Kirjoittaja Aihe: Occupy Bilderberg!' - Salainen Bilderberg-ryhmän kokous Virginiassa 31.5.-3.6.20  (Luettu 1802 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Occupy Bilderberg!' - Salainen Bilderberg-ryhmän kokous Virginiassa 31.5.-3.6.2012


Kuvituskuva,VD


Vaikutusvaltaisen Bilderberg-ryhmän globalistit - länsimaisen talousvallan ja politiikan eliitti - kokoontuu tietojen mukaan Washingtonin lähellä sijaitsevaan Westfieldin Marriot Washington Dulles -hotelliin touko-kesäkuun vaihteessa. Kehotus onkin jo annettu: 'Vallataan Bilderberg!'

Infowars-sivuston perustaja ja tunnettu vaihtoehtomedian toimittaja/juontaja Alex Jones kehottaa RT:n haastattelussa (katso alla) kansalaisia valtaamaan vuosittaisen globalistien kokouksen, joka tänä vuonna järjestetään Washingtonin lähellä sijaitsevassa luxushotellissa:

 ¢ http://www.marriott.com/hotels/travel/IADWF-Westfields-Marriott-Washington-Dulles

Huippueliitin kokouksia, joihin ei ulkopuolisia päästetä ja jonka asialistat ovat tiukasti varjeltuja, järjestetään vuosittain ympäri maailmaa. Viime vuonna kokous järjestettiin Sveitsissä, josta saimme tutkivien journalistien kautta lopulta hyvinkin tarkkaa tietoa. Italialainen poliitikko Mario Borghezio uhmasi viime vuonna Bilderbergin salaisuuden verhoa, ja päätti osallistua omatoimisesti kokoukseen - päätyen kokousaluetta vartioivien turvamiesten pahoinpitelemäksi. Eliitti varjelee tarvittaessa kovaotteisesti salaisuuksiaan:

 ¢ http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=458 ja

 ¢ http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=428

Bilderberg-ryhmä on toiminut vuodesta 1954 saakka ja sen kokouksiin kutsutaan Yhdysvaltojen ja Euroopan vaikutusvaltaista taloudellista ja poliittista johtajistoa. Salaisuuden verho näiden läntisen valtaliiton kokouksilta on avautunut vasta 2000-luvulla. Valtamedia ei kokouksista uutisoi, vaikka tärkeimmät mediajohtajat kuuluvatkin vieraiden osallistujalistoihin.

Kutsuttujen osallistujen listaa vuodelle 2012 ei vielä ole vuodettu julkisuuteen, mutta suomalaisia vaikuttajia näihin demokratian kaikkia perusteita uhmaaviin harvainvallan vaikutusvaltaisiin kokouksiin kutsutaan vuosittain vain muutamia. "Pysyviä" osallistujia Suomesta ovat Helsingin Sanomien päätoimittajat ja Jorma Ollila. Vaihtuvia osallistujia ovat olleet poliitikoista mm. pääministeri Jyrki Katainen, Paavo Lipponen ja Martti Ahtisaari. Viime vuonna poliitikkojamme ei kutsuttu lainkaan vaan paikalla olivat ainoastaan talousvallan ja valtamedian eliitin edustajat:


- Apunen, Matti, Director, Finnish Business and Policy Forum EVA

- Johansson, Ole, Chairman, Confederation of the Finnish Industries EK

- Ollila, Jorma, Chairman, Royal Dutch Shell

- Pentikäinen, Mikael, Publisher and Senior Editor-in-Chief, Helsingin Sanomat


Kaikki osallistujat 2011:

 ¢ http://www.infowars.com/bilderberg-2011-full-official-attendee-list/

Lähde: RT, Prisonplanet

Toimittaja: Janus Putkonen

1.5.2012, Verkkomedia.org
KOMINFORM
http://www.kominform.eu
Psta;VD

« Viimeksi muokattu: Toukokuu 03, 2012, 10:14:51 ap kirjoittanut VD.com »