Kirjoittaja Aihe: Bilderberg-ryhmä on mahtiluokan vaikuttajajärjestö  (Luettu 2040 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Bilderberg-ryhmä on mahtiluokan vaikuttajajärjestö
« : Kesäkuu 06, 2012, 05:20:37 ap »
Bilderberg-ryhmä on mahtiluokan vaikuttajajärjestö
Jutta Urpilainen on siis jäänyt kiinni valheista ja muista toimista, jotka koskee Bilderberg-ryhmää, joka on mahtiluokan kansainvälisten yritysten ja pankkien lobbausjärjestö. Mikä Bilderberg siis on?

Bilderberg tuli ensimmäistä kertaa esille 1954 kun se kokoontui ensimmäiseen istuntoonsa hollantilaiseen hotelliin, josta se sai nimensä. Ryhmän loivat vapaamuurarit ja tiedusteluorganisaatiot, sekä kansainväliset pankkiirit yhdessä ajaakseen maailmaan yhden maailmanhallituksen suunnitelmaa niin, että kaikenlaiset rajat suuryhtiöiden tieltä poistettaisiin.

Kun katsoo keitä Bilderbergin kokouksissa käy, siellä on suuryhtiöiden edustajia, jota toimivat kaikkialla maailmassa. Bilderberg-kokouksissa käyvät Nokian, Microsoftin, Pepsin, Coca Colan, Xeroxin ja suurmedioiden edustajia. Kaikkia heitä yhdistää globalisaation edistäminen ja maailmanhallituksen luominen, joka takaisi heille ja muille globalisaatiossa toimiville yhtiöille mahdollisuuden rajattomalle kasvulle. Kyseessä on siis ahneuden ryhmä, joka hamuaa yhtiöilleen yhä suurempia keskittymiä ja voittoja.

Bilderberg-ryhmän keskisiä vaikuttajia ovat suurten investointipankkien edustajat kärkenään JPMorganin entinen johtaja David Rockefeller, joka on vannoutunut maailmanhallituksen esitaistelija yhdessä entisen USA:n ulkoministerin Henry Kissingerin kanssa.

Bilderberg-ryhmä on kansainvälisen suurpääoman etuvartioasema, joka kokoontuu kerran vuodessa salaiseen kokoukseen päivittämään tietonsa siitä missä maailmanhallituksen edistäminen etenee.

Tänä vuonna ryhmä kokoontui Virginiassa USA:ssa ja keskustelujen keskiössä on ollut varmasti EU:n talouskriisi, jonka kansainväliset pankkiirit loivat tahallisesti käyttämänsä Goldman Sachs-pankin kautta Kreikassa. Tavoiteena on luoda Eurooppaan liittovaltio astinlaudaksi maailmanhallituksen luomiseksi.

Missä mennään nyt? Komissio, EKP ja Federeal Reserven entinen johtaja Alan Greenspan puhuvat poliittisen integraation yhä syventämisestä talousunioniksi eli liittovaltioksi. EU on siis liittovaltion kynnyksellä. Tähän Bilderberg tähtäsi kun se luotiin 33 asteen vapaamuurarin ja MI6:n agentin Joseph Retingerin toimesta 1954.

Bilderberg on siis mahtiluokan vaikuttajajärjestö, jossa Suomesta on pysyvänä edustajana ollut mukana Jorma Ollilla, joka nousi ryhmästä Shellin johtoon. Ollilla sai syvän luottamuksen ryhmässä edistää suuryhtiöiden etuja. Nokiakin on kansainvälinen toimija, jolle rajattomuuden edistäminen on kaikki kaikessa. Samoin Shellille.

Tässä pelissä kansallisvaltioiden aika on ohitse. Bilderberg haluaa upottaa kansallisvaltiot osaksi liittovaltioita. Pohjois-Amerikkaan Bilderberg haluaa Pohjois-Amerikan liittovaltion USA:n, Kanadan ja Meksikon kanssa. Tämän vuoksi Rockefeller ajoi kiivaasti NAFTA:n luomista pohjois-Amerikkaan. Bilderberg on vahva vapaakaupan puolestapuhuja. Bilderberg haluaa maksimoida voitot globalisaatiossa, joka kärjessä se on.

Bilderberg haluaa luoda maailmalle säännöt siitä, kuinka suuryhtiöt voisivat vapaammin toimia markkinoilla ja siirtää pääomia paikasta toiseen. Tämän vuoksi ei olekaan ihme, miksi Rothschildit ja Rockefellerit päätyivät Bilderbergin suurimmiksi tukijoiksi.


Maailman kovin vakoojapomo mukana Bilderbergissä

Se, että maailman kovimman tiedustelujärjestön pääjohtaja vaivautuu paikalle Bilderbergin kokoukseen kertoo mistä Bilderberg-ryhmässä on kyse. Bilderbergin itsensä antamassa osallistujalistassa on mukana NSA:n pääjohtaja Keith B. Alexander. National Security Agency (NSA) on kenties maailman kovin ja tehokkain tiedusteluorganisaatio maailmassa. NSA hallitsee suvereenisti kaikkea sähköitse tapahtuvaa liikennettä USA:ssa. Sen luoman Echelon-järjestelmän kautta NSA valvoo kaikkea sähköposti, GSM, tekstiviesti ja faksi liikennettä Yhdysvalloissa.

Pääjohtaja Keith B. Alexanderin saapuminen paikalle on vahvin todiste siitä, että Bilderberg on todella mahtiluokan vaikuttajajärjestö.

Tämän vuotisessa kokouksessa olivat edustettuina myös kovimmat investointipankit Goldman Sachs, HSBC ja Lazard. Paikalla oli myös Barclays-pankin pääjohtaja Marcus Agius, jolla on erittäin läheiset suhteet Rothschildien dynastiaan. Agius on naimisissa Katharine Rothschildin kanssa.

Suomessa Urpilainen puhuu Bilderbergistä vain seminaarina. Samalla väitteitä Bilderbergin olemisesta salaseuraksi Urpilainen väittää legendanomaiseksi, vaikka Bilderberg on salaseura ja tämän hetkinen maailman mahtavin vaikuttajaorganisaatio erittäin vaikutusvaltaisten osallistujien takia. NSA:n mukana olo on vahvin todiste tästä.
Blogiteksti: Jan Rossi
5.6.2012, Verkkomedia.org


KOMINFORM
http://www.kominform.eu

***

"Se mikä ohjaa kehitystä, on eri vaikutusvaltaisten tahojen yhteiset intressit. Kun korkeassa asemassa olevat eri kansojen päättäjät selventävät toisilleen omia näkemyksiään, seuloontuvat ideat ja ajatukset sellaisiksi poliittisiksi strategioiksi jotka parhaiten palvelevat kunkin tahon toiveita."

" Joka vuosi kokoontuu toistasataa maailman vaikutusvaltaisinta vallanpitäjää muutaman päivän mittaiseen huippusalaiseen neuvonpitoon eri puolilla maailmaa. He kuuluvat nk. Bilderberg-ryhmään, joka on säännöllisesti pitänyt näitä sessioita vuodesta 1954 alkaen,paitsi vuonna 1976, kun kokous jouduttiin peruuttamaan .Tuolloin paljastui nimittäin, että yli kaksikymmentä vuotta toimintaa johtanut Hollannin prinssi Bernhard oli sekaantunut lentonevalmistaja Lockheediin liittyvään suureen lahjus-skandaaliin."

Toimittaja C.Gordon Tether Financial Times-lehdestä tosin kirjoitti 6:s toukokuuta 1975 arvioinaan: "Ellei Bilderberg-ryhmä ole jonkinlainen salaliitto, sen täytyy olla siten johdettu, että se antaa huomionarvoisen hyvän sellaisen vaikutelman sellaisesta." Tether sai potkut palveltuaan 20 vuotta lehden poliittisena journalistina. Tämä varoittava esimerkki on saanut maailman lehtiväen pysymään vaiti Bilderbergien tekemisistä."


David Rockefeller Bilderberg-kokouksess 1991:

"Olemme kiitollisia kaikille merkittäville julkaisuille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ö,,lyllisen eliitin ja maailmanpankiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus jota on toteutettu menneinä vuosisatoina."

Tri Carroll Quigley:

"Rahallisen kapitalismin takana olevalla vallalla on tavoitteena maailmanjärjestelmän luominen rahakontrollin saattamiseksi yksityisiin käsiin. Silloin kyetään hallitsemaan poliittista järjestelmää jokaisessa maassa ja taloutta maailmasamme kokonaisuudessaan."

Senaattori Barry Goldwater:

"Trilateraalit haluavat siis luoda maailmanlaajuisen taloudellisen mahdin, joka ottaa maailman poliittisesti valittujen hallitusten paikan. Ellemme me vapauteen uskovat ihmiset pian herää unitilastamme, kulkeutuu maailman kehitys orjuuden aikakauteen."

48 vuotta FBI-pomona toiminut Edgar J. Hoover:

"Olemme kulkeneet tätä tietä jo melkoisen matkan ja jos unitilamme jatkuu entisen malliin, saatamme joutua kasvokkan niin hirvittävän todellisuuden kanssa, etemme voi edes usjoa mitään sellaista olevan olemassakaan."

Amerikan presidentti Tomas Jefferson:

"Yksittäisiä tyrannian tekoja voi selittää sillä hetkellä vallitsevalla ilmapiirillä, mutta ei jatkuvasti lisääntyvää sortoa, joka on alkanut havaittavana ajankohtana ja jota ei voi pysäyttää. Vaikka ministereitä kuinka vahdetaan, jatkuu sorto. Tämä osoittaa selvästi, että on olemassa joku,joka haluaa järjestelmällisesti ja tietoisesti orjuuttaa meidät kaikki."

Lainaukset kirjasta: Salainen asiakirja Kirjoittanut Sven-Olof Jakobsson.

VD

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 12, 2012, 10:06:57 ip kirjoittanut VD.com »