Kirjoittaja Aihe: Joulupöydän kunkku.  (Luettu 3588 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3704
Joulupöydän kunkku.
« : Joulukuu 06, 2007, 10:26:11 ap »
Kinkun kulutus tulisi romahtamaan jos tiedottaminen olisi uutistasolla.Olisiko tutkimustuloksilla sekä tutkijoiden varoituksilla osuutta kinkun myyntiin?

Millaisia kinkkuja Suomalaisille myydään "syötetään".


EU:ssa hiljattain elintarvikkeeksi hyväksytty muuntogeeninen maissituote MON 863 tulisi kieltää, esittää arvostettu ranskalainen CRII-GEN -tutkimuskomitea. "Löytömme todistavat varsin vakuuttavasti, että MON 863 tulisi heti kieltää ihmisravintona", sanoo CRII-GENin tutkimuskomitean puheenjohtaja, professori Gilles- Eric SÖ©ralini Svenska Dagbladetin haastattelussa."

"CRII-GEN on tutkinut geenimanipuloidun maissin kehittäneen Monsato-konsernin testituloksia yli vuoden ja löytänyt huolestuttavia tietoja. Geenimanipuloitua maissia syöneillä naarasrotilla paino nousi ja veren sokeri- ja rasva-arvot kohosivat huomattavasti. Lisäksi maksan paino nousi ja munuaisten toiminta huononi. Urosrotat laihtuivat, niiden munuaiset pienenivät ja virtsan koostumus muuttui. Nuorille tutkimusrotille tuli munuaissairauksia, joita tavataan yleensä vain vanhemmilla rotilla."

"CRII-GENin tutkimustulokset julkaistaan tiistaina tiedotustilaisuudessa Berliinissä. Se on ainoana riippumattomana tahona saanut käyttöönsä Monsato-konsernin tutkimustulokset. Tähän mennessä yhtiö on itse analysoinut tuloksia ja julkistanut niitä. HS Julkaistu: 13.3.2007 08:13


Koko paketti haudataan maton alle, valtamediaa ei juurikaan koko asia kiinnosta, tai se on vaiennettu.
Mutta on varmasti ihmisiä, jotka eivät haluaisi syöttää Mosanton geeniherkkuja lapsilleen.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 26, 2009, 09:06:42 ip kirjoittanut Ylläpito »

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3704
Osa viljelijöistä vastustaa GMO.ta.
« Vastaus #1 : Heinäkuu 24, 2008, 10:25:27 ap »
Tämä on hyvä alku, vielä kuin saisi liikkeitä jossa myytäisiin täysin GMO  oe vapaita ruokia.

Ranskassa pienviljelijät myyvät suoraan kuluttajalle. Pienissä myymälöissä esimerkiksi tomaatit ovat maukkaampia ja halvempia kuin supermarkettien myymät keinoalustavesipallot joita myydään nykyään kaikissa marketeissa, jopa Suomessakin.

Ranskassa pienviljelijät ovat ketjuuntuneet, jokainen tuottaa jotain¦.näin saadaan laajempi valikoima hyllyköihin. Liiallisten välikäsien ansiosta hinnatkin pysyivät kohdallaan, näin kuluttajahinnat ovatkin Ranskalaisten maanviljelijöiden myymälöissä alhaisemmat kuin supermarketeissa jotka myyvät ainoastaan tehokasvatettuja supervihanneksia.
TJ(Vartti 23.07-08)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 2008, 01:56:11 ip kirjoittanut Ylläpito »