Kirjoittaja Aihe: Bilderberg-agendalta 2012: Syyrian hallinnon syrjäyttäminen  (Luettu 1842 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Bilderberg-agendalta 2012: Syyrian hallinnon syrjäyttäminen
Syyrian hallinnolla on karkeasti ottaen kaksi erillistä oppositiorintamaa: kotoperäinen rauhanomainen, ikään kuin perussuomalaiset ja pienpuolueet Suomen nykyhallinnossa, ja ulkovaltojen rahoittamat, kouluttamat ja aseistamat sissiryhmät. Viime mainittuihin kuuluu NATO-interventiota kannattava SNC, jonka korkea edustaja nähtiin Bilderbergissä. Interventio vain seuraavan valeiskun päässä?


Syyrian kansallisen väliaikaishallinnon (Syrian National Transitional Council, SNC) edustaja Bassma Kodmanin läsnäolo vuoden 2012 Bilderberg-kokouksessa osoitti selvästi, että eliittikokouksen voimahahmot keskustelivat yrityksistä syrjäyttää presidentti Bashar al-Assadin hallinto ja korvata se mieleisellään hallinnolla.

Kodmani on SNC:n ulkomaanasioiden päällikkö. SNC on ryhmä syyrialaisia oppositioryhmiä, jotka pitävät päämajaansa Turkin Istanbulissa. Bilderbergissä Kodmanin seurana olivat entinen, sotarikoksista epäilty Yhdysvaltain ulkoministeri Henry Kissinger, sotaintoilija ja neokonservatiivi Richard Perle sekä Barack Obaman hallinnon turvallisuusneuvonantaja Thomas Donilon.

Valkoisesta talosta käsin montaa sotaa tarkkaillut Henry Kissinger on ponteva "humanitääristen interventioiden" kannattaja. Viime vuonna hän kannusti Yhdysvaltoja lähettämään Libyaan jalkaväkeä.

Viime vuoden Bilderberg-kokouksessa St. Moritzissa Sveitsissä keskusteltiin Libyan sodan laajentamisesta. Neljä kuukautta myöhemmin Muammar Gaddafi oli saatu hengiltä, ja maa oli NATO:n tukemien Libyan kansallisen väliaikaishallinnon (NTC) "kapinallisten" hallussa.

Kodmani on oligarkkien suosiossa. Hän kirjoittelee New York TImesiin ja vaatii Assadin syrjäyttämistä. Viime kuukausina Kodmanin linja on koventunut ja muuttunut NATO-interventiolle myönteisemmäksi. Tammikuussa hän vaati "paikallisen vastarinnan militarisointia tai ulkomaiden sotilaallista väliintuloa". Kodmani on myös väläytellyt Israelin ja Syyrian muodostamaa liittoumaa.

Kansainvälisen yhteisön vihamielisyys Syyriaa kohtaan on voimistunut viime viikkoina. Varsinkin Houlan verilöylystä syytettiin Assadin joukkoja, vaikka silminnäkijöiden mukaan teurastuksesta olivat vastuussa oppositiokapinalliset. Houlassa kuoli 108 ihmistä, joista suurin osa naisia ja lapsia.

Torstaina 31.5. Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton sanoi Tanskassa yliopisto-opiskelijoille, että Houlan joukkomurhaa käytetään luomaan konsensus intervention puolesta: "Se (interventio) on joka päivä paremmin perusteltu".

Clintonin kommenttia edelsi Yhdysvaltain YK-lähettilään Susan Ricen vielä kovempi linja turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen: "Neuvostolle ja kansainväliselle yhteisölle jää vaihtoehdoksi miettiä, ovatko he valmiita toimimaan Kofi Annanin suunnitelman ulkopuolella ja turvallisuusneuvoston mandaatilla".

Yhdysvaltain sotaministeri Leon Panetta on toistuvasti sanonut, ettei Obaman hallinto kysy kansanedustajilta lupaa Syyrian-hyökkäykselle, koska päättävä elin asiassa on YK/NATO.

Viime kesäkuussa Obama käveli röyhkeästi kongressin ja lain yli Libya-interventiota koskevassa asiassa  " "Minun ei edes tarvitse välittää perustuslaista".


***

Kommentti

"Kansalliset", "väliaikaiset" tai "siirtymävaiheen hallinnot" ovat tulleet muotiin arabimaissa, joilla on öljyä, itsenäinen keskuspankki, strateginen sijainti tai lännen oligarkkien vastaisia suunnitelmia. Kuten aiemmin uutisoitiin, Kofi Annanin suunnitelma on vain teatteria, jolla ei oikeasti ole väliä. Bilderberg-uutiset paljastavat varsin selvästi, mistä kanat niin sanotusti pissivät. Sekä Susan Rice että Hillary Clinton pyörivät Bilderberg-ympyröissä, ja heidän yhteiskunnallinen osanottonsa painottuu Bilderbergiä lähellä oleviin "ajatushautomoihin" kuten Council on Foreign Relationsiin, jonka jäsenet II maailmansodan aikaan suunnittelivat myös YK:n ajamaan globalistioligarkkien agendoja yhdessä brittiläisen sisarjärjestönsä Royal Institute of International Affairsin kanssa . Kaupanpäällisinä tulivat Maailmanpankki ja IMF.

Vapauden, terveyden ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan kannalta vaaralliset organisaatiot

Kaavio ei ole täydellinen, ja siitä puuttuvat esimerkiksi Maailman pankki, valuuttarahasto IMF ja NATO. Viitatut organisaatiot on korostettu punaisella.
Teksti: Paul Joseph Watson, infowars.com 2.6.2012
Toimittaja: Olli Kingelin
9.6.2012 verkkomedia.orgKOMINFORM
http://www.kominform.euPsta:VD