Työ > Työturvallisuus

Johtiko Tukon urakoiden kiristys tapaturmaan?

(1/2) > >>

pääideologi:
Tukon varastossa Keravalla sattui saamieni varmojen tietojen mukaan 7.10 yövuorossa kahden työntömastotrukin yhteentörmäys, jossa toinen trukki ajoi täyttä vauhtia toiseen, niin että toinen kuljettajista putosi lattialle ja loukkaantui vakavasti. Tukollahan on koko ajan jaettu kirjallisia varoituksia trukkikuskeille että he eivät aja riittävän tehokkaasti. Heidän ansiotasonsa on alentunut uusien suoritteiden tultua 200-300 euroa kuukaudessa. Oliko työntekijöiden jatkuva painostus, vauhtia lisää, vauhtia lisää, syynä tähän onnettomuuteen? Jokohon Uudenmaan työsuojelupiirikin nyt herää!!!!!  

Stephen Moore:
Unelmissas työsuojelu piiri heräis johonkin näihin asioihin, se on nyt nähty monta kertaa. Se mikä tähän autaa on joullo osoitus ongrlmiin aivan niinkuin saksassa ja ranskassa. Unoohtakaa ne yksilön tatason ajattelut ja rupekaa toimimaan yhdessä. Teillä ei ole enää kohta peräsuolta mitä nussia enää tyantajien näkövinkkelistä. Toimikaa!

pääideologi:
Moore on tässä aivan oikeassa. Työsuojelupiireillä ei tunnu olevan nykyään olemaan mitää virkaa. Kaipaan  70-luvun henkeä takaisin. Silloin olisi otettu heti joukkovoima käyttöön tällaisissa tapauksissa ay-liikkeen johdolla. Mutta silloin se oli helpompaa kun ei ollut määräaikaisia työsopimuksia eikä tunti ym. töihinkutsuttavia. Melkein kaikilla oli vakituinen työsopimus. Näitä tuntityöläisiä ja määräaikaisia työnantajan on helppo kiristää kuten on tehtykin. Jos et pääse (sairaaseen) normaalijoutuisuuteen niin sinua ei enää kutsuta töihin tai määräaikaasi ei jatketa. Tätä hokemaa työnantaja on käyttänyt.

mie vaan:
Joku sano ett kuin osakkeenomistajat saivat pikku infon valituilta onnettomuudesta, niin luottis ja työsuojeluvaltuutettu meinas saada kenkää.

kauppakunnostaja:
Kun kiristetään liikaa, seuraa poksahteluja!! POKS, POKS, KAPUUMMMMM. Ei kiristyksillä kukaan mitään voita!!! Ihan aivotonta porukkaa tuo Tukon johtoporras!! NO, jos ei pysty muuhun, niin................. :o

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta