Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
Yleinen keskustelu / Suomen ”maineen pilannut lestadiolainen” vauhdissa jälleen
« Uusin viesti kirjoittanut mie vaan Huhtikuu 24, 2017, 02:18:54 ip »
Suomen ”maineen pilannut lestadiolainen” vauhdissa jälleen

”Sipilän mukaan "pääjumppa" käydään työllisyyttä edistävistä toimista. Hallitus aikoo muun muassa viedä eteenpäin niin sanottua aktiivimallia, jossa tuki pienenee jos työttömän aktiivisuutta ei katsota riittäväksi. Osana pakettia on tarkoitus päättää myös niin sanottujen nollatuntisopimusten sääntelystä. Nollatuntisopimuksella työnantaja ei ole sitoutunut tarjoamaan työntekijälle lainkaan töitä, vaan työntekijä kutsutaan töihin tarvittaessa”

Lähde: http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sipil%C3%A4-puoliv%C3%A4liriihest%C3%A4-p%C3%A4%C3%A4jumppa-ty%C3%B6llisyystoimista-joitakin-p%C3%A4%C3%A4t%C3%B6ksi%C3%A4-kerrotaan-jo-kello-17/ar-BBAenVC?li=AA520v&ocid=spartandhp
***
”Sipilän mukaan hallituksella on käsittelyssä pitkä lista mahdollisia työllisyystoimia, joita on valmisteltu jo pitkään. Hän ei avannut tarkemmin, mitä toimia nyt harkitaan toteutettavaksi.
– Nyt kun nähdään nämä talouden raamit, niin sen mukaan sitten priorisoidaan nämä työllisyystoimet, Sipilä sanoi.
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) korosti tarvetta pitää tiukasti kiinni hallituksen talouspoliittisesta linjasta.
– On saatu käänne parempaan tapahtumaan, niin olisi aivan älytöntä nyt jollain tapaa löysätä, vaan pidetään tiukemmin kiinni siitä mitä on sovittu, Orpo sanoi.
– Nyt pitää jatkaa sitä kehitystä ja käännettä, mikä on tapahtunut, tuki ulkoministeri Timo Soini (ps.).”

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/hallitukselta-tiukka-viesti-ty%c3%b6llisyystoimista-%e2%80%9dolisi-aivan-%c3%a4lyt%c3%b6nt%c3%a4-l%c3%b6ys%c3%a4t%c3%a4-nyt%e2%80%9d/ar-BBAehWJ?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

Että näin.

Jos maailman suuria rahavirtoja ohjailee juutalaiset, niin Suomen raha hanoja säätelee vanhoillislestadiolaiset.

 “Seksi oli Jumalan luomistekojen ylistystä. Korpelalaisuuden outoihin seremonioihin kuului ”pensselöinti”, mikä tarkoitti peräaukon ympäristön sivelyä veteen kastetulla pullasudilla. Hurjimmillaan kerrotaan, että korpelalaiset olisivat suunnitelleet myös ihmisuhria Jumalalle.”
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005166688.html

Sipilän hallitus on kaatunut Suomen kansan päälle enemmän paskaa kuin edelliset hallitukset viimeisenä 50. v yhteensä. Nyt tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä että työllisyys asioita on mietitty vanhaan malliin, eli pullasuti perseessä. Tosin jos ennen tuli pullasuti talon puolesta, niin nyt senkin voi ostaa itse.


32
Kotimaa / Puolueista asiaa
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Huhtikuu 21, 2017, 10:32:49 ap »
Puolueista asiaa

Tämä kirjoitus oli vuosia takaperin esillä ,mutta yllätten samat värssyt käy vuodesta toiseen. Samalla huomaatte että sumutus jatkuu vuodesta toiseen, mutta samalla enemmissä määrin.

Kaikki ovat varmasti huomanneet SAK:n ja SDP:n täydellisen tekemättömyyden. Nämä kaksi hyväkästä ovat uskotelleet olevansa mm. heikompiosaisten edustajia. Kotikentällä tarvitaan aina propagandaa, muuten ei olisi mitään mahdollisuuksia saada kaikkia heikennyksiä läpi. Riistävien työnantajien runnomat palkanalennukset tuskin olisivat menneet läpi, ilman SDP vetoisia liittoja, esim. PAM. Nykypäivän SDP ja SAK ovat siitä hauskoja veijareita, että he ratsastavat toisten tekemällä töillä. Nykypäivänä PAM.:in, SDP:n ja SAK:n täytyy maksaa imagostaan esim. uutisoimalla mitättömyyksiä, muuten heitä ei tunnettaisi työntekijöiden edunvalvojiksi. Vielä tähän mennessä sumutus on toiminut ja työntekijät / kansalaiset ovat uskoneet valheisiin,(kusettajat luultavasti hykertelelevät seuraavasti -> ”onneksi Suomen kansalaiset ovat niin vieraantuneet politiikasta, etteivät välttämättä eroita Aku Ankan tilauskuponkia vaalilipukkeesta”.)
Lähtee tästä:

Ruotsalainen kansanpuolue.
Kristillisdemokraatit.
Kokoomus.
Perussuomalaiset.
SDP.
Keskusta.
Vihreät.
Vasemmistoliitto.
STP.
SKP.
KTP.
1. Mikä mainituista puolueista on puolustanut tämän maan itsenäisyyttä ja suvereniteettia? Jos kaikki, niin miksi olemme nyt menettäneet täysin itsemääräämis-oikeutemme EU:n pikku peräkylänä?2. Mikä mainituista puolueista on tuonut vastustavan kantansa selvästi esille NATO:oon liittymis kysymyksessä ja vastustaa maan miehittämistä vierain joukoin, vai toistuuko jälleen vanhat asiat? Mikä puolue on ilmoittanut vastustavansa Suomen sotkemista syvemmälle Afganistanin sotaan, omalla vastuu-alueella ja lisäjoukoilla?3. Ilmoittautukoon se puolue, joka on oikeasti esittänyt vastalauseensa ja myös toiminut ja vastustanut työelämän siirtymistä, kasvavassa mitassa, vuokratyön käyttöön ja näin mahdollistanut myös jatkuvasti lisääntyvän pätkätyön. Mikä puolue on vastustanut ulkomaisen, halvan työvoiman tuontia, vaikka Suomen työttömistä löytyy kyllä tarvittavaa työvoimaa?4. Mikä puolue on toiminut ja miten köyhyyden lisääntymisen pysähdyttämiseksi maassamme? Nyt on jo pian miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää köyhää maassamme ja meno jatkuu. Kapitalistit tarjoilevat maksimissaan 0,5 %:n palkankorotuksia ja pistävät taskuihinsa työn tuottavuudesta ja hiostuksesta kertyneet lisätulot. Porvarit valehtelevat, että palkankorotukset lisäävät työttömyyttä, jonka olen osoittanut jo täällä kestämättömäksi väitteeksi, mutta mikä puolue on selkeästi tullut samalle kannalle ja vaatii asiallisia palkkojen korotuksia ja samalla asiallista veroleikkuria ylisuuriin voittoihin?
5. Miksi yksikään puolue ei Räsäsen tavoin kysy, mihin on hävitetty jo otetut "elvytyksen" velkamiljardit? Hallitus ja Katainen erikseen eivät ole tehneet sanallakaan selkoa miljardien kohtalosta. Missä ne ovat ja millä perusteella ja millaisin takaisinmaksun ehdoin annettuna? Mikä puolue on tivannut tähän tietoja hallitukselta? Ei ensimmäinenkään.
Yksikään edellä mainituista puolueista ei ole ollut tietääkseenkään näistä viiden kohdan asioista. Ei se riitä, että tehdään propagandamielessä jokin naurettava välikysymys, kun tulos on jo ennakkoon selvä. Missä ovat vasemmiston yhdessä organisoimat suurmielenosoitukset, asioiden muuttamiseksi? Tämä järjestetty "lama" on poistettavissa vain kaikkien kuluttajien ostovoimaa kohottamalla. Missä ovat vaatimusliikkeet, ei näy.On suorastaan pakko yhtyä varastoduunarissa olleeseen kirjoitukseen, että puolueet laidasta laitaan toimettomina odottaen ajavat suur-pääoman asiaa. Ne ovat kaikki samaa liittoumaa kansaa vastaan. Niiden sijoittaminen fasistipuolueitten- ja äärioikeiston puolueitten ryhmiin ei ollut siis mitenkään väärin tehty.Vanhasen lautakasat ja muut naurettavan pienet asiat ovat nyt sekä puolueille että porvarimediolle tärkeämpiä kuin oikeista asioista asiallisesti puhuminen. Kaikilla on nyt suuri hätä siitä, miten kansalaisten huomio saadaan käännetyksi jonninjoutaviin asioihin, jotta porvarit voisivat nukkua yönsä rauhassa.Räsänen on edelleenkin sitä mieltä, että suunnitelmatalouteen siirtyminen on vääjäämättä edessä ja lusikka kannattaisi ottaa ajoissa kauniiseen käteen.
Vaikka "demokratian" välttämätön yksimielisyys valmistetaan keskeytymättömällä propagandalla ja mielipiteenmuokkauksella, niin itsenäinen ajatteleminen kuuluu inhimilliseen todellisuuteen.Kaikki Suomen puolueet tekevät omien sanojensa mukaan Suomen kansalaisille jotain hyvää, niin nyt tulee hauska kysymys?  Mikseivät valtaapitävät puolueet ole puuttuneet edellä mainittuihin asioihin? Kuka painelee eduskunnassa nappeja äänestystilanteessa, esim. silloin kuin jostain leikkauksista äänestetään? Kuka?


Suomi on vannoutunut joulupukkimaa kaikkine tarinoineen, mutta kansalaisten vahingoksi, Suomen sisä- ja ulkopolitiikkakin on joulupukkitarinaa kaikkine myytteineen, jota kaiken lisäksi pidetään totena lähes kaikissa medioissa.


Varastoduunarit.com /Räsäsen seinälehti

TJ


***

Veltto Virtanen sanoi aikoinaan että joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti, toisaalta hänellä on siihen oikeuskin, sillä onhan hän nähnyt livenä päätöksentekoa ja kolutuskin on riittävä tunnistamaan kyseisen taudin oireet.

20 merkkiä, että olet tekemisissä psykopaatin kanssa

Psykopaatti on henkisesti sairas ja epävakaa persoona. Merriam-Websterin mukaan sellaisia piirteitä on erityisesti antisosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivällä henkilöllä. Tässä 20 esimerkkiä psykopaateille ominaisesta käytöksestä.

He hyödyntävät charmiaan

Onko uusi työkaverisi viekoitellut koko toimistoa mahtavan charminsa sekä sulavan puheensa avulla? Karismaattisen käytöksensä takana työkaverisi saattaa piilotella psykopaattista puoltaan. Tästä kertoo Paul Babiakin ja Robert Haren kirja ”Snakes in Suits - Käärmeet puvuissaan”.

He ovat pomojasi

Elokuvissa olemme nähneet tunnettuja psykopaatteja, kuten Hannibal Lecterin Uhrilampaissa, Annie Wilkesin Piinassa tai Alexin Kellopeliappelsiinissa, mutta pomosikin voi olla psykopaatti. Australialaisen Bondin yliopiston tutkimuksen mukaan suuri osa yksilöistä, joihin liittyy psykopaattisia piirteitä, voi löytyä yritysjohtajien keskuudesta.

Empatian puute

”Kuten narsisteilla, puuttuu psykopaateiltakin kyky empatiaan”, kertoo pitkän uran psykopatian tutkijana tehnyt kanadalaispsykologi Robert Hare. Vaikka psykopaatti voi biologisesti kokea tunnetiloja, eivät ne vaikuta heihin. Empatian puute tekee heille helpoksi aiheuttaa psykologista tai fyysistä vahinkoa toisille.

Eivät kadu tekojaan

Tehty mikä tehty, kuuluu sanonta. Jos teet pahan virheen, tunnet myöhemmin todennäköisesti syyllisyyttä toisin kuin psykopaatti, joka ei kadu tekojaan. Katumuksen puute on luonteenpiirre, joka on ”tekemisissä merkittävän kyvyn kanssa sivuuttaa vastuu olankohautuksella toimistaan, jotka aiheuttavat perheelle, ystäville tai muille shokkeja ja pettymyksiä”, kertoo Robert Hare Psychology Todayn artikkelissaan.


He eivät myönnä syyllisyyttään

Onko työkaverisi tehnyt merkittävän virheen ja yrittänyt laittaa sen niskoillesi? Tai vieläkin vakavampaa: Onko hän yrittänyt manipuloida sinut uskomaan, että vika oli tosiasiassa sinun? Työkaverisi yrittää päästä ulos tilanteesta, tai hän saattaa olla psykopaatti! Robert Hare on listannut syyllisyyden tunteen puutteen psykopaattisen luonteen ominaispiirteeksi.

He ovat itsekeskeisiä

Itsekeskeisyys on Robert Haren mukaan psykopaattisuuden avainoireita. Psykopaatit tekevät kaikkensa omien tarpeidensa eteen. He ovat universumin keskellä. Heillä on paisunut käsitys omasta tärkeydestään, eikä heille tuota ongelmia rikkoa lakeja tai elää omien sääntöjensä ehdoilla.


He valehtelevat

Vilkasta mielikuvitustaan hyödyntäen psykopaatit valehtelevat saavuttaakseen tavoitteensa. Jos he jäävät valheesta kiinni, muuttavat he tarinaansa selvitäkseen tilanteesta. Testaa se kunnolla! Ota psykopaatti valheestaan kiinni ja sinulle tarjotaan täysin päinvastaisia tarinoita. ”Psykopaatit näyttävät olevan ylpeitä valehtelutaidoistaan”, kertoo Robert Hare.

He ovat impulsiivisia

Psykologi Robert Haren mukaan psykopaatit eivät mieti asioiden hyviä ja huonoja puolia ennen toimintaa. Luonnollisen impulsiivisuutensa myötä heidän tavoitteenaan on ”saavuttaa välitön tyydytys, mielihyvä tai helpotus”, Hare kertoo.

He etsivät jännitystä

Psykopaatit hakevat aina jännitystä. Adrenaliini virtaa heidän veressään, tuli se sitten laillisista tai laittomista toiminnoista. ”Kääntöpuoli tässä kolikossa on kyvyttömyys sietää rutiineja tai monotonisuutta”, sanoo Robert Hare.

Heillä on matala tunnetaso

”Psykopaatit näyttäisivät kärsivän tunneköyhyydestä, joka rajoittaa heitä kokemasta syviä tunteita”, kertoo psykologi Robert Hare. Usein he vaikuttavat tunteettomilta, vaikka heiltä joskus tulee lyhyitä tunteenpurskahduksia.

He ovat vihaisia

Psykopaatit ovat nopeita reagoimaan voimakkaasti asioihin, jotka kokevat lievinäkin loukkauksina. ”Pieninkin provokaatio, on riittävä peruste hyökätä (sisäisen kontrollin pettäminen)”, kertoo Robert Hare. Mutta, jos heidän tunteenpurkauksensa ovat äkkinäisiä, ja he uhkaavat sinua tai loukkaavat sinua, voivat he saada myös malttinsa takaisin silmänräpäyksessä.

He näyttävät itsensä hyvässä valossa

Voi olla vaikeaa saada selville psykopaattisia luonteenpirteitä töissä, koska suurimmaksi osaksi ajasta psykopaatit ovat hauskoja ja helposti lähestyttäviä. He haluavat näyttää itsestään parhaat puolensa. He voivat olla viihdyttäviä ja hauskoine tarinoineen. ”Psykopaatit ovat useasti puheliaita ja verbaalisesti kyvykkäitä”, kirjoittaa Robert Hare.

He eivät kunnioita sitoumuksiaan

Useasti psykopaatit tekevät työnsä huolimattomasti. ”Heidän työsuorituksensa ovat arvaamattomia, he ovat usein poissa, he käyttävät yrityksen resursseja väärin, rikkovat yrityksen toimintaperiaatteita ja ovat yleisesti epäluotettavia”, kertoo Robert Hare.

Heillä oli lapsena käytösongelmia

Psykopaatiksi ei muutu yhdessä yössä. Se tila puhkeaa tavallisesti varhaislapsuudessa. ”Lasten käytöshäiriöt voivat sisältää jatkuvaa valehtelua, huijaamista, varastamista, tuhopolttoja, koulusta lintsaamista, päihteiden käyttöä, ilkivaltaa tai varhaiskypsää seksuaalisuutta”, kertoo psykologi Robert Hare.

Omasta mielestään heillä ei ole ongelmia

Mikä on psykologi Robert Haren mielestä ongelman ydin? ”Psykopaatit eivät tunne psykologisia tai emotionaalisia ongelmia, he eivät näe syytä muuttaa käytöstään seuratakseen sosiaalisia standardeja, joihin eivät halua sopeutua”.

He eivät kykene suunnittelemaan


Impulsiivisuus tekee psykopaatit kyvyttömäksi tekemään suunnitelmia. Yhdysvaltalainen psykiatri Hervey Cleckley sanoi, että psykopaatit osoittavat ”epäonnistuvansa elämänsuunnittelussaan”.

He voivat huijata ketä tahansa

”Jokainen, jopa alansa asiantuntija, voi tulla huijatuksi ja hämmennetyksi psykopaattien toimesta. Hyvä psykopaatti voi soittaa konserton kenen tahansa sydämen kielillä”, selittää Robert Hare.

He esittävät uhria

”Psykopaatit usein antavat vaikutelman, että he kärsivät, ja syyllistävät uhriaan kärsimyksistään”, kertoo Robert Hare. Älä epäile, sinun ja psykopaattisen työtoverisi välillä, sinä olet aina uhri ilman epäilystä!

He ovat yliluottavaisia

Kun sinulta saattaa puuttua itseluottamusta, on psykopaattisilla työntekijöillä sitä runsaasti ”valtavan omanarvontuntonsa kera”, kerrotaan Robert Haren ”Psychopathy Checklist” -kirjassa.

He eivät koskaan muutu

Pidätkö psykopaattisista työkavereistasi heidän puutteistaan huolimatta, ja haluaisitko tehdä heidät tietoisiksi ongelmastaan, jotta he voisivat parantaa persoonallisuuttaan? Siinä tuskin onnistut. ”On hyvin epätodennäköistä, että voisit tehdä yhtään mitään, jotta voisi tapahtua perusteellisia muutoksia heidän tavassaan nähdä itsensä ja muut, kertoo Robert Hare.


Lähde: MSN uutiset

No niin, kun katsomme ylinnä olevaa listaa, joka on lähes kokonaisuudessaan ”unohtunut” kaikilta puolueilta ja mietimme psykopaatin oireita, niin saattaa hyvin helposti tulla mieleen että meidän asioista päättää psykopaatti armeija, joka nyt valitettavasti on "sitä itseään aina". Mutta kansa saa mitä tilaa ja "pulinat pois kansa on puhunut".


33
Uutisia ulkomailta / Medvedev: Yhdysvaltain isku Syyriaan antoi Daesh-terroristeille vapaat kädet
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Huhtikuu 21, 2017, 10:06:04 ap »
Medvedev: Yhdysvaltain isku Syyriaan antoi Daesh-terroristeille vapaat kädet


Venäjän pääministeri on tuominnut aiemmin tässä kuussa tapahtuneen Yhdysvaltain ohjushyökkäyksen Syyrian ilmavoimien tukikohtaan ja sanonut, että isku antoi Daesh-takfirimilitanttijoukkioille vapaat kädet jatkaa terroriaan Syyriassa.

Dmitry Medvedev puhui asiasta Venäjän parlamentin alahuoneessa Moskovassa keskiviikkona.

Hän korosti, että Yhdysvaltain 7. huhtikuuta tekemä ohjusisku Shayratin lentokentälle Syyrian Homsin maakunnassa oli kansainvälisen lain tarkoittama ”sotilaallinen hyökkäysteko”, koska sillä ei ollut YK:n hyväksyntää ja se rikkoi kansainvälisen oikeuden normeja.

"Emme tiedä, mitä seuraavaksi voi tapahtua. Sen sijaan tiedämme varmasti, kuka hyötyi tästä hyökkäyksestä - Daesh-terroristit, koska hyökkäys antoi heille vapaat kädet", hän sanoi. Venäjän pääministeri syytti Yhdysvaltain hallitusta siitä, että se taistelee terrorismin sijasta Damaskoksen hallitusta vastaan.

”Pitivätpä amerikkalaiset siitä tai ei, Damaskoksen hallitus on Syyriassa kuitenkin maan ainoa laillinen poliittinen voima”, hän lisäsi.

Medvedev varoitti myös, että konfliktin laajeneminen edelleen johtaisi Syyrian valtion tuhoutumiseen ja hajoamiseen, mikä olisi terroristeille suuri voitto.

Washington väittää, että Shayratin lentokenttää olisi käytetty 4.4. Syyrian Idlibin maakunnan Khan Shaykhunin kaupunkiin tehtyyn kaasuiskuun, jolloin yli 80 ihmistä sai surmansa.

Länsimaat väittävät Damaskoksen olevan vastuussa tästä Yhdysvaltain esittämän version mukaisesti tehdystä kaasuhyökkäyksestä, mutta Syyria on kiistänyt syytökset ja korostaa, että Khan Shaykhunin tragedia johtui tavanomaisesta ilmahyökkäyksestä, jonka aikana terroristien hallussa oleva laiton kemiallisten aseiden varasto sai osuman.

”Hyvin suunniteltu provokaatio”

Medvedev sanoi toisaalla kommentissaan, että se mitä tapahtui Khan Shaykhunissa oli "hyvin suunniteltu provokaatio, joka luultavasti palveli Yhdysvaltain hallituksen tavoitteita”.

Hän toivoi, että tapahtuneesta katastrofista tehtäisiin perusteellisen tutkimus ja varoitti syyttämästä siitä presidentti Bashar al-Assadin hallitusta.

Syyriaa ollut ulkomailta käsin tuetun terrorismin kourissa vuodesta 2011 lähtien. Damaskos on toistuvasti syyttänyt Saudi-Arabiaa, Qataria ja Turkkia kiellettyjen aseiden toimittamisesta terroristeille.

Syyria luopui kemiallisia aseista Yhdysvaltojen ja Venäjän aikaan saaman sopimuksen mukaisesti vuonna 2013.


Press TV / KOMINFORM

Psta:VD
34
Ammattiliitto / Onko Inexsin työntekijöiden edunvalvonta “kohdallaan”?
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Huhtikuu 13, 2017, 11:53:49 ap »
Onko Inexsin työntekijöiden edunvalvonta “kohdallaan”?

Inexsin espoo kilossa silaisevaa varastoa ajetaan alas ja toimintoja siirretään Sipoon uuteen varastoon. Erään työntekijän mukaan”syys- joulukuussa olisi viimenen aalto sipooseen”. Mutta palataampa hieman ajassa taaksepäin. Inex Partners Oy työntekijät “siirtyivät” kuin “itsestään” Transval Services Oy.n työntekijöiksi, tekemään samaa työtä Espoo kilon varastossa kuin aikaisemminkin olivat tehneet. Erään työntekijän mukaan minkäänlaisia murinoita tai nurinoita ei “luottamushenkilöiden” toimesta tullut, vaan päin vastoin “suitsutusta”,luottamusmieskin kuulemma sanoi “hienosti toimii yhteistyö Transvallin kanssa”, sekä Transvall siirsi ex inexsiläisten loululahjat hyvänteväisyyteen.

Nyt tällä hetkellä Transvall hakee Inexsin Sipoon varastoon varastotyöntekijöitä, mutta jos miettii hieman, niin Transvallilla on pilvin pimen Inexsin työntekijöitä. Eräs työntekijä kertoi että, “Inexsin entiset työntekijät jotka siirtyivät Transvalille tekemään Inexsin töitä, eivät kelpaa Inexsin uuteen varastoon vaikka kysessä on siirto Tansvallin toimipisteestä toiseen”. Eräs Espoon kilossa oleva työntekijä kertoi että ...”Inexsin työnjohtaja sanoi että Transvallin rekrytointi ei koske vanhoja Ineksiläisiä”. Kuuleman mukaan “valitut transvallilaiset” , eli vanhat Inexsiläiset palaavat Sipoon siirron yhteydessä takaisin Transvallilta Inexsiläisiksi. Eräs työntekijä ihmetteli “joustavaa” toimintaa ja piti täysin ihmeellisenä edellisiä luottamusmies vaaleja Espoo Kilon varastossa, kuten “voiko olla näin”. Lue PAM lehti 2017 helmikuu PAM + sivu 30 näyttäisi olevan edunvalvoja sama molemmissa, nimittäin tehtävä: päätoiminen luottamusmies Inex Partners Oy ja Transval Services Oy, eli sama luottamusmies kahdella pallilla, toisaalta asioiden mutkattoman toiminnan johdosta toiset ovat sanoneet että “luottamustoimet” ovat kohdallaan.
35
Kotimaa / Allekirjoita Kela-adressi
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Huhtikuu 03, 2017, 12:40:55 ip »
Allekirjoita Kela-adressi

Käytyjen keskustelujen ja mielipiteiden vaihdon tuloksena päädyimme esittämään KELA:n toiminnan johdosta eduskunnan puhemiehelle ja KELA:n johdolle kansalaisadressin, jossa vaadimme KELA:n johtoa vastuuseen mm. toimeentulotuen käsittelyn lainvastaisesta viivästymisestä. Kirjelmässä todetaan mm.

”KELAN JOHTO VASTUUSEEN

"Eduskunnan apulaisoikeusasiamies on antanut huomautuksen Kelalle toimeentulotuen käsittelyn lainvastaisesta viivästymisestä: Kela ei ole noudattanut käsittelylle laissa säädettyä määräaikaa. Lisäksi apulaisoikeusasiamies vaatii Kelalta selvityksiä siitä, miksi joidenkin lääkkeiden osalta toimeentulotuki on rajattu tai jopa kielletty kokonaan ja miksi Kelan puhelinpalvelu on maksullista. Kaikkiaan oikeusasiamiehelle on Kelan toiminnasta toimeentulotukiasioissa tehty jo yli 300 kantelua. On selvää, että Kela rikkoo niin lakia kuin perustuslakiakin. Me emme tyydy näihin huomautuksiin ja moitteisiin. Me vaadimme Kelan hallituksen erottamista ja erotettujen jäsenten korvaamista asiantuntijoilla – ei esimerkiksi entisillä tai nykyisillä puoluesihteereillä. …”

Laitan teille ohessa liitteenä adressin kansi-osan (tekstin), allekirjoitusten keräyslistan sekä aiheeseen liittyvän asia-muistion.

Listat palautetaan 15.5.2017 mennessä Juha Kovaselle os. Tädyketie 6 D 52, 01300 Vantaa"


 Psta:VD
36
Pakinoita ja kolumneja / TAANTUMA ON OHI – VAI ONKO?
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Maaliskuu 24, 2017, 05:58:07 ip »
TAANTUMA ON OHI – VAI ONKO?
 
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla on ruokkinut Helsingin Sanomia, joka niistä eväistä repi (23.3) aiempien vastaavien juttujensa jatkoksi näyttävän otsikon, jonka ydin oli paljon puhuva; taantuma on ohi! Säilyttääkseen yhteiskuntarauhan ihmisille tarjotaan lohdullisia näköaloja. Tavallisen Taavin osalta ne eivät kuitenkaan toteudu.
 
Todellinen taantuma loppuu vasta, kun tuotanto kasvaa työn tuottavuutta nopeammin. Viimeksi niin on käynyt 1980-luvulla. Silloin tuotanto kasvoi 50,5 %, työn tuottavuus 46,2 % ja työtuntien määrä 2,9 %. 1990-luvun alusta lähtien on noudatettu täysimittaisesti EU:n ennakkoehtoja ja otettu käyttöön työvoimatutkimus, joka toi tilastoihin heti ensimmäisenä vuonna valtavan määrä 6,9 % haamutunteja.       
 
Vuonna 2008 kokonaistuotannon, joka sisältää varastojen käytön korvaamisen, määrä oli 382,9 miljardia euroa. Ennakkotietojen mukaan viimevuonna tuotannon määrä oli 361,3 miljardia euroa, eli 5,6 % pienempi. Samaan aikaan työn tuottavuus (haamutunnit poistettu) työtuntia kohden oli 2,8 % suurempi. Näin kahdeksassa vuodessa todellinen työtuntien määrä oli supistunut 58,9 miljoonaa tuntia, 36 800 työvuotta eli 4 600 vuodessa.
 
Tänään näyttää siltä, että vuoden 2008 tuotannon taso saavutetaan vasta 2021 tienoilla. Jos silloin tuotannon määrä on 385,8 miljardia euroa, 6,8 % viimevuotista (2016) parempi ja työn tuottavuus vastaavasti 105,11 euroa tunti, 7,4 % parempi, niin työ vähenee 21,8 miljoonaa tuntia ja työttömyys lisääntyy täysinä työvuosina 13 600 henkilötyövuotta. Näillä tuotantomäärien kasvuluvuilla työn tuottavuuden kasvu saadaan vähentämällä täyden työvuoden väkeä vuosittain 2 720 henkeä, siis varsin helposti.
 
Jos työ vähenee ja työttömyys lisääntyy, onko taantuma ohi? Eipä taida olla. Pitää vielä korostaa, että vasta sitten taantuma on ohi, kun tuotanto kasvaa tuottavuutta nopeammin. Vasta silloin työllisyys paranee. Sellaista aikaa tuskin koskaan nähdään?
 
On aiheellisesti epäillä, että tämä viidenvuoden ennuste osoittautuu optimistiseksi. Voi hyvinkin pelätä, että moni työttömäksi joutunut Tavallinen Taavi yllättyy ja kiroaa kohtaloaan. Luultavasti hän ei huomaa, että protektionismia on kestänyt kapitalismin alusta saakka noin 300 vuotta, mutta vapaakauppaa vain runsaat 20 vuotta. Niinpä vapaakauppa näyttää vievän kapitalismin umpikujaan protektionismia nopeammin.
 
Historia tietää, että molemmat niin protektionismi kuin vapaakappakin ovat pitkän päälle huonoja vaihtoehtoja. Siksi, haluttiinpa tai ei, edessä on aika hakea tulevaisuudelle kokonaan uudenlainen ratkaisu.

 
Kai Kontturi

Psta:VD
37
Uutisia ulkomailta / CIA - maailman johtava huumekauppias
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Helmikuu 22, 2017, 10:16:10 ap »
CIA - maailman johtava  huumekauppias

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA (Central Intelligence Agency),  yksi maan tärkeimmistä tiedusteluelimistä, on vuosikymmenien ajan ollut "maailman johtava laittomien huumeiden  kauppias”,  sanoo amerikkalainen tutkija.

CIA on ollut osallisena huumekaupassa  vuonna 1947 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien, sanoo Chicagossa työskentelevä toimittaja ja politiikantutkija  Stephen Lendman.

”Tällä tiedusteluelimellä  on miljardeja dollareita talousarviossaan  käytettäväksi maailmanlaajuisesti ... ja se saa edelleen lisää varoja huumeista, joita ihmisille myydään  heidän vahingoittamisekseen”, sanoi Lendman.

Yksi historian rikkaimmista huumeparoneista oli  kolumbialainen Pablo Emilio Escobar Gaviria, jonka poika Juan Pablo Escobar kertoo isänsä työskennelleen CIA:lle.

Hiljattain julkaistussa kirjassaan  "Pablo Escobar In Fraganti" Escobar kertoo  isänsä  työskennelleen CIA:lle, joka  rahoitti kokaiinirahoilla  kommunismin vastaista toimintaa Keski-Amerikassa.

”Se mitä CIA Kolumbiassa itse asiassa teki, oli maan huumetuotannon ottaminen omaan valvontaansa ja vastaavan valtavan ja tuottoisan liiketoiminnan ylläpitäminen, hän toteaa.
 
"Pablo Escobar ei toiminut yksin, vaan yhteistyössä yhdysvaltalaisviranomaisten kanssa, jotka puolestaan tarjosivat hänelle pääsyn  huumekaupan mittaviin rahavirtoihin. Hänellä oli suoria yhteyksiä CIA:han", kertoo Escobar, joka elää nykyisin salanimellä Juan Sebastián Marroquín.

"Isäni toimi aktiivisesti monissa organisaatioissa ja erityisesti CIA:ssa, hän sanoi hiljattain antamassaan haastattelussa.

CIA:n  osallistumisen kokaiinin salakuljetukseen Yhdysvaltoihin paljasti vuonna 1996 toimittaja Gary Webb San Jose Mercury News -lehdessä julkaistussa, ristiriitaisen vastaanoton saaneessa tutkimussarjassa ”Pimeä allianssi” (Dark Alliance),

Tutkimuksessa kerrottiin yhteydestä CIA:n, Nicaraguan contra-kapinallisten ja Yhdysvaltain mustissa yhteisöissä riehuneen crack-epidemian välillä 1980-luvulta 1990-luvun alkuun.

Tutkimus nosti Yhdysvaltain hallituspiireissä vastalauseita ja  johti kuulemistilaisuuksiin   kongressissa samalla kun Yhdysvaltain valtamedia yritti kaikin keinoin mitätöidä Webbin  raportit.


Lähde: Press TV / KOMINFORM

***
CIA world’s leading illicit drug trafficker: Analyst
PressTv

"The Central Intelligence Agency (CIA), one of the principal members of the US intelligence community, has been the “world’s leading illicit drug trafficker” for decades, an American analyst says.
The CIA has been involved in drug trafficking since the spy agency was founded in 1947, said Stephen Lendman, a journalist and political analyst based in Chicago.

“It has billions of dollars in its budget already through conducting mischief on a worldwide basis…and it gets more money by trafficking drugs, selling to people who harm themselves egregiously by using this stuff,” Lendman said.

Juan Pablo Escobar, the son of Pablo Emilio Escobar Gaviria, a Colombian drug lord who was one the wealthiest criminals in history, says his father “worked for the CIA.”

In a new book, “Pablo Escobar In Fraganti,” Escobar explains his “father worked for the CIA selling cocaine to finance the [US] fight against Communism in Central America.”

“What the CIA was doing was buying the controls to get the drug into their country and getting a wonderful deal,” he says.

“He did not make the money alone, but with US agencies that allowed him access to this money. He had direct relations with the CIA,” says Escobar, who lives under the pseudonym, Juan Sebastián Marroquín.

“My father had an active participation, among them with the American CIA,” he said in a recent interview.

The CIA’s alleged role in trafficking cocaine into the United States was revealed in 1996 in a controversial investigative series “Dark Alliance” by journalist Gary Webb for the San Jose Mercury News.

The investigation exposed ties between the CIA, Nicaraguan contra rebels and the crack epidemic that ravaged black communities in the US from the late 1980s until the early 1990s.

The investigation sparked massive protests and congressional hearings, as well as criticism from the mainstream US media to discredit Webb’s reporting."http://www.presstv.ir/Detail/2017/02/20/511372/US-CIA-drug-traficker-EscobarPsta:VD
38
Pakinoita ja kolumneja / ELÄKEPOMMI ON UUDELLEEN VIRITETTY
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Joulukuu 27, 2016, 10:59:28 ip »
ELÄKEPOMMI ON UUDELLEEN VIRITETTY
 
"Näyttää siltä, että kapitalistinen järjestelmä on saavuttanut kehityksensä lakipisteen. Enää se ei tuota ihmisille työtä, josta saisi palkkana kohtuullisen elintason hyvästä puhumattakaan. Globaalien monopoleiksi kasvaneiden maailmanlaajuisten yritysten, tuotantokyky ylittää jatkuvasi supistuvan kysynnän. Sen vuoksi tavaratuotantoon sijoitettu pääoma ei takaa riittävää voittoa sen kasvusta huolimatta.
 
Niinpä nyt voittoja haetaan pääomamarkkinoilta. Ne ovat kasvaneet yli äyräidensä ja ovat jo yli kymmenen kertaa maailman koko yhteenlaskettu bkt. Kapitalistien pohjattoman voitontavoittelun seurauksena ja pankkien toimesta rahamarkkinoille on ilmestynyt vilkkaan mielikuvitusten ansiosta katteetonta virtuaalirahaa, pelkkää ilmaa. Että rahamarkkinat pysyisivät pystyssä eivätkä romahtaisi, kapitalistit sijoittavat osan reaalitaloudessa syntyneistä voitoista ikiaikaisten tapojensa mukaan erilaisiin arvopapereihin, nyt myös virtuaalirahan tueksi. Riski rahamarkkinoilla on kuitenkin tavaton, siksi niille hankitaan ”ei kenenkään” rahaa, eläkevaroja. 
 
Aikoinaan vuonna 1962, kun Suomea rakennettiin suomalaisille, maassa oli kova pula pääomista. Erääksi keinoksi kehitettiin kaksijakoinen työeläkejärjestelmä. Sillä oli kaksi tavoitetta. Ensiksi se, että kun palkansaaja siirtyy 40 työvuoden jälkeen eläkkeelle, eläke olisi 60 % palkasta. Toiseksi se, että verollisen palkan päälle lasketaan veroton palkan osa, eläkemaksu, joka jaetaan kahteen osaan; maksettaviin eläkkeisiin ja tulevien eläkkeiden varalle rahastoitavaan osaan. Myöhemmin maksua muutettiin niin, että osa peritään työntekijän verollisesta palkasta. Periaate muutettiin ja samalla se leikkasi rajusti palkkoja.
 
Tämä rahastoitavan eläkemaksun työantaja voi lainata takaisin.  Siten pääomaköyhät yritykset saivat käyttöönsä halpaa rahaa. Yritysten takaisinlainaus turvattiin valtion luottovakuutuksella. Järjestelmä toimi hienosti siihen saakka, kun pääomaliikkeet vapautettiin, ulkomailta sai helposti halpaa rahaa. Enää eivätkä yritykset tarvinneet eivätkä halunneet eläkerahoja. Siitä seurasi, että rahastoinnille oli keksittävä kansaan helposti uppoava selitys, kun rahasammosta ei haluttu luopua. Keksittiin eläkevastuu ja eläkepommi. Pelko antaa petokselle rajattomat mahdollisuudet.
 
Nyt alkoi eläkerahojen voimakas ulosvirtaus. Vuonna 1998 eläkerahastoissa oli 53,8 miljardia euroa. Niistä 90 % oli sijoitettu kotimaahan ja 10 % ulkomaille. Niinpä yhä suuremmat rahamäärät eläkevaroista vietiin ulkomaille. Viimevuonna enää 27 % oli kotimaassa ja 73 % ulkomailla.
 
Tarkka tieto siitä, kuka ja koska on tehty ensimmäiset kansaa harhauttavat ennusteet eläkeläisten määristä, se on vain arvattavissa. Joka tapauksessa, LEL:n osastopäällikkö Toivo Kyllösen julkaisi artikkelin (Eläkeläinen 7/2000), jonka taulukossa ennakoitiin, että vuonna 2040 eläkeläisiä on 1 700 000. Se oli varoitus tulevista eläkelakien huononnuksista ja rahastojen kasvattamiselle.   
 
Myöhemmin Tilastokeskus on ottanut tehtäväkseen väestön ikääntymisen ennusteet, joiden mukaan vuonna 2040 olisi 65 vuotta täyttäneitä 1 541 959. Kaudella 1931–60 syntyneistä olisi 472 387 elossa ja maassa. Tilastokeskuksen väestökirjanpidon mukaan kaudella 1961–75 syntyi 1 069 572 lasta, joista 2040 jokainen olisi vähintään 65 vuotias elossa ja massa. Eläkepommi on taas viritetty!   
 
Ennustajia ei häiritse pätkän vertaan, että kaudella 1946–75 maasta muutti pois 504 466 henkeä. Luulisi, että yli puolenmiljoonan suomalaisen maasta poismuutto olisi ainakin jotenkin vaikuttanut ennusteisiin, mutta eipä vaikuta.   
 
Toivo Kyllösen artikkelissa on laskettu, että eläkeläisten määrän kasvu vaatii, että eläkerahastot, jotka vuonna 1990 olivat 18,8 miljardia euroa, pitää kasvaa 50 vuodessa, vuoteen 2040 mennessä, 151,4 miljardiin euroon, 703,6 %. Viimevuonna rahastoissa oli 180,3 miljardia euroa. 25 vuodessa, siis puolta lyhyemmässä ajassa, ne kasvoivat keskimäärin 34,4 % vuodessa. Tavoite oli saavutettu. 
 
Vuonna 2040 suuret ikäluokat ovat pääosin menneet manan majoille ja nuorimmatkin elossa olevat ovat yhdeksänkymppisiä, mutta vaatimuksena on, että rahastojen on edelleen kasvettava. Siksi vuonna 2005 eläkelakeihin tehtiin valtavat muutokset. Yhteisvastuusta siirryttiin yksityiseen, henkilökohtaiseen vastuuseen. Ja huononnukset ovat jatkuneet ja jatkuvan kuten näyttää.
 
Nyt jokaisen on itse kerättävä eläkerahansa. Muutoksen jälkeen työuran pitäisi olla 45 vuotta, 540 kuukautta. Jos tuona aikana joka vuosi tienaa 3000 euroa kuukaudessa, siitä kertyy palkaksi 1 620 000 euroa ja eläkerahastoksi 476 568 euroa. Vuosieläkkeeksi muodostuu elinaikakertoimen leikkauksen jälkeen 26 684 euroa joten 15 vuodessa eläkkeeseen kuluu 400 260 euroa ja rahastoon jää 76 308 euroa, 19,2 %.
 
Samantapainen tilanne koskee yli miljoonaa työtöntä ja pätkätyöläistä. Heillä eläkkeeseen vaikuttavat työkuukaudet ja palkkasumma, eläkerahastot ja eläke jäävät todella pieniksi. Jos ne jäävät puoleen täyspäiväisen työuran palkoista ja jos heidänkin eläkkeellä olo jää 15 vuoteen, silloin rahastoista jää käyttämättä vähintään 19,4 %.
 
Vaikka eläkerahastot ovat henkilökohtaisia, niin perilliset eivät saa niitä missään tapauksessa perintönä. Jokaisen ennen aikojaan menehtyneen rahat jäävät eläkerahastojen kasvuksi.
 
Eläketurvakeskus ennustaa, että eläkerahastot kasvavat seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana 3,0 % ja kahdenkymmenenviiden vuoden aikana 3,5 % vuodessa joten vuonna 2050 kasvaessaan korkoa korolle rahastot olisivat 527,6 miljardia euroa. Kun otetaan mukaan myös eläkkeet, jotka jäävät ennenaikaisen kuoleman vuoksi käyttämättä, eläkerahastot kasvavat arviolta 860 miljardiin euroon, vaikka 35 vuodessa kasvu olisi aiempaa hitaampaa, keskimäärin 22,4 % vuodessa.
 
Tehtyjen muutosten yhtenä syynä on pelko mielikuvituksen luomat rahamarkkinat, jotka Maailmanpankin (IMF) mukaan sisältävät runsaasti ilmaa. Tätä virtuaalirahaa on 633 251 miljardia dollaria, 1093 % maailman bruttokansantuotteesta. Rahamarkkinoiden muut pääomat 88 644 miljardia dollaria, ovat ainakin jotenkin taatut. Kun tämä pommi räjähtää, maailma todella muuttuu!
 
Euroopassa ennustetaan väestön ikääntyvän, vaikka syntyneiden ja todennäköisen kuolleisuuden perusteella voidaan suhteellisen tarkasti arvioida väestön todellinen ikääntyminen. Että nämä mielettömät rahamarkkinat pysyisivät kasassa, EU on antanut jäsenmaille ohjeet ikääntyvän ennusteiden tekemisestä. Kun väestö ikääntyy, on säästettävä eläkemenoissa ja kerättävä rahaa rahastoihin. Se jätetään sanomatta, että kertyneet miljardit sijoitetaan eri tavoin rahamarkkinoiden tueksi, ei eläkkeisiin.
 
Kapitalistinen talousjärjestelmä näyttää saavuttaneen kehityksensä lakipisteen. Siksi sen on pakko keksiä erilaisia keinotekoisia ja läpeensä valheellisia selityksiä ja menetelmiä, joilla järjestelmää uhkaavasta katastrofista voisi välttyä. Mutta keinot alkavat olla vähissä. Ihmiskunta on kuitenkin aina selvinnyt. Kun vanha järjestelmä on muuttunut kehityksen jarruksi, se on vaihdettu uuteen. Siksi tässä ja nyt on pakko ajatella kapitalistisen finanssi- ja tuotantopääoman lakkauttamista niin meillä kuin muuallakin."


Kai Kontturi

Psta:VD
39
Kotimaa / “Eduskunta äänesti: Ansiosidonnaista leikataan 100 päivällä”
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Marraskuu 17, 2016, 10:03:18 ap »
“Eduskunta äänesti: Ansiosidonnaista leikataan 100 päivällä”


“Hallituksen esityksen puolesta äänesti 100 kansanedustajaa. Sitä vastusti 47. Poissa oli 52 kansanedustajaa.
Päätöksen myötä työttömyyspäivärahakauden enimmäiskesto lyhenee 500 päivästä 400 päivään ensi vuoden alusta. Jos työhistoriaa on enintään kolme vuotta, työttömyyspäivärahaa saa vain 300 päivää.” MTV3 17.11.2016Moniko ammattiliitto tai puolue on järjestänyt mielenosoituksia ansiosidonnaisten leikkauksia vastaan ? Ei vissiin ensimmäinenkään, kaikki on tehty pelkillä uutisilla mitä tapahtuu missäkin aikataulussa.


Kuten:Oppositiopuolue SDP esittää hylättäväksi hallituksen esityksen, jonka mukaan työttömyyspäivärahakauden enimmäiskesto lyhenisi 500 päivästä 400 päivään.

– Työttömyysturvan leikkaaminen ei lisää työpaikkoja vaan pienituloisuutta ja köyhyyttä, sanoi Anneli Kiljunen eduskunnan täysistunnossa tiistaina.

Vihreät kannattaa SDP:n esitystä.


http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/oppositio-ei-niele-esitysta-tyottomyysturvan-keston-lyhennyksesta-lisaa-pienituloisuutta-ja-koyhyytta/6169418

***
Mutta yleensä tällaiseen "uutisointiin" se sitten jääkin, saadaan työttömäksijääville "hyvä" mieli.

***

Tämäkin asia on jo unohdettu:


Eläkeikä nousee 65 vuoteen

Voimassa olevan eläkejärjestelmän mukaan työeläkkeelle on voinut jäädä oman harkinnan mukaan 63 - 68 vuoden iässä. Jatkossa alin eläkeikä nousee 63 vuodesta 65 vuoteen.

Eläkeikä nousee kaikilla vuonna 1955 tai myöhemmin syntyneillä. Muutos tulee kuitenkin voimaan vaiheittain niin, että eläkeikä nousee 3 kk vuodessa. Uudet eläkeiät ovat:

•   1954 tai aiemmin syntyneet - eläkeikä 63 vuotta
•   1955 syntyneet - eläkeikä 63 vuotta ja 3 kuukautta
•   1956 syntyneet - eläkeikä 63 vuotta ja 6 kuukautta
•   1957 syntyneet - eläkeikä 63 vuotta ja 9 kuukautta
•   1958 syntyneet - eläkeikä 64 vuotta
•   1959 syntyneet - eläkeikä 64 vuotta ja 3 kuukautta
•   1960 syntyneet - eläkeikä 64 vuotta ja 6 kuukautta
•   1961 syntyneet - eläkeikä 64 vuotta ja 9 kuukautta
•   1962 tai myöhemmin syntyneet - eläkeikä 65 vuotta


http://www.taloussuomi.fi/tulot-ja-menot/eläkemuutos-sovittu-elakeikä-nousee-65-vuoteen

***

Kuka vastusti näkyvästi eläkeiän nousemista ? Niin kuin lakkojen muodossa ? Ei kukaan

***

Eduskunta hyväksyi leikkaukset eläkkeisiin ja lapsilisiin

”Eduskunta hyväksyi keskiviikkona hallituspuolueiden edustajien äänillä esimerkiksi eläkkeiden ja lapsilisien leikkaukset.

Keväällä hallitus päätti leikata kansaneläkeindeksiin sidottuja etuuksia. Nyt eduskunta hyväksyi leikkaukset, jotka kohdistuvat esimerkiksi lapsilisään, kansaneläkkeeseen, takuueläkkeeseen, työttömyysturvan peruspäivärahaan ja työmarkkinatukeen.

Hallitusrintama pysyi äänestyksissä yhtenäisenä ja kaatoi kaikki opposition hylkäysehdotukset.”

23.11.2016

Täältä lisää:

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/eduskunta-hyv%C3%A4ksyi-leikkaukset-el%C3%A4kkeisiin-ja-lapsilisiin/ar-AAkFu5b?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

***

Tämä Harkimon "heitto" on täysin totista totta ja  ollut sitä jo pitkän aikaa

***

Hjallis Harkimolta tyly täyslaidallinen: ”Kuka täällä kantaa korttaan mihinkään yhteiseen kekoon?”

Uusi Suomi
8.4.2016 17:42

”Kansanedustaja, liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo (kok.) ryöpyttää blogissaan niin suomalaisia yritysjohtajia kuin ay-pomojakin. Harkimo sanoo, ettei Suomessa kukaan ole tällä hetkellä valmis luopumaan omastaan yhteisen edun hyväksi.”

***
Vai olisiko niin että "omaan kekoon"

”Sipilä ei kommentoi yhteyksiään Talvivaaran käyttämään konepajaan”

”Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ei kommentoi yhteyksiään valtion omistaman Terrafamen kaivoksen alihankkijana toimivaan konepajayhtiöön.
Kansan Uutiset ja Yle ovat kertoneet, että Sipilän lapsilleen kolme vuotta sitten siirtämä sijoitusyhtiö omistaa viisi prosenttia Katera Steel -yhtiöstä, joka on saanut noin puolen miljoonan euron arvoisen tilauksen. Yhtiö on Sipilän isoisän perustama, ja sen pääomistajat ovat Sipilän serkkuja ja enoja.”


http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sipil%C3%A4-ei-kommentoi-yhteyksi%C3%A4%C3%A4n-talvivaaran-k%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n-konepajaan/ar-AAkLjLW?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp


***

Ja jos ei ymmärrä olla hiljaa asioista joista "kukaan!" ei tiedä, niin voi olla että tulee muistutusta.

***

”SK: Pääministeri Sipilä vaiensi Ylen Terrafame-uutisoinnissa”


”Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) vaiensi Yleisradion viime viikolla Terrafame-asiassa, uutisoi Suomen Kuvalehti.
Lehden tietojen mukaan Ylen johto päätti hyllyttää Sipilä-jutut sen jälkeen, kun pääministeri oli lähettänyt perjantai-iltana kymmenkunta viestiä yhdelle Ylen toimittajalle. Pääministeri oli lehden mukaan kirjoittanut, että ei luota Yleisradioon lainkaan. 

Sipilän Ylelle lähettämissä viesteissä oli myös pääministerin saamaa tuohtunutta kansalaispalautetta.  ”


Täältä lisää:
http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/sk-p%C3%A4%C3%A4ministeri-sipil%C3%A4-vaiensi-ylen-terrafame-uutisoinnissa/ar-AAkVTR7?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

***


Yksikään puolue ei puolusta oikeasti yhtään mitään ("korkeintaan vahtii omaa lompakkoaan"). Yksikään ammattiliitto ei aja työntekijöiden asioita oikeasti, mistä sen tietää? Tai voi todeta täysin todeksi? Sen periaattessa voi lukea tuosta ylempääkin rivien välistä, mutta täysi välinpitämättömyys / tekemättömyys / asioiden jättäminen puhe / uutisoiti tasolle osoittaa sen täysin todeksi. Tästä seuraa näin pienessä maassa yhteiskunnan peruspilareiden katkeaminen, joka johtaa arvaamattomiin seurauksiin ja valitettavasti sattuu sinne ruohonjuuritasoon ensiksi.


40
Kotimaa / Vs: “Pääministerin nettikolumni: Suomessa meno kohta kuin Yhdysvaltojen likaisissa v
« Uusin viesti kirjoittanut VD.com Marraskuu 15, 2016, 09:52:49 ap »
Ja itse “miljonäärin hienoja” uudistuksia.
***
“Järkytys oppositiossa: ”Sipilän tavoitteena on purkaa hyvinvointivaltio”


14.11.2016 17:04  us


“Oppositiopuolueissa vasemmistoliitossa ja vihreissä on järkytytty hallituksen suunnitelmista siirtää työnvälityspalvelut yksityisille yrityksille.

Helsingin Sanomat kertoi eilen hallituksen aikovan ulkoistaa työ- ja elinkeinotoimistojen työnvälityspalvelut maakuntauudistuksen yhteydessä.

– Vaikuttaa, että Sipilän hallituksen keskeisin tavoite on purkaa hyvinvointivaltio ja siirtää julkisten peruspalveluiden rippeet yksityisten yritysten hoidettavaksi – mitä nopeammin sen parempi, sanoo vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kannanotossaan.

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö puolestaan niputtaa yhteen soten, työvoimahallinnon ja liikennekaaren:

– Silmät ovat avautumassa. Sipilän hallituksen maakuntahallinto ei tarkoitakaan demokratian kasvattamista - vaan sen tietoista heikentämistä. Hallitus aikoo pakkoyhtiöittää sosiaali- ja terveyspalvelut, työvoimahallinnon sekä jopa kaikki Suomen tiet, rautatiet ja meriväylät. Tämä vaarallinen kehitys on pysäytettävä, hän kirjoittaaFacebookissa.”


https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/208381-jarkytys-oppositiossa-sipilan-tavoitteena-purkaa-hyvinvointivaltio
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10