Kirjoittaja Aihe: Rothschildin ja Rockefellerin pankkiirisuvut yhdistivät julkisesti hallitsevia o  (Luettu 1874 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Rothschildin ja Rockefellerin pankkiirisuvut yhdistivät julkisesti hallitsevia omistuksiaan


Eurooppalaiset Rothschildit ovat ostaneet yli kolmanneksen osuuden amerikkalaisten Rockefellereiden omaisuudenhoitoyhtiöstä. Kauppa tuo yhteen kaksi sukupatriarkkaa, 96-vuotiaan David Rockefellerin ja 76-vuotiaan Jacob Rothschildin.


Lähde: STT
Toimittaja: Janus Putkonen
30.5.2012, Verkkomedia.org
Rothschildin ja Rockefellerin pankkiirisuvut yhdistivät julkisesti hallitsevia omistuksiaan

Kaksi kuuluisaa pankkiirisukua on löytänyt toisensa. Eurooppalaiset Rothschildit ovat ostaneet yli kolmanneksen osuuden amerikkalaisten Rockefellereiden omaisuudenhoitoyhtiöstä.

- Siis on vasta nyt löytäneet toisensa?


(lue uutinen alla)Toimittajan kommentti:

Kansainvälisen pankkirismin historiaan, vallan ja valuutanhallinnan nykytilaan perehtyneille Rothschildin Dynastian kiistaton asema maailman varallisuuden hallitsijana saa tämän STT:n uutisen myötä vain merkittävää virallista vahvistusta. Hyvin on ollut tutkijoiden tiedossa jo pitkään, että Rothsschildin pankkiirisuku nimenomaan rahoitti Rockefellerin perheen nousun ja investoinnit Yhdysvalloissa.

Keskuspankki FED:in perustaminen ja dollarin haltuunotto oli tuon "uuden mantereen kaappauksen" tärkeimpiä yhteisiä etappeja. Siis miten suvut olisivat nyt löytäneet toisensa, kuten STT asian ilmaisee, sillä tosiasiassahan kyseessä on ollut alun alkaenkin samasta puusta versonut hedelmä?

Voidaan ehkä olettaa suurien muutosten olevan tulossa ja että Rothschildin täydellisen mediapimennon takana tapahtunut vuosisatainen "varjohallinta" on vihdoin tulossa myös päivänvaloon suorien omistusuhteyksien todistaessa valta-aseman kiistattomuutta. Näin on uumoiltu tapahtuvan kun "seuraava vaihe" tiellä kohti yhtä maailmanhallitusta tapahtuu. Uutisen julkistus juuri ennen Virginiassa alkavaa Bilderberg-ryhmän vuoden 2012 kokousta tekee siitä vieläkin merkittävämmän.

Rothschildin todellisen aseman julkitulo ja dynastian astuminen valokeilaan olisikin kerrassaan valtava muutos dynastian harjoittamassa ehdottomassa politiikassa, joka on pyrkinyt huolellisesti peittämään kansoilta jo satojen vuosien ajan sen kiistattoman ja todellisen valta-aseman, omaisuudet sekä sidonnaisuudet.

Rothschild on, kuten olemme Verkkomediassa uutisoineetkin, "läntisen valtaliiton" keskeisin hallitsija. (Huom! Kieltäydymme puhumasta salaliitosta, koska salaisuutta ei enää johtojärjestelmän suhteen ole jäljellä.) Tämä tietoisuus pankkiireiden omistuksista ja hallinnasta on kuitenkin valtaosalla väestöstä edelleen piilossa. Mediapimennon ja "illuusioille sopivan" historiankirjoituksen on taannut median ja yliopistotieteiden hallinta pankkiirien muodostamista järjestöistä käsin ja mm. uutistoimisto AP:n ja Reutersin omistussuhteiden kautta.

Taas hymyilyttää tuo vuosia julkisuudessa hehkutettu disinformaatio "maailman rikkaimmista miehistä", koska näissä listauksissa jätetään aina huomioimatta todelliset valtaherrat, mm. Rothschildit, Morganit ja Rockefellerit, jotka eivät ainoastaan omista järjettömiä summia rahaa ja omaisuutta, vaan kokonaisia valuuttoja sekä niitä luovia keskuspankkeja. Rotchild myös perinteisesti määrittää päivittäin kullan arvon Lontoosta käsin.

Yksityisomisteisissa keskuspankeissa kuten FED ja EKP käyttämämme raha luodaan näiden yksityispankkiirien toimesta – ja valtioiden lainatessa rahan käyttöönsä heiltä se luodaan käytännössä tyhjästä. Raha ja valta on samalla aikamme suurin valhe.
Kuten "hän" sen aikanaan itsekin sanoi:

"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer RothschildPsta:VD