Kirjoittaja Aihe: Bilderbergissä hiilidioksidiveron loppusilaukset  (Luettu 1831 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Bilderbergissä hiilidioksidiveron loppusilaukset
« : Kesäkuu 05, 2012, 05:18:43 ap »
Bilderbergissä hiilidioksidiveron loppusilaukset

Maailmanpankista hiiliveron perintätoimisto, falski ilmastonmuutospelottelu vaihdettaneen uhanalaisten lajien sukupuuttopelotteluun.


Teksti: Paul Joseph Watson, Prison Planet 31.5.

Toimittanut: Olli Kingelin
4.6.2012 verkkomedia.orgBilderbergissä hiilidioksidiveron loppusilaukset

Alex Jonesin lähteiden mukaan Bilderberg-ryhmässä viimeistellään jo täydessä vauhdissa olevaa globaalia hiiliveroagendaa. Uhanalaiset lajit tulevat kuulemma korvaamaan globaalin ilmastonlämpenemisen työkaluna, jolla eliitin maailman vallankumous aiotaan toteuttaa.

Alex Jonesin Bilderberg-lähde kertoi, että Maailmanpankkia aiotaan edelleen käyttää globaalin hiilidioksidiveron keräämiseen. Maailmanpankin johtaja Robert Zoellick on tämän vuoden kokouksen osallistujaluettelossa.

Ympäristöliikkeestä osallistuu Bilderbergiin tänä vuonna useita edustajia, joiden avulla agenda aiotaan runnoa läpi. Edustajiin kuuluu Fred Krupp, Environmental Defense Fundin puheenjohtaja. EDF tahkoaa voittoa ilmastonmuutostaistelunsa nimissä, vaikka onkin vahvasti kytköksissä maailman suurimpiin yhtiöihin kuten FedExiin ja McDonaldsiin.

YK:n raporteista voidaan havaita vastaava siirtymä: laajasti huuhaaksi todettu ilmaston¬muutosmantra korvataan muilla vallankeskitysmekanismeilla, joita saadaan kehiteltyä uhanalaisista lajeista ja ylikansoituksesta.

Hiilivero on jo tulossa joihinkin maihin. Esimerkiksi Australiassa hiilidioksidiveroa arvostelevia uhataan suoraan 1,1 miljoonan dollarin sakoilla. Hiiliveron on määrä astua voimaan 1.7.2012.

Viime vuoden alusta Euroopassa toteutettu hiilivero koskee mantereen ylilentoja, ja kustannukset siirretään tietenkin kuluttajille.

Kuten aiemmin tällä viikolla kerrottiin, Bilderbergissä keskitytään Agenda 21:een, kun Kanadan Alberta-provinssin pääministeri, ilmastonlämpenemispelottelija Alison Redford saapuu keskustelemaan "ekologiasta".

YK:n Agenda 21:ssä vaaditaan, että jäsenvaltiot noudattavat "kestävän kehityksen" politiikkaa, joka on vain huonosti peiteltyä uusfeodalismia, jonka ainoa tavoite on huonontaa elämän laatua.

Lähteen mukaan ympäristöasiaksi naamioituun kaappaukseen kuuluu tänä vuonna YK:n merioikeussopimuksen täysi täytäntöönpano, jonka nojalla merialueet saadaan ylikansallisen toimielimen kautta hallintaan ja laivoilta voidaan alkaa periä maksuja. [Toim. huom.: Yhdysvallat ei ole ratifioinut sopimusta.]

Bilderbergiläisten todellinen motivaatio ns. ympäristöasioihin tuli selväksi hiljattain Lontoossa pidetyssä Planet Under Pressure -konferenssissa, jossa ilmastopelottelijat esittelivät suunnitelmansa ihmisten sullomisesta keskitysleirikaupunkeihin sillä varjolla, että "loput planeetasta säästyisi".

Kyseisestä kehityksestä on jo saatu esimakua Kaliforniassa, jossa on lailla rajoitettu autonkäyttöä, ja päästölait valtuuttavat rakentamaan eekkerin (0,4 ha) maapalalle jopa 30 asuntoa.

Idea on vastaava kuin Forum of the Futuren viime vuonna esittelemä Opolis-suunnitelma, jossa kaikkea toimintaa säätelisi diktatorinen teknokraattieliitti, ja autoja saisivat käyttää vain eliitin edustajat.


***

Kommentti

Bilderberg-kokousten oleellinen sidosryhmä, pankkiirit, on jo kauan liponut huuliaan päästäkseen pelaamaan ja lyömään johdannaisvetoja myös globaalit hiiliverot pelimerkkeinään. Pian globaali pankkipeli saanee veronmaksajien kukkarosta lisäpotkua, joka tietenkin on kustannettava pankkitukina uudestaan jossain vaiheessa. Mutta ensin pankit, sitten vasta pankit.

Vapauden, terveyden ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan kannalta vaaralliset organisaatiot

Kaaviosta puuttuvat vielä esimerkiksi Maailman pankki, valuuttarahasto IMF ja NATO. Jutussa viitatut organisaatiot on korostettu punaisella.Olli Kingelin @ 4.6.2012 23:53
KOMINFORM
http://www.kominform.eu

VD