tarjoamaan suomalaisille. Samaan aikaan kun varojamme kuluu vastaanottobisnekseen, yksityisiin lääkäri- ja hammaslääkäripalveluihin, saa suomalainen asunnoton nuorimies syrjäytyä rauhassa.

Suomessa on vallalla käsitys, että maahanmuuttajat pelastavat huoltosuhteemme. Minun pieneen järkeeni ei mahdu millään tämä matematiikka. Suomeen tulee tällä hetkellä sankoin joukoin luku- ja kirjoitustaidottomia ihmisiä, jotka eivät siis osaa lukea tai kirjoittaa edes omaa äidinkieltään, joten sopii kysyä mitä töitä he tekevät ja missä? Suomessa on työpaikkapula, ei suinkaan työntekijäpula. On myös hyvä huomata, että ensimmäisen polven maahanmuuttajien koulutusaste nyt tulevien turvapaikanhakijoiden taustamaista jää peruskouluasteelle yli 70%:lla. Valitettavasti ilman koulutusta on kovin vaikeaa ylipäänsä työllistyä. Toisaalta maahanmuuttajia on runsaasti palkkatuen varassa. Eli me maksamme verovaroin näitä työpaikkoja yrityksille. Matematiikkani ei riitä siihen miten tätäkin kulua voidaan vielä lisätä? Toki siitä yritykset hyötyvät halvempina työntekijäkuluina mutta mikä hyöty tästä taas on suomalaisille? Työttömyyden lisääntyminen ja verorasitteen nostaminen ei ole käsitykseni mukaan suomalaisten edun mukaista.

Te olette viime aikoina sanoneet, että te seuraatte toimiiko Schengen-sopimus. Se ei toimi. Schengen-sopimukseen kuuluvien maiden vapaa liikkuvuus koskettaa sopimuksen allekirjoittaneiden maiden kansalaisia ja tavaroita. Se ei koske koko maailmaa, kuten nyt, kun laittomia siirtolaisia vyöryy  eu-alueelle sankoin joukoin. Dublin-sopimuksessa sanotaan seuraavanlaisesti:

”Laiton maahantulo johonkin jäsenvaltioon tai laiton oleskelu jossain jäsenvaltiossa

Jos hakija on ylittänyt jäsenvaltion rajat luvattomasti, käsittelystä vastaa kyseinen jäsenvaltio. Tämä vastuu päättyy 12 kuukauden kuluttua päivästä, jona luvaton rajan ylittäminen tapahtui.”
Tämän perusteella voisi ajatella, että Ruotsista tulevia turvapaikanhakijoita ei tarvitse ottaa vastaan Suomeen. Tämä dominoefekti koko eu:n läpi on käännettävä toiseen suuntaan. Uskon paineen aiheuttavan paremman valvonnan ulkorajoillekin. Mitä te ajattelette kun te ette osaa sanoa ei? Ajatteletteko te, että tämä on eduksi suomalaisille ja Suomelle? Tästä toiminnasta hyötyvät jälleen kerran yritysmaailma, joka on haistanut pohjattoman kaivon bisneksen. Sen lisäksi tästä hyötyvät rikollista toimintaa harrastavat ihmissalakuljettajat, joita tällä vastaanottamisella tuetaan. Olettehan varma, ettette tue terrorismin rahoittamista sillä käsitykseni mukaan ei ole lainkaan poissuljettua etteikö ihmissalakuljetuksessa olisi mukana myös terroristijärjestöt. Miksi ei olisi, kun tulo ei näytä ehtyvän ja samalla saa lähetettyä omia verkostojaan ympäri eurooppaa. Suunnatkaa auttaminen lähellä kriisialueita oleville pakolaisleireille, jossa ne kaikkein suurimmassa avun tarpeessa olevat ihmiset ovat.

Meillä tuskin kellään on mitään sitä vastaan, että Suomeen tullaan muualta töihin rekrytoituna työntekijänä. Se on tuloa ja myös meidän suomalaisten etu, että saamme tänne huippuosaajia. Näiden osaajien mukana meille tulee myös raikas tuulahdus toisia kulttuureita. Minä en ole eikä ole moni muukaan valmis maksamaan veroina kuitenkaan sitä, että te katsotte meidän tarvitsevan kulttuureita, joissa mm. lapsivaimot ovat sallittuja tai joissa naisen asema on yksiselitteisesti alisteinen.

Olkaa hyvä ja ryhtykää toimiin. Suomen talous ja kantokyky ei kestä sitä, että te odottelette ja odottelette. Jos teillä ei kantti kestä toimia valanne mukaisesti niin vaihtakaa sitten joukkuetta. Tiedoksenne, että Suomi on vielä toistaiseksi suvereeni valtio, jossa voidaan ja pitää tehdä päätöksiä. Voitte tarvittaessa kysyä apua presidentti Niinistöltä, jolla ainakin tuntuu jonkinlainen käsitys tilanteesta olevan. Oman hallituksenne erityisedustajanne Pentikäinen on myös antanut tänään 23.11 lausunnon, jossa toteaa ettei hyvinvointivaltion rakenteet kestä nykyisen kaltaista toimintaa ja vastaanottoa.

Hyvä pääministeri Sipilä, te saatte minun puolestani auttaa vapaaehtoistyönä juuri niin paljon kuin haluatte, mutta te ette voi jatkaa verovarojemme tuhlaamista vastoin suomalaisten etuja. Te ette ole saaneet mandaattia rikkoa sitä mikä on isovanhempiemme kovalla työllä, hiellä ja kyynelillä rakennettu. Isänmaamme Suomi ei ole syntynyt tyhjästä. Minä haluan säilyttää Suomen lapsillemme hyvinvointivaltiona eikä teillä ole oikeutta viedä sitä lapsiltamme.

Toistan vielä kerran, te ette pääministeri Sipilä ole saanut mandaattia tämän maan tuhoamiseen. Lähinnä teidän toimintanne tuntuu olevan kovin yritysmyönteinen, joten ehdotankin, että siirrytte yritysmaailman palvelukseen. Niin pian kuin mahdollista.”

http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207079-avoin-kirje-paaministeri-juha-sipilalle

73
Ammattiliitto / Vs: ”Hurja syytös: Postissa käynnissä ihmiskoe”
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Marraskuu 21, 2015, 12:25:30 ip »
”KSML: Jo noin 100 000 teki vuokratyötä”


”Jo noin 100 000 ihmistä työskenteli Suomessa vuokratyöntekijänä viime vuonna, kertoo Keskisuomalainen. Määrä on kasvanut läpi 2000-luvun ja lähtenyt muutaman vuoden notkahduksen jälkeen viime vuonna nousuun.

Vuokratyötä tekevien määrän kasvu näyttää Keskisuomalaisen mukaan jatkuneen myös tänä vuonna.

Työtä välittävien yritysten määrä on sekin lisääntynyt vuosikymmenessä yli 60 prosenttia. Vakiintuneesti toimivia alan yrityksiä on nyt arviolta 500-600, mutta henkilövuokrausta tarjoavia yrityksiä on kaikkiaan yli tuhat. Alan liikevaihto kääntyi viime vuonna jyrkkään nousuun.

Arvioon vuokratyötä tekevien määrästä on otettu mukaan myös lyhyimmät pestit.”

lisää täältä

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/ksml-jo-noin-100-000-teki-vuokraty%c3%b6t%c3%a4/ar-BBngBzz?ocid=spartandhp
74
Ammattiliitto / ”Hurja syytös: Postissa käynnissä ihmiskoe”
« Uusin viesti kirjoittanut mie vaan Marraskuu 21, 2015, 12:13:18 ip »
”Hurja syytös: Postissa käynnissä ihmiskoe”

”Työmarkkinakeskusjärjestö SAK tuomitsee rajuin sanankääntein Postin tämänsyksyisen toiminnan. SAK:n mielestä Postin työntekijöillä testataan työelämän heikennyksiä.
- Postin henkilöstö on joutunut koekaniiniksi työnantajan ja hallituksen ajamille työehtojen heikennyksille, SAK:n valtuusto lausuu päätöslauselmassaan.
SAK:n mielestä Postin toiminta työehtosopimusneuvotteluissa on ollut häikäilemätöntä.”
http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/hurja-syyt%c3%b6s-postissa-k%c3%a4ynniss%c3%a4-ihmiskoe/ar-BBneXpZ?ocid=spartandhp
75
Puhekeräys / Keräily / Vs: Tukon Logisticsin työntekijöillä mielenilmaus Keravalla
« Uusin viesti kirjoittanut mie vaan Lokakuu 28, 2015, 05:58:47 ip »
Jos oikein muistan, niin tuon mökin "saneeraus" isännäksikin tituleerattu Mauri Petteri Pelkonen olisi "lypsänyt" Tukoa 381 000 tonnia viime vuonna. Eihän siinä mitään että yksi saa kymmenen edestä, mutta huonosti menevällä lähiksen johdolla myös huippuliksat eli duunareille ei jää tuon kuorinnan jälkeen siivutettu euro + tietysti lopari "stibendi"
76
Puhekeräys / Keräily / Tukon Logisticsin työntekijöillä mielenilmaus Keravalla
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Lokakuu 27, 2015, 11:01:11 ip »

Tukon Logisticsin työntekijöillä mielenilmaus Keravalla

"Tuko Logisticsin Keravan varasto- ja logistiikkatyöntekijät osoittavat tänään mieltään tekemällä kaikki vuorokauden työvuorot kolmetuntisina.

Syynä on työnantajan päätös irtisanoa 28 työntekijää, kun vaadittaviin säästöihin olisi työntekijöiden mielestä päästy esimerkiksi lomautuksilla tai vähentämällä alihankintaa. Työnantaja kertoi yt-neuvottelujen tuloksesta eilen torstaina.

Tukolla on Keravalla yli 400 varasto- ja logistiikkatyöntekijää. Pääluottamusmies Kim Savolaisen arvion mukaan mielenilmaukseen osallistuu heistä noin 90 prosenttia.

- Ikinä torppaa ei saada täysin tyhjäksi, mutta uskon, että mielenilmaus etenee hyvällä mallilla.

Tuko Logistics teettää osan varastopuolen töistä alihankintana mm. Baronalta. Työnantaja kertoi yt-neuvottelujen seurauksena vähentävänsä alihankinnan työntekijöistä saman prosentin kuin yrityksen omasta henkilöstöstä. Savolainen on tämän suhteen skeptinen.

- Sitä on vaikea todellisuudessa valvoa. Pelkona on, että vain omaa henkilöstöä syödään, ja se korvataan vuokratyövoimalla.

Työntekijäpuoli olisi ennemmin hakenut säästöjä viiden viikon lomautuksista tai vähentämällä alihankintaa. Työnantajan mukaan lomautuksia ei kuitenkaan voitu järjestää.

- Nyt säästöt toteutuvat osittain vasta vuonna 2017. Jos niitä olisi haettu lomautuksista ja töitä olisikin tullut arvioitua enemmän, lomautukset olisi voitu perua, Savolainen sanoo.

Mielenilmaus alkoi torstaina ja perjantain välisenä yönä kello 01.00, ja se kestää koko perjantain. Lauantaina töihin tullaan normaalin työvuorolistan mukaan."


Lähde PAM
77
Kotimaa / Lapset ja vanhemmat ry
« Uusin viesti kirjoittanut vanhemmat.com Elokuu 29, 2015, 08:21:48 ap »
Lapset ja vanhemmat ry


Ikkuna todellisuuteen

Onko sinulla negatiivisia kokemuksia maamme viranomaisista ja haluaisit keskustella niistä? Kertomalla avoimesti kokemuksistasi julkisuudessa todistat viranomaismielivallan olemassaoloa. Todistat myös sitä, että maamme päättäjät eivät välitä, miten eriarvoisesti viranomaiset kansalaisia kohtelevat. Eroperheen lapset ja isät ovat räikeimmin erottuva kansanryhmä, jonka oikeuksia perhe-elämään loukataan joka päivä. Vanhempien erotessa lapsen ja isän suhde yleensä päättyy. Sen päättäjinä ovat maamme pirullisimmat virkamiehet - sosiaali- ja terveysvirastojen työntekijät ja mistään mitään ymmärtämättömät (nais) tuomarit läpi koko tuomioistuinlaitoksen, joissa ei ihmisoikeuksia eikä Suomen lakeja noudateta. Eniten tästä puolueellisuudesta kärsivät eroperheen lapset ja isät, sekä heidän isovanhemmat.

Lapset ja vanhemmat ry on eroperheen vanhempien etujärjestö, jonka ensimmäinen tarkoitus on vahvistaa eronneiden vanhempien ja lasten keskinäisiä ihmisoikeuksia tavata ja pitää yhteyttä toisiinsa. Yhdistyksen toinen tarkoitus on puolustaa eroperheen vanhempien laillisia oikeuksia saada tasa-arvoista kohtelua viranomaisilta ja parantaa vanhempien ja lasten yleistä asemaa yhteiskunnassamme.

Lapset ja vanhemmat ry on ihmisoikeusjärjestö, joka tunnustaa lapsen yhtäläiset oikeudet isään ja äitiin unohtamatta lapsenoikeutta. Tarkoituksiaan yhdistys toteuttaa vaikuttamalla yleiseen mielipiteeseen ja eri viranomaisiin, informoimalla kansalaisia, hallinto- ja muita viranomaisia ja lehdistöä, järjestämällä kokouksia, julkisia tiedotus- ja valistustilaisuuksia sekä harjoittamalla julkaisu- ja neuvontatoimintaa. Yhdistys ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Yhdistys on puoluepoliittisesti riippumaton.

Osoitteessa http://www.vanhemmat.com
78
Yleinen keskustelu / Vs: Turvapaikanhakijoita hätämajoitetaan Kirkkonummelle – 250
« Uusin viesti kirjoittanut vanhemmat.com Elokuu 29, 2015, 08:17:01 ap »
Kuvia ja muuta sellaista josta valtamedia ei kerro: http://www.vanhemmat.com/keskustelu/viewtopic.php?f=47&t=8665

79
Yleinen keskustelu / Vs: Turvapaikanhakijoita hätämajoitetaan Kirkkonummelle – 250
« Uusin viesti kirjoittanut vanhemmat.com Elokuu 29, 2015, 08:14:40 ap »
HELSINGIN UUTISET

12.8.2015 - 14.50 | Puheenaihe

Valmistelu tehtiin salassa: Helsingin turvapaikanhakijat Kirkkonummelle

Maahanmuuttovirasto vahvistaa, että Kirkkonummen Evitskogissa sijatseva KN Keskus on vuokrattu turvapaikanhakijoiden majoitukseen. Lähipäivinä keskukseen sijoitetaan 150 henkilöä.

Maahanmuuttoviranomaiset ovat etsineet turvapaikanhakijoille uusia sijoituspaikkoja salassa julkisuudelta.

− Ensimmäiset turvapaikanhakijat saattavat tulla Evitskogiin jo keskiviikkona. Tilat on vuokrattu kolmeksi kuukaudeksi, ja niihin mahtuu maksimissaan 250 henkilöä, vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen kertoo.

Toimintaa Kirkkonummella hoitaa Helsingin vastaanottokeskus, jonka tilat ovat aivan täynnä.

Kuuluvaisen mukaan piakkoin neuvotellaan perustetaanko Evitskogiin pysyvä vastaanottokeskus.

Tällöin asiasta pitäisi sopia Kirkkonummen kunnan kanssa.

− Kunnalta ei ole pyydetty tässä vaiheessa mitään palveluita, eikä Maahanmuuttoviraston tarvitse itse asiassa toimintaan kunnalta mitään lupaa. On tietysti hyvä, että kuntaa asiassa informoidaan, ja meiltä päin on toivottu, että virasto tiedottaisi tästä asiasta julkisesti, sanoo Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio.

Aarnio kertoo, että Maahanmuuttovirasto on ollut kuntaan yhteydessä ja informoinut turvapaikanhakijoista ja heidän tulostaan Kirkkonummelle.

Hän itse kuuli asiasta ensimmäistä kertaa tämän viikon maanantaina.

Entisen Aktiivi-instituutin tilojen vuokraamisesta vastaanottokeskukseksi keskusteltiin kiivaasti Kirkkonummella noin viisi vuotta sitten.
 Silloin asia jäi suunnittelun asteelle.

Turvapaikanhakijoiden määrä on kasvanut Suomessa tänä vuonna voimakkaasti. Siksi Maahanmuuttovirasto etsii uusia tiloja ympäri Suomea.

Viimeksi SPR avasi uuden keskuksen Harjavaltaan Maahanmuuttovirasto pyynnöstä.

KN Keskus Evitskogissa on olluut erittäin vilkkaassa käytössä.

Keskuksessa asuu väliaikaisesti etupäässä virolaisia, jotka ovat töissä pääkaupunkiseudulla.

Keskuksessa on yhtiön nettisivujen mukaan 150 huonetta, joista noin 130 on yhden hengen huoneita. Keskus on yksityisomistuksessa.

Lähde http://www.helsinginuutiset.fi

80
Yleinen keskustelu / Turvapaikanhakijoita hätämajoitetaan Kirkkonummelle – 250
« Uusin viesti kirjoittanut vanhemmat.com Elokuu 29, 2015, 08:11:55 ap »12.08.2015

Turvapaikanhakijoita hätämajoitetaan
Kirkkonummelle – 250 henkilöä kurssikeskukseen


KUVA Kuvakaappaus KN Keskuksen nettisivuilta

Entinen kurssikeskus Evitskogissa muuttuu turvapaikahakijoiden majoituspaikaksi ainakin seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi

Maahanmuuttovirasto vahvistaa, että Kirkkonummen Evitskogissa sijatseva KN Keskus on vuokrattu turvapaikanhakijoiden majoitukseen. Lähipäivinä keskukseen sijoitetaan 150 henkilöä.

− Ensimmäiset turvapaikanhakijat saattavat tulla Evitskogiin jo tänään keskiviikkona. Tilat on vuokrattu kolmeksi kuukaudeksi, ja niihin mahtuu maksimissaan 250 henkilöä, vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen kertoo.

Toimintaa Kirkkonummella hoitaa Helsingin vastaanottokeskus, jonka tilat ovat aivan täynnä.

Kuuluvaisen mukaan piakkoin neuvotellaan perustetaanko Evitskogiin pysyvä vastaanottokeskus. Tällöin asiasta pitää sopia kunnan kanssa.

Lähde: http://www.lansivayla.fi/artikkeli/308624-turvapaikanhakijoita-hatamajoitetaan-kirkkonummelle-250-henkiloa-kurssikeskukseenSivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10