Kirjoittaja Aihe: Suosittele PAMia kaverillesi - saat lahjakortin!  (Luettu 440 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3760
Suosittele PAMia kaverillesi - saat lahjakortin!
« : Lokakuu 12, 2021, 11:41:35 ap »
Vilkaistaanpa ensin PAMin tiedoitetta

alkaa

Suosittele PAMia kaverillesi - saat lahjakortin!


Palkitsemisportaat

Palkitsemisjärjestelmä toimii kolmen kuukauden jaksoissa. Yhden jakson aikana hankkimasi jäsenten määrä kertoo sen, kuinka arvokkaan S-ryhmän lahjakortin siltä jaksolta saat.

Jaksot ovat 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–30.9. ja 1.10.–31.12.

Suosittele PAMia kaverillesi - saat lahjakortin!

Kulkeeko kaverisi työelämän tuulissa ilman ammattiliiton turvaa? Suosittele hänelle PAMin jäsenyyttä!

Kaverisi ei ehkä tiedä, miten fiksua on kuulua ammattiliittoon, joten saatat tehdä ison palveluksen hänelle. Oman työelämän turvaaminen kannattaa aina! Kun kaverisi liittyy, saat palkinnoksi S-ryhmän lahjakortin. Kaverisi taas saa esimerkiksi apua ja neuvoja työsuhteen kysymyksissä sekä työttömyysturvan.

Voit suositella PAMia kenelle tahansa, joka työskentelee yksityisellä palvelualalla tai opiskelee alalle. Työkaverille, ystävälle, sukulaiselle tai vaikka lähikaupan myyjälle!

Suosittelu on helppoa: voit lähettää valmiin viestin Messengerissä, WhatsAppissa, sähköpostilla tai postikortilla. Jos juttelet mieluummin kasvokkain, niin kaverisi voi liittyä osoitteessa pam.fi/liity ja merkitä sinun tietosi liittymislomakkeelle kohtaan ”Jäsenyyttä suositteli”.

Palkinnot

uusista jäsenistä:
1 jäsen = 10 € lahjakortti
2 jäsentä = 20 € lahjakortti
3 jäsentä = 30 € lahjakortti
4 jäsentä = 40 € lahjakortti
5 jäsentä = 250 € lahjakortti
6 jäsentä = 260 € lahjakortti
7 jäsentä = 270 € lahjakortti
8 jäsentä = 280 € lahjakortti
9 jäsentä = 290 € lahjakortti
10 jäsentä = 500 € lahjakortti
11 jäsentä = 510 € lahjakortti jne.

   Palkinnot uusista

opiskelijajäsenistä:
1 opiskelijajäsen = ei mitään
2 uutta jäsentä = 10 € lahjakortti
3 uutta jäsentä = 15 € lahjakortti
4 uutta jäsentä = 20 € lahjakortti
5 uutta jäsentä = 100 € lahjakortti
6 jäsentä = 105 € lahjakortti
7 jäsentä = 110 € lahjakortti
8 jäsentä = 115 € lahjakortti
9 jäsentä = 120 € lahjakortti
10 jäsentä = 150 € lahjakortti
11 jäsentä = 155 € lahjakortti jne.
20 jäsentä = 250 € lahjakortti (maksimi 3 kuukauden periodin aikana, ylimenevistä ei palkita)


Päättyy

Miten voi olla mahdollista että PAM liitto jakelee jonkin kauppaketjun lahjakortteja jäsenyydestään, varsinkin sellaisen yrityksen jossa sen pitäisi olla työntekijöiden edunvalvojana. Selväähän on se että PAM ei aja kenenkään asioita, muita kuin omia etujaan (vuorakorotukset, tuulivoimahankkeet ym kiinteistö omistajuudet). PAM on myös ainoa liitto Suomessa, josta omat pätkätyöntekijät ovat kävelleet kaksi kertaa ulos PAM.n työtiloista. PAM on myös liitto joka "puheenjohtaja Ann Seliinin johtajuutensa aikana esti VVO asuntojen vuokran alennuksia" kertoi eräs johtokunnan kokouksessa ollut henkilö, PAMin karvan auki 10 pinnan omistajuus painoi niin paljon että vuokria ei alennettu. PAM on myös liitto joka kusi Inexsin työntekijöitä silmään oikein huolella, auttamatta Espoo kilon työntekijöitä piirun vertaa, silloin kuin Inex muutti Espooseen, osa työntekijöistä jätettiin rannalle "työnantajan ja liiton yhteistyöllä". PAM on myös liitto jossa valtaosa jäsenistä on ulkomaalaistaustaisia ja näin on ollut jo pitkään.

Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että PAM on liitto, jonko kerää rahaa jäseniltään, muttei tee jäsenrahojen eteen muuta kuin jakaan ne omiin tarkoituksiinsa, kuten kalliisiin remontteihin ja taulutelevisioihin.

Ja kun haluatte kaiken sekoilun Suomessa jatkuvan, niin äänestäkää hallituspuolueita, saatte aivan koko tuutista sitä itseään. Suomen kansa on lyösää kuin mannavelli ja näin kansa saa mitä annetaan. Epäaktiiviselle kansalle voi tehdä huoletta huonoja päätöksiä, niin mellakkaa ei synny, kuten muissa maissa. "Pääministeri Sanna Marin: EU:n laki korkeampi kuin Suomen Tasavallan perustuslaki"

Kuten

”Ei piikkiä, ei töitä” – Kokoomuksen kansanedustajat vaativat rokotepassia työpaikoille

Kokoomus, joka puolueista innokkaimmin ryhtyi tukemaan pääministeri Sanna Marinia koronapassien ottamiseksi käyttöön myös Suomessa EU-komission esityksen mukaisesti, esittää nyt lakimuutosta, jolla mahdollistetaan rokotepassit eli ts. pakkorokotukset työpaikoille maailmalla nähdyn ”no jab, no job” -agendan mukaan.


***
Hintojen kova nousu syö nyt suomalaisten ostovoimaa – ”Kyllä se melko lähellä nollaa on”

No jos kulutujuhlat ovat päättyneet Suomessa niin...."HANDELSBANKEN kertoi tiistaina vetäytyvänsä Suomesta ja etsivänsä ostajaa liiketoiminnoilleen"

Suomessa on yli 2 miljoonaa ihmistä joiden vuositulo on alle 19 999 €

***
Turpeen,kivihiilen,ydinvoiman ja metsäyhtiöiden alasajo lähitulevaisuudessa

Voidaan sanoa että kiitos EU kun teette Suomesta kehittyneen kehitysmaan ja kiitos Suomen hallitus kuin teette kaikista EUn idioottimaisuuksista totta. Hallituskin vartmasti kiittää Suomen kansaa, kuin suomalaiset hyväksyy kaiken nurisematta, nielee suuretkin kokkareet suuremmitta kitinöitä.

Lue myös:
http://www.varastoduunarit.com/forum/index.php?topic=3803.msg6413#msg6413

Kuin haluatte lukea muutakin kuin hiljaiseksi maksettua mediaa, niin suuntaa sivuille....

https://mvlehti.net/

https://mainland.press/2021/02/12/migrant-attacks-could-stop-train-service-to-swedish-city/

« Viimeksi muokattu: Marraskuu 02, 2021, 02:43:11 ip kirjoittanut VD.com »