Kirjoittaja Aihe: Salaseura suututtaa.  (Luettu 2032 kertaa)

VD.com

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3696
Salaseura suututtaa.
« : Tammikuu 03, 2011, 10:37:28 ap »
Salaseura suututtaa.
Oliko edellä mainitussa jotain uutta? Ei varmaankaan. Porvareiden yhteispelillähän on syvät juuret Suomessa, eli perinteet jotka kansa tietää, mutta ei aina muista.

SAVON TYÖ-MIES 1907

Porvarit ja sosialidemokratia

Vastikää olemme päässeet ensimmäisen varsinaisen vaalitaistelun sivu, mikä kansalaisiamme piti pitkät ajat jännityksessä. Puoluetaistelu kohosi jo sangen kiivaaksi, niin että sen mainingit yhä vieläkin vierivät paikasta toiseen. Kiihtyminen ja hermostuminen porvaripuolueiden seassa oli ylen suuri. Mahdollisen häviön pelko sen aikaan sai. Eikä kummankaan, sillä olihan vastassa vaikka nuori, mutta silti pelätty vihollinen: köyhälistöä onnellistuttava sosialidemokratia. Sen voitolle pääseminen heitä hermostutti ja saattoi heidät niihin suuriin voimain ponnistuksiin, joiden tuloksina ilmestyi porvareiden lokainen vaaliagitatsiooni puhutun sanan, painettujen lentolehtisten, kirjasten ja sanomalehdistön muodossa.

Jonkinlainen herpous näyttää heidän leirissään tätä nykyä vallitsevan. Nolous, alakuloisuus ja apeus näkyy heidän syntisistä, pettymystä ilmaisevista katseistaan. Sitä heille yhä lisää kylmä todellisuus, joka kertoo heidän häviöstään vaaleissa ja sosialidemokratian voitosta.

Kun porvarit nyt vaalin jälkeen ovat tarkastaneet valtiollista asemaa maassamme, ovat he sen huomanneet itsellensä ja yrityksille eduillensa epävarmaksi. He ovat huomanneet, että heitä kaikkia uhkaa yksi yhteinen vihollinen, punainen vaara, sosialidemokratia.  Tulevassa eduskuntataistelussa se hirmuisena pöpönä on heitä uhkaamassa. He ovat ruvenneet keksimään keinoja pelastuaksensa siitä.

Meidän ei tarvitse lukijoitamme muistuttaa siitä puoluejaosta, mihin porvarit näennäisesti ovat maassamme jakautuneet. Se on kaikille selvä.

Mutta ne miltei uskomattoman hävittömät parjaukset, joilla he tässä vaalin edellä suvaitsivat toisiaan tervata, puhumatta nyt tällä kertaa heidän sosialidemokraattien soimauksista, olisivat hyvät pitää toistaiseksi muistossa. Niitä lukiessa ja kuunnellessa ei voinut muuta kuin olla varmasti vakuutettu, että esimerkiksi perustuslailliset ja suomettarelaiset eivät ikinään voi sopia yhteen, ei kuunaan niistä tule sovinnollisia.

Samoin tuli vakuutetuksi myös siitä, että he uskovat omien puolueidensa tulevaisuuteen ja pitävät ne ainoina autuaaksi tekeminä. Ja ne miehet, jotka lukeutuivat porvaripuolueisin, olivat niitä ohjaamassa ja niihin ihmisiä kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin värväämässä, no nehän ne vasta aatesankareita, puolueiden pyhiä tukipylväitä olivat. Pois se, että heissä olisi vähintäkään horjumista tai vilppiä ollut.

Muut kaikki olivat pahoja, hävitettävän huonoja, ehdottomasti onnettomuuteen johtamia paitsi se oma. Niin ulvoivat porvarien agitaattorit ja sitä samaa virttä vetivät kaikki heidän julkaisunsa.

Mutta kun nyt kuuntelee hälinää porvarien leiristä, niin ääni on kokonaan toinen se on päin vastainen edelliselle. Nyt porvaripuolueet erittäin hellävaroin pitelevät toisiansa. Ikään kuin keskinäisestä sopimuksesta he näkyvät jättäneen keskinäiset riitelemisensä ja keskittävät kaiken voimansa sosialidemokratiaa vastaan sen kukistamiseksi. Puolueiden helsinkiläiset pää-äänenkannattajat ovat antaneet alun tässä sovinnon ja rauhan rakentamistyössä ja maaseutulehdet omat kilvan rientäneet perässä. Suomettarelaiset (nyk. Kokoomus) lehdet ovat jo kosiskelleet perustuslaillisia ja perustuslailliset suomettarelaisia aivan kuin ei mitään kaunaa heillä ennen olisikaan ollut toisiaan vastaan.

Me muistamme, millä raivolla esimerkiksi meidän paikkakuntamme intelligenssien patenttiperustuslaillinen Otava hyökkäsi vaalien edellä m. m. suomettarelaisten kimppuun. Voiko puoluetta sanoin inhoiltavammaksi kuvata, kuin mitä Otava maalasi suomettarelaisia? Tuskin. Ainakaan mikään muu lehti maassamme ei kyennyt eikä julennut Otavan värejä käyttää. Niin päätöntä ja perätöntä se oli, että inhoten omat puoluelaisetkin sitä paheksuivat.

Mutta nyt kun vaalien jälkeen on tullut julkisuuteen numerot, jotka puhuvat perustuslaillisten koko kansalle" musertavaa tuomion kieltä, niin nyt siitä Otavankin 36:nnestä numerosta saimme johtavan" paikalta m. m. lukea seuraavaa:


Koska joka puolueella tulee olemaan suhteellinen määrä edustajia valtiopäivillä, niin noista numeroista (edellä on pyöreissä luvuissa ilmaistu kunkin puolueen äänestäjäin lukumäärä) voi päättää, että erityiset liitot eri puolueitten kesken käyvät välttämättömiksi ja mahdollisesti on tästä seurauksena tykkänään uusi puoluejako.*) Koska sosialisteilla tulee olemaan äärettömän suuri enemmistö, niin tarvitaan kaikkein porvarillisten puolueitten yhteiset voimat sosialistein voimia vastaan.*) Nuorsuomalaiset, ruotsinmieliset ja maalaisliittolaiset eivät yhteisestikään näy voiman vetää vertoja sosialisteille, mutta ainoastaan suomettarelaisten avulla käy tämä mahdolliseksi*)"

Kuka olisi 2 viittoa sitte uskonut tuota kaikkea Otavan sanomaksi.

SAVON TYÖ-MIES Kuopiossa, torstaina 4 p:nä Huhtikuuta 1907
Näin vaalien alla on hyvä kysyä valittavilta edustajilta kaikkea Suomen vaaleihin kuuluvaa esim. kuinka lihakset on kehittynyt harjoittelussa tai kuinkas on mennyt, ihan niin kuin kaikki muutkin ammatti toimittajat.

Iltalehti listasi kansanedustajien lupauksia uudelle vuodelle. Lainaamme tähän ehdottoman viimeiset oljenkorret kansalle eli SDP ja Vasemmistoliiton edustajien sanomiset, minä lupaan..

SDP

Saara Karhu
Enemmän aikaa perheelle.

Esa Lahtela
Huhtikuun puolenvälin jälkeen lupaan enemmän aikaa perheelleni ja kotielämälle!

Jouko Skinnari
Uuden junayhteyden myötä haluan edistää Suomen ja Venäjän yhteistyötä.

Jacob Söderman
Lupaan pyöräillä 1000 kilometriä.

Tuula Väätäinen
Yritän paremmin huolehtia työni ja perhe-elämän yhteen sovittamisesta.

Ilkka Kantola
Itseäni kohtaan äärimmäisen vaativa uudenvuodenlupaukseni on: puhun asiaa.

Pia Viitanen
Aion jättää tiuskivan ääneni vähemmälle, koska miehenikin on minua siitä hymyssä suin kiusoitellut.

Matti Saarinen
Enemmän aikaa äidille ja muille läheisille.

Risto Kuisma
Olen ystävällisempi.

Anneli Kiljunen
Lupaan liikkua enemmän ja huolehtia kunnostani syksyä paremmin.

Jukka Gustafsson
Haluan ihmisten näkevän, että oikeistopuolueet tavoittelevat riisuttua hyvinvointiyhteiskuntaa.

Sinikka Hurskainen
Aion tehdä työtä entistä enemmän ihmisoikeuksien puolustamisen eteen.

Valto Koski
Haluan, että poliitikot ymmärtäisivät, mitä on elää köyhänä ja ahdistuneena "hyvinvointiyhteiskunnassamme".

Antti Vuolanne
Lupaan tehdä lujasti töitä.

Ja sitten Vasemmistoliitto

Vasemmistoliitto  

Erkki Virtanen
Lupaan olla lupaamatta liikoja.

Matti Kangas
Yritän lopettaa nykyhallituksen köyhyyttä ja eriarvoisuutta suosivan linjan.

Merja Kyllönen
Lupaan keskittyä myös pätkätyöläisten ja työttömien asioiden korjaamiseen ja omassa elämässä kunnon kohentamiseen.

Matti Kauppila
Liikkua enemmän ja syödä vähemmän, paino -5kg.

Kari Uotila
Aion juosta Suomen päästä päähän vuoden aikana. Hölkkäkilometrejä kertyy vähintään 1300.

JUHA ROPPOLA

IL KYSYI

50 lupausta
Iltalehden sähköpostikysely lähetettiin kansanedustajille välipäivinä.

Edustajilta tiedusteltiin laveasti, minkälainen heidän uudenvuodenlupauk-
sensa on.

Lupauksensa paljasti kaikelle kansalle 50 edustajaa.

Vuonna 2011 suomalaiset poliitikot ovat hoikempia ja paremmassa kunnossa - ainakin jos he toteuttavat uudenvuodenlupauksensa.

Tämä selviää Iltalehden sähköpostikyselystä.

Ensi kevään eduskuntavaalien läheisyys näkyy kansaedustajien vastauksissa. Harva malttoi olla laittamatta mukaan vaalilupausta. Toisaalta kansanvalittujen kiireet vaikuttavat raastavasti perhe-elämään.

- Enemmän aikaa äidille ja muille läheisille, kansanedustaja Matti Saarinen (sd) tiivistää lupaukseensa monen tunnot.

Lainaus päättyy tähän.

Muita kansan ja työntekijöiden vihaaja puolueita on turha laittaa tähän, sillä tyhmempikin tietää pääoman suojelija puolueet.

Paljoa ei lupailtu, mutta Vasemmistoliiton Merja Kyllönen alkaa olla oikeilla jäljillä, ja uskaltaa sanoa sen ääneen: keskittyä myös pätkätyöläisten ja työttömien asioiden korjaamiseen. Sitten jälleen Sdp:n pojat ja tytöt liikkuu ja lupaa olla enemmän perheensä kanssa. Luultavasti aivan kuin ennekin, sillä mitään järkeväähän ei ole pitkään aikaan tapahtunut. Pienen ajan sisällä on tapahtunut paljon, vaikka kaikki puolueet ovat omiensanojensa mukaan kansan puolella, niin joku on mennyt painamaan nappia kyllä äänen kohdalla. EU, ja muut surkuhupaisat pullistelut. Alla lista, jota voitte kysellä vaaliehdokkailta. Lista käy vuodesta toiseen, sillä kukaan ei tule vastaamaan kysymyksiin.


Lisäys:
  1.Mikä mainituista puolueista on puolustanut tämän maan itsenäisyyttä ja suvereniteettia? Jos kaikki, niin miksi olemme nyt menettäneet täysin itsemääräämis-oikeutemme EU:n pikku peräkylänä?

  2. Mikä mainituista puolueista on tuonut vastustavan kantansa selvästi esille NATO:oon liittymis kysymyksessä ja vastustaa maan miehittämistä vierain joukoin, vai toistuuko jälleen vanhat asiat? Mikä puolue on ilmoittanut vastustavansa Suomen sotkemista syvemmälle Afganistanin sotaan, omalla vastuu-alueella ja lisäjoukoilla?

  3. Ilmoittautukoon se puolue, joka on oikeasti esittänyt vastalauseensa  ja myös toiminut ja vastustanut työelämän siirtymistä, kasvavassa  mitassa, vuokratyön käyttöön ja näin mahdollistanut myös jatkuvasti  lisääntyvän pätkätyön. Mikä puolue on vastustanut ulkomaisen, halvan työvoiman tuontia, vaikka  Suomen työttömistä löytyy kyllä tarvittavaa työvoimaa?

  4. Mikä puolue on toiminut ja miten köyhyyden lisääntymisen pysähdyttämiseksi maassamme? Nyt on jo pian miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää köyhää maassamme

ja meno jatkuu. Kapitalistit tarjoilevat maksimissaan 0,5 %:n palkankorotuksia ja  pistävät taskuihinsa työn tuottavuudesta ja hiostuksesta kertyneet  lisätulot. Porvarit valehtelevat, että palkankorotukset lisäävät työttömyyttä,  jonka olen osoittanut jo täällä kestämättömäksi väitteeksi, mutta mikä  puolue on selkeästi tullut samalle kannalle ja vaatii asiallisia palkkojen korotuksia ja samalla asiallista veroleikkuria ylisuuriin  voittoihin?


  5. Miksi yksikään puolue ei Räsäsen tavoin kysy, mihin on hävitetty jo otetut "elvytyksen" velkamiljardit? Hallitus ja Katainen erikseen eivät ole tehneet sanallakaan selkoa  miljardien kohtalosta. Missä ne ovat ja millä perusteella ja millaisin takaisinmaksun ehdoin  annettuna? Mikä puolue on tivannut tähän tietoja hallitukselta? Ei ensimmäinenkään.


Yksikään edellä mainituista puolueista ei ole ollut tietääkseenkään  näistä viiden kohdan asioista. Ei se riitä, että tehdään propagandamielessä jokin naurettava  välikysymys, kun tulos on jo ennakkoon selvä. Missä ovat vasemmiston yhdessä organisoimat suurmielenosoitukset,  asioiden muuttamiseksi? Tämä järjestetty "lama" on poistettavissa vain kaikkien kuluttajien ostovoimaa kohottamalla. Missä ovat vaatimusliikkeet, ei näy.


On suorastaan pakko yhtyä varastoduunarissa olleeseen kirjoitukseen,  että puolueet laidasta laitaan toimettomina odottaen ajavat suur-pääoman asiaa. Ne ovat kaikki samaa liittoumaa kansaa vastaan. Niiden sijoittaminen fasistipuolueitten- ja äärioikeiston puolueitten  ryhmiin ei ollut siis mitenkään väärin tehty.


Vanhasen lautakasat ja muut naurettavan pienet asiat ovat nyt sekä  puolueille että porvarimediolle tärkeämpiä kuin oikeista asioista  asiallisesti puhuminen. Kaikilla on nyt suuri hätä siitä, miten kansalaisten huomio saadaan  käännetyksi jonninjoutaviin asioihin, jotta porvarit voisivat nukkua yönsä rauhassa.


Räsänen on edelleenkin sitä mieltä, että suunnitelmatalouteen  siirtyminen on vääjäämättä edessä ja lusikka kannattaisi ottaa ajoissa kauniiseen käteen.

 
 
            Räsäsen seinälehti

Kirjoituksessa viitataan erääseen Varastoduuradeiden kirjoitukseen, joissa Suomen mitääntekemättömät puolueet oli listattu.
Lista tässä:

Sanotaan ettei mitään tapahdu, vaikka kuka istuisi hallituksessa. Miten se on mahdollista?


Helposti, otetaan pieni analyysi puoluekentästä, niin selviää.


Porvari ja fasistipuolueiden tarkoituksena on kusta kansaa silmään, se on heidän tarkoituskin, he ovat suurpääoman asiamiehiä. Suurpääoma on taas miehittänyt lähes kaikki puolueet, tai ovat jopa perustaneet ne silmän lumeeksi kansalle näkymätöntä turvaa. Pääoma hallitsee työvoimatoimistoja, työttömienyhdistyksiä, kunnallispolitiikkaa,
hallitusta, eli lähes kaikkea.

Suomessa on 1/6 diktatuuri perustuslaissa joka takaa ikuiset "fasisti"porvari juhlat. Koska vaaditaan yli 5/6 enemmistö eduskunnassa, jotta järjellisessä ajassa tai koskaan, saataisiin tehtyä perustuslaki-muutos. Sellaisia puuttumisiahan porvaristo ei tietenkään milloinkaan salli.


Eli kusetus jatkuu, ja suomalaiset voivat siis jatkossakin katsella silmät pyöreinä täysin älyttömiä päätöksiä, sekä ihmetellä miten kaikki on mahdollista?


 
Fasistisia puolueita (vaarallisuus järjestyksessä)

 

Ruotsalainen kansanpuolue. Tämä on hauska puolue, sillä se olisi jättänyt Suomen mieluummin Venäjän vallan alle, kuin suonut Suomelle itsenäisyyden. Tämä puolue edustaa Ruotsalaista pääomaa, joka pelkää jäädä yksin suomalaisen työmiehen kanssa Suomeen.


Kristillisdemokraatit on kristillisyyden taakse verhoutunut äärioikeisto. Tämänkin puolueen tehtävänä on puolustaa Ruotsalaista suur -pääomaa.
(kaksikymmentä ruotsinkielistä perhettä omistaa suuren osan Suomea nykyäänkin)


Kokoomus erittäin tunnettu fasistipuolue. Kokoomuksen entinen nimi oli Suomettarelainen, joka taas oli pahamaineinen Natsipuolue. Tämä puolue sortaa työntekijää häikäilemättä, ja tekee sen aina tilaisuuden tullen. Ylpeä "SS" tukija sodan aikana.


Vennamolaiset - Perussuomalaiset peruspopulistit. Paskanjauhannan teemana on ajaa ulkomaalaiset kotimaahansa sekä orjuuttaa Suomen työntekijät nälkäpalkalle. Sekä suojella Ruotsalaista pääomaa kulissien takana. Mamunäytelmä: ohjaus Ruotsalainen pääoma.


SDP, Hitlerin opetuslapsien opeilla mainostaa Amerikkalaista mallia. Toi lahjaksi Suomen pätkätyöläisille Amerikkalaisen unelman, PÖ,,TKÖ,,TYÖ-N. Työntekijöiden tunnettu vihollinen, jonka hirvittäviä seurauksia olemme saaneet nauttia tuon tuosta. Täysin häikäilemätön työntekijöitä kohtaan. Verukkeiden mestari.


Keskusta jakautuu äärioikeiston ja fasistiaatteen kesken. Tukee maanviljelijöitä, mutta unohtaa muun kansan. Ryöstää köyhiltä ja antaa jyväjusseille. Muuttuu sitä fasistisemmaksi mitä enemmän taloja menee vasaran alle. Pakkohuutokauppojen pelko ajaa Keskustan aina ja aina enemmän fasismiin, kuten ennenkin. Suojelee pääomaa viimeiseen saakka.

 
Ö,,ärioikeisto

Vihreät jotka pitää ilmastomuutosta bisneksenä. Tekevät työtä niska limassa muuttaakeeseen ilmastomuutoksen bisnesmahdollisuuksiksi.

Vasemmistoliitto saman pääoman ohjenuorassa. Ei todellisuudessa tee vähävaraisten eteen oikeasti mitään muuta kuin puhuu, sekä vastustaa kommunismia.

STP porvarillinen työväenpuolue, ruotsalaispääoman viimeisin luomus. Ei todellisuudessa ole saanut mitään aikaiseksi, kuin muutaman mielenosoituksen. Edellä mainituilla toimilla suunnattiin työntekijöiden katseet toisaalle, varsinaisista asioista vähemmän akuutteihin asioihin.


SKP suurpääoman johtotroikka. Hakasnaaman johtama liiga ei ole saanut mitään muuta aikaiseksi, kuin vastustanut kommunismia. Ruotsalaisen pääoman tukema kaikki tiet johtavat Roomaan.


KTP vanhojen kommunistien saattohoito puolue. Vanhat pierut hautaan.Jätkät !  Jatkakaa vai finnienpuristelua perseestänne, muuta työtä ei ole. LOLRäsäsen seinälehti / Varastoduunarit.

VD« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2011, 08:02:11 ap kirjoittanut VD.com »